Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:18:
cnm bende hg.yazdım ama mesajn arasında kaynadı sanırım cnm hamiş deildim gecen ay bu ayda reglim ay sonu bakalım inş. hamişimdir ösledik valla cnm rahatsızlıgın geçtimi peki cnmcm ....

:18:

cnm bende hg.yazdım ama mesajn arasında kaynadı sanırım cnm hamiş deildim gecen ay bu ayda reglim ay sonu bakalım inş. hamişimdir ösledik valla cnm rahatsızlıgın geçtimi peki cnmcm ....

geçmişin hepsini okuyamadım canımi mesajını görmediysem kusura bakma olurmu?
olsun geç olsun güç olmasın, hayırlısı olsun inşallah bu ay hamişsindir..
rahatsızlığım geçti ama burda çok fazla deneme şansımız olmadı.. bakaım bu gece tekrar deneriz belki :)
bende özledim valahi canım, evime gitsem de rahat rahat girsem foruma..
hepinizi çok özledim.. benim için dua edin, Allah hepimizi kurtarsın bu dertten..
bu arada özüm nerelerde? başardı mı? mesaj göremedim ondan. ortalıklarda yok. inşallah yine banlanmamıştır :)

kızlar ben cıkıyorum iyi geceler size. pandocum dua et bol bol gez kafanı dagıt gelince işimiz çok egz.yapca z öpüyorum seni allaha emanet ol kocaman öptüm ....

canım özüm de en son hamile olabilceğinden şüpheleniyodu ama bi daha giremedi pc si bozulmuştu bakalım birkaç güne gelir.dualarımız seninle tatlım

kızlar ben cıkıyorum iyi geceler size. pandocum dua et bol bol gez kafanı dagıt gelince işimiz çok egz.yapca z öpüyorum seni allaha emanet ol kocaman öptüm ....

iyi geceler tatlım

yok cnm ozum burda ama laptopu bozuldu tamirde ondan 2 gündrü giremiyorum reglisi geçmişti kan testi yaptırdı ama bizde sonucu ögrenemedik.p... yarısında su anda yakında yener cnmcm dua ediyoruz tabi hepiniize cnmcm hepiniz yenin inş. cnm allaha emanet ol .

kız ranaaa nerdesinn :)
özledim valla, burdan çok fazla internete giremiyorum canım..
nasılsın neler yapıyosun?
inşallah herşey yolundadır.. arada bi selam yaz bana..
kendine iyi bak, çok öptümm..

pando hosgeldın cnm allah kabul etsın. bizler içinde dua ettın dımı

sağol canım hoşbuldukk, ettim tabii etmezmiyim.. sağlıklı bebekler istedim hepimiz için, bu hastalıktan kurtulmayı istedim bütün arkadaşlarım için.. Rabbim kabul etsin..

canım özüm de en son hamile olabilceğinden şüpheleniyodu ama bi daha giremedi pc si bozulmuştu bakalım birkaç güne gelir.dualarımız seninle tatlım

]

aa hayırlısı bakalım. bende merak ettim şimdi..hamile olsa güzel olur ama önce kurtulsa bu dertten daha güzel olur. hayırlısı inşallah..

özümcüm için de hayırlısı canım, inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz.. çok sağol canım, senin için de hayırlısı inşallah.. iyi geceler..

evet geldiğim nokta gerçekten iyi. önceden hiç incelememiştim bile. şimdi nerdeyse p... boyutundakimumu sonuana kadar alabiliyorum.ama p.... konusunda egzersizden önceki durumdayım,hiç ilerlemedim hep yarısı giriyor. bakalım artık ne zaman olucak.

canım evet bende de olduisanırım herkesde oluyor.ordan sonrası en rahat kısım zaten. oraya gelince ıkındım,nefes alıp verdim ,bi yandan da ittirdim yavaş yavaş.zaten hafif bi açılma oluyor ve kayıp gidiyor .sonrasında hiç acı sıkıntı yok. sonsuz bi boşluk sanki 1: işt ben mumda orayı geçiyorum ama p... orayı geçemedim daha 32:

beynimizin bize oynadığı oyunlardan biri işte yarıya kadar girdikten sonra kalanı nasıl girmez ki anlamıyorum

kelebekcim iyi geceler sana .çok sağol yazdığın moral msj. ı için. iyiki varsın

bu arada arkadaşlar akşam egzersiz yaparken son denememde mumu çıkarınca etrafında azcık kan olduğunu gördüm.çok az ama ve çok korktum. neden dir acaba ,bilen var mı? sonrasında bişey olmadı yani o anlık bişiydi.
acaba ultrason jeli mi yaptı. bu kadar kullanmak zararlımıdır acaba,hergün kullanıyoruz sonuçta.doktorum kullanma demişti ama ben dinlemedim. ve su bazlı bir kayganlaştırıcı almaya karar verdim. ikisinden de kullanıcam ara ara. maksat sürekli aynı şeyi kullanmayayaım.
su bazlı,sperm öldürmeyen,doğal bir kayganlaştırıcı markası bilen varmı?

beynimizin bize oynadığı oyunlardan biri işte yarıya kadar girdikten sonra kalanı nasıl girmez ki anlamıyorum

giriyor işte canım hem de çok rahat. benbüyük mumda kaç defa denemiştim olmamıştı,artık umutsuz bi şekilde ittirirken, televizyon izliyodum bi yandan da,dalmıştım tv ye bi baktım hoop diye girmiş

herkese iyi geceler beni soranlar olmuş doktora gittim ama maalesef terslenip geri döndüm o işini yapmış ama ben yapmak istemediğim için olmamış bir sürü bahaneeeeeeeeeeeeeeeeeee türetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…