- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.581
malesef olmadı cnm...
hemen egzersizlere başla bende oldu ama ağrılı oldu buda kendimi kasmamdan bende bir kere daha denicem eğer ağrı olursa egzersizle orayı alıştırıyorsun yani diyorsun ki beynine buraya bişe girebilir bu yüzden yaratıldı yolu var açık bu rahatsızlığa aslında beyinismus diyolarr çünkü sen yapamam dedikçe vajin yolunu kapatıyorsun yazmışlardı sana galiba sırtüstü yatıp bacaklarını aç ve aynayla bak nefes al ver orayı görüceksin esnek bi yer ben şöle düşünüyorum tabaktaki çorba gibi tabağın ortasına bişe koy hemen kenarla çekilir çıkarınca gene eskisi gibi kapanır orası mükemmel bir şekilde yaratılmış ama ben bişe merak ettim hiç yapmamış arkadaşlar için kızlık zarı ne oluyor
cnm ilk bikaç gün denerken oluyor olan zaten kalmıyo bişey.bir hafta kadar uğraştık biz afedersin en fazla p...s başı girecek kadar ilerleyince bıraktık...işte bende bu yüzden burdayımya...
merhabalar arkadaşlar bende vajinismus denen belayla uğraşıyorum. benide bilgilendirirseniz inanın çok mutlu olurum.
hiç olmadı birleşme değil mi
herkese merhaba umarım hepiniz iyisinizdir
vajinismusu yenipte jinekolojik muayene olanınız var mı??
merhabalar arkadaşlar bende vajinismus denen belayla uğraşıyorum. benide bilgilendirirseniz inanın çok mutlu olurum.
canım hoşgeldindaha önceki yorumları okudun mu?onlar çok yardımcı oluyor ben 1 hafta okudum okudum sonra egzersizlere başladım.şimdi ne durumdasın?hiç oldu mu ilişki?orana dokunabiliyormusun aynayla bakabiliyormusun?hangi aşamada olduğunu söylersen daha iyi yardımcı oluruz.
Merhaba canım hoşgeldiniyiyiz çok şükür inşallah sende iyisindir??
hoşgeldin canım?ne kadarlık evlisin doktora gittin mi hiç?biraz bahsedermisin kendinden
herkese merhaba umarım hepiniz iyisinizdir
vajinismusu yenipte jinekolojik muayene olanınız var mı??
tşkr ederim hoşbuldum cnm. yeni yeni okumaya başladım daha yeni keşfettim daha doğrusu burayı. hiç olmadı daha yapamadık. aynayla bakabiliyorum evt. çok önceleri parmak denemesi yaptım ama çok heyecan oluyo bnde.
hoşbuldum çok tşkrler. ben 8 yıllık evliyim çok uzun bi zmn maalesefdoktora gittim evt ama hiç faydası olmadı bana. bu arada bnm 1 tanede çocuğum vr.
hoşbuldum çok tşkrler. ben 8 yıllık evliyim çok uzun bi zmn maalesefdoktora gittim evt ama hiç faydası olmadı bana. bu arada bnm 1 tanede çocuğum vr.
meraba canım aramızda olan arkadaşlar var korkulcak bişey olmadığını söylemişlerdi.ben de bir kaç ay sonra gitmeyi düşünüyorum hiç kötü bişey duymadım arkadaşlardan sen ferah tut içini
Allah a şükür iyiyim ama dört gözle adet olmayı bekliyorum muayene olacağım da tedirginim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?