Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

jellerden midem kalkıyor,kullanmak istemiyorum. bu egzersizler yeterli salınım varsa olmaz mı? Dün başlayacaktım güya başlayamadım. gelen gidenden hayli yoruldum. Akşamda eşim dokunmaya kalktı sanki çatlıyormuşum gibi canım acıdı , belli etmedim ama üzüldüm.

Allah'ım baba ve bu rahatsızlığı olanlara kurtulmayı nasip et.
işlerim, hayatım herşeyim dengesizleşti, yaşan ölü gibiyim.
yenenleri gördükçe hüngür hüngür ağlayasım geliyor.

İki sorum olacak :

1- Pasiflore şurubun içme sınırımı var mı? 6-8 yemek kaşığı içsem zararı olurmu ?
2- Ben 9 marttan bu yana doğum kontrol hapı kullanıyorum. İlk kez kullanmaya başladım. Adet günümü bitti fakat bu kanamam devam ediyor. Çok yoğun değil fakat azar azar hergün geliyor.İnternette araştırdım ilk defa kullananlarda normaldir yazıyordu. Kesilmesi için ne yapabilirim?

tembel hemde ne tembel sorma.Aksatmıcam bu sefer yapıcam inş. artk kaçarım yok mecburum yapıcam cnmcm

ewet egzersiz yapan güzeller durum raporu alalım :92: naptınız ne ettiniz nerede takıldınız kaldınız ?

Mrb venüscüm mum ile nedense uğraşıyorum kaç zamandır bir türlü yapamıyorum bende 3 tane kulak çubuğuna peçete sardım biraz kalınlaştrırıp yaptım çok rahat oldu ama nedense mum denenesi defalarca uğraşmama rağmen yapamıyorum çok üzgünüm umudum tükenmek üzere ne yapacağım ben lütfen yardımcı olun herşeyi denedim denemedğim yöntem kalmadı nefesle yapıyorum ıkınıyorum tv bakıyorum kafam dağılsın diye yok dün tam 3 saat uğraştım gene yok (((((((

canım yeterli ıslaklık olsa bile o anda heyecandan panikten kuruluk oluyor ve kendimizi kastığımız için p....s malesef içeri kayıp giremiyor...su bazlı jeller zararlı değil parmağına değdiği zamanmı kötü oluyosun neden tiksiniyosun jelden ? pasiflora hiç içmedim canım içeriğini bilmiyorum ama herşeyin fazlası zararlıdır çok kullanımda bağımlılık yapabilir sonuçta kimyasal madde onun yerine sıcak bi duş ve yoga yapmanı tavsiye ederim. doğum kontrol hapı ilk zamanlarda bu şekilde dengesizlikler yapıyor bence bekle...doktor önerisiylemi kullandın ? eğer öyle ise doktora danışabilrsin ama bende kullandığımda aşırı mide bulantısı yapmıştı ve ilk aylar reglim karıştı bıraktıktan sonrada düzensizlik oluyor normalmiş ama....

cnmmm bu düşünceleri beyninden sil atttt...motive ol en önemlisi bu...hadii üzülme artık kendine güven göreceksin sandığından daha kolayyyy hepimiz bunları yaşadıkkk ama azimle sende başaracaksın herkes gibiii..pasifloranın bi zararı yok bitkiseldir ama şurubun içindeki şeyle bi tane içmne
yeterli olacaktır....sakinleş kendine telkinlerde bulunnnn...hayde tatlımmm...

tembel hemde ne tembel sorma.Aksatmıcam bu sefer yapıcam inş. artk kaçarım yok mecburum yapıcam cnmcm

çünkü ne kadar ertelersek yenme süremiz o kadar çok uzuyor bak ne güzel son aşamaya gelmişsin birazcık hırs bi bakmışın oluvermiş...mart bitmeden şu işi bitiriver bebişim

canım bazen öyle oluyor bi şeylerden etkileniyoruz farkında olmadan anacım ben yendikten sonra ara verdim bir süre sonrasında mum yapayım dedim olmadı parmak yapayım dedim anaaaaa bi baktım 1 parmağımı sokamıyorum şaşırdım kaldım inanamadım o gün uğraştım uğraştım yok mümkün değil olmuyor sanki hayatımda hiç parmak yapmamışım oysaki kaç defa tam ilişki yaşamıştım yani tamamen psikolojik sonra ara verdim gittim çiçek böcekle uğraştım 1 saat sonra sular seller gibi yaptım...yani o an olmaması sonra olmayacak anlamına gelmiyor sakın umutsuzluğa kapılma bazen ne yaparsan yap kafamızı dağıtamıyoruz sonra kendiliğinden oluyor bu gün tekrar dene bebişim...

merhaba arkadaşlar. nasılsınız bakalım ,keyifler nasıl
yenen arkadaşlar p..... denemesinde olan arkadaşlara tavsiyeleriniz neler,tecrübelerinizden yararlanalım. ya acaba egzersizleri yapıp, p.... denenemsine gelip ve başaramayanlar olmuşmudur
yani şu aşamaya geldim ve hala p..... başaramadım neden dir ki

Evet canım dr. dan istedim. Yazz bu kanama dışınd ahiç bir etki yaşamadım aksine bedenimde hafilemeler oluştu. Jel tenime değince tiksiniyorum, ultrason çekilirken mecburen sürüyorlar tuhaf oluyordum. Ne yapalım mecbur alacağız. Aslında bebe yağı daha rahat geliyor bana , kokusuda rahatlatıcı aloveralı. Ama kullanmayın diyor arkadaşlar. Eğerki bizim hassas bölgeye mantar yapıyorsa bu bebeklerede zararlı değil midir?

İnşallah canım. Sizlerin azim verici sözleriyle inşallah başarabilirim.

Mens oldum şimdi ara vermek zorunda kaldım 1 haftadır elimde bir mum dolaşıyorum duş alıyorum moralim bozuk değil şu aralar kafam rahat gene olmuyor kulaç çöpü oluyor mum olmuyor anlamıyorum penis başı deneyeyim dedim yok başını bile alamadım çok zor durumdayım ben (((((((((((

ewt cnm çok uzuyor öteki türlü.son aşamaya geliom sanırm.Mart bitmeden inş. btireblrm ancak 3-4 güne regl olucam :2:

MERHABA bebişim;

1- endişeyle başlıyosun denemeye hep tedirginsindir ve sürekli olcakmı olmayacakmı diye düşünmekten kendini rahat bırakamıyorsun p...s az bişey girse panikliyorsundur...
2- posizyonda açıyı bulamıyorsundur...
3- hem amacımız p...sin girmesi hemde bilinç altımız çıkar acıycak diye içerden bizi kemiriyor işte o anda o sesi dinleme ve içerde tutabildiğin kadar tut ve panik yaptığın anda dur ve kendine sor şu an ne hissediyorum acı varmı diye sor kendine emin ol hep vereceğin cevap haır olacaktır p...si başı bile girse sadece onu içerde tutsan bile bu ilerlemedir bebişim...
4- sen bir kadınsın ve kadın olmayı kabullen yatağa girerken kendini 13 yaşında kız çocuğu gibi görme cesur her anlamda kusursuz tam bi kadınım ben de kendine....
5- eşin takıldığın yerde sana nefes egzersizini hatırlatsın çünkü aklına gelmiyor o anda birde sana telkinde bulunsun benim aşkım başarır çok iyi gidiyosun vs. gibi....

canım bende egzersizimi ilk başlarda bebe yağı ile yaptım daha akışkan ve kokusu hoştu doktorun beni uyarmasına rağmen ben kullanmaya devam et sonunda mantar olunca kafama dank etti ama iş işten geçmişti...vajimiz çok hassas olduğundan kimyasal madde var sonuçta içinde o yüzden yapabilir bi ihtimal ama parmak/aparat onlarda sebeb olmuş olabilir bebeklerin vücuduna sürülüyor bildiğim kadarı ile bende vücudumda kullandım ama dediğim gibi vaji çok hassas belki ondan daha çok etkileniyor olabilir...

canım benim mens döneminde tampon la egzersiz yapabilrsin istersen bana dr önermişti....

ya bende çıkarmasam aslında ama dayanamıyorum çıkarıyorum eşim de diyo çıkarma çıkarma ama dayanamıyorum işte ama çıkardıktan sonra hemen yine alabiliyorum ama boyut yine aynı değişmiyo orda bi yer var geçemiyo orayı

peki neden çıkarıyorsun minik kuşum ne düşünüyosun o anda ?????

peki neden çıkarıyorsun minik kuşum ne düşünüyosun o anda ?????

ya bilmiyorum sebepsiz....
ağrı yok acı yok birde benim 2 yıl önce falan 2 sn lik bi deneyim oldu deneme yapmıyoduk bi anda oldu ve çıktı kendiliğinden... kızlık zarı da bozuldu yani çok az pembe kan geldi acımadı da... hani kızlık zarı var diye düşünüyorum desem o da değil o açıdan da rahatım dediğim gibi acımadı da ama işte bilmiyorum heyecanlanıyorum heralde devam edemiyorum
sen hangi doktora gitmiştin 150 tl demiştin seanslarına çok değilmiş en azından eşimde konuşur bişeyleri diye gitmek istiyorum hadi ben birilerine anlatıyorum ama o kimseyle paylaşmıyo soramıyo belki acaba dediği noktalar vardır onları sorar doktora iyi olmaz mı..?

canım farklı bir posizyon dene hem değişiklik olur hem dikkatiniz dağılır o esnada öüzik dinlemenizi tavsiye ederim hatta hip hop tarzı dinleyip ritmine ayak uydurabilirsiniz denenmiştir tavsiye ederim bebişim

canım benim çok özledik seniiiiiiii ben hamiş deilim ama heran olailibirim cnm hayırlısı allahım dualarını kabul etsin bizede nasip etsin cnm oraları görmeyi aminnn ...çabuk gel ösletme bizi....
canım benim aslında parmak daha kolay onu yönlenrimek daha kolay serçe parmağını dene istersen tatlım... 2 tane pasta mumunu birleştir canımcım öle öle kalınlaştır bitanem hiç panik yapma üstüne gidiceksin beynin oyunu bu sana aslında hiç bişey yok cnm üstüne giderek göreceksin bunu canımcım...

canım benim kayma sebebi hem jelden hemde tam erek.olmadığından olabilir tam erk. oldugunda dene elinle tut sen yerleştir canımcım yüzdün kuyruguna geldin cnm merak etme birde erkeklerin uzun süre erk. kalması zor bir durum bizimde ilk zamanlar öle oluyordu birden girdiremiyordum. ama zamanla alıştık canımcım sende tam erk. oldugunda kendin elinle yerleştir cnmcm. bende altta oldugumda yendim üstteki bana zor gelmişti. sende rahat oldugunda dene herkes üstte yendi diye sende öle yapacaksın diye bişey yok canım sen kendin rahat oldugunu dene ... ama az kaldı merak etme cnmcm yarıya kadar girince nefes alıp ver cnm ıkın sakinleşince devam et. olacak başaracaksın bebişim...
kızlar kanal d de okan bayulgen de cinsellik konuşuluyor seyredin mutlaka....
aaaaa bu haftada mı verdi tüh kaçırdım geçen hafta izlemiştim . netten bakayım saol cncmm
benı soran yok muuuuuuu

canım benim arada giriyorsun ya eltinle ilgilendiğin için haberimiz var yani ama ösledik cnmcm eşinin neyi var cnmcm geçmiş olsun....
evet cnm srekli erek. olamaz erkekler o nedenle cnmcm sert oldugu zaman heemen elinle kendin tut ve yerleştir cnmcm ....
cnm benim allah kavuştursun. p... aşamasındaki ark. tavsiyemiz hemen cıkarmayın nefes alıp verin ıkının cnmcm bide üstüne gidin hemen pes etmeyin cnmcm ...p... çok takılırsanız da egz.devam etmenizi öneririm bu şekilde aşılıyor merak etme cnmcm yeterki üstüne düş...
canım benim kasmak yok takılıyorsanız egz.devam edin tahmin etmediğiniz anda olacaktır ....
deme öle deme öle
günaydın arkadaşlar nasılsnz?bnde az da olsa ilerleme var iki parmağımla yapmaya başladım dün
az mı valla harikasın cnmcm 2 parmaktan sonra ne kaldıki yarıyı geçmişin az kaldı bitanem azimle devam et cnmcm...

canım farklı bir posizyon dene hem değişiklik olur hem dikkatiniz dağılır o esnada öüzik dinlemenizi tavsiye ederim hatta hip hop tarzı dinleyip ritmine ayak uydurabilirsiniz denenmiştir tavsiye ederim bebişim

zaten genelde tv açık oluyo bide arada dikkatimi bişey çekiyo tvde kızıyo ozaman eşim ama müzik mantıklıymış mesajın geldi bu arada saol akşam okandaki doktor nasıl peki...?

minnoşum öslüyoruz seni çokkkkkkkkkkkkkkkk gel artıkın

hayırdır kız ne acele bu geçtimiki günün??

cnm klasik okeylerden al sakın çilekli falan fistan alma okeyin hisset bende mantar yaptı parfümlüymüş o yüzden sade alın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…