- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.881
canım ne kadar sürede yeniceğin sana bağlı.düzenli egsersiz yaparsan 3-5 günde yapan arkadaşlarımız bile var herşey sana bağlı.kararlı ol,azimli ol ve sabırlı ol canım
ayyy ne güzel 3 günde bitse 3 gün sonra koçişime hazırım desem ne iyi olur bak yine gaza geldim azcık daha mı deneme yapsam kulak çöpünü dörtlesemmiki
dörtle beşle farketmez canımcım yap da nasıl yaparsan yapegsersizlerini yaptıktan sonra sen de yaparsın 3 günde yeter ki azimli ol canım.parmağa neden geçmiyosun bakiym sen
bu vazelin konusunda iyiki açıklık getirdiniz yoksa ben yarın vazelin ile denemeyi düşünüyordum her gün bu egzersizlere devam etsem ne kadar zamanda yenerim şimdiden hepinize çok tşk ediyorum arkadaşlar burada olmak bile insanı baya rahatlatıyor heves yapıor iyiki varsınız
ayyy ne güzel 3 günde bitse 3 gün sonra koçişime hazırım desem ne iyi olur bak yine gaza geldim azcık daha mı deneme yapsam kulak çöpünü dörtlesemmiki
parmak itici geliyor sanki aslında daha yumuşak zarar vermez kulak çöpüne streç geçirdim yaptım püzürlü oldu sanki hala içimde git gel yapıyomuşum gibiyarın eldiven falanda alayım olmazsa eldiven geçirip parmak yaparım.
canım ama parmak herkese itici gelir ki kimsenin isteyerek yaptığını sanmıyorum ben.ben de hayatta yapamam edemem dedim ama mecbur kalınca insan herşeyi yapıyomuş onu anladım.ben eldivenle hiç rahat edememiştim.parmağı streçleyip yapabilirsin bak hem parmağı daha az hissetmiş olursun canım
tamam canım denemede parmağı deneyeceğim aslında daha iyi vajinin içinide keşfetmiş olurum bakalım artık hangisi kolayıma giderse onunla yapıcam Rabbim Yardımcımız olsun
tamam canım denemede parmağı deneyeceğim aslında daha iyi vajinin içinide keşfetmiş olurum bakalım artık hangisi kolayıma giderse onunla yapıcam Rabbim Yardımcımız olsun
amin canım inşallah tez zamanda başarırsınız hepiniz ama inan ki bi kere parmakla yapsan sonra sürekli denemek istiyceksin insan içini de merak ediyo haliyle
evet şuan da bile deneme yapasım var birden 3 tane kulak çöpü sokunca hevese geldim.ama vajim hala gıdıklanıyor çok yaparsam tahriş falan olmaz dimi
pandoooo özledik seni yaaAllah kabul etsin tatlım bizlere de nasip etsin inşallah.sen de bir an önce dön aramıza başaran başarana inşallah sen de gelince mavi listede yerini alırsın.biz de seni seviyoruz canımcım öpüyorum iyi bak kendine
aaaaaa kııızz hooooşşgelldinn seni bekliyorduk biiizde dört gözle nerede naptı geldimi acaba diye.
özleediik vaallaa
Allah kabul etssin canım tüm ibadetlerinizi bizlerede nasip etsiiin.. Allah razı olsuun dualarında bizlerede yer ayırdığın içinn..
herşey yolunda canımm bıraktığın gibiyiiz yenenlerde oldu tabi arada yeni gelenlerden baya yenen olduu çok şükür. sen nasılsın . evinize ne zaman geçiceksiniz ?
pandocuuuuummmm hoşgeldin tatlım bizlerde seni merak ediyorduk Allah kabul etsin bizlerede nasip etsin inşallah. hadi gel artık seni çok özledikkk
ooooooooooooo kımler gelmıs kımleeeeeeeeeeerrrrrrrrr allah kabul etsın canım hosgeldın ohhhh sımdı mısssssss gıbı kabe kokuyosunuzdur ahhh ahhhhh darısı basımıza ınsaallah canım esım rahatsız bıraz o yuzden fazla gıremıyorum ben tekrar hosgeldın canım
evet şuan da bile deneme yapasım var birden 3 tane kulak çöpü sokunca hevese geldim.ama vajim hala gıdıklanıyor çok yaparsam tahriş falan olmaz dimi
pandocum Alllah kabul etsin tatlım...hoşgelmişsin sefalar getirmişsin
ıfet cnm bende parmak yapmıstım kolay gelmişti sonra 2 parmak sonra eşli tek parmak sonra p... bıyutunda mum sonra p... ve başarı olmuştu.... pandocummmmmmmmmmm hoşgeldin bebişimmmmmmmmmmmmmmmmm
bebişimmmmm hoşgeldinnnnn nerelerdesin yawww spedy gonzalesimyenen bir sürü arkadaş var yeni gelenler var bende bebiş yok ama telebekte her an herşey olabilir anacım biz geliyoz burdayız da sen yoksun sen ne zaman döncen evine
çok sağolun arkadaşlar yardımlarınız için benim eşim geldi çıkıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere sizi seviyorummmm by by....
pandocum hoşgeldin tatlım Allah kabul etsin tez zamanda başarırsın sende inşallah tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?