- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.901
venüstencim canım sağolasın, hoşbuldum ama sizi bulamadım bende :)
yenen arkadaşlar için çok sevindim gerçekten, hepsini tek tek tebrik ederim. Allah başka dert vermesin..
telebekcim de hamiledir inşallah. Allah her isteyene bebişler nasip etsin..
evime daha dönemiyorum canım, belki 1 hafta sonra dönücez.. bizim durumlar biraz karışık, hayırlısı inşallah..
hepinizi çok özledim valla, daha dık girmeye çalışcam. inşallah bidaha sefere denk geliriz..
öptüm hepinizi tek tek :)
pandooooooooooo hoşgeldin tatlım nasılsınnn çok özledik seni
canım hoşbuldukk, bende çok özledim vallahi..
nasılsın? ne var ne yok canım? inşallah herşey yolundadır.. bebeş yok muu?? :)
:18:
cnm bende hg.yazdım ama mesajn arasında kaynadı sanırım cnm hamiş deildim gecen ay bu ayda reglim ay sonu bakalım inş. hamişimdir ösledik valla cnm rahatsızlıgın geçtimi peki cnmcm ....
geçmişin hepsini okuyamadım canımi mesajını görmediysem kusura bakma olurmu?
olsun geç olsun güç olmasın, hayırlısı olsun inşallah bu ay hamişsindir..
rahatsızlığım geçti ama burda çok fazla deneme şansımız olmadı.. bakaım bu gece tekrar deneriz belki :)
bende özledim valahi canım, evime gitsem de rahat rahat girsem foruma..
hepinizi çok özledim.. benim için dua edin, Allah hepimizi kurtarsın bu dertten..
bu arada özüm nerelerde? başardı mı? mesaj göremedim ondan. ortalıklarda yok. inşallah yine banlanmamıştır :)
kızlar ben cıkıyorum iyi geceler size. pandocum dua et bol bol gez kafanı dagıt gelince işimiz çok egz.yapca z öpüyorum seni allaha emanet ol kocaman öptüm ....
geçmişin hepsini okuyamadım canımi mesajını görmediysem kusura bakma olurmu?
olsun geç olsun güç olmasın, hayırlısı olsun inşallah bu ay hamişsindir..
rahatsızlığım geçti ama burda çok fazla deneme şansımız olmadı.. bakaım bu gece tekrar deneriz belki :)
bende özledim valahi canım, evime gitsem de rahat rahat girsem foruma..
hepinizi çok özledim.. benim için dua edin, Allah hepimizi kurtarsın bu dertten..
bu arada özüm nerelerde? başardı mı? mesaj göremedim ondan. ortalıklarda yok. inşallah yine banlanmamıştır :)
kızlar ben cıkıyorum iyi geceler size. pandocum dua et bol bol gez kafanı dagıt gelince işimiz çok egz.yapca z öpüyorum seni allaha emanet ol kocaman öptüm ....
ayyyy neler oldu kim neler yaptı meraktan şişecem...çok merak ettim hepinizii..hafta sonu şehir dışındaydımm..dönerkende annemler geldi bizimle bendeler birkaç gün ondan sık gelemeyeceğimm siteye...okuyamıyorum geçmişide yenenler varsa tebrik ediyorumm...hepinizi çok özledimm..siteye yeni arkadaşlar gelmişş hoşgelmişler ...öpüyorum hepinizi çok çokkk
pando hosgeldın cnm allah kabul etsın. bizler içinde dua ettın dımı
canım özüm de en son hamile olabilceğinden şüpheleniyodu ama bi daha giremedi pc si bozulmuştu bakalım birkaç güne gelir.dualarımız seninle tatlım
]
yok cnm ozum burda ama laptopu bozuldu tamirde ondan 2 gündrü giremiyorum reglisi geçmişti kan testi yaptırdı ama bizde sonucu ögrenemedik.p... yarısında su anda yakında yener cnmcm dua ediyoruz tabi hepiniize cnmcm hepiniz yenin inş. cnm allaha emanet ol .
iyi geceler canlarım yarın görüşmek üzere iyi bakın kendinize şimdi çıkmam lazım
canım sen zaten başarmışsın azcık bişey kalmışyakındır halayını çekmemiz bak yaaaa üzgün surat ağlamaklı awatar kullanmak yasak bu sayfada nerden nerelere geldin bebişim p...si alabiliyosun azcık ilerletmesi kalmış oda olcak hepimiz öyleydik ilk denememizde almadıkki yavaş yavaş oldu bizde şaşırdık kaldık...bu işin ilacı moreli yüksek tutmak umutsuzluğa kapılmamak yapamadıklarına üzülmek yerine yapabildiklerine sevin ve kendinle gurur duy minik kuşum az kaldı ha gayret
canım evet bende de olduisanırım herkesde oluyor.ordan sonrası en rahat kısım zaten. oraya gelince ıkındım,nefes alıp verdim ,bi yandan da ittirdim yavaş yavaş.zaten hafif bi açılma oluyor ve kayıp gidiyor .sonrasında hiç acı sıkıntı yok. sonsuz bi boşluk sanki 1: işt ben mumda orayı geçiyorum ama p... orayı geçemedim daha 32:kızlar hepinize merhaba
iki gün önce hem mumla denedim hem eşimle ikiside yarıya kadar girdi ama sanki bir duvar var orada devamını getiremedim iki gündür de evde değildim deneyemedim o duvarı nasıl aşacağım
sizde de oldumu benzer şeyler....
evet geldiğim nokta gerçekten iyi. önceden hiç incelememiştim bile. şimdi nerdeyse p... boyutundakimumu sonuana kadar alabiliyorum.ama p.... konusunda egzersizden önceki durumdayım,hiç ilerlemedim hep yarısı giriyor. bakalım artık ne zaman olucak.
canım evet bende de olduisanırım herkesde oluyor.ordan sonrası en rahat kısım zaten. oraya gelince ıkındım,nefes alıp verdim ,bi yandan da ittirdim yavaş yavaş.zaten hafif bi açılma oluyor ve kayıp gidiyor .sonrasında hiç acı sıkıntı yok. sonsuz bi boşluk sanki 1: işt ben mumda orayı geçiyorum ama p... orayı geçemedim daha 32:
beynimizin bize oynadığı oyunlardan biri işte yarıya kadar girdikten sonra kalanı nasıl girmez ki anlamıyorum
herkese iyi geceler beni soranlar olmuş doktora gittim ama maalesef terslenip geri döndüm o işini yapmış ama ben yapmak istemediğim için olmamış bir sürü bahaneeeeeeeeeeeeeeeeeee türetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?