Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Günaydın minnoslarimmmmm
Pandocum tebrik ederim bir tanem çok sevindim darısı diğer arkadaşların basına insallAh.
Ozummmmmm beni yAzini okudum ağlattın beni yavrum yaaa tebrik ederim tatlım. Çok zor günler yasadın ama Rabb'im sana tertemiz bir melek verdi. Tebrik ederim canım benim. Rabbim sağlıklı bir sekilde kucağına alabilmeyi nasip etsin insallAh.
Darısı bizlerin basına insallAh.
Nazlı niye girmiyor bir problem yok insallAh.

meraba minnoşum:16:darısı bizim başımıza inşallah:49:nazlıyı ben de çok merak ediyorum ya bi sorun yoktur inşallah

canım bak olmuş işte gördün mü bu kadar basit bişey aslında önemli olan başlamaktı gerisi gelir artık.rahat oldukça bi büyük aparata geç oyalanmaya gerek yok canım

Evet çok şükür Allah'a ilkini geçtim. Sanırım ben hep aparatlarla yapabileceğim. Parmaklarımı sokabileceğimi sanmıyorum. Cumartesi-pazar günü p..s'e geçebilirim inşallah.:31:
:12:

canlarım benim son aparattaydım p....s başı alıyodum en son...... araya birsürü şey girdi birtürlü konsantre olamadım.... biraz gözatıp egzersize başlicaktım şimdi kalkıyorum sizleri seviyorum ne olur dua edin allahım yardım et.......hepinize iyi geceler durumumdan haberleri sizlere yazıcamçok bunaldım vaji her geçen gün canımı daha çok yakıyooooooooooooooooooooooooooooo:84::84::84::84:

canım merak ettik seni ya arada ses ver ilerleme olsa da olmasa da:16:

canım bak olmuş işte gördün mü bu kadar basit bişey aslında önemli olan başlamaktı gerisi gelir artık.rahat oldukça bi büyük aparata geç oyalanmaya gerek yok canım[/QUOTE]

burda bahsedilen nefes egzersizleri çok işe yaradı özelliklede dün akşam:kkk:

Birde bu nefes gezersizleri nasıl oluyor. Belki bunuda yanlış yapıyorumdur.
Ayrıca vaji egzersizlerinde daha rahat nasıl oturup yapabiliriz. Yastığa oturdum fakat zorlandım. Giriş kaybolup durdu.

Son düzenleme:
Evet çok şükür Allah'a ilkini geçtim. Sanırım ben hep aparatlarla yapabileceğim. Parmaklarımı sokabileceğimi sanmıyorum. Cumartesi-pazar günü p..s'e geçebilirim inşallah.:31:
:12:

canım parmak egsersizi başarıya daha çabuk ulaşmanı sağlar ama sen bilirsin yine de demedi deme

canım merak ettik seni ya arada ses ver ilerleme olsa da olmasa da:16:

canım bak olmuş işte gördün mü bu kadar basit bişey aslında önemli olan başlamaktı gerisi gelir artık.rahat oldukça bi büyük aparata geç oyalanmaya gerek yok canım

burda bahsedilen nefes egzersizleri çok işe yaradı özelliklede dün akşam:kkk:[/QUOTE]

hımm peki nasıl geçti dün akşam neler yaptın?

Birde bu nefes gezersizleri nasıl oluyor. Belki bunuda yanlış yapıyorumdur.
Ayrıca vaji egzersizlerinde daha rahat nasıl oturup yapabiliriz. Yastığa oturdum fakat zorlandım. Giriş kaybolup durdu.

bildiğimiz nefes alıp verme olayı canım tabi daha derin alıp vericeksin.nefesi verirken de ittiriceksin aynı zamanda.yastığı arkana al o zaman sırtına daya yarı oturur şekilde bacaklarını da açabildiğin kadar aç.aynaya bakmadan mı yapıyosun girişi nasıl kaybettin?ilişki yaşarmış gibi düşün kendini düşün ki sen üsttesin mesela dizlerini yatağa dayayıp o şekilde de yapabilirsin.do...mış bi şekilde yani.her şekli dene işte sen nasıl rahat oluyosan da o pozisyonda devam et.internetten pozisyon şekillerine de bakabilirsin

kızlarrrrr ben 1 haftadır başka bi yere sokup durmuşum orası vaji dilmiş :1::1:
kulak çubuğuylan yaparken tedirgin oluyodum streç çıkarda pamuk kalırmı orda die akşam göz kalemimi aldım vajime soktum ıkınınca vaji açıldı ayyyy vajimi ilk kez gördüm ne kadar genişmiş 4 cm kadar kalemi soktum ve inanın hiç acı yoktu şaşırdım
kocişime kalemi soktum dedim oda keramet max factör kalemdeymiş dedi ayyy gece gece ne güldük :1::1:
göz kaleminden sonra kalem fara geçicem onun boyutu daha büyük inşallah mayısa kadar vajilikten kurtulurum
dün akşam bana burda arkadaşlar çok moral verdi allah hepsinden razı olsun iyi varsınız iyiki bu formu bulmuşum hepinizi çok öpüyorum :62:

kulak çubuğuylan yaparken tedirgin oluyodum streç çıkarda pamuk kalırmı orda die akşam göz kalemimi aldım vajime soktum ıkınınca vaji açıldı ayyyy vajimi ilk kez gördüm ne kadar genişmiş 4 cm kadar kalemi soktum ve inanın hiç acı yoktu şaşırdım
kocişime kalemi soktum dedim oda keramet max factör kalemdeymiş dedi ayyy gece gece ne güldük :1::1:
göz kaleminden sonra kalem fara geçicem onun boyutu daha büyük inşallah mayısa kadar vajilikten kurtulurum
dün akşam bana burda arkadaşlar çok moral verdi allah hepsinden razı olsun iyi varsınız iyiki bu formu bulmuşum hepinizi çok öpüyorum :62:

anam ne süslü hatunlarsınız yaw:12:acı falan olmuyo zaten kendini inandır buna.mayıs çok uzun bi süre canım ya ne mayısı bir an önce ne yap et başar şu işi.bak egsersizlerden de çok korkuyodunuz bişey girmez diye düşünüyodunuz belki de ama nasıl giriyomuş gördün mü:9:sonra da max factörün rimeline geç o da kalın baya ama ne sokarsan sok bu senin başarın max factörün kerameti değil tatlım:9::9:

Kulak çubuğuylan yaparken tedirgin oluyodum streç çıkarda pamuk kalırmı orda die akşam göz kalemimi aldım vajime soktum ıkınınca vaji açıldı ayyyy vajimi ilk kez gördüm ne kadar genişmiş 4 cm kadar kalemi soktum ve inanın hiç acı yoktu şaşırdım
Göz kaleminden sonra kalem fara geçicem onun boyutu daha büyük inşallah mayısa kadar vajilikten kurtulurum

aferin bıdıkcan sanna bak hiça cı yok demi

günaydın güzellerrr...
ben geldiim.. dün gece yine denedik bizzz veee yine hepsini alabildiim :))
çok mutlu oldum gerçekten ama hala gel git hareketlenme falan yok. sadece hepsi bir kere girdi sonra içerde tuttuk biraz sonra da çıkardık çünkü o gerginlik ve baskı hissini aşamadım birtürlü..
ama acı ağrı yada kırmızı yok Allahıma çok şükür.. Rabbim bütün arkadaşlarıma en kısa zamanda kurtulmayı nasip etsin.. Çok şükür bugünleri de gördük :))
kızlar yine de ben normal bir ilişki yaşayana kadar başarmış olarak kabul edemiyorum kendimi çünkü içerde hiç hareket ettiremiyorum. haraketli gel git li bir ilişkiden sonra bende yaptım dicem inşallah..

günaydın güzellerrr...
çok mutlu oldum gerçekten ama hala gel git hareketlenme falan yok. sadece hepsi bir kere girdi sonra içerde tuttuk biraz sonra da çıkardık çünkü o gerginlik ve baskı hissini aşamadım birtürlü..
ama acı ağrı yada kırmızı yok Allahıma çok şükür.. Rabbim bütün arkadaşlarıma en kısa zamanda kurtulmayı nasip etsin.. Çok şükür bugünleri de gördük :))
kızlar yine de ben normal bir ilişki yaşayana kadar başarmış olarak kabul edemiyorum kendimi çünkü içerde hiç hareket ettiremiyorum. haraketli gel git li bir ilişkiden sonra bende yaptım dicem inşallah..

meraba canım çok sevindim bak tedirgindin ama olmuş işte.gelgitler de zamanla olucaktır endişelenme.şimdi kendi evinizde olmamanızın da verdiği bi rahatsızlık olabilir.evde daha rahat olursunuz herşey rayına oturur o zaman:54:

anam ne süslü hatunlarsınız yaw:12:acı falan olmuyo zaten kendini inandır buna.mayıs çok uzun bi süre canım ya ne mayısı bir an önce ne yap et başar şu işi.bak egsersizlerden de çok korkuyodunuz bişey girmez diye düşünüyodunuz belki de ama nasıl giriyomuş gördün mü:9:sonra da max factörün rimeline geç o da kalın baya ama ne sokarsan sok bu senin başarın max factörün kerameti değil tatlım:9::9:

canımmm beni burda teşvik eden arkadaşlar sağolsun yoksa hayatta yapamazdım bişi sokmayı bırak bakamazdım bile vajime ama çok şaşırdım kendisi vakum gibi çekio :1:yanmam oluyo kulak çubuklarıyla o yanmada başka bi yere sokmaya çalışıyomuşum sokmaya çalıştığım yer dudak kenarımmış akşam kendi kendimle dalga geçtim

günaydın güzellerrr...

cnmm benimde öyle olmuştuuuu önce bi yendim diye kabul etttt beynin buna alışsınnnn ...yenmişsin sen şimdi en kolay yanıııı kalmış oda denedikçe oluyooo emin olll...bende ayı senin gibi hissetmiştim
olması demek bu değil giriyor ama hareket edince kasılıyorum diyordum..ama bizler bi günde vaji olamdıkki hemen 1 günde düzelsinnn onunda zamana ihtiyacı oluyormuşşş bunu kabul ettikten sonra
daha kolay oldu herşeyyyy..sevincini tam yaşa görüceksinnnn daha rahat ve baskısız olduğun anda onlarda olucakkkk..kendini şartlama yeterrrr...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bildiğimiz nefes alıp verme olayı canım tabi daha derin alıp vericeksin.nefesi verirken de ittiriceksin aynı zamanda.yastığı arkana al o zaman sırtına daya yarı oturur şekilde bacaklarını da açabildiğin kadar aç.aynaya bakmadan mı yapıyosun girişi nasıl kaybettin?ilişki yaşarmış gibi düşün kendini düşün ki sen üsttesin mesela dizlerini yatağa dayayıp o şekilde de yapabilirsin.do...mış bi şekilde yani.her şekli dene işte sen nasıl rahat oluyosan da o pozisyonda devam et.internetten pozisyon şekillerine de bakabilirsin

Aynaya bakarak yapıyorum. Tamam diğer pozisyonlarda da deneyeceğim inşallah.

Bugün psikiyatride randevumda var. Bu vajinusmus için gideceğim. Bakalım neler olacak.

Back
X