- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.101
saol cnm :) sizin bu desteğiniz ve bana olan güveniniz varken ben yapamazsam zaten kendimden şüphe ederim :26::26:
ay buradad hava kapalı kasvetli sıkıcıdün 20 dereceydi harikaydı yaaaaaaaaaa ne güzel bahçemi yapacaktım ...
hobi bahcenız mı var canım
MAŞALLAH sana cnm devam et orası enine boyuna genişleyebilen bi bölge ne verirsek alıyo
evet valla vakum gıbı mubarekınsan kesfedınce anlıyor genıslıgını bızım sucumuz kendı vucudumuzun parcasını tanımamak daha dogrusu tanımak ıstememek. oysa kı vajına ve penıs bı elmanın ıkı yarısı gıbı bırbırını tamamlıyor
yaslandım ve sue ark.nasılsınız naptınız bakalım bugun ? egz. ne alemde ?
piştttt kızlar çok yoğundum ne var ne yok ?
ayyyy ben ehliyetimi alalııı 4 yıl oldu bendede tık yokkkkk....dalga konusuyum o konudada...
bu hafta sonu trafikteyimmmm inşşş.....otomatik aldık kullanayım diyeeeeee
nerde anammmm ...bi telaş bi telaşşşş...benimde hedefim biran önce alışmakkkk..hamile kalmadan
nasipse onuda halledeceğimmmmm....yoksa arabam elden gitçekkkkk kociş düz vites istiyooo..
benim içime doğuyodu zaten.vajiyi yenersem eğer bi gün, direksiyonu da hallederim kesin die düşünüyodum. bi azim geldi bana bu aralarikisini de aradan çıkarıcam bu gidişle... heyyttt tutmayın beniiiiii:87::87::87::87::87::124::124::124::118::118:
bu arada. aman cnm arabanı kaptırma. ya vajiyi yenmişsin bunu mu yenemicennn :)))
canım msn:ın acıkmı eger esın yoksa 2:dakkanı alıcam
nabersiniiz kıızlaar
dünden beri giremedim arkadaştaydım aklım hep burada kaldıı ya yenen oldumu noldu
frd çok tebrik ederim ya maşallah
sen ne güzel ilerliyorsun bu haftasonu bitti bu
iş bence inşallah..
saol canim ben zaten 10senedir evliyim parmak.e.yillrdir yapiyorum. hani su p..benzeyen dil..lar var.5.boy ondan vardi bende, ama sert.ti onu hic.1.zaman yapamadim. gecen sene doktora gittigim.de doktorum onlarin 6.ti boy silikonlusunun ciktigini söyledi.hemde cem,kecenin kitabini önerdi.2.kisini hemen aldim.silikonun cok faydasi oldu.eskiden orasi cok kücük cok dar p..girmesi imkansiz diye düsünüyordum. vagi.yi duvara benzetiyordum p..matkapa benzetiyordum oraya girmenin cok zahmetli zor olucagini düsünyordum.bekarken asiri gerdek korkum vardi.cok kitaplar okudum bu benim korkumu 4.kat arttirdi. bunu okuyan herkese söylüyorum bekarken ilk.gece kitaplarini okumayin.ben bu korkularimi aynanin karsisinda p.. benzeyen seyleri yapa.yapa azalttim.eratik filmlere bakarak beynim aklim gözüm bunun olabilecegini ögrendi anladibizim bu.kadar sürmesinin nedeni 1.böyle olmasi gerekiyormus bunlarin yasanmasi gerekiyormus.biz 1.zaman anlasamiyorduk.ayri dünyalarin insaniydik.biz hep ben onun benim istedigim gibi olmasini.Oda benim onun istedigim gibi olmasini istedik bekledik.ayri dünyalarin insaniydik.eskiden ben cok sinirli alingan gecinilmesi zor 1kadindim. baskasi olsa coktan kapinin önüne koyardi.ben gec büyüdüm gec olgunlastim.cok seyler yasadik.dava acmanin esiginden döndüm benimki avukattan mektubu alinca solugu burda aldi.yapma etme dedi seni seviyorum bana 1sans daha ver dedi.bende 5.gün düsündüm.1sans daha verdim.pazartesi ben p.. üst ciktim.bende 1.yanma oldu,devam edemedim.esim oluyordu dedi ama teselli.mi veriyor yoksa yalanmi süyledi anlayamadim.ben 6.ti.aydir cinsel 1.terapiste gidiyorum.ayni zamanda jinelok pskolok.dün p...e benzeyen silikonu yarisina kadar koydu.dün gece ben kendimi uyardim benimkinden hayir yok.parmak egz.i sevmiyor sevismeyi.de cok sevmiyor,kayganlastirici kullandik tekrar p.. üst basardim:ama hala rüyada gibiyim Inanamiyorum:sanki yalanciktan yapmisis:duygularim;karmakarisik.
2. Niyet ve İstek
Perdenin ötesine geçmek niyet ve istek gerektirir. Bu işin en zor kısmıdır. Çünkü, bu güne kadar oluşturduğunuz her şey, her düşünce, din etkisi, kültür vb. sizi zorlamaya başlar. Kişiler bu durumu muhafaza etmek isterler. Ben yapamıyorum demeye başlarlar. Çoğu kişi nasıl yapacağım diye sorar. Bazıları kitap okur, meditasyon yapar, önceki başaranları izler. Perdeyi geçmenin bir yolu, yordam ve zamanı yoktur. Değişimin en uzun süren bölümüdür. Gerçekleşmesi de zaman alır. Teorik olarak ne olduğunu bilirsiniz ancak, adım atmak kolay değildir. Kendimizi güvende hissetmeye yarayan korku kalıplarını bırakabiliyor muyuz? Tüm bu safhaları geçmeden kendinizi şifalandıramazsınız. Bu eskiden çok zordu, şimdi ise enerjinin yüksekliği, kitlesel inanışlar vb. nedenlerle destek daha çoktur. Bağlandıklarımızdan bir şeyleri bırakmaya başladığımızda üçüncü basamağa hazırız demektir.
kimse kalmamış yaw
özüüüümmm naptıı ya haberi olan yok demi. hamile mi deil mi çok merak ediyoommm
kimse kalmamış yaw
özüüüümmm naptıı ya haberi olan yok demi. hamile mi deil mi çok merak ediyoommm
evet valla vakum gıbı mubarekınsan kesfedınce anlıyor genıslıgını bızım sucumuz kendı vucudumuzun parcasını tanımamak daha dogrusu tanımak ıstememek. oysa kı vajına ve penıs bı elmanın ıkı yarısı gıbı bırbırını tamamlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?