Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımmmm tebrik ederim çook sevindim daha geçen gün ağlıyodun yaw yapamıyorum diyeAllah bi daha yaşatmasın inşallah:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

tey tey teyyyy hayde halaya zafer benimm bende yaptımmmm en sonunda mutluyum,huzurluyum,sevinçliyimmmm vee yeni gelinimmmmmmmm

tebrik ederim canımmm haftasonunda anofelle ikinizden bekliyordum zaten ve başardınız da.çook sevindim.azmin zaferi budur işterabbim başka sıkıntı yaşatmasın inşallah bundan sonra:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

günaydın kızlarr:87::87:

GÜNAYDIN MELEKLER
Sabah Koçişi Gönderdim Soluğu burda aldım inşallah herkes güne mutlu başlar :79::79::79:

hepinizeeeee günaydınnnn kıslarrrr....hayırlı haftalarrrrr diliyorummmmm

günaydın kızlar nasılsınız

herkese günaydınlarrrrrrriyiyiz sevcihan sen nasılsın?bebiş napıyo bi sorun yoktur umarım

herkese günaydınlarrrrrrriyiyiz sevcihan sen nasılsın?bebiş napıyo bi sorun yoktur umarım

iyyim diyim canım sen nasılsın..
bebişimm duruyo, korkuttu bizi yatıyorum sürekli düşük riski var maalesef.. bide kocaman bi miyom varmış o da tetikler dedi doktor erken doğumda olabilirmiş.. Allahıma dua ediyorum sürekli işte.. inşallah sağlıklı bi şekilde sonuna kadar gideriz.. sonrasıda saglıklı gecer inş.. o koca miyom nolcak artık onuda bilmiyorum:97::97:

inşallah tatlım Allahs ağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bitanem anefol yenmilş başka yenen var mı

iyiyim ben de canım sağol.aman çok dikkat et kendine yat dinlen sürekli işi gücü boşver sağlığınız daha önemli.hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebişine canım

geçmiş olsunnn tatlımmm allah sağlık versin size

kızlar günaydın mum eğzersizim iyi gidio ama dünkü denememiz yine olumsuz kociş biraz ilerleme var diyo ama benimi motive ediyo anlamadım bu akşam femolubla denicem bakalım kociş bulabilirse bugün alıcak olmadı netten sipariş etcez bu jelin faydası varmı kızlar herhangi bi yanma bişi yapmıyo dimi

mum egz.rahatmısın tatlımmm?

inşallah tatlım Allahs ağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bitanem anefol yenmilş başka yenen var mı

iyiyim ben de canım sağol.aman çok dikkat et kendine yat dinlen sürekli işi gücü boşver sağlığınız daha önemli.hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebişine canım

geçmiş olsunnn tatlımmm allah sağlık versin size

çok teşekkür ederim canlarım.. yatıyorum sürekli her şeyi anneciğim yapıyo o da olmasa naparım bilmiyorum.. hadi ben yine dinlenmeye kendinize cici bakın

ayyyyyyyyy ayyyyyyyyyy tebrikkkk ederimmmmmm bebişimmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmm sizi gidi kedilerrrrrrr ohhhhh böyle çifter çifter gelinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…