- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.681
bende yapamıyordum ama çalışmadan beklemek sonuç vermiyor tatllı ilk önce deliğini aynada gör incele üşengeçliğimizden olmuyor yokssa ben yaptıysam herkes yapar..şimdi p..s aşamasındayım arkdşlrn desteğiyle yenicem inş..sadece deliği görmemle hevesim geldi sen de dene umarım bir an önce başlarsın zaman geçiyor ben 6.ayındayım keşke önceden başlasaydım diyorum
kızlar adımı değiştirebiliyorum editörden msj geldi sizce ne olsun 3 alternatif göndericem onlara ona göre düzeltecekler adımı siz koyun bari
deliknekadar çok küçük değil mi
tamam cnm dene ama aklından delik küçük fikrini çıkar ordan bebek çıkıyor netten vajina yaz googla ve görsellerden fotoları incele bak orda p... girerken vajinin aldıgı şekil ve bebek cıkarken aldıgı şekil filan var cnmcm ....buakşamcesaretimi toplayıp doktorun verdiği kayganlaştırıcı ile denicem yarın sizinle paylaşıcam
cnm öncelikle hoşigeldin yapamayacaım diye bişey yok bizde sizin gibiydik ama azmedince oluyor ve yeniliyor cnmcm yeterki hırs yap egz.düzenli yap. şimdi sen aynayla hiç baktınmı inceledinmi cnmcm ?? ne tip dr. gtitin neler uyguladılar?yapamıyorum o kadar doktora gittim ama olmuyor çünkü ben o egzersizleri yapamıyorum yakında cıldırıcam:)çacuğum olsun istiyorum hemde cokkkkkkkkkkkkkkkk
bende yapamıyordum ama çalışmadan beklemek sonuç vermiyor tatllı ilk önce deliğini aynada gör incele üşengeçliğimizden olmuyor yokssa ben yaptıysam herkes yapar..şimdi p..s aşamasındayım arkdşlrn desteğiyle yenicem inş..sadece deliği görmemle hevesim geldi sen de dene umarım bir an önce başlarsın zaman geçiyor ben 6.ayındayım keşke önceden başlasaydım diyorum
yukarıda yazdım cnm delik ufak filan deildeliknekadar çok küçük değil mi
küçük gözüküyor ama balon gibi düşün ilk önce küçük parmağını sokunca genişliyor yırtılmıyor ...parmağının başını sok sonu geliyor zatenn...
doktor parmak egzersizi verdi 2 hafta denedim ve yapamadım...yani başlangıc değil dokunamıyorum bilebirde hemşireyim yani ben düşünün.hastalara kadın doğum dersinde yaptığım bişey ama iş kendine gelince olmuyor çok üzgünüm...ağlıyorum yani şuan dayanamıyorum bebek istiyorum hemde cok...benim ilk gece cok kanamam oldu ardından 2 gün düzenliydi ilişkim ama yırtık oluşmuş ve dikiş atıldı o acıyı tarifleyemem size sonra bunlar geldi zaten başıma
düşünmesi bile çok sevindirdi benihiç üstüne gitmeyecem bu defa kendi ısrar etsin
doktor parmak egzersizi verdi 2 hafta denedim ve yapamadım...yani başlangıc değil dokunamıyorum bilebirde hemşireyim yani ben düşünün.hastalara kadın doğum dersinde yaptığım bişey ama iş kendine gelince olmuyor çok üzgünüm...ağlıyorum yani şuan dayanamıyorum bebek istiyorum hemde cok...benim ilk gece cok kanamam oldu ardından 2 gün düzenliydi ilişkim ama yırtık oluşmuş ve dikiş atıldı o acıyı tarifleyemem size sonra bunlar geldi zaten başıma
tamam cnm dene ama aklından delik küçük fikrini çıkar ordan bebek çıkıyor netten vajina yaz googla ve görsellerden fotoları incele bak orda p... girerken vajinin aldıgı şekil ve bebek cıkarken aldıgı şekil filan var cnmcm ....
cnm öncelikle hoşigeldin yapamayacaım diye bişey yok bizde sizin gibiydik ama azmedince oluyor ve yeniliyor cnmcm yeterki hırs yap egz.düzenli yap. şimdi sen aynayla hiç baktınmı inceledinmi cnmcm ?? ne tip dr. gtitin neler uyguladılar?
yukarıda yazdım cnm delik ufak filan deil
bzide öle düşünüyorduk ama egz.esneyince şimdi cup diye kendi giriyor venüsümünde dedği gibi ön sevişme sırasında kadın uyarıldıgında vaji uzayıp esniyor p... almaya hazır hale geliyor gözle bakınca küçük gibi görnmesi normal bebeğin kafasının cıkacagı kadar acık dursa orası koca delik düşünsene her türlü mikropa acık olurdu tabiki kapalı olacak erkeklerde sürekli kal.... gezseydi düşünseeene ne komik olurdu aynı onun gibi işi yokken kapanıyor işi varken açılıyor vajide sen merak etme tatlım...
beniçokrahatlatıryorsunuz çok teşekkür ederim anlatımınız çok yardım severce
bende bunun bilincindeyimhatta doktor çok küçük diyince ayıpladım onu nasıl yani delik kocaman durumaz sonuçta sadece çektiğim acı beni bu duruma getirdi beni anlıyorsunuzdur
ıyyyy sokamam ben parmağımı eşimzorla yapsınoda acılı ufffffffffffffff
cnmcm başına gelenlere üzüldüm ancak yırtıldı falan yazmıssınya onu düzeltirsen seviniriz çünkü egz.yapan ark. sonra yırtılırmı diye endişeye kapılıyor cnmcm ... seninki biyolojik bir sorun cnm ozmaan tedavi oluysan dr. en son ne dedi ilişkiye girmene engel bir durummu var su anda yoksa sadece korktugun içinmi cnmcm
tamam cnm dene ama aklından delik küçük fikrini çıkar ordan bebek çıkıyor netten vajina yaz googla ve görsellerden fotoları incele bak orda p... girerken vajinin aldıgı şekil ve bebek cıkarken aldıgı şekil filan var cnmcm ....
cnm öncelikle hoşigeldin yapamayacaım diye bişey yok bizde sizin gibiydik ama azmedince oluyor ve yeniliyor cnmcm yeterki hırs yap egz.düzenli yap. şimdi sen aynayla hiç baktınmı inceledinmi cnmcm ?? ne tip dr. gtitin neler uyguladılar?
yukarıda yazdım cnm delik ufak filan deil
bzide öle düşünüyorduk ama egz.esneyince şimdi cup diye kendi giriyor venüsümünde dedği gibi ön sevişme sırasında kadın uyarıldıgında vaji uzayıp esniyor p... almaya hazır hale geliyor gözle bakınca küçük gibi görnmesi normal bebeğin kafasının cıkacagı kadar acık dursa orası koca delik düşünsene her türlü mikropa acık olurdu tabiki kapalı olacak erkeklerde sürekli kal.... gezseydi düşünseeene ne komik olurdu aynı onun gibi işi yokken kapanıyor işi varken açılıyor vajide sen merak etme tatlım...
slm kıslarr herkes bomba gb maşallah ben rapor verıyım valla parmakla cok ugrasıyrm ama olmuyr hep p.s denemesi devam biraz giriyr fakat insan tamamı girse anlar dimi..
ozmana cnm şöyle yap ılık duş al . eşin sana masaj yapsın gevşe sonra jeli sık. ön sevişmeyi uzun tutun belinin altına da yastık koy bacaklarını karnına dogru çek ve aç. o poz. vaji iyice açılıyor. nefes alı ver sürekli ve ıkın .. nefes alıp verince vaji açılıyor takıldıgın yerde dur bekle sakinleş yine nefes alıp ver gerçekten ıkınınca ve kendni kasmayınca olacak.
cnm hosgeldin. eşin tamamı girince anlar cnmcm hangi poz.yapıyorsunuz?slm kıslarr herkes bomba gb maşallah ben rapor verıyım valla parmakla cok ugrasıyrm ama olmuyr hep p.s denemesi devam biraz giriyr fakat insan tamamı girse anlar dimi..
beniçokrahatlatıryorsunuz çok teşekkür ederim anlatımınız çok yardım severce
bende bunun bilincindeyimhatta doktor çok küçük diyince ayıpladım onu nasıl yani delik kocaman durumaz sonuçta sadece çektiğim acı beni bu duruma getirdi beni anlıyorsunuzdur
ben anlamamıştım canım eşime inandım oldu diyince ama tabi vajinin yarısından sonra açılan bi yer var orasını anlaman lazım başardın mı kıs yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?