Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay ben başı zor aldım adamcım da sıcak bi ortama geldim dioı daha ne sıcak ortamlar varda karısında iş yok adamcımın kız kafam kalkmıo uyucam ben anam ne dayaklar yedik bide asılam

valllaaa eşim ucu bile girdinde nasıl sevinmiştii garibimmmm normal ilişki yaşar gibiiiiiiiii mest olmustuuu ...o dayakları bizdeee yedik canımcımmmmmmm uyu dinlen yarın egsersize devammmm

kız ne bozarsın be yaw moralini bende iki gün yapamadım iki gün sonra bi baktım olmuş bitmiş bozma moralini egz. devam

olmadı dün o kadar rahataldığım parmaklarımda zor girdi hemde sıktı olmadı dünkü gibi bide p... boyuutundaa muma pamuk sarıp yapcaktım gıya başı girdi gerisi olmaddı yapamadımmmmmm

olmadı dün o kadar rahataldığım parmaklarımda zor girdi hemde sıktı olmadı dünkü gibi bide p... boyuutundaa muma pamuk sarıp yapcaktım gıya başı girdi gerisi olmaddı yapamadımmmmmm

bende sen gibi yaptım bugün bu yarın şu kesin olmalı dedim, sonuç olmadı tabi,eşim vajinle kafan bir gitmiyor dedi, sakin ol, bende zaman koymadım, en rahat olduğum zaman olacak dedim, takmadım, takmayınca o da kendini o kadar önemsemiyor, açılıyor, bozma canım moralini OLACAK OLACAK:13:

[/COLOR][/B]falaka geliyor cnm az kaldı sana aaaaaa çok ayıp ama artık limitlerin tükendi ona göre cnmcm burada geçmiş olsun

cnm benim bigğn yaparsın ertesi gün olmayabilir bizdede oldu bozma moralini yarın denersin yılmak yok bugun yorgunsundru kafana bişey takılmıstır herşey etkiliyor yani sen moralini bozma cnm nefes egz.yap .kegel yap. yarın denersin bitanem ....gayet iyi gidiyorsun arada takılmak normal yani...

dün rahttı bugün zor oldu çok mutlu olmuştum yaaaa uyuz oldu bana vaji kesinnn

boyonece nerde oturuonnnn...aslında muhakkak vardır medikal dee sen farkında değilsindirr bende ultrason jelii arayana kadar farkında değildimm.... hani su boyunluk koltuk değeni bel lik tekerlikli sandalye felan satılıooo hiç önünden geçmedinnmiii vardır muhalkkak....eğer yoksa kalebeğin dediği gibii eczaden rica et getirsinlerr

gerçekten hiç görmedim en iyisi eczaneye sorayımm

arkadaşlar merhaba bende vajinismusum 6 aylık evliyim uzun zamandır takip edemiyorum forumu son adet tarihimi hatırlayamıyorum sizce ilişkiye girmeden hamile kalınabilirmi çok korkuyorum ben yaaaaaa napacam şimdi

arkadaşlar merhaba bende vajinismusum 6 aylık evliyim uzun zamandır takip edemiyorum forumu son adet tarihimi hatırlayamıyorum sizce ilişkiye girmeden hamile kalınabilirmi çok korkuyorum ben yaaaaaa napacam şimdi

kalınabilir elbette ama biraz zor durum testle öğren bu durumdan kurtulmak istemiyrmusun egzersizlere başlaa hemen ne bekliyorsun kii bu ilişki eninde sonundaolcak gayret et azimle hep birlikte yenelim

cnm benim reglin mi geciktiki neden korkuyorsun? bide madem forumu takip ediyorsun egz.falan yaptınmı bak burda hepimiz yeniyoruz benimde 3 ay oldu yeneli neler yaptın ? dr.falan gittinmi vaji için?

kalınabilir elbette ama biraz zor durum testle öğren bu durumdan kurtulmak istemiyrmusun egzersizlere başlaa hemen ne bekliyorsun kii bu ilişki eninde sonundaolcak gayret et azimle hep birlikte yenelim

aslında bugün eczaneden test aldım fakat t çizgisi net c çizgisi çok net değildi anlayamadım bu kadar kısa sürede kesin sonuç verirmi bilmiyorum ama offffffff daha vajiyi yenemedenn

aslında bugün eczaneden test aldım fakat t çizgisi net c çizgisi çok net değildi anlayamadım bu kadar kısa sürede kesin sonuç verirmi bilmiyorum ama offffffff daha vajiyi yenemedenn

moralini sağlam tut en önemlisi o doktora git kan testi kesin sonuç yarın hemen git hem anladığım kadarıyla sen vajinana yanaştırıyorsun buda güzel basarman kolay olur bak ben dünbaşladım keske okuyana kadar egzersiz yapsaydım diyorum hemen başlaa

cnm benim reglin mi geciktiki neden korkuyorsun? bide madem forumu takip ediyorsun egz.falan yaptınmı bak burda hepimiz yeniyoruz benimde 3 ay oldu yeneli neler yaptın ? dr.falan gittinmi vaji için?

hayır doktora gitmedim canım burdan takip ettiğim kadarıyla egzersizlerde başarı sağlıyordum araya yarıyıl tatili falan girdi bir ara verdim üyorum çünkü şubat ayını hatırlamıyorumçok iyiydi şimdi gebelik durumum olabilirmi diye düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…