Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yazışıcanıza kalkın süslenin püslenin sofralar kurun kendinizi birazseksi hissedin kadınsı ozamn kendinize güveniniz artar işallah yaparsınız yaptıktan sonrada şu hallerinizle dalga geçiceksiniz karşınızdaki sizin eşiniz ve bu iştende kaçışyok önce rahat olun kaç senelkik evli hatta dogum yapmış insanlar kasılıyo bende dahil sizinki çok normal kendinize güvenin ama önce ortamı hazırlayın bu işleri kolaylaştırır dualarım sizinle allah yardımcınız olsun size güvenüyorum sizden müjdeli haberler bkl

geçmiş olsun canım.sende burda diğer arkadaşlarımız gibi başarırısın.hem ilerletmişsindir artık,az bişeycik kısmınıda burda halledersin.

YA ARKADAŞLAR DÜN EGZERSİZDE MUMU ÇIKARINCA ETRAFINDA AZCIK KAN VARDI,VE KORKTUM BENDE.SONRASINDA BİŞEY YOKTU AMA O ANLIK BİŞEYDİ. ACABA ULTRASON JELİNDENMİ? KORKTUM O YÜZDEN EGZERSİZ YAPMADIM BUGÜN. NAPAYIM SİZCE? BİDE KAYGANLAŞTIRICI ALMAK İSTİYORUM SPERM ÖLDÜRMEYEN,NE TAVSİYE EDERSİNİZ?

kıslarrrr annemdeim......... laptopum hala tamirde.....yaslandım frd pando yenmişşşş tbrk ederimm...pandomda gelmişşş aklım ondaydııı...pandoya deildiii yaslandımla frd ye şok oldum çok kısa zamanda yendiler darısııı dier arkadaşların başınaaa inşallah........ bu arada beni tbrk eden arkadaşlaraaaa teşekkür ediorumm....Rabbim tezz zamanda hepinizede nasip etsin inşallahh hergün dua ediorum sizleree siz benim kader arkadaşlarımsınızz.......

anladım bende dün egzersiz yaparken nefesi unuttum sanırım heyecan yaptım girince.evet 2 cm kadar giriyor oradaki boğumda takılıyoruz sadece.önceden bacaklarımı açma problemim vardı şimdi onu yendik rahatça kendimi kasmadan açabiliyorum.bakalım egzersizlere bende devam edicem kendimi hazır hissettiğimde denemelere başlarız artık.

canım hayırlısı zaten uğraştığımız onu oraya almak sen aparatla yapmadığın için kabul etmiyosundur bizde önce mumu aldık deyince sadece sokuyoruz bidahaki denemelerde anca girçık ve hareket ettirebiliyoruz onu aldın ya bidahaki denemelerde inşallah tamamiyle istediğin gibi olur

mrb canım, ben dün parmağımın birini tam soktum diğeri birazcık girdi girmedi anlamadım, tüstteki tırnağım takıldı. bugün prezervatifle denicem, bende dün jel siparişi verdim netten, bugünde eşime ultrason jeli almadan eve gelme dedim, artık eve gelirken bir ekmek bir jel diye sipariş veriyorum
birde ben parmağımı içeri aldıktan sonra kıvırıyordum, düz girmesi gerekiyormuş sen de dikkat et, bu kadar emek veriyoruz bari doğru yapalım vakit kaybetmeyelim, yarın gene haberleşelim :13:

tatlım hamiş haberini yeni aldımm.ayyy çok şaşırdımm seni kuduruk duramadın demicanımm hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına.

egzersizlerine engel sadece regl dönemleri unutma, gerisini boşver sen bu egzersizleri herşeyden ve herkesten önce kendin için yapıyorsun canım, sakın unutma bunu yarına yetiştirmemiz gereken rapor var :81:

canlarımm ben çıkıyorumm şimdilikk.herkese iyi akşamlar.egzersiz yapan arkadaşlara Allahım kolaylık versinn.egzersizlerinizi sakın ihmal etmeyin şekerler çözüme giden en doğru yol.soru ve sorunlarınızı mutlaka paylaşınn.yenen yol arkadaşlarımm hepinizi çok seviyorumm.hadi Allaha emanet olun ,herkesin yüzünde mutluluktan tebessümler olsun,mutluluk yakanızı bırakmasınn.görüşürüzzz

ozümmmmmmmmmmm kız bu kız hamiş olsa girerdi demekki bilgisayarı beklio demiştim ama tam tersiymiş canımm mm ya Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin kız anası gibi kuduruk olsunnnnnnn ısıralım inşallahhh

kıslarrrr egseriz yapan kıslarrrr sakın bu işin peşini bırakmayınnnn ben şimdi geçmişe bakıorumdaaaaa 1.5 senemmm gitmişşş..... hamile kaldımm ama kasıklarım 10 gündür çok ağrıooo aynı adet olacakmısım gibi doktor o normaldir dediii öenmli olan kanaman olmamasııııı bu aralar dikkat et biraz ilişkiyede girme ağrın dahaada fazlaşır dedii alttan bakimmii dediii kese oluşmusmu dedi bende yok dedimmm.... kıslarr egserizerin yanı sıra dua edinnn ..okadar bunaldımmm okadar zor günlerim oldukiiii ağlamadığımm günler olmuoduuu öleee an geliodukiii secddee bila ağlayıp yaradana yalvarıpp dua ediordummmm hemen hemen hergün her derde deva olan yasini serifi okuodummm ...test için kan vermeye gittimmm dua ede ede sonucu almaya gittimmm ayaklarım titreye titreyeee gitti Rabbim nasip ettiiii elhamdülillahh ... kaynanamın bi sözü varrrr ne isterseniz isteyin ama kimseden deil Allahtan isteyin der heppp ne olursa olsun Allahtan isteyin der hep...çok dua edin canlarım benimmmmm .... bir kaç ayyy geçsin tehlikem yoksaaa egserizlereee devam edecem inşalahhhhh Allah nasip ederseeee...kötü günlerimmm geride kaldııı inşallah.... Rabbimmm sizlereeede nasip etsinnnn inanınkiii her namazdan sonraa sizlerede dua ediorumm çünkü biliorumkii sizlerde benim yaşadım sıkıntıarın aynısını yaşadınızzz Rabbim kimseye yaşatmasınnn...buraada bana yardımcıı olan olmayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederimmm Alah razı olsunnn Hakkınızı helal edinn... ben burayı bırakmıcam inşallahhh Allah kimseyiii yuvasında huzursuz etmesinnn biz okadar çk huzursuz oldukiii bunu yaşayan bizler bilir ...sizleriii çk seviorum dualarım sizinleee birbirimize devamlı dua edelim inşallahhh...Allahınn izniyle geçecek bu sıkıntılar ve hepimiz çoluk çocuğa karışacaz inşallahh...

ben gene geldim dün kayganlaştırıcı ile denicem diye bi cesaretle çıktım ama gene yapamadım korkuyorum çok acı yaşadım gene yasarım hissi var nasıl yenicem parmak sokamııyorum neyapıcm yardım edin

özümcüm bugün doktora tekrar gittin mi

gittim bebeişimmm.... cumartesi tahil yaptırdım çıkınca hemen doktor varmış muana oldumm doktr evet hamilesinnn ama buu normal gebelikte olur dış gebelikte olurr ölüde olabilir dedii korkuttu benii alttan bakarsam anlarım dediii baktırmasan aynı tahlii tekrar yapptır değerin yüksek çıkıosa bebek gelişiodur dedii...cumartesii yaptırdım 801 çıktıı...dün yaptırdımm 2.155 çıktı bugün gösterdim.... güsel dediii haftaya gel keseye bakalım olusur osamana kadar dediii öele işte tatlımm... Rabbim her nerde bebek isteyen varsaaa hepsine nasip etsin inşallahh.....

kızzzz zilliiii zarife kudura kudura sonunda hamişte kaldın heeeee delüüüüüüü dikkat et kendine bebişimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…