Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu yaziyi kim yazdi?

merhaba canım eşimle problemlerim vardı malesef çok şükür hallettik allah bi daha yaşatmasın inşallah çok zor zamanlar geçirdim.
cnmcm bozma moralini bitanem çok şükür halletmişiniz....
cnm dogru yerdesin forumu oku ve yenen ark. hikayelerine bak bizlerde aynı sorunla bogustuk ve bu site sayesinde yendik ve bizlerde şimdi yeni ark. yardımcı oluyoruz. egzersizle %100 çözümü olan bir sorun forumu oku ve sık sık takip et sorular sor ve yen tatlım.hiç egz.yaptınmı daha önce cnmcm
arkadaslar yardımmmmm

hayırdır tatlım ne oldu bitanem

uzun evet canm inş.. çalışıyorm 6 da geliyom anca akşam yapabiliyorum...inş dua edinn yeniyimm

uzun evet canm inş.. çalışıyorm 6 da geliyom anca akşam yapabiliyorum...inş dua edinn yeniyimm

tatlımmm yaptınn başarının farkında bile değilsinnnn dediğin gibi akşam geliosunn anca bu kadar yaparsınn sabret geçecek bitecek inşallahhh ummadığın bi gün bi bakıcan olmus bitmiş

ay ben kimi kutladım kimi kutlamadım bu yenileri takip edemedim enson nazli yi gördüm canım yenenlere hayırlı olsun bizim gibi eskiyenlere rabbim hayırlısıyla yenmeyi sağlasın
ben grip ti regl di derken iyileştim tekrar muma başladım diye sevinirken 2gündür başım kalkmıyo dün dişlerim aniden zonklamaya başladı bugün dişçiye gittim iki röntgen istedi dişimin altında kocaman apse olmuş heryanım ağrıyo ama dedim güldü dişçim yapar dedi ant ve ağrıkesici bide fısfıs verdi buay benim kullandığım ilacı millet yılda kullanıyodur herhal 1hafta içip çıkcam yine uyumadan bi bakam dedim sizlere ben mola verdim vajıye kafam kalkmıyo mart bana yaramadı (hiç kedide görmedim zaten) nisan hayırlı olur inşallah

çok geçmiş olsunnnn tatlımmm..acil şifalar diliyorummm

tacemmmm hasta masta denemem seni kulaklarından tavana asarım heee...ohh buldun bahaneyii hastayım egsersiz yok vajinmi hastaa sankiii....zaten bi seb bide ben tembelizz bak bizden sonra gelenlerr hopppp başardııııı senleee bana bakkkk...gene ben çok şükür p...s yarısı yapıodummm hamile kaldımmmm sendee p...s yarısınaaa bi gel daaaaa

venüsüm sormuşun bizi benide teneke sınıfına al ay ben hiç tembel ögrencide olmamıştım Allahtan okulda bu ders yokmuş kalacakmışım da :97:
naz cım kız ne takıyon kocişini onlarla 3gün iyi 1gün kötü olmazsak bukadar yıl geçermi ay biz başlarda niye kavga etmiyoruz biz nebiçim evliyiz diye takardık sonra sorunlar çıktıkça aman neler takılıyo muş Allah büyük dertlerden korusun yuvalarımızı
kızlar kolay gelsin size ben acık uyucam busaatte uyunurmu uyunur

ay ben başı zor aldım adamcım da sıcak bi ortama geldim dioı daha ne sıcak ortamlar varda karısında iş yok adamcımın kız kafam kalkmıo uyucam ben anam ne dayaklar yedik bide asılam

bugünlük uyuuuu dinlennn yarınnn hızlaaaa başlaa egsersizineee yoksammmmmmmmmmmmmmmmm tammamıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…