- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.501
Kızlar başaran kızlarrrr....tecrübeli olan kıslarrr.....VENÜSTEN KELEBEK RANA ECRİN ve aklıma gelmeyenn...15boyeonece 10 günlük evliiii ve durumu farklı birazz yaşadıktan sonra vajili olmuss özelden msnnizi yazın hızlı ilerlemek istioo bidee buraya yazamıyacağı seyler aklına takılanlar varrr kıslarr msn nizi özelden yazın onaa okeyyyyyyyy
arkadaslar yardımmmmm
cnmcm bozma moralini bitanem çok şükür halletmişiniz....merhaba canım eşimle problemlerim vardı malesef çok şükür hallettik allah bi daha yaşatmasın inşallah çok zor zamanlar geçirdim.
cnm dogru yerdesin forumu oku ve yenen ark. hikayelerine bak bizlerde aynı sorunla bogustuk ve bu site sayesinde yendik ve bizlerde şimdi yeni ark. yardımcı oluyoruz. egzersizle %100 çözümü olan bir sorun forumu oku ve sık sık takip et sorular sor ve yen tatlım.hiç egz.yaptınmı daha önce cnmcm2 yıllık evliyim, ama sözde...
aramızda karı koca bağı vajinusmus denen illet yüzünden oluşamadı
internette bu konuda çok uzman var ama çok pahalı, bir de eşim tedaviye yanaşmıyor, rol yaptığımı söyleyip uzaklaşıyor benden, ben de isterim normal bir evliliğim, eşimi canım çeksin bir çocuğum olsun ama hayal gibi geliyor, 2 yıldır çözülemeyen bu hastalık beraberinde bir çok sorun getiriyor, eşimden çok soğudum, evlilikten de öyle... napabilirmmmm?? :84:
arkadaslar yardımmmmm
ben geldim mumaldımama bakıyorum sadece cesarettttt banaaa parmak gibi olmuyor muuu yaaaa
uzun evet canm inş.. çalışıyorm 6 da geliyom anca akşam yapabiliyorum...inş dua edinn yeniyimmcanımcım derler yaaa korkularını yenmen için korkularının üzerine gitmen gerekirr...sen suan p...s çok kolay alırsın ama psikolojikmen korkuosunn kasılıosunn sen p...s denemesine başla egsersizi gündüz yap gece eşinle p...s dene bende öyleydimm p...s büyüklüğünde alıodum p...s gelince kasılıordum yapamıodummm p...s korkuodumm ama kendimi alıştıra alıştıra bi keresindee girdiinii acımadını gördüm sonra rahat oldun sen şimdi hem egsersiz yap aksamda eşinlee yap atlatıcan inşallahhh moralini yüksek tutt bak çoğuu gitmiş ne kaldı başarmanaaa....dedorant derkennn suu avonda ince uzun dedorant satıolar onu kastedion gelibaa yoksaa diğer dedorant kutuları epey büyükkk
uzun evet canm inş.. çalışıyorm 6 da geliyom anca akşam yapabiliyorum...inş dua edinn yeniyimm
uzun evet canm inş.. çalışıyorm 6 da geliyom anca akşam yapabiliyorum...inş dua edinn yeniyimm
girmedi mum moralim bozuldu
ay ben kimi kutladım kimi kutlamadım bu yenileri takip edemedim enson nazli yi gördüm canım yenenlere hayırlı olsun bizim gibi eskiyenlere rabbim hayırlısıyla yenmeyi sağlasın
ben grip ti regl di derken iyileştim tekrar muma başladım diye sevinirken 2gündür başım kalkmıyo dün dişlerim aniden zonklamaya başladı bugün dişçiye gittim iki röntgen istedi dişimin altında kocaman apse olmuş heryanım ağrıyo ama dedim güldü dişçim yapar dedi ant ve ağrıkesici bide fısfıs verdi buay benim kullandığım ilacı millet yılda kullanıyodur herhal 1hafta içip çıkcam yine uyumadan bi bakam dedim sizlere ben mola verdim vajıye kafam kalkmıyo mart bana yaramadı (hiç kedide görmedim zaten)nisan hayırlı olur inşallah
çok geçmiş olsunnnn tatlımmm..acil şifalar diliyorummm
ay ben kimi kutladım kimi kutlamadım bu yenileri takip edemedim enson nazli yi gördüm canım yenenlere hayırlı olsun bizim gibi eskiyenlere rabbim hayırlısıyla yenmeyi sağlasın
ben grip ti regl di derken iyileştim tekrar muma başladım diye sevinirken 2gündür başım kalkmıyo dün dişlerim aniden zonklamaya başladı bugün dişçiye gittim iki röntgen istedi dişimin altında kocaman apse olmuş heryanım ağrıyo ama dedim güldü dişçim yapar dedi ant ve ağrıkesici bide fısfıs verdi buay benim kullandığım ilacı millet yılda kullanıyodur herhal 1hafta içip çıkcam yine uyumadan bi bakam dedim sizlere ben mola verdim vajıye kafam kalkmıyo mart bana yaramadı (hiç kedide görmedim zaten)nisan hayırlı olur inşallah
seremi.2002/vaveyla.86 arkadaslar ben sizi kutladimmi? inaninki hatirlamiyorum eger tebrik etmediysem
eseklime verin.sizleri tüm kalbimlen kutlarim.
sizleri candan kutlarim.:16.
tacemmmm hasta masta denemem seni kulaklarından tavana asarım heee...ohh buldun bahaneyii hastayım egsersiz yok vajinmi hastaa sankiii....zaten bi seb bide ben tembelizz bak bizden sonra gelenlerr hopppp başardııııı senleee bana bakkkk...gene ben çok şükür p...s yarısı yapıodummm hamile kaldımmmm sendee p...s yarısınaaa bi gel daaaaa
venüsüm sormuşun bizi benide teneke sınıfına al ay ben hiç tembel ögrencide olmamıştım Allahtan okulda bu ders yokmuş kalacakmışım da :97:
naz cım kız ne takıyon kocişini onlarla 3gün iyi 1gün kötü olmazsak bukadar yıl geçermi ay biz başlarda niye kavga etmiyoruz biz nebiçim evliyiz diye takardık sonra sorunlar çıktıkça aman neler takılıyo muş Allah büyük dertlerden korusun yuvalarımızı
kızlar kolay gelsin size ben acık uyucam busaatte uyunurmu uyunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?