- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.561
çok mu yenisin ilişkide ondan olabilir?zamanla alışırsın...ya da kendini kasıyorsun aman acıcak canım yanacak diye düşünüyorsun ya da eşinin p... kalınlığından kaynaklanıyor olabilir?
bende neden oluyor((((((((( 25:
sakın bunu takıntı haline getirme zevk alıcam alışıcam sağlıklı bir cinsel ilişkim olacak başaracağım diye düşün ilişki öncesinde yeterince istek olsun sende yani ön hazırlıklardediğiniz herşey doğrudaha 1 aylık evliyim alışamadım ((((((
canım sen zaten bir kaç defa ilişki yaşamışsın tahminimce fazla zorlamışsınız zaten doktor da tahriş olduğunu söylemiş tahriş olduysa tabiki acı hissedersin senin ki farklı bi durum.doktor sana zaten 2 hafta iyileşme süresi demiş bence biraz sabredin tahrişin iyice geçsin zaten daha çok yenisin acele etme.normal bi ilişkide ağrı acı olmaz
sakın bunu takıntı haline getirme zevk alıcam alışıcam sağlıklı bir cinsel ilişkim olacak başaracağım diye düşün ilişki öncesinde yeterince istek olsun sende yani ön hazırlıklar)sonrasında olay tamamdır:))
inşallah inşallah ağzınıza sağlık
15beyonce pardon cnm misafir geldi yazamadım
sen vajinusmusun geçene kadar eşinin kendi kendini tatmin etmesine izin verme demiştin
neden öyle söyledin
ben aynada baktım hiç bişe kalmamış yaralarım kapalı gözüküyor gene beklemidersiniz
canım ben olsam beklerdim tabi karar senin.senin yara falan mı vardı ki benim demek istediğim içi tahriş olmuştur içini de göremezsin ama vaji girişinde yara falan varsa bişey diyemiycem
yarı vajilidiyorum kendime bende tahriş oldu biraz ara verdik kendin için öle izin verme dedim sende bişeler yap bölece daha rahatolursun o yüzden
dışında gözle görülen yaralar vardı içini bilmiyorum evet dışında baya derinyaralar vardı
tatlım o zaman mutlaka 2 haftanın geçmesini bekle.ben içi için öyle demiştim bi de dışında da yaralar var diyosun.sen mehremini kullan 2 hafta hemen geçiverir bekle bence sonra yine acıdı dersin iyice gözünde büyütürsün olayı.sen bekle bakalım biraz sonra kaldığınız yerden devam edersiniz baktın ki olmuyo o zama hemen egsersizlere başlarsın canım
anladım canım...ama bir şekilde erkekte rahatlamalı diye biliyorum.uzun zamandır bunla uğraşan arkadaşlar eşlerini nasıl kırmadan üzmeden hallediyor bunu...
sonuçta bizlerde eşleri olarak onların cinsel ihtiyaçlarını karşılamak zorundayız.benim korkum gözünün dışarı kayması...
anladım canım...ama bir şekilde erkekte rahatlamalı diye biliyorum.uzun zamandır bunla uğraşan arkadaşlar eşlerini nasıl kırmadan üzmeden hallediyor bunu...
sonuçta bizlerde eşleri olarak onların cinsel ihtiyaçlarını karşılamak zorundayız.benim korkum gözünün dışarı kayması...
canım öncelikle hoşgeldin.bi kere gözü dışarı kayarsa düşüncesini kafandan at tatlım.severek evlendiyseniz böyle bişey olmaz zaten.benim eşim 1,5 yıl bekledi.burda 17 yıl,8 yıl,5-6 yıldan sonra başaran arkadaşlarımız oldu.dışarda kimin ne yaptığını bilemeyiz ama hiçbirimizin böyle bi şüphesi olmadı sanırım.sen daha 2,5 aylık evliymişsin daha çok yenisin niye böyle kötü şeyleri aklına getiriyosun?şimdi burdan yazmam doğru olmaz ama bi şekilde tatmin etmiştir herkes eşini bunu sen de biliyosundur bilmiyosan da eşin biliyodur mutlaka.evlilik cinsellik üzerine kurulu değil belki çok önemli bişey evlilikte ama herşey demek değil.o yüzden eşimi kaybederim korkusuyla yaşama bu en güzel dönemlerini sizin daha cicim aylarınız.egsersizlerle % 100 çözümü olan bi sorun bu ne kadar erken başlarsan egsersizlere o kadar başarı da çabuk gelir tatlım
tşk ederim cnm aydınlattın beni bayağı.çok seviyorum eşimi oda beni tabi...ne biliyim korkuyorum işte.ama sizlerden böyle güzel mantıklı şeyler duyunca rahatladım biraz.umarım biran önce egzersizler sonuç verirde eşimde bende rahatlarız...
6 gün oldu zaten bi hafta daha bekliyim en iyisi
tşk ederim cnm aydınlattın beni bayağı.çok seviyorum eşimi oda beni tabi...ne biliyim korkuyorum işte.ama sizlerden böyle güzel mantıklı şeyler duyunca rahatladım biraz.umarım biran önce egzersizler sonuç verirde eşimde bende rahatlarız...
hiç olmadı birleşme değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?