Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

p..s alamıyorumm şişe kocaman değil ama alabiliyorm takıldımm p...ste çıldırırıcammm ...kurtulmak istiyorm

cnm daralıcak bişey yok...önce biraz sakin olalımmm....olmayacak diye bişey düşünme...en kolay ve
seni en mutlu edicek kısımdasınnn teoriden gerçeğe geçiceksin heyecanı bazen abartabiliyorusss
mutlu olacağın şeyleri yapppp...bugünlerdeeee iyicene gevşe oldu bu iş artık telkinlerine önce kendin inan...en rahat olduğun anda deneyinnnn..eşinden yardım iste bu son aşamadır .heyecandan dikkat
et korku demiyorummm onca egz.yapan biri korkmaz çünkü buna inannn...doğru zamanda doğru poz.
bu işi olmuş billl tatlımmm...hayde neşelennn artıkkk bunlar son vajili günlerin...mutluluk yakında...
rahatlaaaaa....biraz.....

p..s alamıyorumm şişe kocaman değil ama alabiliyorm takıldımm p...ste çıldırırıcammm ...kurtulmak istiyorm

canımcım derler yaaa korkularını yenmen için korkularının üzerine gitmen gerekirr...sen suan p...s çok kolay alırsın ama psikolojikmen korkuosunn kasılıosunn sen p...s denemesine başla egsersizi gündüz yap gece eşinle p...s dene bende öyleydimm p...s büyüklüğünde alıodum p...s gelince kasılıordum yapamıodummm p...s korkuodumm ama kendimi alıştıra alıştıra bi keresindee girdiinii acımadını gördüm sonra rahat oldun sen şimdi hem egsersiz yap aksamda eşinlee yap atlatıcan inşallahhh moralini yüksek tutt bak çoğuu gitmiş ne kaldı başarmanaaa....dedorant derkennn suu avonda ince uzun dedorant satıolar onu kastedion gelibaa yoksaa diğer dedorant kutuları epey büyükkk

canim seninle özel görüsmek istiyorum.eger sende istersen.email.adresimi verim sen beni ekle ben eklemeyi bilmiyorum.

özlem emin olmak icin soruyorum.sen resmini deyistirdin deyilmi?yani seninle daha önce yazistik deyilmi

2 yıllık evliyim, ama sözde...
aramızda karı koca bağı vajinusmus denen illet yüzünden oluşamadı
internette bu konuda çok uzman var ama çok pahalı, bir de eşim tedaviye yanaşmıyor, rol yaptığımı söyleyip uzaklaşıyor benden, ben de isterim normal bir evliliğim, eşimi canım çeksin bir çocuğum olsun ama hayal gibi geliyor, 2 yıldır çözülemeyen bu hastalık beraberinde bir çok sorun getiriyor, eşimden çok soğudum, evlilikten de öyle... napabilirmmmm?? :84:

canım hepimiz öyleydik inan bana ama yendik sonuçta burası çok ii herkes moralmen birbirine detek oluyor bence doğru yerdesin

hoşgeldin canım.2 sene boyunca herhangi bişey yaptın mı egsersiz anlamında?ah keşke rol olsa ya ama değil tabiki yaşamayanlar anlayamıyor malesef.sormak istediğin herşeyi çekinmeden sorabilirsin canım üstü kapalı bi şekilde

merhaba
aynı problemleri hepimiz yaşıyoruz inan benim eşim dr olmasına ragmen beni çok zor anladı. evliliğimizin ilk yıllarında ayrılmanın eşiğine gelmiştik. kolay değil di onun içinde uzun flört döneminden sonra evlenmiştik ve adam hep onun hayalini kuruyordu ilk başlarda beni bi hocasına götürdü oda bana lokal anestezi yaptı o da beni daha kötü olmama neden oldu sonra pskiyatrist pskolog ama bulunduğum şehirde uzmanı olmadığı için olmadı bizde bıraktık herşeyi sonra bi bebeğimiz olsun diye tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve bzı testler istediler onuda anestezi altında yaptırınca dedim byle olmayacak ve burada başladım eğz daha olmadı ama en azından içine birşeylerin girebildiğini biliyorum artık ve inanıyorum artık eskiden aklımın ucundan geçmezdi ama şimdi iyileşeceğime inanıyorum yani demem o ki eşinin seni anlamasını bekleme bizi kadınlar bile anlamıyor ki sex konusunda iradesi bize göre daha az olan bir erkek anlasın eşinden vazgeçme acaba sen olsan bu kadar uzun süre dayanırmıydın ben Allah a hep şükrediyorum pes etme benim gibi zamanını boşa harcama

seremi.2002/vaveyla.86 arkadaslar ben sizi kutladimmi? inaninki hatirlamiyorum eger tebrik etmediysem
eseklime verin.sizleri tüm kalbimlen kutlarim.

sizleri candan kutlarim.:16.

Kızlar başaran kızlarrrr....tecrübeli olan kıslarrr.....VENÜSTEN KELEBEK RANA ECRİN ve aklıma gelmeyenn...15boyeonece 10 günlük evliiii ve durumu farklı birazz yaşadıktan sonra vajili olmuss özelden msnnizi yazın hızlı ilerlemek istioo bidee buraya yazamıyacağı seyler aklına takılanlar varrr kıslarr msn nizi özelden yazın onaa okeyyyyyyyy

açıkçası bende msn kullanmıorum sadce buraya üye olmak için açmak zorunda kaldımm kıslarıda ekledimmmmm...eklim senidee inşallah ekleyebilirimmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…