Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

spermleri geri çıkabiliooo beni eşim kıbırdatmamıştıı öle uyuya kalmıştımm dışarı çıkmasın hamile kalaım dieeee genede çıkıodu daaaa olucağı varsa oluorrrr vallaaaa

spermleri geri çıkabiliooo beni eşim kıbırdatmamıştıı öle uyuya kalmıştımm dışarı çıkmasın hamile kalaım dieeee genede çıkıodu daaaa olucağı varsa oluorrrr vallaaaa

hayırlısı artık birazı çıktı geri ama tam yeni yenmişken ara verirsek zorlanırım diye korkuyorum.sen ne kadar sonra öğrendin hamile kaldığını?gerçi ben dün çok ağır kaldırdım tutunamamıştır belki hayırlısı artık

hakkında hayırlısı canımmm...orası belli olmaz ben hiç ummuyodum ağırda kaldırdım camda sildimmmm ben adetim geçince test yaptırdım öğrendimmm ama senin suan yumurtlama döneminmiii ben birazda o yönden sanslıydım eşim hesaplamış yumurtlama dönememiii boş... içimeee vee kaldırmadı yerimden öle sabha kadar uyudum nasippp işte... ben hamile kalınca deneyemedim meselaaa kalırsan deneyebilirmisin bilmiorum sne başardın gerçi ben yarısına kadar alıodumm gerçi kendimi yenmiş sayıyodum kaynanamlar burda die yapamıodukk öle işteeee...nasibinde varsa olur hayırlısı olsun.....

[/COLOR]
ayyy canım benimmmmmmmmmm inşallahhhhhh hamilesindirrrrrrrrrrr inşallahhhh......

sagol kelebekcım ıyıyım sen nasılsın..geçmıs olsun rahatsızmısın ayyy hadı inşallah sende hamılesındır
hayırlsıı olsun kzlar bakalım ....
kelebek bu kan testi regliden önce yaptırsak doğru sonuç veriyormu netten baktımmm veriyo
diyo ama daha önce regliden önce yaptıranda görmedimmmm ne diyonnn..kendimden şüpheleniyommm
ama psikolojik mi acaba ya....
cnm bence bekle stres yapma stres en büyük düşmanı hamile kalınmıyor üstüne düşünce. bende beklicektim ama enf var ilaç tedavisi olacagım için dr. ögrenmesi lazım ondan kan testi yapcak yoksa bende beklicektim cnmcm.

cnm spermler tabiki içeri gidiyor o akan sıvı kısmı spermin normal tabiki akıcak ....

çokkk duaa ediorum kıslar sizlereee çokkkk çünkü biliorumkii benim yaşadım bütün sıkıntılarııııı sizde yaşadanızzzz neler neler yaşadıkkk söyle bi geçmişe gidiomdaa Raabiim düşmanıma bile vermesin bu vajınusmusuuu amaa çok mutluyumm çünküü okadar hızlı ilerliokiii herkes yeniiooo moraller çok yüksek çok şükür mart ayındanmıdırr artık bilemicemmm bak geride kalan bi kaç kişide mart ayı bitmeden hallederrr şaka bi yanaa gerçekten çoğu kişi başardıı çoğu başardı gitti aman başarsınlardaaa gitsinler yeterki bu sıkıntıdan kurtulsunlarr......bugünlerimizde geçecek inşallah çoluk çocuğa karışacaz Allahın izniylee inşallahhh.......

öyle canım hayırlısı artık.benimde adetim biteli 1 hafta olmamıştı.gerçi olacağı varsa olur zaten.benimde açıkta 3 cm kaldı rahat rahat yapmak istiyorum az daha zamana ihtiyacım var eşimde pek istemiyor ama dün kendi koyverdi ilk defa olunca.

kıslarrr ben şimdiii gidemmmm çamaşırlarımı asam yemeklerimi yapam gelemmmmm temem haydeee görüşürüzzzzzz

canım inşallah en kısa zamanda kalırsın Rabbim gönlüne göre versin.tez vakitte olur inş.

allahhhh hepimize nasip etsin hep öle dua ediyorummmm...eksikliğini yaşatmasınnnn...
şimcik benim ilk ayım ya oyüzden daha bi heyacanlıyımmmm..bide benim kocişşş beni gaza
getiriyooo oldu bu iş filannnn...püffff nasippp görces bakalım

[

cnm bence bekle stres yapma stres en büyük düşmanı hamile kalınmıyor üstüne düşünce. bende beklicektim ama enf var ilaç tedavisi olacagım için dr. ögrenmesi lazım ondan kan testi yapcak yoksa bende beklicektim cnmcm.

bekliyim o zaman yaaa..benim kocişten fırsat kalmıyoki unutmama ay dur ay içme ay yapma...beni
inandırıyooo yapma diyom sonra üzülcezzz yok onun içine doğmuşşşş...püffff..kısmet bakalımmm

ağrılarım da var..ne bileyim yaaa en iyisi beklemek kendimi fazla kaptırmadannnn...nasibimizde varsa
oda olur elbetttt....

hayırlısı olsun canım Rabbim hayırlısını versin hepimize

ben tek parmaktayım hala.iki boğumu zor alıyorıum

ben yilllardir parmak egzersisi yapiyordum, seneler önce doktorum bana p.. e benzeyen,5.tane kücükten basliyor,büyüe dogru birsey birsey vermisti. onlari yapamadim sertti,soguktu,parmak gibi deyildi.gecen sene ayni doktora tekrar gittim bana:sana verdigim o.seyin,silikonlulari cikti dedi.6.boy yumusak,rahatca yaparsin dedi,1.d cem,kecenin kitabini önerdi.2.kisinide hemen aldim.o.silikonlarla egzersis yapmaya basladim.kisa sürede hepsine alistim.gecen sene ekimden beri,cinsel 1.cinsel terapiste gidiyorum.ayni zamanda,jnolok,pskolok.hem konusuyorduk,hemde beni muane ediyordu.bazen o.p.. e benzeyen silikonlari yanimda götürüyordum,doktorum bana yapiyordu.cünkü bu bizim vajide 2.tane önemli sey var:1]egzersisi kendin yapabilmen 2]kendini baskasina brakabilmen yani baskasinin yapmasina alismak.gözümle kafama laf gecirdim bunun olabilecegine,onlarda anladi sonunda,kitapdan ve sizlerden cesaret aldim.11.günlük gelinim.

Son düzenleme:
ya kuşum nası öle çıkarken durabiliiosunben bi gıcık oluorum ki anlatamam 2 dk sonra kalkıorum temizliim die

yawrum bende normalde hep öle yapıodum bana yat derdi bende ya pis pismi yatacam derdim kalkardım her defasında sinirlenirdiii ya olursaaa sen istemiosun derdiii bu sefer dedim aman hiç kavga edemem onla kalkmıyım barii dediimkiii tutttuuu

bende psikolağa gtiim ama bana p...s benzeyen bişi vermediiii kendi parmaklarımı sölediii sonrada bıraktım psikologu zaten o kitabıı bulundum yerdee bütün kitapçılara sordum ama bulamadımmmmm çokta merak etmiştimmmm....çok şüküür sende kurtuldun sıra bebişteee inşallahhhhh....

hep başaranlar burada nerede bu egzersiz yapan hatunlar ? Mano yok ne zamandır ? Tacem yok bu gün ? Nazlı zaten ayrıca bi merak konusu ? Kızlr haber verin yaaa merak ediyos :26:

hep başaranlar burada nerede bu egzersiz yapan hatunlar ? Mano yok ne zamandır ? Tacem yok bu gün ? Nazlı zaten ayrıca bi merak konusu ? Kızlr haber verin yaaa merak ediyos :26:

nazlııı niee gelmiiooo cidden o gelirdiii inşallah kötü birşey yokturr yaaa bebişini merak eddimm nerdesin nazlıııııııııııııııııııı :84::84::84: nazlının msn si kimsede yokmuuuu acabaaaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…