- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.481
cnm o biraz fazla değil mi?
p..s alamıyorumm şişe kocaman değil ama alabiliyorm takıldımm p...ste çıldırırıcammm ...kurtulmak istiyorm
gulse canim hamilemisin?
p..s alamıyorumm şişe kocaman değil ama alabiliyorm takıldımm p...ste çıldırırıcammm ...kurtulmak istiyorm
hep başaranlar burada nerede bu egzersiz yapan hatunlar ? Mano yok ne zamandır ? Tacem yok bu gün ? Nazlı zaten ayrıca bi merak konusu ? Kızlr haber verin yaaa merak ediyos :26:[/QUOTEvenüsüm egzersizlere devam bi ilerleme yok akşam denedik sonuç fısssssjel siparişi verdim netten bakalım belki faydası olur
meraba canim.sana yardimci olmak isterim. bunun icinde seninle özel görüsmek isterim.eger istersen email.imi verim sen beni ekle. ben eklemeyi bilmiyorum.
anofel,nazlı85 tebrikler canlarımmmmmmm
çoooooooooooookkkkk tebrikler canım maşallahhhhhhhhh
tebrikler canım allah bi daha sıkıntı yaşatmasın darısı başımıza inşallaaaaahhhh
bende psikolağa gtiim ama bana p...s benzeyen bişi vermediiii kendi parmaklarımı sölediii sonrada bıraktım psikologu zateno kitabıı bulundum yerdee bütün kitapçılara sordum ama bulamadımmmmm çokta merak etmiştimmmm....çok şüküür sende kurtuldun sıra bebişteee inşallahhhhh....
canım kocaman değil derken nasıl yani bildiğimiz deodorant şişelerinden mi yani eğer öyleyse senin egsersizlik bi durumun kalmamış ki sen pe..se yavaş yavaş alıştırmaya çalış kendini ki pe..s korkusunu yenebilesin.o şişeler baya büyük çünkü.pe..s başını falan almaya çalışsan
özlem emin olmak icin soruyorum.sen resmini deyistirdin deyilmi?yani seninle daha önce yazistik deyilmi
2 yıllık evliyim, ama sözde...
aramızda karı koca bağı vajinusmus denen illet yüzünden oluşamadı
internette bu konuda çok uzman var ama çok pahalı, bir de eşim tedaviye yanaşmıyor, rol yaptığımı söyleyip uzaklaşıyor benden, ben de isterim normal bir evliliğim, eşimi canım çeksin bir çocuğum olsun ama hayal gibi geliyor, 2 yıldır çözülemeyen bu hastalık beraberinde bir çok sorun getiriyor, eşimden çok soğudum, evlilikten de öyle... napabilirmmmm?? :84:
internette bu konuda çok uzman var ama çok pahalı, bir de eşim tedaviye yanaşmıyor, rol yaptığımı söyleyip uzaklaşıyor benden, ben de isterim normal bir evliliğim, eşimi canım çeksin bir çocuğum olsun ama hayal gibi geliyor, 2 yıldır çözülemeyen bu hastalık beraberinde bir çok sorun getiriyor, eşimden çok soğudum, evlilikten de öyle... napabilirmmmm?? :84:
canim seninle özel görüsmek istiyorum.eger sende istersen.email.adresimi verim sen beni ekle ben eklemeyi bilmiyorum.
benimlemiiiiii :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?