- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.421
mum egz.rahatmısın tatlımmm?
aslında tam rahat değilim biraz daha zaman var sanırım ama artık olup bitsin istiyorum biraz daha esnetmem gerekiyormuş eşim öyle dedi ama iyi gidiyorsun ilk zamanlara göre dedi birde çalışıyorum akşamdan akşama egzersiz oluyor oda en fazla 1 saat sonrasında uykum geliyor buda zamanı biraz uzatıcak sanırım
kıslarrr günaydın herkese....bı haftadır yoktum ne güzel şeyler olmuş yenenler var sanırım bütün hepsini okuyamadım ama pandoo ve diğer yenen arkadşları tebrik ediyorum...bu arada ozum hamıleymıs çokkkk sevındım cnmm hayırlı ugurlu olsun inşallah darısı başımıza :))
tey tey teyyyy hayde halaya zafer benimm bende yaptımmmm en sonunda mutluyum,huzurluyum,sevinçliyimmmm vee yeni gelinimmmmmmmm
günaydın kıslarrrrrrrrr:2::2::2: bismillahhhh herkes teker teker hızla dökülüooo birbirimize ettiğimiz dualarmı kabul oluorrrr...vajili kalmaıycak yakındaaaaa inşallahh......darısı diğerlerin başına inşallahhhhh....
inşallah cnmm sen yendın mı vajıyı hamıle oldugunu gördum ama ınsallah vajıyı de yenmısındır ayyy çok tebrık edıyrm tekrar senı ne kadarlık hamılesın
cnm benim cok güzel gidiyorsun azcık sabırlı ol günde 1 saat egz.çok iyi zaten bütün gün yapcak halin yok ya sen hergün yap yeter cnmcm herkesin 1 haftada olcak diye bişey yokki bitanem olur sen merak etme ii gidiyorsun....aslında tam rahat değilim biraz daha zaman var sanırım ama artık olup bitsin istiyorum biraz daha esnetmem gerekiyormuş eşim öyle dedi ama iyi gidiyorsun ilk zamanlara göre dedi birde çalışıyorum akşamdan akşama egzersiz oluyor oda en fazla 1 saat sonrasında uykum geliyor buda zamanı biraz uzatıcak sanırım
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:halaya geç katıldım ama olsun cnm cooook sevindim allahım başka sıkıntı yaşatmasın aferin sana cnmcm ....şekerler çok tşk ederim sizin desteğinizle ve dualarınızla oldu iyiki varsınız ya iyiki buraya girip üye olmuşum.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin sizleri seviyorum ve kocaman öpüyorummmm
cnm benim cok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine dinlen allaha emanet ol cnmcm ...iyyim diyim canım sen nasılsın..
bebişimm duruyo, korkuttu biziyatıyorum sürekli düşük riski var maalesef.. bide kocaman bi miyom varmış o da tetikler dedi doktor erken doğumda olabilirmiş.. Allahıma dua ediyorum sürekli işte.. inşallah sağlıklı bi şekilde sonuna kadar gideriz.. sonrasıda saglıklı gecer inş.. o koca miyom nolcak artık onuda bilmiyorum :97::97:
jel harika yanma falan yapmaz cnm tam tersi rahatlatıyor.kızlar günaydın mum eğzersizim iyi gidio ama dünkü denememiz yine olumsuz kociş biraz ilerleme var diyo ama benimi motive ediyo anlamadım bu akşam femolubla denicem bakalım kociş bulabilirse bugün alıcak olmadı netten sipariş etcez bu jelin faydası varmı kızlar herhangi bi yanma bişi yapmıyo dimi
cnm çiş gelme hissi zevk alma noktana degdiğin için normal yani egz. öncesi tuvaletini yap cnmcmyaa bide benim 2 parmağım girdidegitgel yapamadım pek sanki çişimgeliyor değişik oldum gene kastım galibaaaa
cnm heyecan yapma nefes alıp ver ıkın sakinleyince ittir takıldıgın yerde aynı seyleri yap jel kullanıyorsun deilmi?yenen arkadaşları tebrik ediyorum valla çok iyisiniz bana da nasıl yendiğiniz anlatın ne kadar sürede ben cok heyecanlanıyorum serce parmağımı sokarken sadece 1 boğum oldu acaba gerisi gelir mi elim titriyo uyuşuyorum yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....
cnm sen aparatla yap eşinle yapmak zorunda deilsin p... boyutuna kadar aparatla dene iyice esnesin sonra p... geç cnmcmevet ikipparmak yaptım bugün denedim acele olsun istedim denedim oldu ama hemeneşli mioluyor ben eşliye geçmeden mum işini yapsamolmas mı yani eşimle direk p.. denesem onun parmağını sokmak itici geliyor mum alsamda kalınlaştırıp yapsam bide şuda varbenzaten ilişki yaşadım ama a..ı ve a..ı kendimikastım die o yüzden genişletmek olmazda tabi esnetmek alıştırmak amacım işte zor günlerrr
tey tey teyyyy hayde halaya zafer benimm bende yaptımmmm en sonunda mutluyum,huzurluyum,sevinçliyimmmm vee yeni gelinimmmmmmmm
ben zaten p...... yakın boyutta mumla çalışıyorum,yani kağıt havluyla hergün kalınlaştırıyorum.şuan hemen hemen p.......boyutunda.ama p..... yapamıyorum.yani yapamıyorum derken yarıya kadar yapıyorum devamı gelmiyor.üstte denedim hiç yapamadım.egzersizde sorun yok ama p..... denemelrinde başarısızım.bazı pozisyonlarda (üstte,dizlerimi kırıp bacaklarımı açtığımda) hiç yapamoyrum.en iyi yaptığım bacaklar düz ve açık altta olduğum o da yarıya kadar giriyor.
inşallah cnmm sen yendın mı vajıyı hamıle oldugunu gördum ama ınsallah vajıyı de yenmısındır ayyy çok tebrık edıyrm tekrar senı ne kadarlık hamılesın
özümcü cici anne faülyecik nasıl
tam olarak yenmemiştim canımmm p...s yarısındaaa hafif git gel yapıodukkii hamile kaldımmmm:26:
kıslarrr günaydın herkese....bı haftadır yoktum ne güzel şeyler olmuş yenenler var sanırım bütün hepsini okuyamadım ama pandoo ve diğer yenen arkadşları tebrik ediyorum...bu arada ozum hamıleymıs çokkkk sevındım cnmm hayırlı ugurlu olsun inşallah darısı başımıza :))
günaydın kıslarrrrrrrrr:2::2::2: bismillahhhh herkes teker teker hızla dökülüooo birbirimize ettiğimiz dualarmı kabul oluorrrr...vajili kalmaıycak yakındaaaaa inşallahh......darısı diğerlerin başına inşallahhhhh....
günaydın cnm nasılsın?
nbr fıstık fasulyecik nasıl cnmcm bendede idrar yolu enf. cıktı o yüzden yarın gebelik testi yapılcak kandan ona göre ilaç verilcek cnmcm ... bakalım dua et hayırlısı olcun...
günaydın cnm nasılsın?
nbr fıstık fasulyecik nasıl cnmcm bendede idrar yolu enf. cıktı o yüzden yarın gebelik testi yapılcak kandan ona göre ilaç verilcek cnmcm ... bakalım dua et hayırlısı olcun...
olsun cnmm hayırlısı böyleyms böyle olcakmıs senınkıde demekkı ınsallahh bu dertten de kurtulursun bebısınle beraberr
tebrik ederim canımmm haftasonunda anofelle ikinizden bekliyordum zaten ve başardınız da.çook sevindim.azmin zaferi budur işterabbim başka sıkıntı yaşatmasın inşallah bundan sonra :92::92::92::92::92::92::92::92::92:
günaydın cnm nasılsın?
maşallahhhh bebişimmmmm tebriklerrrrrrrrr çok sevindimmmmmmmmmrabbim başka dert vermesin gurur duyuyorum hepinizle burada egzersiz yapan arkadaşlar hepiniz şahitsiniz görüyorsunuz aşama aşama azimle devam edince sizde başarabilrsiniz
günaydın cnm nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?