Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende neden oluyor (((((((((25:

canım sen zaten bir kaç defa ilişki yaşamışsın tahminimce fazla zorlamışsınız zaten doktor da tahriş olduğunu söylemiş tahriş olduysa tabiki acı hissedersin senin ki farklı bi durum.doktor sana zaten 2 hafta iyileşme süresi demiş bence biraz sabredin tahrişin iyice geçsin zaten daha çok yenisin acele etme.normal bi ilişkide ağrı acı olmaz

ben aynada baktım hiç bişe kalmamış yaralarım kapalı gözüküyor gene beklemidersiniz

yarı vajilidiyorum kendime bende tahriş oldu biraz ara verdik kendin için öle izin verme dedim sende bişeler yap bölece daha rahatolursun o yüzden

anladım canım...ama bir şekilde erkekte rahatlamalı diye biliyorum.uzun zamandır bunla uğraşan arkadaşlar eşlerini nasıl kırmadan üzmeden hallediyor bunu...
sonuçta bizlerde eşleri olarak onların cinsel ihtiyaçlarını karşılamak zorundayız.benim korkum gözünün dışarı kayması...

dışında gözle görülen yaralar vardı içini bilmiyorum evet dışında baya derinyaralar vardı

tatlım o zaman mutlaka 2 haftanın geçmesini bekle.ben içi için öyle demiştim bi de dışında da yaralar var diyosun.sen mehremini kullan 2 hafta hemen geçiverir bekle bence sonra yine acıdı dersin iyice gözünde büyütürsün olayı.sen bekle bakalım biraz sonra kaldığınız yerden devam edersiniz baktın ki olmuyo o zama hemen egsersizlere başlarsın canım

haklısın sonra gene korkucam yapamıcam ertelicem en iyisi beklemek doğru içinide bilemiyorum hem kremde dışına sürüyorum içine süremiyorum onun iyileşmesi daha uzun sürer doktor en azda 2 hafta demişti ben sabırsızlanıyorum

şöle düşün bu işi yapan kadınların kocalarıda onları aldatıyor sorun ilişki olmaması değil sen çarşaf gibi olma diyorum dokun sende sex bi tek oraya girmek değil ben çok tecrübeli değilim daha 1 aylık evliyim ama rahatlattığımı düşünüyorum bi şekilde

canım öncelikle hoşgeldin.bi kere gözü dışarı kayarsa düşüncesini kafandan at tatlım.severek evlendiyseniz böyle bişey olmaz zaten.benim eşim 1,5 yıl bekledi.burda 17 yıl,8 yıl,5-6 yıldan sonra başaran arkadaşlarımız oldu.dışarda kimin ne yaptığını bilemeyiz ama hiçbirimizin böyle bi şüphesi olmadı sanırım.sen daha 2,5 aylık evliymişsin daha çok yenisin niye böyle kötü şeyleri aklına getiriyosun?şimdi burdan yazmam doğru olmaz ama bi şekilde tatmin etmiştir herkes eşini bunu sen de biliyosundur bilmiyosan da eşin biliyodur mutlaka.evlilik cinsellik üzerine kurulu değil belki çok önemli bişey evlilikte ama herşey demek değil.o yüzden eşimi kaybederim korkusuyla yaşama bu en güzel dönemlerini sizin daha cicim aylarınız.egsersizlerle % 100 çözümü olan bi sorun bu ne kadar erken başlarsan egsersizlere o kadar başarı da çabuk gelir tatlım

tşk ederim cnm aydınlattın beni bayağı.çok seviyorum eşimi oda beni tabi...ne biliyim korkuyorum işte.ama sizlerden böyle güzel mantıklı şeyler duyunca rahatladım biraz.umarım biran önce egzersizler sonuç verirde eşimde bende rahatlarız...

6 gün oldu zaten bi hafta daha bekliyim en iyisi

1 hafta kalmış zaten sabret azıcık kıssssen bu bir hafta boyunca oku burayı sürekli motive et kendini acıyı da beyninden sil at yok öyle bişey

korkma canım daha yeni evlisiniz daha yeni düzeninize bile alışmamışsınızdır evliliğe alışmak da zaman alıyo.bu alışma telaşı zaten size cinselliği unutturur az da olsa.egsersizler kesinlikle çözüm veriyor canım bu konuda şüphe olmasın.ne kadar düzenli yaparsan,ne kadar sık yaparsan egsersizleri bir an önce başarıya ulaşırsın.sen içini ferah tut bebişim.sevgi herşeye kadir azıcık sabredin sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…