- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.101
şöyle açıklayayım ankarada s.... eser.... a gittim ama bana %100 die bir garanti vererek gittim ve kredi çektim sonuç hüsran ben boşa boşa para ödediğime mi yanayım olmadığına mı işte allah böyle doktorlardan korusun
canım ben 2 parmaktan sonra geçtim pe..se korkum azalmıştı çünkü sadece çok heyecan vardı.panikten ben de nefes almayı unutuyodum hep.sonra pe..se geçtim bi süre denedik ama hep yarısında takıldım sonra beyaz bakkal mumlarıyla da deniyeyim dedim ama hiç kalınlaştırmadım ben streçleyip jelledim ve öyle sokmaya çalıştım hepsini alınca tabi daha da çok rahatladım ondan bir kaç gün sonra da oldu zaten.ama ben de pe..sin yarısında çok takılanlardanım.ben 2,5 ayda başardım kendim çok fazla parmak egsersizi yapmadım eşime yaptırıyodum hep.eşim de vardiyeli çalışınca çok sık deneme imkanımız olmadı.tabi bunların bi çoğu bahane erteledim durdum 2,5 ayımı aldı yani istedikten sonra birkaç günde çözülebilecek bişey aslında.senin başı giriyo anladığım kadarıyla.pe..se alışman açısından çok iyi.pe..s denemelerinde tenine dokunduğunda rahatsızlık hissetmessin böylece
sağol canım ama başaramadım ki daha ben
sadece hepsi girdi ama devamını getiremedim.. kendimi rahat bırakamadığım için orda sıkışıklık hissettim ve eşime geri çıkarttırdım. bide böyle bir hisse alışık olmadığımız için sanırım çok acayip hissettim kendimi. aa bu arada benden kırmızı gelmedi. en korktuğum üstüne birsürü senaryo yazdığım şey olmadı. ve olmıycak büyük ihtimalle :))
ya inşallah reglim bir süre daha başlamaz da devamını getirebilirim..
tabi dua ettim canım, burdaki bütün arkadaşlarımız için dua ettim..inşallah sen, ben bütün arkadaşlarımız en kısa zamanda kurtuluruz bu dertten..
slm canım dün 3 te kaldım işte bugünde grip oldum ama yine tekrarlıycam birazcık kendimi toparlayayım kalkıcam.dışarıda çıkamadım eldiven ve jel alıcaktım artık evde olan aparatlarla devam edicem bugün evde pre.... var ama parmağa bol gelmezmi bide kayganlaştırıcılı bi tuaf geliyor elime artık bi şekilde egzersize devam bugünde inş.sende 2 parmağa geçmişindir.
kıslarrrr annemdeim......... laptopum hala tamirde.....yaslandım frd pando yenmişşşş tbrk ederimm...pandomda gelmişşş aklım ondaydııı...pandoya deildiii yaslandımla frd ye şok oldum çok kısa zamanda yendiler darısııı dier arkadaşların başınaaa inşallah........ bu arada beni tbrk eden arkadaşlaraaaa teşekkür ediorumm....Rabbim tezz zamanda hepinizede nasip etsin inşallahh hergün dua ediorum sizleree siz benim kader arkadaşlarımsınızz.......
tatlım hamiş haberini yeni aldımm.ayyy çok şaşırdımm seni kuduruk duramadın demicanımm hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına.
çok sağolun burada başarı hikayeleri ve egzersiz aşamalrını duyunca insanın kalkıp yapası geliyor bakalım bugünki egzersizim nasıl geçicek eşimlede azcık tartıştık inş onun yüzünden kasılmam
[ı]tatlım hamiş haberini yeni aldımm.ayyy çok şaşırdımm seni kuduruk duramadın demicanımm hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına. [/ı]
mrb canım, ben dün parmağımın birini tam soktum diğeri birazcık girdi girmedi anlamadım, tüstteki tırnağım takıldı. bugün prezervatifle denicem, bende dün jel siparişi verdim netten, bugünde eşime ultrason jeli almadan eve gelme dedim, artık eve gelirken bir ekmek bir jel diye sipariş veriyorum
birde ben parmağımı içeri aldıktan sonra kıvırıyordum, düz girmesi gerekiyormuş sen de dikkat et, bu kadar emek veriyoruz bari doğru yapalım vakit kaybetmeyelim, yarın gene haberleşelim :13:[/QUOTE
anladım canım bende bugün kaleme geçicem artık evde ne bulursamdışarı çıkamadım çok soğuk zati hastayım iyice şifa kapmayayım diye haberleşelim canım ben sık sık giriyorum artık.
özümcüm bugün doktora tekrar gittin mi
gittim bebeişimmm.... Cumartesi tahil yaptırdım çıkınca hemen doktor varmış muana oldumm doktr evet hamilesinnn ama buu normal gebelikte olur dış gebelikte olurr ölüde olabilir dedii korkuttu benii alttan bakarsam anlarım dediii baktırmasan aynı tahlii tekrar yapptır değerin yüksek çıkıosa bebek gelişiodur dedii...cumartesii yaptırdım 801 çıktıı...dün yaptırdımm 2.155 çıktı bugün gösterdim.... Güsel dediii haftaya gel keseye bakalım olusur osamana kadar dediii öele işte tatlımm... Rabbim her nerde bebek isteyen varsaaa hepsine nasip etsin inşallahh.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?