Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mum egz.rahatmısın tatlımmm?

aslında tam rahat değilim biraz daha zaman var sanırım ama artık olup bitsin istiyorum biraz daha esnetmem gerekiyormuş eşim öyle dedi ama iyi gidiyorsun ilk zamanlara göre dedi birde çalışıyorum akşamdan akşama egzersiz oluyor oda en fazla 1 saat sonrasında uykum geliyor buda zamanı biraz uzatıcak sanırım

cnmm çok yorucu oluyorrr bende öyleydimmm seni inan çok iyi anlıyorummm...ama egz tam rahatlığa
ulaşmadan p...denemesi yapmayın enerjini kötüleştirebilir..zaten rahatlığa kavuştuğunuzda oluvericek
hiç telaş yapmaaa...egz.düzenli yap meyvesini alıcaksınnn...

kıslarrr günaydın herkese....bı haftadır yoktum ne güzel şeyler olmuş yenenler var sanırım bütün hepsini okuyamadım ama pandoo ve diğer yenen arkadşları tebrik ediyorum...bu arada ozum hamıleymıs çokkkk sevındım cnmm hayırlı ugurlu olsun inşallah darısı başımıza :))

günaydın kıslarrrrrrrrr:2::2::2: bismillahhhh herkes teker teker hızla dökülüooo birbirimize ettiğimiz dualarmı kabul oluorrrr...vajili kalmaıycak yakındaaaaa inşallahh......darısı diğerlerin başına inşallahhhhh....

saolll canım benim darısı başına inşallahhhhhh

tey tey teyyyy hayde halaya zafer benimm bende yaptımmmm en sonunda mutluyum,huzurluyum,sevinçliyimmmm vee yeni gelinimmmmmmmm

maşallahhhh bebişimmmmm tebriklerrrrrrrrr çok sevindimmmmmmmmm rabbim başka dert vermesin gurur duyuyorum hepinizle burada egzersiz yapan arkadaşlar hepiniz şahitsiniz görüyorsunuz aşama aşama azimle devam edince sizde başarabilrsiniz

inşallah cnmm sen yendın mı vajıyı hamıle oldugunu gördum ama ınsallah vajıyı de yenmısındır ayyy çok tebrık edıyrm tekrar senı ne kadarlık hamılesın

cnm benim cok güzel gidiyorsun azcık sabırlı ol günde 1 saat egz.çok iyi zaten bütün gün yapcak halin yok ya sen hergün yap yeter cnmcm herkesin 1 haftada olcak diye bişey yokki bitanem olur sen merak etme ii gidiyorsun....
şekerler çok tşk ederim sizin desteğinizle ve dualarınızla oldu iyiki varsınız ya iyiki buraya girip üye olmuşum.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin sizleri seviyorum ve kocaman öpüyorummmm
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:halaya geç katıldım ama olsun cnm cooook sevindim allahım başka sıkıntı yaşatmasın aferin sana cnmcm ....
cnm benim cok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine dinlen allaha emanet ol cnmcm ...
jel harika yanma falan yapmaz cnm tam tersi rahatlatıyor.
yaa bide benim 2 parmağım girdidegitgel yapamadım pek sanki çişimgeliyor değişik oldum gene kastım galibaaaa
cnm çiş gelme hissi zevk alma noktana degdiğin için normal yani egz. öncesi tuvaletini yap cnmcm
cnm heyecan yapma nefes alıp ver ıkın sakinleyince ittir takıldıgın yerde aynı seyleri yap jel kullanıyorsun deilmi?
cnm sen aparatla yap eşinle yapmak zorunda deilsin p... boyutuna kadar aparatla dene iyice esnesin sonra p... geç cnmcm
tey tey teyyyy hayde halaya zafer benimm bende yaptımmmm en sonunda mutluyum,huzurluyum,sevinçliyimmmm vee yeni gelinimmmmmmmm

cnm seninki poz. girmiyor opoz. tam birleşme zor zaten tatlım. sırtüstü yat bacaklarını göğüslerine çek bu şekilde daha kolay yada kedi gibi dur eşin arkandan yapsın oda cok kolay yada yatak ucunda yat bacaklarını iyice aç yaada üstte oldugun poz. cnm tam birleşme olur.

günaydın cnm nasılsın?

nbr fıstık fasulyecik nasıl cnmcm bendede idrar yolu enf. cıktı o yüzden yarın gebelik testi yapılcak kandan ona göre ilaç verilcek cnmcm ... bakalım dua et hayırlısı olcun...

ayyy canım benimmmmmmmmmm inşallahhhhhh hamilesindirrrrrrrrrrr inşallahhhh......

sagol kelebekcım ıyıyım sen nasılsın..geçmıs olsun rahatsızmısın ayyy hadı inşallah sende hamılesındır

olsun cnmm hayırlısı böyleyms böyle olcakmıs senınkıde demekkı ınsallahh bu dertten de kurtulursun bebısınle beraberr

evet canım nasibim böyleymişşşşşş.....inşallahhhh zaten 3 aylık olsun denemelere devam edecem doktorla konusuppp...Allahımmm hepimizi bu dertten kurtarıpppp anne eylesin inşallahhhhhhhhh

Aminnnnn,sağol özlemcim sizlerin desteği ve duasıyla oldu çok şükür Allah sizden razı olsun sizleri bulmasaydım daha çoooookkkkkkkkkkkk beklerdim.Darısı Tüm arkadaşların başına inşallah...

kelebek bu kan testi regliden önce yaptırsak doğru sonuç veriyormu netten baktımmm veriyo
diyo ama daha önce regliden önce yaptıranda görmedimmmm ne diyonnn..kendimden şüpheleniyommm
ama psikolojik mi acaba ya....

venüstencim ve kelebekim çok tşk ederim sizlere sizlerin sayesinde azim ettim gaza geldim ve oldu.ama daha 3cm var açıkta bide onu alabilsem tam olcak bide eşim içime bo..... hamile falan kalırsam bilmiyom artık.kelebekim inş.hamilesindir Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.bir şey soruncam eş bo..... vajiden spermler geri çıkıyormu?yoksa kalmasımı gerekiyor:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…