Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlaaar...
dünkü mum egzersizimi tekrarladım sorun yok. hazırım sanırım . o gün bu gündür. daha doğrusu o gece bu gecedir

hazırladığım mum abaratını eşime gösterdim bugün. adam inanamadı e haklı tabi. sen bunu içine aldın öylemi dio, inanası gelmio :) ama inandırcam ben onu bu gece

aferim kız sana hadı kım tutar senı ınsallah bugun bı yuva daha senlenecek desene
hadı bakem sana artık müstakbel taze gelin diyebiliriz

bu arada profılıne baktım sende ogretmensın kız bu ogretmenlerın vajıyle bı sorunu var galıba brans ne canım benım ıngılızce

bu arada profılıne baktım sende ogretmensın kız bu ogretmenlerın vajıyle bı sorunu var galıba brans ne canım benım ıngılızce

valla cnm ya ne bu çektiğimiz. bilişim teknolojileri benim branşım. :) neyse atlatıyoruz inşallah hayırlısıyla sen atlatmıştın hatta ?

Son düzenleme:
:) hazırlayın mendilleri benden söylemesi :) halay var yarın

canım yınede bu ıs mutlaka bugun olacak dıye sartlanmayın p...egzersızı olarak dusun ben oyle yapmıstım daha kolay oluyor. sartlanınca ınsan heyecanlanıyor ben ne zaman kesın olacak desem esımde bende telaslanıyorduk elımız ayagımız bırbırıne karısıyordu egzersız yaptıgını dusun sonucta p...egzersızıde asamalı olarak var once bası sonra yarısı falan cem kecenın kıtabında okumustum. bu arada eger bı yerde takıldıgını olmadıgını hıssedersen hemen cıkmasın esın sen nefes egzersızı yap ıkın falan sonra rahatlayınca kaldıgı yerden devam etsın ok kesınlıkle ıse yarıyor pes etmemek

valla cnm ya ne bu çektiğimiz. bilişim tenkolojileri benim branşım. :) neyse atlatıyoruz inşallah hayırlısıyla sen atlatmıştın hatta ?

evet canım cok sukur ben atlattım subat 26da bıttı3,5senelık evlıyız sız?
bu arada önsevısmeyı uzun tutmaya calısın bebısım bıde jelı bol kullan ok esın yonude dogru bulsun aman ne cok tavsıye verdım haaa ama cok heyecanlandım valla cok hosuma gıdıyor baskalarına yardım edebılmek ne gunlerdııııı ya bende tavsıyeler alırdım cok sukur Rabbıme sımdı ben tavsıye verır oldum ınsallah sende yenıp burdakı arkadaslara merhem olacaksın bu yaraya

şu aşamaya gelmem bile çok büyük bi adım benim için. onun için bu gece olmasa da çok büyük hayal kırıklığına uğramıcam zaten :) kendimi motive etmeye çalışıyorum. mum egzersizini de o yüzden tekrarladım bu gün. tekrar hatırlattım beynime "bak bu giriyo" diye hayırlısı olsun cnm. bu gece olmasa bile , yakında olcak. bu sefer gerçekten inanıyorum

inşallah canım :) şimdi nasıl peki senin durumun, herşey normal gidiyo mu
8 aylık evliyiz biz. şimdiki aklım olsa ilk 10-15 günde halletmiştim bu işi. ama napalım. sonu güzel olsun

kac senelık evlısın frd?

inşallah canım :) şimdi nasıl peki senin durumun, herşey normal gidiyo mu
8 aylık evliyiz biz. şimdiki aklım olsa ilk 10-15 günde halletmiştim bu işi. ama napalım. sonu güzel olsun

pardon zaten cevaplamıssın evlılık suresını...ah ah sımdı oklım olsa bende ılk yılda hallederdım neyse cok sukur daha fazla uzamadı ya buna da sukur dıyoruz. valla canım 2.sınden sonra ıyıe alıstım sankı yıllardır oluyormus gıbı rahat ettım cok sukur 1 haftadan sonra jelı bıraktım yıne kolay oldu yanı dıyebılırım kı hersey 1 haftadan sonra rayına oturuyo gıtgeller falan ılk bıkacında bıraz acemılık oluyor ben kendıme ınanamadım ılk haftadan acısız olmasına onceden derdım atlatsamda bıkac ay acısını cekerım bu ısın cunku hep bu hıkayelerle buyuduk benım duyduklarım hep derdı acısı 3 ay-6 ay surdu dıye

ah bu yanlış duyduklarımız yok mu, onlar bu hale getirdi zaten bizi. neyseki halletmişsin. zararın neresinden dönülse kardır. darısı benim ve tüüüm vajililerin başına

yenı ısımler goruyorum arkadaslar nolursunuz sessızce okumayın yazın buraya derdınızı paylasın cozum bulunsun ben bu hatayı aylarca yaptım 3-4 ay sadece okudum okumakla bısey cozulmuyor

yenı ısımler goruyorum arkadaslar nolursunuz sessızce okumayın yazın buraya derdınızı paylasın cozum bulunsun ben bu hatayı aylarca yaptım 3-4 ay sadece okudum okumakla bısey cozulmuyor

kesinlikle öyle katılıyorum midyeye.

bi kere derdini seni anlayan birilerine anlatmak bile insanın üstünden büyük bi yükü alıo. ben kimseye anlatamadım annemden başka. annemden nası olmaz, nekadar nazlısın falandı filandı diyince, sustum iyice. evet herşey beyinde bitiyo ama, birilerinin tavsiyesini dinlemeden, yaşamış ve başarmış kişilerle konuşmadan beynimize de hükmedemiyoruz. ben edemedim ya da. anlatmak bile işin önemli bi kısmı gerçekten...

canımmm hayırlısı ile olur inşallah bu gece panik yapmak yok p...s girdiği zaman heyecana kapılma içerdeyken çıkarma dur bekle o yolunu bulacak hadi bebişim tazele sayfamızı :13:

kız fıstık ne gecesi hadi gece oldu kapa tv yi al kocişini odana

yazamayan arkadaşlar için , daha 14 martta siteye üye olduğum ilk gün yazdığım 3 mesajı kopyaladım. lütfen okuyun. 4584. sayfada, bana yazdıkları cevapları da okuyun. bakın bugün ayın 18i. 4 gün olmuş sadece. ve ben bu gece veya olmadı bu haftasonu bu sorunu aşmış olmayı planlıyorum ve inanıyorum aşıcama.
bu yeterli diil mi derdinizi birilerine anlatmak için???

ben de yardım isteyenlerdenim. başarmış biriyle konuşmaya çok ihtiyacım var

hoşbulduk. psikolojik olarak sıfırdayım,azimliyim ama desteğe ihtiyacım var:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…