- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.461
nazlııı niee gelmiiooo cidden o gelirdiii inşallah kötü birşey yokturr yaaa bebişini merak eddimm nerdesin nazlıııııııııııııııııııı :84::84::84: nazlının msn si kimsede yokmuuuu acabaaaa:26:[/QUOTE
canım msn varda msn gelmiyokiçok uzun zaman oldu nerdeyse 10 gün noldu acaba
inşallah kötü birşey yokturrr inşallah.....
çoooooooooooookkkkk tebrikler canım maşallahhhhhhhhhkızlar müjdemi isterim olduuuuuuuuuuuuuu iki kere tam giriş yaptık
hepinize venuse, kelebeğe, nazlıya adını yazamadığım herkese destekleriniz için Allah razı olsun iki varsınız
venus listeye beni de ekle
kimse moralini bozmasın ben herşeye sıfırdan bir haftada burda öğrendim yaptım sizleri seviyorum
tey tey teyyyy hayde halaya zafer benimm bende yaptımmmm en sonunda mutluyum,huzurluyum,sevinçliyimmmm vee yeni gelinimmmmmmmm
hep başaranlar burada nerede bu egzersiz yapan hatunlar ? Mano yok ne zamandır ? Tacem yok bu gün ? Nazlı zaten ayrıca bi merak konusu ? Kızlr haber verin yaaa merak ediyos :26:
hep başaranlar burada nerede bu egzersiz yapan hatunlar ? Mano yok ne zamandır ? Tacem yok bu gün ? Nazlı zaten ayrıca bi merak konusu ? Kızlr haber verin yaaa merak ediyos :26:[/QUOTEvenüsüm egzersizlere devam bi ilerleme yok akşam denedik sonuç fısssssjel siparişi verdim netten bakalım belki faydası olur
slm kızlar arkdşlarım adına çok sevindim yenenleri görünce gaza geliyoruz :)ama ben deodorant şişesini sokuyorum 2 gündür geceleri yapıyoruz yine olmuyo yine olmuyor artık daralma noktasına geldim rahatta bırakıyorum olmuo olmuyo....benden önvce sonra girenlerin çoğu yendi bende tık yok venuscum beni tenekelere dahil et
slm kızlar arkdşlarım adına çok sevindim yenenleri görünce gaza geliyoruz :)ama ben deodorant şişesini sokuyorum 2 gündür geceleri yapıyoruz yine olmuyo yine olmuyor artık daralma noktasına geldim rahatta bırakıyorum olmuo olmuyo....benden önvce sonra girenlerin çoğu yendi bende tık yok venuscum beni tenekelere dahil et
cnm o biraz fazla değil mi?
balbocum parfüm şişesi alıyorsan ii bence p.........ns küçük kalır sana
ya şimdi ben günaydın dicem saçma gelecek ama sabahtan ebri yeni bitirdim sayfaları bee anofel nazlı85 tebrik ederim başarmışsınız...
balbocum parfüm şişesi alıyorsan ii bence p.........ns küçük kalır sana
çokkk duaa ediorum kıslar sizlereee çokkkk çünkü biliorumkii benim yaşadım bütün sıkıntılarııııı sizde yaşadanızzzz neler neler yaşadıkkk söyle bi geçmişe gidiomdaa Raabiim düşmanıma bile vermesin bu vajınusmusuuu amaa çok mutluyumm çünküü okadar hızlı ilerliokiii herkes yeniiooo moraller çok yüksek çok şükür mart ayındanmıdırr artık bilemicemmmbak geride kalan bi kaç kişide mart ayı bitmeden hallederrr şaka bi yanaa gerçekten çoğu kişi başardıı çoğu başardı gitti aman başarsınlardaaa gitsinler yeterki bu sıkıntıdan kurtulsunlarr......bugünlerimizde geçecek inşallah çoluk çocuğa karışacaz Allahın izniylee inşallahhh.......
ne kadar sürdü rahatça almanız parmakları peki
ohaa yanii balbocu ohaaaa p..s ondan küçükkkk...ama seni anlıorum senin p...s yapamamn psikolojikmen p...s ten korkuosunnnn bende egserizleri güzel yapardım p...s korkardımmm psikolojikmen bu bi süre sonra atlatırsın bi p...s ucu yada yarısını alsan bu korkun geçerrrr
p..s alamıyorumm şişe kocaman değil ama alabiliyorm takıldımm p...ste çıldırırıcammm ...kurtulmak istiyorm
p..s alamıyorumm şişe kocaman değil ama alabiliyorm takıldımm p...ste çıldırırıcammm ...kurtulmak istiyorm
canım kocaman değil derken nasıl yani bildiğimiz deodorant şişelerinden mi yani eğer öyleyse senin egsersizlik bi durumun kalmamış ki sen pe..se yavaş yavaş alıştırmaya çalış kendini ki pe..s korkusunu yenebilesin.o şişeler baya büyük çünkü.pe..s başını falan almaya çalışsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?