Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çoooooooooooookkkkk tebrikler canım maşallahhhhhhhhh
tey tey teyyyy hayde halaya zafer benimm bende yaptımmmm en sonunda mutluyum,huzurluyum,sevinçliyimmmm vee yeni gelinimmmmmmmm

tebrikler canım allah bi daha sıkıntı yaşatmasın darısı başımıza inşallaaaaahhhh

hep başaranlar burada nerede bu egzersiz yapan hatunlar ? Mano yok ne zamandır ? Tacem yok bu gün ? Nazlı zaten ayrıca bi merak konusu ? Kızlr haber verin yaaa merak ediyos :26:

merhaba canım eşimle problemlerim vardı malesef çok şükür hallettik allah bi daha yaşatmasın inşallah çok zor zamanlar geçirdim.

slm kızlar arkdşlarım adına çok sevindim yenenleri görünce gaza geliyoruz :)ama ben deodorant şişesini sokuyorum 2 gündür geceleri yapıyoruz yine olmuyo yine olmuyor artık daralma noktasına geldim rahatta bırakıyorum olmuo olmuyo....benden önvce sonra girenlerin çoğu yendi bende tık yok venuscum beni tenekelere dahil et

nasıl yani bildiğimiz deodorant şişesi mi...?

cnm o biraz fazla değil mi?

balbocum parfüm şişesi alıyorsan ii bence p.........ns küçük kalır sana

ohaa yanii balbocu ohaaaa p..s ondan küçükkkk...ama seni anlıorum senin p...s yapamamn psikolojikmen p...s ten korkuosunnnn bende egserizleri güzel yapardım p...s korkardımmm psikolojikmen bu bi süre sonra atlatırsın bi p...s ucu yada yarısını alsan bu korkun geçerrrr

amin canım bu gruptakilerin çocuklarının isimleri de artık vajican,vajinur olur

p..s alamıyorumm şişe kocaman değil ama alabiliyorm takıldımm p...ste çıldırırıcammm ...kurtulmak istiyorm

p..s alamıyorumm şişe kocaman değil ama alabiliyorm takıldımm p...ste çıldırırıcammm ...kurtulmak istiyorm

canım kocaman değil derken nasıl yani bildiğimiz deodorant şişelerinden mi yani eğer öyleyse senin egsersizlik bi durumun kalmamış ki sen pe..se yavaş yavaş alıştırmaya çalış kendini ki pe..s korkusunu yenebilesin.o şişeler baya büyük çünkü.pe..s başını falan almaya çalışsan

katılıyorum cnm sana . bence de sen sadece penıse alısmaya calıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…