Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Günaydinnnnnn minnoslarimmmmm
Gunümüz Aydin olsun insallAh. Rabbim hakkımızda herseyin hayirlisiyla karşılaştırsın insallAh.
Jasminim, özlemim gecen yazıma yorum yapmışsınız ama geri dönemedim maruz görün bitanelerim. Hepinizi çok özledim ayolllll )))))
Başaran arkadaslarida çok tebrik ediyorum. Darısı diğer arkadaslarımızın basına insallAh.

şimdi arkadaşlar bana kızcak ama bu sayfada yenenler daha çoğunluktayız yaaaa!!!! o yüzden sormam gerekio bana acele sağlık ocağında gebelik için kan testi yaptırmış bi arkadaş lazım....nolur çabuk olun patliicam ben burda=) (özelden atın arkidişler kızmasın)

beta hcg kaç canım söylersen bi fikir verebiliriz....

beta hcg kaç canım söylersen bi fikir verebiliriz....

işte ölçtürmem lazım normal kan testi yaptılar dün onda öle bişey yok....sağlık ocağında nasıl yaptırılıo...gebelik için kan testi mi istiorum diosun??? Hemen günün geçtimi diolar sanki 3 haftalık olsa günüm geçmiş olcak delürükler yaaa

eminecim slm cnm.Sana bişry danışmak istiyorum bnde gecenlerde drç ulusoyu araştrdım baya 5000 tl de ücret istiyor.Ancak o aydınlatılmış onam belgesnde anlam veremedgm şeyler var. Gecenlerde seninde ulusoya gdeceğinle ilgli bşy okumuştum.ne karar verdn tam olarak bnde gdecektm ama arkadaşlar boşuna gtme dediler.

Ben stresten adet olamadım normalde 4 ünde olmam gerekirken 14 ünde oldum randevum da 18 marttaydı o yüzden iptal etmek zorunda kaldım haliyle sonrada o aydınlatılmış onam belgesi çok karıştırdı kafamı hastayı korumaya yönelik pek bi cümle yok içinde doktoru koruyor genelde...
daha da randevu almadım o yüzden bakalım bi süre burda deniycem egzersizlerle o da zaten 1,5 günde yendikten sonra tekrar egzersizler veriyor eve yani aslında 1,5 günde yenmiş olmuyorsun...
mucize olmasını beklemeden elimizden geleni yapalım ben 5 sene bekledim bi sabah uyandığımda geçmiş olsun diye ama hayır bi yerden başlamak lazım ben kayganlaştırıcıyı bile bir kaç ay önce aldım ve toplamda 5-6 parmak denemesi yaptım ve şuan 2 parmağımı çok rahat alıyorum yani 5 senemi bekleyerek geçirdim madem doktorda aynısını söyleyecek gitmeden bi dene derim kendin burda arkadaşların hepsi takıldığın yerde yardımcı oluyor...
tabiki normal kan testinde çıkmaz sen günüm geçti de yoksa yapmazlar tabi gebelik için kan testi diyorsun ve 11-12 ye kadar alıyolar geç kalmış olma saat 11:10...
daha kayganlaştırıyo deneyebilirsinnnn tatlımmm ...

hmm bu gece de öyle deniyim bari hangi tür prez.....f almak lazım acaba farkeder mi hiç fikrim yok bu konuda..?

ewt eminecim hastayı koruyan hiç bi maddesi yok o belgede.Onu okuduktan sınra kafam karıştı baya bi.Yoksa kesin gtmeye karar vermiştim.Ama arkadaşların desteği ile bu illeti yenebileceğimzi düşünüorum çnkü burda herkes elele. Ve en önemliside birbirini anlayabilen insanlar.İnş. bizde bir gün bnde başardm diyeblirz.

walla ben iki parmağa geçtim canımcım bakalım ileri günlerde p..e geceblicekmyim ?

ooo 2 parmağa geçtiysen p...s çok daha kolay hiç takma kafana geçersin ama sıkı çalış hırs yap sen tembellerdensin biliyom ben seni bu defa aksatma canım nolur bak yapınca dicen yuhhh bu kadarmı basitmiş boşa beklemişim

kızlar bunu nasıl başardıgımı anlatayım.alt pozisyonda uzanın bacaklarınızı açabildiğiniz kadar açın ve p... girerken hareket etmeyin kendinizi sıktıgınız için olmuyor rahat bırakın bacaklarınız sabit ve zeminde olsun p.p.nuzu havaya kaldırmayın stresten.bunu yapanlar başaracaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…