Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

besteeeeeeeeeeee cım frd ccccccccccccım canlarım tebrık ederım esım rahatsız oldugu ıcın evde bu yuzden bu aralar pek gıremıyorum cok sevındım darıdı dıger arkadaslara aksam aksam da olsa sızın ıcın halay cekecegımmmmmmmmmmm

ooooooooooooo kımler gelmıs kımleeeeeeeeeeerrrrrrrrr allah kabul etsın canım hosgeldın ohhhh sımdı mısssssss gıbı kabe kokuyosunuzdur ahhh ahhhhh darısı basımıza ınsaallah canım esım rahatsız bıraz o yuzden fazla gıremıyorum ben tekrar hosgeldın canım

tatlı ruyalar meleklerımmmmmmmmmmm yataga gıdım kocıs bensız uyumazzzzzzzzz 1 ay ıcınde cocuk yaparız dıyo tovbe tovbe bunu bıle hesaplı kıtaplı yapıyooooooo yaaaa ahh su oglak burcu erkeklerı ne catlak oluyo yaaaaaaa ılla programlı yapacak ıslerını sınır kocca bır ay once degıl ılla 1 ay sonra olacak mıssssss kendını ona gore hazırlamıs seytan aha bu dıyo kı bın tepesıne ınme cocuk olana kadar yaaaaaaaaa hayde sekerler ruyanızda guzellıkler gormenız dılegıyle hayırlı geceler hayrul leylllllllll

canım ben kendim dediğim gibi zorlandım ama eşimle çalıştık sonra o zaman o ilerletince daha rahat oldu ben sadece nefese ıkınmaya ve egzersize konsantre oldum tabi korkumla da savaştıma ama en azından ittirme sorunum ortadan kalkmış oldu hem eşim daha rahat git gel yapabildi o zaman mumla bunla baya 6 sefer falan çalıştık ama acele ettim galiba beyaz mum çok kalın geldi sadece ince uç kısmı gidi o da çok yaktı dediğin gibi o zaman ben onu incelteyim yada pasta mumunu biraz kalınlaştırıp öyle dewam edeyim canım işte çubuktan sonra 4 gün ara werdim düzenli yapamadım ama bugün yanmam ve ağrım daha az sanki yaparken çok yanmıştı ama şimdi iyi geçen sefer tam 1 gün yanmıştı inşallah iyi olur bilmiyorum hergeçen gün daha fazla korkar oldum ilk ewlendiğimizde bu kadar kasmıyodum en azından deneme yapabiliyodum şimdi hiç yapamıyorum

ilk denememde kulak çöpüyle gelgit yaptım,içinde tuttum bekledim ayağa bile kalktımm:)
annemlerden pasta mumu yürüttümm:) sıra ondaa :)

pandoooooo hoşgelmişsin belki tekrar okuyamazsın dön hadi evinde rahat rahat denersin

yaşlandım canım sana kimse kızmıyor ama herkez açık açık yazıyor diyorsun ama ben bile seni acaba erkekmi diye okumuştum bazı kelimelerin çok acık canım uzuvlarımızı her harfiyle yazmıyoruz çünkü konumuz ve anlatılanlar belli sen uzuvlarını yazarken sade baş ve son harfini kullan burda herkez anlar hem bizlerin tepkisini çekmezsin hemde yöneticilerce yasaklanmazsın canım yoksa hepimizin derdi aynı

burcum ve prensesssss biz de sizin gibiydik ben çok zor yapıyordum pasta mumundan dan direk büyük muma geçmek zor geliyorsa onları 2 li 3 lü sarıp deneyin ben öyle yapmıştım ve 3 pasta mumu bile serçe parmaktan ince ben nasıl yapıcam derken o büyük mumu da yapabiliyorsunuz ama ben parmak la hala deneyemedim oyüzden bide 2li 3 lü kulak çubukları ve pasta mumları deneyin hep beraber bizde başardık yazabiliriz inşallah

canım sağolasın. ya peki 45 dk uğraştım diyosun eşin o ara boşalmadı mı? bide öyle bir sorun var mecburen kesmek zorunda kalıyorsun. iki defa mı yaptınız siz?demek kayma yerini bulmadığım için oluyor. ama ben öncesinde mumla aynı pozisyonda denedim,oldu. ama p... olmadı. bide mumun ucu gövdesine göre ince,yavaş yavaş giriyor ve girdikçe bir açılma olduğunu hissediyorum.ama p.... te öyle bişey yok yanı ucuyla diğer kısımı arasında çok az fark var.bide girişte öyle bi açılma hissetmediğim için yapamıyorum belki.

ya çoğu arkadaş üstte başardık deyince bende mumla öyle çalıştım. ve p... denemesini de üstte yaptım.şimdiye kadar hiç yapmamıştım üstte.o yüzden mi tuhaf geldi artık ama mumla yapabaildim.başaranların hepsi üstte mi başardı ,altta başaran yok mu arkadaşlar?

tatlım pe..... kayıyo yamuluyo demişsin acaba eşin tam ereksiyon halinde olmadan mı deneme yapıyosun belki ondan olabilir canımcım. maşallah baya yol katetmişsin

ya oluyo ama ben uğraşığım için zaman geçti diye mi öyle oldu bilmiyorum.ara sıra hafif yumuşuyo sonra tekrar sertleşiyo.ondan mı yapamadım ki acep

ilk denememde kulak çöpüyle gelgit yaptım,içinde tuttum bekledim ayağa bile kalktımm:)

ilahi kız güldüm okurken mum yürüttüm demi
şsinya bende bugün pekbi samimi oldumda kendileriylen

ewet canım bende acele ettim ama daha nerde beyaz mum 2li 3lüde oluyomu yani pasta mumu o zaman ben öyle yada birtanesini biraz kalınlaştırarak dewam edeyim o çok kalın geldi çünkü sende mummu deniyosun bende parmağımdan çok korkuyorum sen nasıl dewam ediyosun şimdi egzersizlere inşallah canım birgün hepimiz başarmış ve bu günleri eski bir anı olarak hatırlarız hatta hatırlamasak dahada iyi boşwer

pandocum Alllah kabul etsin tatlım...hoşgelmişsin sefalar getirmişsin

canım ben dünden beri moladayım
ben enson mum denemiştim şamdan mumlarının ucu düz ve daha ince onu rahat aldım ama beyaz mumun uç kısmı kalın daha zor oluyor mumu sarıp kalınlaştır dediler bakalım bi 5gün kadar sonra öyle deneyeceğim
canım bende çok zorlandım mide bulantısı baş dönmesi ve titremelerle yapabiliyorum hem sen eşinede güvenip yaptırabilmişsin ben ona yaptıramadım bianda iter diye bukonuda eşe güvende iyi bişey
ben pasta mumunuda kulak çubugunuda 3erli sarıp deneyip sonra kurşun kalemle denemiştim ve sonra da şamdan mumu inşallah sende başarırsın canım ama mumdan sonra nasıl yapacağımıda bilemiyorum ama frd okuyunca çok gaza geldim bakalım kısmet
buarada kociş ışıgı kapa diyip duruyor uyuyamıyor öptüm şekerler hepinizi ben çıkayım

hmm. anladım canımcım.şamdan mumu nası bişeyki burda bulabilirmiyim bilmiyorum ama bakalım bir sordurayım eşime.sorma dur yavaş bak sakın birden itme naptın ittinmi söylesene nekadar girdi şimdi napıyon bi yandan deli gibi nefes alıp weriyom bi yandan laf yetiştiriyom adam hem yardım ediyo hemde söylenip duruyom sağolsun korktuğumu bildiğinden itiwermedi öyle belki parmaksızda yapabiliriz sadece mum egzersizleriyle inşallah tmm bende 2 li 3 lü yapmaya çalışayım şimdi o zaman sen ne kadarlık ewliydin canım yenimi tmm iyi geceler görüşürüz baybay

herkese iyi geceler arkadaşlar yarın görüşmek üzere

ayy kızz alemsinn ii etmişin bide onla dene bakalımm güzel haberlerini bekliyoruz ..
maşallah bak baya hareket ettirmişin süpeer devamıda süper olacak inşallah

canım mesajını aldım inanki çok sewindim teşekkür ederim ben sana yollayamadım ama ekledim umarım doğru olmuştur

olmuştur canım geldi bana istek

o yanma inanki ilk yaptığımda bende de oluyordu jelim farklıydı değiştirdim ondandır diye sonra olmadı jel olarak ne kullanıyorsun. ilklerde tedirginlikten falanda yanma olabilir kasıyorsun ya ama zamanla oda geçecektir benim sonradan geçmişti.
hiç korkma canım korkacak hiçbişey yok inanki ara verdiğin için tekrar başladığında tedirgin olursun ama hergün yaparsan egzersizleri emin ol ki tedirginliğinde gidecektir korkunda...
araya zaman girince ilk başlarda sanki tekrar korkular başlıyor o yüzden hiç ara vermemek lazım

eşinle yapabilmende çok güzel eşine güveninde gelmiş olur hem. ama o olmadığı zamanlarda da mutlaka azda olsa denemeye devam et inan çok güzel başladın devamıda çok güzel gelecektir Allahın izni ile cnım .

yok canm alt pozisyonda da yapanlar var ama çoğunluk üstte başarmış.
mesela bende üst pozisyondan çok irkilirdim ve kesinlikle öle yapamam derdim :)

ama benimde öyle oldu egzersizleri o şekilde tam çalışmadığım halde..
çünkü o şekilde kontrol elinde oluyor kendin yerleştirip ittiriyorsun yavaş yavaş.
öle tedirgin oluyorsan kendini eşine bırak başka şeyler düşünmeye çalış ona da tenbihle dur deyince dursun diye.
alt pozisyonlardan biride beline yastık koyuyon bacaklarını karnına çekiyon öle de çok rahat oluyoor
kelebekcim sölediydi

bide o sürekli uğraştığımızdan arada p...s yumuşuo dediğin gibi ondan kayıyordur .

gunaydın kızlar annemle babamı umreye uğurladıkk zor olcak biraz....... hafta sonu p...s denemelerine devam ettim kociişiim çok mutlu azmimi görünce iyi ki seninle evlenmişim dedi..onu mutlu etmek için her gün çalışıyorum ama p..ste kaldım başını hallediyorm 2-3 cm sonra olmuyo ıkınıyorum nefes alıp beriyorum girmiyor .doktor fobim var gitmedim yani ne olduğumu ne olacağımı bilmiyorum ...sizlerin sayesinde bu noktaya geldi hepinize teşekkr ederim bazen sesssizce okudum bazen hırs yaptım bu noktoya geldim..çalışmak yetiyo gerçekten öpyürom herkesii..p...s aşamasında olanlar yada bitirenler tavsiyeleriniz neler arkdşler bu noktada yardım bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…