Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın...
bende aynı durumdayım cuma akşamı 2 cm kadar aldım pazar yine denedik ama yok yine aynı yerde takılıyo aslında parmağımla baktığımda biliyorum daha ileri devam ettiğini ama çok kasıyorum heralde

bebişimmmmm hoşgeldinnnnn nerelerdesin yawww spedy gonzalesim yenen bir sürü arkadaş var yeni gelenler var bende bebiş yok ama telebekte her an herşey olabilir anacım biz geliyoz burdayız da sen yoksun sen ne zaman döncen evine

nazlı yok,sera yok,rana yok,bocus yok,aypar yok,pando yok,ecrin yok
canlarım iyisinizdir umarım merakta bırakmayın bizi arada ses verin

Nazlı gelmes oldu inşallah kötü bi durum yoktur herşey yolundadır ama hiç bu kadar uzun süre uğramamazlık etmezdi
Sera yı bende çok merak ediyorum acaba yendi de kutlamamı yapıyor ama bize haber verirdi mutlaka
Rana buralarda yaw
Bocuss un üyeliği silinmiş sanırım ama gelmediği için otomatikmi silindi yoksa kendimi kapattı anlamadım henüz inşallah yine gelir buralara
Aypar geçen gün on line oldu ama yazmadı sanırım müsait olamıyor bu aralar
Ecrininde misafirleri var çok özledim minnoşumu

Özüm kuduruğu hamişmi ? regl oldumu ? kaynanası pazar gittimi ?
Bu arada yine yenen arkadaşlar sırra kadem bastı uğramaz oldular sözüm meclisten dışarı onlar kendini biliyor hayır madem niyetiniz yok kimseye yardımcı olmayacaksınız burada boş yere bende yenince herkese yardım etcem demeyin kendinizi kandırıyorsunuz bizi değil

günaydın millet

günaydın meleklerimmmmmmmmmm ben geldim

benı soran yok muuuuuuu

oy tatlım sen bu aralar girmeye başladın ya artık ondan yazmadım

günaydın şekerimbocusun üyeliği niye silinmiş yaaa ben çok seviyorum kendisini de yorumlarını daranayı birkaç gündür göremedim ben de ondan yazdım merak ettiğimden

günaydın kızlar

günaydın cicim

günaydın canım geçmiş olsun annen nasıl oldu

zilli zarife de olur

günaydın bebişim annen ameliyat olmuş geçen sayfa kaydı soramadım hayırdır ? acil şifalar dilerim

herkesciklereeeee günaydınlarrrrr...iyi haftalar kıslaaaarrr....

günaydın hemşo...p.tesiden nefret ediyommmm çok işim var uykusuzummmmm :94:

günaydın canlarım......ne kaaa özledim sizi anlatamam.....

günaydın naciye anam gelmiyosunuzki sayfaya özleyeceniz tabi

çok sağol venüstenciğim bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…