- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.661
kızlar ben şoktayımkociş tatilde sicilyaya gidelim dedi bende 1 şartla dedim sigarayı bırakcas o zaman giderim dedim oda tamam orda çocuk yaparız dedi şoklardayımmmm adam çocuk yapmayı düşündü
kızlar ben şoktayımkociş tatilde sicilyaya gidelim dedi bende 1 şartla dedim sigarayı bırakcas o zaman giderim dedim oda tamam orda çocuk yaparız dedi şoklardayımmmm adam çocuk yapmayı düşündü
nejat işlerin parçasını dinleyip egzersiz yapıomm ...şarkının sözleri söyle ahh umurundamı sanki dünya ahh neşesi yeter...kızlar müzik dinleyip yapınca daha iyi oluyo gibi aklım şarkıda oluo ağda yaparkende öylee çok acıı çekiomm
harika daha ne olsun cnmcm hadi gözün aydın ayrıca sigarayı bırakma düşüncenize daha çokk sevindimkızlar ben şoktayımkociş tatilde sicilyaya gidelim dedi bende 1 şartla dedim sigarayı bırakcas o zaman giderim dedim oda tamam orda çocuk yaparız dedi şoklardayımmmm adam çocuk yapmayı düşündü
nejat işlerin parçasını dinleyip egzersiz yapıomm ...şarkının sözleri söyle ahh umurundamı sanki dünya ahh neşesi yeter...kızlar müzik dinleyip yapınca daha iyi oluyo gibi aklım şarkıda oluo ağda yaparkende öylee çok acıı çekiomm
acımaz cnm acırsa bile tahriştendir bikaç gün daha beklersin hemde çözümü var egz.aşarsın bebeişim %100 çözümü olan bişey bu sen içini ferah tut bitanem ...
süperrrrrrrrrrrrrrrrr :):):)inşş cnm istediğin gibi olur
ooohhhhhh ne güsel işteeeee...tatlımmmm !!!! gelsin bebişlerrrrrrrr.....süper olurrrrr...
yok mümkünse beni hiç belli etmeyecek bi isim olsun annemin kızlık soyadınımı koysam öğrenmediğiniz bi o kaldı nasılsaminecannnn ...kendinden uzaklaşmamış olursunnn
yok yok süperdi ilham aldım bundan emin olya öyle bi sormuşsun ki direk aklıma bu geldidizi seyrede seyrede beynime işlenmiş iyice tamam kabul iğrenç bi espri olmuş
ayyy hala gülüyorum yaaaadını feriha koydumya benimkini niye değiştirmediler ki heralde ben yanlış bi editöre gönderdim.sen çok aşıksın aşkla ilgili bişey koymalısın bence
çelik koy cnm çelik gibi saglam olup bu vajiyi yenmek için
yok mümkünse adım soyadım geçmesin akıllandım artıkın
egzersizlerle açılmamıoluyor ne işe yarıyorr bide açılana kadar hep acıcak mı
canım bize hiç p...s girişi olmamıştı ilk giren parmak oldu ama acı sızı hiç bişey olmadı kendin bilinçli bi şekilde yavaş yavaş kasılmalarını kontrol ederek yapacaksın en ufak bir acı yaşayan duymadım ben egzersiz esnasında...
cnm kendini kasmassan acı olmaz cnm .. egz. orayı esnetiyoruz böylece p... girdiği zaman hiç bir sorun olmuyor cnm o yüzden egz. yaprsan ii olur dedik...egzersizlerle açılmamıoluyor ne işe yarıyorr bide açılana kadar hep acıcak mı
üstüne gitme bak aklına girmiş ne güzel olalaaadüşünmesi bile çok sevindirdi benihiç üstüne gitmeyecem bu defa kendi ısrar etsin
yok mümkünse beni hiç belli etmeyecek bi isim olsun annemin kızlık soyadınımı koysam öğrenmediğiniz bi o kaldı nasılsa
yok yok süperdi ilham aldım bundan emin ol
ayyy hala gülüyorum yaaa
cnm sen bilirsin ozaman ne istersen öle olsun....çelik koy cnm çelik gibi saglam olup bu vajiyi yenmek için
yok mümkünse adım soyadım geçmesin akıllandım artıkın
canım bize hiç p...s girişi olmamıştı ilk giren parmak oldu ama acı sızı hiç bişey olmadı kendin bilinçli bi şekilde yavaş yavaş kasılmalarını kontrol ederek yapacaksın en ufak bir acı yaşayan duymadım ben egzersiz esnasında...
düşünmesi bile çok sevindirdi benihiç üstüne gitmeyecem bu defa kendi ısrar etsin
onu mu tavsiye ediyorsunuz açılması için kocamla denesem olmas mı benimderdim hiçcanımyanmasın
yapamıyorum o kadar doktora gittim ama olmuyor çünkü ben o egzersizleri yapamıyorum yakında cıldırıcam:)çacuğum olsun istiyorum hemde cokkkkkkkkkkkkkkkk
yapamıyorum o kadar doktora gittim ama olmuyor çünkü ben o egzersizleri yapamıyorum yakında cıldırıcam:)çacuğum olsun istiyorum hemde cokkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?