Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tembel tenekeler (yerinde sayanlar)
1- Aqua_83
2- Happyselly
3- Msbactery

4- Masalelif
5- Kardelenima
6- Aydazeren
7- Nuruum
8- Filesta
9- Masumcat(2 parmak/eş)
10- Bus45

11- Nursesila
12- Dilber1983
13- Yagmur2010
14- Nilayy_84
15- İlayda_23
16- Obsess (1 parmak)
17- Canan1345
18- Sarısekerim86
19- Uzgunkedicik
20- Coolfresh

21- Nursesila
22- Sachertart
23- Unfaithful24
24- Hevalll
25- Deniz1987
26- Medusaaa

27-
Diloyloy
28- Zezeze
29- Sadekahve
30- Zeytin96

31- Vagi (2 parmak)
32- Ummu_heyya
33- Nadi
34- Brc34 (eş parmağı-serçe)
35- Hhasret
36- xxsevdaxx
37- Missbon (3 parmak)

38- Bulutlar
39- Soyafilizim
40- Mitokondris
41-
Zeynep_22
42- Life83
43- Sore
44- Gunısıgımmm

45- Violina86
46- Zaferli
47- Beril26
48- Yasam42
49- Prenses43
50- Donne_rammarico

aranızda yenen varsa lütfen haber verin

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)

2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)

3- Bahar07
TEMMUZ/2011 Kız
4- Mutlu_umutlu
5- G_y
6- Zerr
23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre

8- Yasmin3561
Erkek
9- Füsuncuk

10- Narcicegi16
11- Bocuss

12- Selmatem
13- Ada_439

14- Nazlı1982
01/10/2011
15- Elisaist
19/10/2011
16- Gulcn
17- Gülcel

18- Yaseminimmm
30/09/2011
19-
İzmit_1982
20- Sevcihan

18 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz

hoşgeldin venus bende seni bekliyordum, ya ben dün netten vajiye baktım , ben parmakla girdiğimde dümdüz girmiyorum parmaklarımı içeri girdikten sonra kıvırmam gerekiyor düz gitmek istediğimde engel var ben girmeyi mi bilemedim anlamadım

Özlemcim, kızlık zarı duruyorken nasıl git gel yapılabilir. acaba benim uygulayışım yanlış mı?

Demek baya ilerlemişim bu bana iyi moral oldu. Akşam kociş gelmeden tekrar deneyeceğim inşallah yoksa ancak sabah yapabilirim. Onun görmesini istemiyorum ne tepki verir bilemiyorum.

mutlu oluyorlar inan, günlük rapor bile almaya başlıyorlar, yanında falan yaparsan sıra bende demeye bile başlar emin ol

canım ama önce şu kızlık zarını kafanızdan silmeniz gerekiyo benim kızlık zarım yokmuşmu ki şimdi siz böyle kızlık zarı dedikçe ben kendimden şüphelenir oldumbenden kırmızı falan gelmedi nerde şimdi benim zarım:26:atın kafanızdan bu düşünceyi esneyebilen bişey o sen kulak çöpünü içinde oynat esniycek içerisi zaten esnedikçe de açılıcak orası.egsersiz yapanlardan kırmızı gelen oldu mu bilmiyorum ben hiç duymadım anca pe..sle gidebilir belki zarın bilemiyorum.zaten zar deyince yırtılcak patlıycak bişey zannediyoruz ama soğan zarı kalınlığında bişey nasıl patlıycak incecik bişey anlamaz bile insan.sen git gelini yap tatlım zarı düşünme

canım o engel sandığın vaji girişi yumuşak bi doku sen azcık ittirsen açılıyo kapı içeri giriveriyorsun hiç sağa sola sapma dümdüz git hafif popo yönüne doğru eğim var ama çok kıvrılacak bi yol değil zaten sen o duvara geldiğinde kıpırdat parmağını farketcen girişi orayı bi geç arkada 3 oda bi salon var maşallah geniş bi alan....

hımmm. Orada minicik bir delik var sadece orayada kulak çöpü girer mi Bilemiyorum...
O minicik delik mi büyoryor genişliyor. :97:
Demek egzersizleri ben hepten yanlış yapıyormuşum.
Yaw şimdi ben nasıl yapacam bunu şimdiden elim ayağım dolaştı. Ne yapayım mecbur deneyeceğim.

tamam tatlım kulak çubuklarına devam bu hafta sonu muma geçerim diye düşünüyordum ama kısmet artık

ooo canım haftasonuna kadar geçersin sen muma istesen parmağa bile geçersin daha çok var haftasonuna.bi kere gelgit yap baktın ki rahatsın geç hemen pasta mumuna çok da oyalanmaya gerek yok zaten yeterince vakit kaybettik.rahat olduğunu anladığın zaman hemen bi büyüğüne geç

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…