- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.561
ooo 2 parmağa geçtiysen p...s çok daha kolay hiç takma kafana geçersin ama sıkı çalış hırs yap sen tembellerdensin biliyom ben senibu defa aksatma canım nolur bak yapınca dicen yuhhh bu kadarmı basitmiş boşa beklemişim
ewet egzersiz yapan güzeller durum raporu alalım:92: naptınız ne ettiniz nerede takıldınız kaldınız ?
jellerden midem kalkıyor,kullanmak istemiyorum. bu egzersizler yeterli salınım varsa olmaz mı? Dün başlayacaktım güya başlayamadım. gelen gidenden hayli yoruldum. Akşamda eşim dokunmaya kalktı sanki çatlıyormuşum gibi canım acıdı , belli etmedim ama üzüldüm.
Allah'ım baba ve bu rahatsızlığı olanlara kurtulmayı nasip et.
işlerim, hayatım herşeyim dengesizleşti, yaşan ölü gibiyim.
yenenleri gördükçe hüngür hüngür ağlayasım geliyor.
İki sorum olacak :
1- Pasiflore şurubun içme sınırımı var mı? 6-8 yemek kaşığı içsem zararı olurmu ?
2- Ben 9 marttan bu yana doğum kontrol hapı kullanıyorum. İlk kez kullanmaya başladım. Adet günümü bitti fakat bu kanamam devam ediyor. Çok yoğun değil fakat azar azar hergün geliyor.İnternette araştırdım ilk defa kullananlarda normaldir yazıyordu. Kesilmesi için ne yapabilirim?
jellerden midem kalkıyor,kullanmak istemiyorum. bu egzersizler yeterli salınım varsa olmaz mı? Dün başlayacaktım güya başlayamadım. gelen gidenden hayli yoruldum. Akşamda eşim dokunmaya kalktı sanki çatlıyormuşum gibi canım acıdı , belli etmedim ama üzüldüm.
Allah'ım baba ve bu rahatsızlığı olanlara kurtulmayı nasip et.
işlerim, hayatım herşeyim dengesizleşti, yaşan ölü gibiyim.
yenenleri gördükçe hüngür hüngür ağlayasım geliyor.
İki sorum olacak :
1- Pasiflore şurubun içme sınırımı var mı? 6-8 yemek kaşığı içsem zararı olurmu ?
2- Ben 9 marttan bu yana doğum kontrol hapı kullanıyorum. İlk kez kullanmaya başladım. Adet günümü bitti fakat bu kanamam devam ediyor. Çok yoğun değil fakat azar azar hergün geliyor.İnternette araştırdım ilk defa kullananlarda normaldir yazıyordu. Kesilmesi için ne yapabilirim?
tembel hemde ne tembel sorma.Aksatmıcam bu sefer yapıcam inş. artk kaçarım yok mecburum yapıcam cnmcm
Mrb venüscüm mum ile nedense uğraşıyorum kaç zamandır bir türlü yapamıyorum bende 3 tane kulak çubuğuna peçete sardım biraz kalınlaştrırıp yaptım çok rahat oldu ama nedense mum denenesi defalarca uğraşmama rağmen yapamıyorum çok üzgünüm umudum tükenmek üzere ne yapacağım ben lütfen yardımcı olun herşeyi denedim denemedğim yöntem kalmadı nefesle yapıyorum ıkınıyorum tv bakıyorum kafam dağılsın diye yok dün tam 3 saat uğraştım gene yok(((((((
canım yeterli ıslaklık olsa bile o anda heyecandan panikten kuruluk oluyor ve kendimizi kastığımız için p....s malesef içeri kayıp giremiyor...su bazlı jeller zararlı değil parmağına değdiği zamanmı kötü oluyosun neden tiksiniyosun jelden ? pasiflora hiç içmedim canım içeriğini bilmiyorum ama herşeyin fazlası zararlıdır çok kullanımda bağımlılık yapabilir sonuçta kimyasal madde onun yerine sıcak bi duş ve yoga yapmanı tavsiye ederim. doğum kontrol hapı ilk zamanlarda bu şekilde dengesizlikler yapıyor bence bekle...doktor önerisiylemi kullandın ? eğer öyle ise doktora danışabilrsin ama bende kullandığımda aşırı mide bulantısı yapmıştı ve ilk aylar reglim karıştı bıraktıktan sonrada düzensizlik oluyor normalmiş ama....
cnmmm bu düşünceleri beyninden sil atttt...motive ol en önemlisi bu...hadii üzülme artık kendine güven göreceksin sandığından daha kolayyyy hepimiz bunları yaşadıkkk ama azimle sende başaracaksın herkes gibiii..pasifloranın bi zararı yok bitkiseldir ama şurubun içindeki şeyle bi tane içmne
yeterli olacaktır....sakinleş kendine telkinlerde bulunnnn...hayde tatlımmm...
çünkü ne kadar ertelersek yenme süremiz o kadar çok uzuyor bak ne güzel son aşamaya gelmişsin birazcık hırs bi bakmışın oluvermiş...mart bitmeden şu işi bitiriver bebişim
canım bazen öyle oluyor bi şeylerden etkileniyoruz farkında olmadan anacım ben yendikten sonra ara verdim bir süre sonrasında mum yapayım dedim olmadı parmak yapayım dedim anaaaaa bi baktım 1 parmağımı sokamıyorum şaşırdım kaldım inanamadım o gün uğraştım uğraştım yok mümkün değil olmuyor sanki hayatımda hiç parmak yapmamışım oysaki kaç defa tam ilişki yaşamıştım yani tamamen psikolojik sonra ara verdim gittim çiçek böcekle uğraştım 1 saat sonra sular seller gibi yaptım...yani o an olmaması sonra olmayacak anlamına gelmiyor sakın umutsuzluğa kapılmabazen ne yaparsan yap kafamızı dağıtamıyoruz sonra kendiliğinden oluyor bu gün tekrar dene bebişim...
çünkü ne kadar ertelersek yenme süremiz o kadar çok uzuyor bak ne güzel son aşamaya gelmişsin birazcık hırs bi bakmışın oluvermiş...mart bitmeden şu işi bitiriver bebişim
canım bazen öyle oluyor bi şeylerden etkileniyoruz farkında olmadan anacım ben yendikten sonra ara verdim bir süre sonrasında mum yapayım dedim olmadı parmak yapayım dedim anaaaaa bi baktım 1 parmağımı sokamıyorum şaşırdım kaldım inanamadım o gün uğraştım uğraştım yok mümkün değil olmuyor sanki hayatımda hiç parmak yapmamışım oysaki kaç defa tam ilişki yaşamıştım yani tamamen psikolojik sonra ara verdim gittim çiçek böcekle uğraştım 1 saat sonra sular seller gibi yaptım...yani o an olmaması sonra olmayacak anlamına gelmiyor sakın umutsuzluğa kapılmabazen ne yaparsan yap kafamızı dağıtamıyoruz sonra kendiliğinden oluyor bu gün tekrar dene bebişim...
merhaba arkadaşlar. nasılsınız bakalım ,keyifler nasıl
yenen arkadaşlar p..... denemesinde olan arkadaşlara tavsiyeleriniz neler,tecrübelerinizden yararlanalım. ya acaba egzersizleri yapıp, p.... denenemsine gelip ve başaramayanlar olmuşmudur
yani şu aşamaya geldim ve hala p..... başaramadım neden dir ki
Evet canım dr. dan istedim. Yazz bu kanama dışınd ahiç bir etki yaşamadım aksine bedenimde hafilemeler oluştu. Jel tenime değince tiksiniyorum, ultrason çekilirken mecburen sürüyorlar tuhaf oluyordum. Ne yapalım mecbur alacağız. Aslında bebe yağı daha rahat geliyor bana , kokusuda rahatlatıcı aloveralı. Ama kullanmayın diyor arkadaşlar. Eğerki bizim hassas bölgeye mantar yapıyorsa bu bebeklerede zararlı değil midir?
Mens oldum şimdi ara vermek zorunda kaldım 1 haftadır elimde bir mum dolaşıyorum duş alıyorum moralim bozuk değil şu aralar kafam rahat gene olmuyor kulaç çöpü oluyor mum olmuyor anlamıyorum penis başı deneyeyim dedim yok başını bile alamadım çok zor durumdayım ben(((((((((((
MERHABA bebişim;
1- endişeyle başlıyosun denemeye hep tedirginsindir ve sürekli olcakmı olmayacakmı diye düşünmekten kendini rahat bırakamıyorsun p...s az bişey girse panikliyorsundur...
2- posizyonda açıyı bulamıyorsundur...
3- hem amacımız p...sin girmesi hemde bilinç altımız çıkar acıycak diye içerden bizi kemiriyor işte o anda o sesi dinleme ve içerde tutabildiğin kadar tut ve panik yaptığın anda dur ve kendine sor şu an ne hissediyorum acı varmı diye sor kendine emin ol hep vereceğin cevap haır olacaktır p...si başı bile girse sadece onu içerde tutsan bile bu ilerlemedir bebişim...
4- sen bir kadınsın ve kadın olmayı kabullen yatağa girerken kendini 13 yaşında kız çocuğu gibi görme cesur her anlamda kusursuz tam bi kadınım ben de kendine....
5- eşin takıldığın yerde sana nefes egzersizini hatırlatsın çünkü aklına gelmiyor o anda birde sana telkinde bulunsun benim aşkım başarır çok iyi gidiyosun vs. gibi....
ya bende çıkarmasam aslında ama dayanamıyorum çıkarıyorum eşim de diyo çıkarma çıkarma ama dayanamıyorum işte ama çıkardıktan sonra hemen yine alabiliyorum ama boyut yine aynı değişmiyo orda bi yer var geçemiyo orayı
peki neden çıkarıyorsun minik kuşum ne düşünüyosun o anda ?????
ya bilmiyorum sebepsiz....
ağrı yok acı yok birde benim 2 yıl önce falan 2 sn lik bi deneyim oldu deneme yapmıyoduk bi anda oldu ve çıktı kendiliğinden... kızlık zarı da bozuldu yani çok az pembe kan geldi acımadı da... hani kızlık zarı var diye düşünüyorum desem o da değil o açıdan da rahatım dediğim gibi acımadı da ama işte bilmiyorum heyecanlanıyorum heralde devam edemiyorum
sen hangi doktora gitmiştin 150 tl demiştin seanslarına çok değilmiş en azından eşimde konuşur bişeyleri diye gitmek istiyorum hadi ben birilerine anlatıyorum ama o kimseyle paylaşmıyo soramıyo belki acaba dediği noktalar vardır onları sorar doktora iyi olmaz mı..?
selam kızlaaarrrr...
hepinizi çok özlediiimm.. nasılsınıızz??
umremizi tamamladık, kayınvalidemlerde kalıyoruz ama burdan da internete girmek pek mümkün olmuyor. dışarı çıkıyoruz gelenler gidenler falan baya bir yoğunuz burda.
umarım bütün arkadaşlarım başarmıştır. hepimiz için çok çok dua ettim. bebek isteyen arkadaşlarıma, bebek bekleyen arkadaşlarıma hepimize dualar ettim. Allah kabul etsin..
ben hala başaramadım, burda çok deneme imkanımız olmadı zaten ama fırsat buldukça denemeye çalışıyoruz. inşallah çok yakında hepimiz kurtuluruz bu dertten. hepinizi seviyorum..
canım benim çok özledik seniiiiiiiiidare eder işte canımcım tam 3 saattir egzersiz yapmaya çalışıyorum çok üşüdüm ve çok yandım sorma halimi sefilleri oynuyom yanişu andaki halim işte tamda böyle sankim pasta mumuylan biraz arkideş olduk gibi işte oda eşimin sayesinde yani beyaz mumuda yapem dedim ama sadece azıcık ucu girdi çok yandı çektirdim kabus gibi o nasıl girer daha doğrusu girermi bilmiyorum :18::18::18:ya ben ne zaman özel mesaj atcem kızlar birinize bişey sorem diyom halen atamıyom ya:26:sen naptın 2. denemeyi yapabildinmi cnm
canım benim aslında parmak daha kolay onu yönlenrimek daha kolay serçe parmağını dene istersen tatlım... 2 tane pasta mumunu birleştir canımcım öle öle kalınlaştır bitanem hiç panik yapma üstüne gidiceksin beynin oyunu bu sana aslında hiç bişey yok cnm üstüne giderek göreceksin bunu canımcım...canım ben sadece aynaya bakarak yapabiliyorum yani görmeden itemiyorum daha çok tedirgin oluyorum o zaman bu şekilde denedim 1.de yarısı girdi 2. de tamamı girdi ama zor git gel yapabiliyorum esasında ben aynı anda hem bacaklarımı açıp hem görmeye çalışmak hem nefes ve ıkınma hemde iteyim derken çok zorlanıyorum ağlama sesime eşim uyandı yazık o yardım etti ben uzandım beraber egzersiz yaptık pasta mumuyla bunun bi sakncası olmaz değilmi canım müzik açtım ama duyan kim şimşekler çaktı kafamda abowwww şimdi napem bana yardımcı olarmısın beyaz mumlada birazcık deneyem dedik ama sadece ince kısmı girdi çok yandı yorulmuştım zaten bıraktık ben parmağımdan çok korkuyorum yani onu kontrol edemem gibime geliyo desteklerin için tşk. ederim canımcımm
merhaba arkadaşlar beste başarmış çok tebrik ediyorum.
ben bugün mumla yine egzersiz yaptım. düne göre daha rahat girdi. yerde oturur pozisyonda da yaptım. p..... denemesini üstte yaparsam deneme olsun diye. ve akşam p.... denemesi yaptık. çok umutlanmıştım. üstte denedim ama olmadıyani olmadı derken herzamanki gibi yarıya kadar giriyor sonrası yok. kan ter içinde kaldım. en son artık yine normal pozisypna geçtik,öyle devam ettik. ya mum ne güzel hemen giriyor. p..... bi tuhaf eğiliyor bükülüyor,yapamıyorum
bide mumun başının giriş kısmın hissdeiyorum,ama p...... in hisstetmiyorum. öffff ben yapamıyıcam galiba.........
bide ilişkiden sonra ayağa kalktığımda spermler aktı biraz ve rengi pembeydi. neden acaba?mumla deneme yaparken de mumun kenarında hafif kırmızılıklar vardı nedendirki acep? kızlıkla ilgili olamaz çünkü ilk gece benim kanama olmuştu yani kızlık gitmişti zaten.
canım benim kayma sebebi hem jelden hemde tam erek.olmadığından olabilir tam erk. oldugunda dene elinle tut sen yerleştir canımcım yüzdün kuyruguna geldin cnm merak etme birde erkeklerin uzun süre erk. kalması zor bir durum bizimde ilk zamanlar öle oluyordu birden girdiremiyordum. ama zamanla alıştık canımcım sende tam erk. oldugunda kendin elinle yerleştir cnmcm. bende altta oldugumda yendim üstteki bana zor gelmişti. sende rahat oldugunda dene herkes üstte yendi diye sende öle yapacaksın diye bişey yok canım sen kendin rahat oldugunu dene ... ama az kaldı merak etme cnmcm yarıya kadar girince nefes alıp ver cnm ıkın sakinleşince devam et. olacak başaracaksın bebişim...ben hemen hemen p..... boyutunda yani p... azcık ince bir mumu alabiliyorum sonuna kadar.p... te ise yarıya kadar alıyorum. napmam lazım bana yardım et. üsste deneyeyim dedik akşam p.... kayıyo ha bire elimden,hafif yamuluyo falan yapamadım.
aaaaa bu haftada mı verdi tüh kaçırdım geçen hafta izlemiştim . netten bakayım saol cncmmkızlar kanal d de okan bayulgen de cinsellik konuşuluyor seyredin mutlaka....
benı soran yok muuuuuuu
canım benim arada giriyorsun ya eltinle ilgilendiğin için haberimiz var yani ama ösledik cnmcm eşinin neyi var cnmcm geçmiş olsun....ooooooooooooo kımler gelmıs kımleeeeeeeeeeerrrrrrrrr allah kabul etsın canım hosgeldın ohhhh sımdı mısssssss gıbı kabe kokuyosunuzdur ahhh ahhhhh darısı basımıza ınsaallah canım esım rahatsız bıraz o yuzden fazla gıremıyorum ben tekrar hosgeldın canım
evet cnm srekli erek. olamaz erkekler o nedenle cnmcm sert oldugu zaman heemen elinle kendin tut ve yerleştir cnmcm ....canım sağolasın. ya peki 45 dk uğraştım diyosun eşin o ara boşalmadı mı? bide öyle bir sorun var mecburen kesmek zorunda kalıyorsun. iki defa mı yaptınız siz?demek kayma yerini bulmadığım için oluyor. ama ben öncesinde mumla aynı pozisyonda denedim,oldu. ama p... olmadı. bide mumun ucu gövdesine göre ince,yavaş yavaş giriyor ve girdikçe bir açılma olduğunu hissediyorum.ama p.... te öyle bişey yok yanı ucuyla diğer kısımı arasında çok az fark var.bide girişte öyle bi açılma hissetmediğim için yapamıyorum belki.
ya çoğu arkadaş üstte başardık deyince bende mumla öyle çalıştım.ve p... denemesini de üstte yaptım.şimdiye kadar hiç yapmamıştım üstte.o yüzden mi tuhaf geldi artık ama mumla yapabaildim.başaranların hepsi üstte mi başardı ,altta başaran yok mu arkadaşlar?
ya oluyo ama ben uğraşığım için zaman geçti diye mi öyle oldu bilmiyorum.ara sıra hafif yumuşuyo sonra tekrar sertleşiyo.ondan mı yapamadım ki acep
cnm benim allah kavuştursun. p... aşamasındaki ark. tavsiyemiz hemen cıkarmayın nefes alıp verin ıkının cnmcm bide üstüne gidin hemen pes etmeyin cnmcm ...p... çok takılırsanız da egz.devam etmenizi öneririm bu şekilde aşılıyor merak etme cnmcm yeterki üstüne düş...gunaydın kızlar annemle babamı umreye uğurladıkkzor olcak biraz....... hafta sonu p...s denemelerine devam ettim kociişiim çok mutlu azmimi görünce iyi ki seninle evlenmişim dedi..onu mutlu etmek için her gün çalışıyorum ama p..ste kaldım başını hallediyorm 2-3 cm sonra olmuyo ıkınıyorum nefes alıp beriyorum girmiyor .doktor fobim var gitmedim yani ne olduğumu ne olacağımı bilmiyorum ...sizlerin sayesinde bu noktaya geldi hepinize teşekkr ederim bazen sesssizce okudum bazen hırs yaptım bu noktoya geldim..çalışmak yetiyo gerçekten öpyürom herkesii..p...s aşamasında olanlar yada bitirenler tavsiyeleriniz neler arkdşler bu noktada yardım bekliyorum..
canım benim kasmak yok takılıyorsanız egz.devam edin tahmin etmediğiniz anda olacaktır ....günaydın...
bende aynı durumdayım cuma akşamı 2 cm kadar aldım pazar yine denedik ama yok yine aynı yerde takılıyo aslında parmağımla baktığımda biliyorum daha ileri devam ettiğini ama çok kasıyorum heralde
deme öle deme ölemualla derken
az mı valla harikasın cnmcm 2 parmaktan sonra ne kaldıki yarıyı geçmişin az kaldı bitanem azimle devam et cnmcm...günaydın arkadaşlar nasılsnz?bnde az da olsa ilerleme var iki parmağımla yapmaya başladım dün
canım farklı bir posizyon dene hem değişiklik olur hem dikkatiniz dağılıro esnada öüzik dinlemenizi tavsiye ederim hatta hip hop tarzı dinleyip ritmine ayak uydurabilirsiniz denenmiştir tavsiye ederim bebişim
minnoşum öslüyoruz seni çokkkkkkkkkkkkkkkk gel artıkınGünaydinnnnnn minnoslarimmmmm
Gunümüz Aydin olsun insallAh. Rabbim hakkımızda herseyin hayirlisiyla karşılaştırsın insallAh.
Jasminim, özlemim gecen yazıma yorum yapmışsınız ama geri dönemedim maruz görün bitanelerim. Hepinizi çok özledim ayolllll)))))
Başaran arkadaslarida çok tebrik ediyorum. Darısı diğer arkadaslarımızın basına insallAh.
şimdi arkadaşlar bana kızcak ama bu sayfada yenenler daha çoğunluktayız yaaaa!!!! o yüzden sormam gerekio bana acele sağlık ocağında gebelik için kan testi yaptırmış bi arkadaş lazım....nolur çabuk olun patliicam ben burda=) (özelden atın arkidişler kızmasın)
hayırdır kız ne acele bu geçtimiki günün??işte ölçtürmem lazım normal kan testi yaptılar dün onda öle bişey yok....sağlık ocağında nasıl yaptırılıo...gebelik için kan testi mi istiorum diosun??? Hemen günün geçtimi diolar sanki 3 haftalık olsa günüm geçmiş olcak delürükler yaaa
Ben stresten adet olamadım normalde 4 ünde olmam gerekirken 14 ünde oldum randevum da 18 marttaydı o yüzden iptal etmek zorunda kaldım haliyle sonrada o aydınlatılmış onam belgesi çok karıştırdı kafamı hastayı korumaya yönelik pek bi cümle yok içinde doktoru koruyor genelde...
daha da randevu almadım o yüzden bakalım bi süre burda deniycem egzersizlerle o da zaten 1,5 günde yendikten sonra tekrar egzersizler veriyor eve yani aslında 1,5 günde yenmiş olmuyorsun...
mucize olmasını beklemeden elimizden geleni yapalım ben 5 sene bekledim bi sabah uyandığımda geçmiş olsun diye ama hayır bi yerden başlamak lazım ben kayganlaştırıcıyı bile bir kaç ay önce aldım ve toplamda 5-6 parmak denemesi yaptım ve şuan 2 parmağımı çok rahat alıyorum yani 5 senemi bekleyerek geçirdim madem doktorda aynısını söyleyecek gitmeden bi dene derim kendin burda arkadaşların hepsi takıldığın yerde yardımcı oluyor...
tabiki normal kan testinde çıkmaz sen günüm geçti de yoksa yapmazlar tabi gebelik için kan testi diyorsun ve 11-12 ye kadar alıyolar geç kalmış olma saat 11:10...
hmm bu gece de öyle deniyim bari hangi tür prez.....f almak lazım acaba farkeder mi hiç fikrim yok bu konuda..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?