- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.541
tatlım dizlerinden ameliyat oldu
canım cok gecmıs olsun yenı duydum kusura bakma
şimdi arkadaşlar bana kızcak ama bu sayfada yenenler daha çoğunluktayız yaaaa!!!! o yüzden sormam gerekio bana acele sağlık ocağında gebelik için kan testi yaptırmış bi arkadaş lazım....nolur çabuk olun patliicam ben burda=) (özelden atın arkidişler kızmasın)
ya bişey sorucam prez.....fle denesek daha mı iyi olur acaba..?
neyi canım egz mi ? p...sle denemede mi?
beta hcg kaç canım söylersen bi fikir verebiliriz....
p...sle denemede...?
canım cok gecmıs olsun yenı duydum kusura bakma
Ben stresten adet olamadım normalde 4 ünde olmam gerekirken 14 ünde oldum randevum da 18 marttaydı o yüzden iptal etmek zorunda kaldım haliyle sonrada o aydınlatılmış onam belgesi çok karıştırdı kafamı hastayı korumaya yönelik pek bi cümle yok içinde doktoru koruyor genelde...eminecim slm cnm.Sana bişry danışmak istiyorum bnde gecenlerde drç ulusoyu araştrdım baya 5000 tl de ücret istiyor.Ancak o aydınlatılmış onam belgesnde anlam veremedgm şeyler var. Gecenlerde seninde ulusoya gdeceğinle ilgli bşy okumuştum.ne karar verdn tam olarak bnde gdecektm ama arkadaşlar boşuna gtme dediler.
tabiki normal kan testinde çıkmaz sen günüm geçti de yoksa yapmazlar tabi gebelik için kan testi diyorsun ve 11-12 ye kadar alıyolar geç kalmış olma saat 11:10...işte ölçtürmem lazım normal kan testi yaptılar dün onda öle bişey yok....sağlık ocağında nasıl yaptırılıo...gebelik için kan testi mi istiorum diosun??? Hemen günün geçtimi diolar sanki 3 haftalık olsa günüm geçmiş olcak delürükler yaaa
daha kayganlaştırıyo deneyebilirsinnnn tatlımmm ...
ewet egzersiz yapan güzeller durum raporu alalım:92: naptınız ne ettiniz nerede takıldınız kaldınız ?
walla ben iki parmağa geçtim canımcım bakalım ileri günlerde p..e geceblicekmyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?