- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.581
Ultrasyon jelininin fiyatı ne kadar ? birazdan çarşıya çıkacağım tedarikli gideyim.
aaaaa bu haftada mı verdi tüh kaçırdım geçen hafta izlemiştim . netten bakayım saol cncmm
zaten genelde tv açık oluyo bide arada dikkatimi bişey çekiyo tvde kızıyo ozaman eşimama müzik mantıklıymış mesajın geldi bu arada saol akşam okandaki doktor nasıl peki...?
Ultrasyon jelininin fiyatı ne kadar ? birazdan çarşıya çıkacağım tedarikli gideyim.
ben 4 liraya aldım ama daha ucuz alan arkadaşlar da var
günaydın...
bende aynı durumdayım cuma akşamı 2 cm kadar aldım pazar yine denedik ama yok yine aynı yerde takılıyo aslında parmağımla baktığımda biliyorum daha ileri devam ettiğini ama çok kasıyorum heralde
cnm benim mumun etrafına pamuk sarıp denedinmi direk mum sert oldugu için acıtıyor olabilir pamuk sar ben öle yapmıştım çokta rahat olmuştu cnmcm... kulak cubugu kısa oldugu için ileri gidemiyor dogal olarak mum uzun oldugu için daha kolay aslında sen pamuk sar streçle prez.geçir jelle cnmcm umutsuzluk yok beraber üstesinden geleceğiz cnmcm ...Mrb venüscüm mum ile nedense uğraşıyorum kaç zamandır bir türlü yapamıyorum bende 3 tane kulak çubuğuna peçete sardım biraz kalınlaştrırıp yaptım çok rahat oldu ama nedense mum denenesi defalarca uğraşmama rağmen yapamıyorum çok üzgünüm umudum tükenmek üzere ne yapacağım ben lütfen yardımcı olun herşeyi denedim denemedğim yöntem kalmadı nefesle yapıyorum ıkınıyorum tv bakıyorum kafam dağılsın diye yok dün tam 3 saat uğraştım gene yok(((((((
Evet canım dr. dan istedim. Yazz bu kanama dışınd ahiç bir etki yaşamadım aksine bedenimde hafilemeler oluştu. Jel tenime değince tiksiniyorum, ultrason çekilirken mecburen sürüyorlar tuhaf oluyordum. Ne yapalım mecbur alacağız. Aslında bebe yağı daha rahat geliyor bana , kokusuda rahatlatıcı aloveralı. Ama kullanmayın diyor arkadaşlar. Eğerki bizim hassas bölgeye mantar yapıyorsa bu bebeklerede zararlı değil midir?
İnşallah canım. Sizlerin azim verici sözleriyle inşallah başarabilirim.
ben 4 liraya aldım ama daha ucuz alan arkadaşlar da var
ben baştan sona kadar seyrettim sonra aradım defalarca düştü numaramı aldılar dedim işte 5 yıllık evliyim vajinismus sorunum var diye konu akışına göre bağlıycaz dediler ama aramadılar zaten zor düşürmüştümcanım ilk başta bende geçen haftaki sandım ama canlıydı seksologlar ve cinsel işlev bozuklukları uzmanları katıldı 5-6 kişi vardı bir sürü konuyu tartıştılar ve cinselliğe kadın açısından baktılar çok geç olmuştu tamamına bakamadım evde misafir olmasaydı tel açacaktım şu vaji konusunu fiyatları konuşacaktım adam diyo 3 ay sonraya randevu veriyoruz biz diyo yani bu işin kolay bi şekli olması lazım bunu yaşayan kadın çok fazla yazık günah hem zamana hem paraya :94:ben netten bulcam o programı linkini gönderirim sizede
geneli prof tu seksolog zaten baya bi elit kesime ulaşıyormuş o pahalıdır tahminimce ama programı seyretmenizi tavsiye ederim
aynen diğer aparatlarda işileriyor p...sde olmuoy çalışmaya devamm :)
arkadaşlar meraba bu gün üye oldum bu siteye napcağımı şaşırmış vaziyetteyim hastanede çalışıyoum kadın doğum doktoru erkek soramıyorum. 4 yıllık evliyim bi oğlu var hiç böle olmamıştım.ilişkiye giremiyorum eşimle inanılmaz bi acı kıvranıyorum resmen bakireymişim gibi daha önce hiç yapmamışım gibi ilişkiye girerken kanıyo resmen parçalanıyo napcam bilemiyorum kayganlaştırıcı da aldım ama işe yaramadı yardım edermisiniz
arkadaşlar meraba bu gün üye oldum bu siteye napcağımı şaşırmış vaziyetteyim hastanede çalışıyoum kadın doğum doktoru erkek soramıyorum. 4 yıllık evliyim bi oğlu var hiç böle olmamıştım.ilişkiye giremiyorum eşimle inanılmaz bi acı kıvranıyorum resmen bakireymişim gibi daha önce hiç yapmamışım gibi ilişkiye girerken kanıyo resmen parçalanıyo napcam bilemiyorum kayganlaştırıcı da aldım ama işe yaramadı yardım edermisiniz
ewet egzersiz yapan güzeller durum raporu alalım:92: naptınız ne ettiniz nerede takıldınız kaldınız ?
ben takıldım kaldım p..s te yardımm ediinn...çok çalışıyorumm tahrişş oldu vajim
ben baştan sona kadar seyrettim sonra aradım defalarca düştü numaramı aldılar dedim işte 5 yıllık evliyim vajinismus sorunum var diye konu akışına göre bağlıycaz dediler ama aramadılar zaten zor düşürmüştümama o seksolog değilde diğer doktor vardı doğan şahin diye bu cetad ın sayfasındada ismi var telefonu aldım bugün bi arıyım bakalım ne kadarmış....
kızlar hepinize selamlar, ben geldiim. MAlum pazardı dün, koca evde olunca giremedim fazla
var mı gelişmelerrr:81::81::81:
mum egzersizini rahat yapabiliyomuydun cnm ?
cnm geçmiş olsun enfeksiyon veya dogum sonrası vaji olmus olabilirsin dr. görünmende fayda var cnmcm ....arkadaşlar meraba bu gün üye oldum bu siteye napcağımı şaşırmış vaziyetteyim hastanede çalışıyoum kadın doğum doktoru erkek soramıyorum. 4 yıllık evliyim bi oğlu var hiç böle olmamıştım.ilişkiye giremiyorum eşimle inanılmaz bi acı kıvranıyorum resmen bakireymişim gibi daha önce hiç yapmamışım gibi ilişkiye girerken kanıyo resmen parçalanıyo napcam bilemiyorum kayganlaştırıcı da aldım ama işe yaramadı yardım edermisiniz
kızlar hepinize selamlar, ben geldiim. MAlum pazardı dün, koca evde olunca giremedim fazla
var mı gelişmelerrr:81::81::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?