Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

egzersız tabıkıde gereksız degıl... onunla basaran arkadaslarda var okuyorm cok mutlu oluyorm.. ama dedıgım gıbı psıkolojık bı hastalık oldugu ıcın ben gerek duymadım dedım cnm.. dualarım sızınle hıc merak etmeyın..

Herkese selam canlarım nasılsınız ? bakıyorum da beni ne arayn var ne de soran yokluğum hiç belli olmmaış. Öncelikle başaran arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum darısı bizlerin başına inşALLAH.

amiinnn dualarım sizlerleee.. artık her aksam burda sızlerle olurum bende... elımden geldıgınde bende arkadaslarıma yardımcı olmaya calıscamm

mreba meleklerim yeni gelebildim daha işler çokkkkkkkkkk yoğun sardunyacım nasılsın ehrşey yolunda mı

Çok şükür iyiyim. Ama çok hastalandım ateş, öksürük, bulantı, kusma ölüyorum sandım acillerden geri gelemedim hamd olsun yeni toparladım kendimi ( kayınvalidem - kocam sağolsun ) :) ama çok uzaklaştım egzersizden dün akşam aradan sonra ilk kez eşimin p. ile yapabildim o da sadece azıcık

sen nerelerdesiin kıız. daha geçen seni konuşuyorduk nerede napıo acaba diye besteyle.

unuturmuyuz hiç venüs arada yoklama yapıyor

naptın ne ettin ??

sen nerelerdesiin kıız. daha geçen seni konuşuyorduk nerede napıo acaba diye besteyle.

unuturmuyuz hiç venüs arada yoklama yapıyor

naptın ne ettin ??

Çok şükür iyiyim. Ama çok hastalandım ateş, öksürük, bulantı, kusma ölüyorum sandım acillerden geri gelemedim hamd olsun yeni toparladım kendimi ( kayınvalidem - kocam sağolsun ) :) ama çok uzaklaştım egzersizden dün akşam aradan sonra ilk kez eşimin p. ile yapabildim o da sadece azıcık

geçmişş olsuun canımm .. Allah sağlık sıhhat versin yaparsın egzersizleri Allahın izni ile..

kızlar selamlar. bende aranıza yeni katıldım sayılır.5 yıllık evliyim ve bende hala çözemedim vajinismus sorununu. bende murat ulusoya gitmeyi düşünüyorum. burdan okuduğum kadarıyla çözüyomuş. ama bir sorun var ki daha önce murat beye gidenlerin hiçbirisi ortada yok şu anda. güya sorununu çözenler artık burda takılmıyorlar. çok bencilce bir davranış bunuda sölemeden geçemicem. kimseden birebir bilgi alamıyorum. nolur yardım edin duyan bilen varmı aranızda. güvenilir birimidir.

Hoşgeldin aramıza üzülme sakın bende sadece uzaktan takip ediyordum bu siteyi sonra bende katıldım buraya çok kısa sürede burdaki arkadaşların desteği ile hiç yapacağım dediğim egzersiz aşamalarından geçtim şuan çok daha iyi bir noktadayım bende bir çok psiko. gittim hepsi aynı şeyi söylüyor egzersiz bence sende burayı takip et boşa paranı harcama inanıyorum ki kısa sürede başaranlar listesinde olacak adımız.

sardunya canım desteğin için teşekkür ederim ama kimse bana inanmıyo. ben o egzersizleri yapamam diyorum kimse ciddiye almıyo. yapamam kendimi tanıyorum ben. zaten murat beyi tercih etmemin sebebide egzersiz olmaması hipnoterapiyle çözüyomuş. muş...muşşş. bildiğim hiçbişey yok yani mışlar muşlar dışında

çok geçmiş olsun canım yavaş yavaş başlarsın artık egzersizlere dimi cnmcım

hoşgeldin canım

bende çok araştırdım o doktoru başaranlar belki oluyordur ama sonrasında tekrar egzersize dönende var o an oluyor belki ama orada da egzersiz yapılıyormuş

bende boşuna o kadar parayı bayılana kadar egzerszler ile çok kısa sürede yenebilirsin canım bak burada gelen yenip gidiyor allahın izni ile..

Lütfen buna inan ben dokunamıyordum bile gerçi parmağımla gene yapamadım ben kulak çöpüyle dene ona streç sar kayganlaştıcı jel sür ve öyle dene gerçekten oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…