- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.941
hoşgeldin venus bende seni bekliyordum, ya ben dün netten vajiye baktım , ben parmakla girdiğimde dümdüz girmiyorum parmaklarımı içeri girdikten sonra kıvırmam gerekiyor düz gitmek istediğimde engel var ben girmeyi mi bilemedim anlamadım
Özlemcim, kızlık zarı duruyorken nasıl git gel yapılabilir. acaba benim uygulayışım yanlış mı?
Demek baya ilerlemişim bu bana iyi moral oldu. Akşam kociş gelmeden tekrar deneyeceğim inşallah yoksa ancak sabah yapabilirim. Onun görmesini istemiyorum ne tepki verir bilemiyorum.
Özlemcim, kızlık zarı duruyorken nasıl git gel yapılabilir. acaba benim uygulayışım yanlış mı?
Demek baya ilerlemişim bu bana iyi moral oldu. Akşam kociş gelmeden tekrar deneyeceğim inşallah yoksa ancak sabah yapabilirim. Onun görmesini istemiyorum ne tepki verir bilemiyorum.
hoşgeldin venus bende seni bekliyordum, ya ben dün netten vajiye baktım , ben parmakla girdiğimde dümdüz girmiyorum parmaklarımı içeri girdikten sonra kıvırmam gerekiyor düz gitmek istediğimde engel var ben girmeyi mi bilemedim anlamadım
mutlu oluyorlar inan, günlük rapor bile almaya başlıyorlar, yanında falan yaparsan sıra bende demeye bile başlar emin ol
oyyyyy yerim ben onu çıtır çıtır zaten açımmmmm :84::84::84::84::84:
meraba canım.panik yaptığın için ilerletemiyosun sanırım.halbuki bi bıraksan zaten vaji kendisi kapıyor kulak çöpünü.bence kulak çöpünü tamamen alıp gelgit yapmadan muma geçme
canım ama önce şu kızlık zarını kafanızdan silmeniz gerekiyo benim kızlık zarım yokmuşmu ki şimdi siz böyle kızlık zarı dedikçe ben kendimden şüphelenir oldumbenden kırmızı falan gelmedi nerde şimdi benim zarım:26:atın kafanızdan bu düşünceyi esneyebilen bişey o sen kulak çöpünü içinde oynat esniycek içerisi zaten esnedikçe de açılıcak orası.egsersiz yapanlardan kırmızı gelen oldu mu bilmiyorum ben hiç duymadım anca pe..sle gidebilir belki zarın bilemiyorum.zaten zar deyince yırtılcak patlıycak bişey zannediyoruz ama soğan zarı kalınlığında bişey nasıl patlıycak incecik bişey anlamaz bile insan.sen git gelini yap tatlım zarı düşünme
tamam tatlım kulak çubuklarına devambu hafta sonu muma geçerim diye düşünüyordum ama kısmet artık
ahan da ondan istiyom öyle bi yeğenim olsunsiparişi verdim gerisi size kalmış artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?