Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

MAŞALLAH sana cnm devam et orası enine boyuna genişleyebilen bi bölge ne verirsek alıyo

evet valla vakum gıbı mubarek ınsan kesfedınce anlıyor genıslıgını bızım sucumuz kendı vucudumuzun parcasını tanımamak daha dogrusu tanımak ıstememek. oysa kı vajına ve penıs bı elmanın ıkı yarısı gıbı bırbırını tamamlıyor

haklısın tatlım Bizimde hiçbir kadından farkımız yokmuş ...kendimizi farrklı görmek istedik herhalde yada ona inandırdık bilinçaltımızın oyununa geldik herhalde

yaslandım ve sue ark.nasılsınız naptınız bakalım bugun ? egz. ne alemde ?

saol canim ben zaten 10senedir evliyim parmak.e.yillrdir yapiyorum. hani su p..benzeyen dil..lar var.5.boy ondan vardi bende, ama sert.ti onu hic.1.zaman yapamadim. gecen sene doktora gittigim.de doktorum onlarin 6.ti boy silikonlusunun ciktigini söyledi.hemde cem,kecenin kitabini önerdi.2.kisini hemen aldim.silikonun cok faydasi oldu.eskiden orasi cok kücük cok dar p..girmesi imkansiz diye düsünüyordum. vagi.yi duvara benzetiyordum p..matkapa benzetiyordum oraya girmenin cok zahmetli zor olucagini düsünyordum.bekarken asiri gerdek korkum vardi.cok kitaplar okudum bu benim korkumu 4.kat arttirdi. bunu okuyan herkese söylüyorum bekarken ilk.gece kitaplarini okumayin.ben bu korkularimi aynanin karsisinda p.. benzeyen seyleri yapa.yapa azalttim.eratik filmlere bakarak beynim aklim gözüm bunun olabilecegini ögrendi anladibizim bu.kadar sürmesinin nedeni 1.böyle olmasi gerekiyormus bunlarin yasanmasi gerekiyormus.biz 1.zaman anlasamiyorduk.ayri dünyalarin insaniydik.biz hep ben onun benim istedigim gibi olmasini.Oda benim onun istedigim gibi olmasini istedik bekledik.ayri dünyalarin insaniydik.eskiden ben cok sinirli alingan gecinilmesi zor 1kadindim. baskasi olsa coktan kapinin önüne koyardi.ben gec büyüdüm gec olgunlastim.cok seyler yasadik.dava acmanin esiginden döndüm benimki avukattan mektubu alinca solugu burda aldi.yapma etme dedi seni seviyorum bana 1sans daha ver dedi.bende 5.gün düsündüm.1sans daha verdim.pazartesi ben p.. üst ciktim.bende 1.yanma oldu,devam edemedim.esim oluyordu dedi ama teselli.mi veriyor yoksa yalanmi süyledi anlayamadim.ben 6.ti.aydir cinsel 1.terapiste gidiyorum.ayni zamanda jinelok pskolok.dün p...e benzeyen silikonu yarisina kadar koydu.dün gece ben kendimi uyardim benimkinden hayir yok.parmak egz.i sevmiyor sevismeyi.de cok sevmiyor,kayganlastirici kullandik tekrar p.. üst basardim:ama hala rüyada gibiyim Inanamiyorum:sanki yalanciktan yapmisis:duygularim;karmakarisik.

Son düzenleme:

kızlar araba kullanmak aynı vajiyi ynmek gibi ilk zamanlar araba sizi kullanır sonnra siz arabayı kullanırsınız panik yapmadığınız sürece daha çabuk alışırsınız zaten hemen alışamıyosunuz kullana kullana alışıyosunuz aynaları kullanmayı alışkanlık haline getirin yeter ben size hızlı bi şoför olaraktan taktik veririm

canım msn:ın acıkmı eger esın yoksa 2:dakkanı alıcam

bebişim gündüz işteyim kociş yok yanımda yaz bebişim

kalender yasmin hoşgeldin canım bak bu sayfada 87 kişi var vajili hepsi egzersiz yapmaya başladı bile tanışın kaynaşın arkadaşlarla

nabersiniiz kıızlaar

dünden beri giremedim arkadaştaydım aklım hep burada kaldıı ya yenen oldumu noldu

frd çok tebrik ederim ya maşallah

sen ne güzel ilerliyorsun bu haftasonu bitti bu

iş bence inşallah..

eeeeeeeee bebişimmmm sen başarmışsınnnnnn zaten yenince inanamıyorsunki bu kadar basit olamaz diyosunnnnnnn bak geçenkide olmuştu zaten sen yine inanamadın bak yine olmuş inan bebişimmmmmm olmuş işteeeee hadi başardım yazda tebrikleyelimmmm halayını çekelim

1. Farkındalık

Acaba bu olabilir mi? Bu mümkün mü? Gibi sorular bizi değişimin birinci basamağına taşır. Biz fark etmesek de, bir şeyleri fark ettiğimizde, kalbimizin açılması gerçekleşir ve kalbimizde Allah Sevgisi vardır. Bu durumda 5. boyut olarak özetlenebilecek perdenin önüne gelinmiş olunur. Hala sorgulamaya devam ediyorsanız 1.basamakta bulunmaya devam ediyorsunuz demektir. Siz farkına vardığınızda, bu size kalbinizde Allah Sevgisinin olduğunu gösterir. Perdenin önünde duran bir çok insan vardır. Ancak, çoğu perdeyi geçmeyi istemez. Benim sabit, güvenli bir hayatım var denir. Ancak, yaşam yolunuz sizi sorgulamaya itmeye devam eder. Burada hissedilen daha fazla bütünlüktür. Bir yakınınızı kaybettiğinizde, işsiz, parasız, çaresiz ve yalnız kaldığınızda, bir şeyler sizi iter ve sorgulamaya başlarsınız. Enerjinin yükselmesi ancak daha fazla kişinin fark etmesi ile olur. Önceden geçiş için kritik seviye %1 iken işimdi %0,5 civarındadır. Yaptığınız çalışmalarda sürekli sorgulama durumunda iseniz ilerleyemezsiniz. Fark edip perdenin önüne gelindiğinde ikinci basamak için hazırsınız demektir.

2. Niyet ve İstek

Perdenin ötesine geçmek niyet ve istek gerektirir. Bu işin en zor kısmıdır. Çünkü, bu güne kadar oluşturduğunuz her şey, her düşünce, din etkisi, kültür vb. sizi zorlamaya başlar. Kişiler bu durumu muhafaza etmek isterler. Ben yapamıyorum demeye başlarlar. Çoğu kişi nasıl yapacağım diye sorar. Bazıları kitap okur, meditasyon yapar, önceki başaranları izler. Perdeyi geçmenin bir yolu, yordam ve zamanı yoktur. Değişimin en uzun süren bölümüdür. Gerçekleşmesi de zaman alır. Teorik olarak ne olduğunu bilirsiniz ancak, adım atmak kolay değildir. Kendimizi güvende hissetmeye yarayan korku kalıplarını bırakabiliyor muyuz? Tüm bu safhaları geçmeden kendinizi şifalandıramazsınız. Bu eskiden çok zordu, şimdi ise enerjinin yüksekliği, kitlesel inanışlar vb. nedenlerle destek daha çoktur. Bağlandıklarımızdan bir şeyleri bırakmaya başladığımızda üçüncü basamağa hazırız demektir.

3. basamak ????

3.Zihnin Oyununu Anlamak

Hayatımızdaki aydınlık ve karanlık yanların ne olduğunu araştırmaya başlar, anlamaya çalışırız. Bu süreç, deneyim yaşadığımız dönemdir. Çünkü niyet ettiniz, şimdi her şey üstünüze gelmeye başlar. Burada önemli olan “Karanlık ve Aydınlığın” insanın zihninde olduğunu anlamanızdır. Bu tüm hücrelerinizi bunu öğrenmesine kadar sürer. Eğer hayatınızda aydınlık yaratıyorsanız bu Allah’dan bonus aldığınız için değil bunu siz istediğiniz içindir. Bu bizim kurban olmadığımızı, birilerinin bizi cezalandırmayacağını görmemizi sağlar. Yoksa, şansız bir ülkede doğdum, eğitim imkanım olmadı vb. olumsuz düşünceler bizi ileriye götürmez. İyi-kötü, güzel-çirkin vb. düşüncelerin, kavramların kendi zihnimizden geldiğini göremezsek tam anlamıyla teslim olamayız. Yapabileceğini görmek için fark et, bunu iste ve niyet et, hastalığın, sağlığın, iyinin, kötünün zihnimizde olduğunu kavra, bunu tam olarak gör ve kabul et. 3. basamakta, deneyimlerinize izin ve buna saygı duyun. Deneyimlerinizi es geçmemeye çalışın. Kendinizi kötü hissedebilirsiniz, bazı şeyleri öğrenene kadar bu deneyimleri yaşayacaksınız. Hayatınızda inişler, çıkışlar olacak. Deneyiminizi yadırgamayın. Sorun, her zaman bizim dirençlerimiz ve korkularımızdır. Bu süreçte, bizim tutmamız, bırakmamamızdan kaynaklanan sorunlar, artık korku esaslı öğrenmenin gerekliliği nedeniyle giderek azalacaktır. İlk dört basamak insanın kendisi ile ilgilidir.

kimse kalmamış yaw

özüüüümmm naptıı ya haberi olan yok demi. hamile mi deil mi çok merak ediyoommm

valla ne vakumu benimki penisi görünce köşe bucak kaçıyor:18:

kızlaaar...
dünkü mum egzersizimi tekrarladım sorun yok. hazırım sanırım . o gün bu gündür. daha doğrusu o gece bu gecedir

hazırladığım mum abaratını eşime gösterdim bugün. adam inanamadı e haklı tabi. sen bunu içine aldın öylemi dio, inanası gelmio :) ima inandırcam ben onu bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…