- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.521
gunaydın kızlar annemle babamı umreye uğurladıkkzor olcak biraz....... hafta sonu p...s denemelerine devam ettim kociişiim çok mutlu azmimi görünce iyi ki seninle evlenmişim dedi..onu mutlu etmek için her gün çalışıyorum ama p..ste kaldım başını hallediyorm 2-3 cm sonra olmuyo ıkınıyorum nefes alıp beriyorum girmiyor .doktor fobim var gitmedim yani ne olduğumu ne olacağımı bilmiyorum ...sizlerin sayesinde bu noktaya geldi hepinize teşekkr ederim bazen sesssizce okudum bazen hırs yaptım bu noktoya geldim..çalışmak yetiyo gerçekten öpyürom herkesii..p...s aşamasında olanlar yada bitirenler tavsiyeleriniz neler arkdşler bu noktada yardım bekliyorum..
kimsecikler yokmuuuuu??
hadi biri gelsin de bana gelişmeleri haber versin :)
kimler başardıı?? kelebekcim, venüstencimm hamilemisinizz??
özüüm naaptın bacım başarmışsındır inşallahh..
nazlıcaan naaptın canım sende bebişinde çok iyisinizdir inşallah..
ranaa, serenn kızlaarrr umarım hepiniz için herşey yolunda gidiyodur..
hadi gelin yaa..
nazlı yok,sera yok,rana yok,bocus yok,aypar yok,pando yok,ecrin yok
canlarım iyisinizdir umarım merakta bırakmayın bizi arada ses verin
gunaydın kızlar annemle babamı umreye uğurladıkkzor olcak biraz....... hafta sonu p...s denemelerine devam ettim kociişiim çok mutlu azmimi görünce iyi ki seninle evlenmişim dedi..onu mutlu etmek için her gün çalışıyorum ama p..ste kaldım başını hallediyorm 2-3 cm sonra olmuyo ıkınıyorum nefes alıp beriyorum girmiyor .doktor fobim var gitmedim yani ne olduğumu ne olacağımı bilmiyorum ...sizlerin sayesinde bu noktaya geldi hepinize teşekkr ederim bazen sesssizce okudum bazen hırs yaptım bu noktoya geldim..çalışmak yetiyo gerçekten öpyürom herkesii..p...s aşamasında olanlar yada bitirenler tavsiyeleriniz neler arkdşler bu noktada yardım bekliyorum..
günaydın meleklerimmmmmmmmmm ben geldim
benı soran yok muuuuuuu
bebişimmmmm hoşgeldinnnnn nerelerdesin yawww spedy gonzalesimyenen bir sürü arkadaş var yeni gelenler var bende bebiş yok ama telebekte her an herşey olabilir anacım biz geliyoz burdayız da sen yoksun sen ne zaman döncen evine
Nazlı gelmes oldu inşallah kötü bi durum yoktur herşey yolundadır ama hiç bu kadar uzun süre uğramamazlık etmezdi
Sera yı bende çok merak ediyorum acaba yendi de kutlamamı yapıyor ama bize haber verirdi mutlaka
Rana buralarda yaw
Bocuss un üyeliği silinmiş sanırım ama gelmediği için otomatikmi silindi yoksa kendimi kapattı anlamadım henüz inşallah yine gelir buralara
Aypar geçen gün on line oldu ama yazmadı sanırım müsait olamıyor bu aralar
Ecrininde misafirleri var çok özledim minnoşumu
Özüm kuduruğu hamişmi ? regl oldumu ? kaynanası pazar gittimi ?
Bu arada yine yenen arkadaşlar sırra kadem bastı uğramaz oldular sözüm meclisten dışarı onlar kendini biliyorhayır madem niyetiniz yok kimseye yardımcı olmayacaksınız burada boş yere bende yenince herkese yardım etcem demeyin kendinizi kandırıyorsunuz bizi değil
günaydın millet
günaydın kızlar
herkesciklereeeee günaydınlarrrrr...iyi haftalar kıslaaaarrr....
günaydın canlarım......ne kaaa özledim sizi anlatamam.....
gunaydın canım. bizde ozledık senı sekerimgünaydın canlarım......ne kaaa özledim sizi anlatamam.....
gunaydın canım
mualla derken
günaydın canlarım......ne kaaa özledim sizi anlatamam.....
günaydın şekerimbocusun üyeliği niye silinmiş yaaa ben çok seviyorum kendisini de yorumlarını da ranayı birkaç gündür göremedim ben de ondan yazdım merak ettiğimden
günaydın balımmmm...ayyy ben finklerken gördüm üyeliği iptal gibiydi ama bi daaa bulaamdım gördüğüm yeri çok gezince kafa kalmıyo benderana nın netinde problem vardı sanırım msndede düşüp duruyordu belki o sebeptendir gelir bu gün bi ifadesini alırız belkide yorgun düşmüştür
günaydın cicim
günaydın canım geçmiş olsun annen nasıl oldu
ay canlarım benim çok teşekkür edrim meleklerim iyiyim sziler nasılsınız annemi gördüm ii sayılır anestezinin etkisiyle başı çok ağrıyor
zilli zarife de olur
günaydın bebişim annen ameliyat olmuş geçen sayfa kaydı soramadım hayırdır ? acil şifalar dilerim
günaydın hemşo...p.tesiden nefret ediyommmm çok işim var uykusuzummmmm :94:
günaydın naciyeanam gelmiyosunuzki sayfaya özleyeceniz tabi
hayırdır canım annene noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?