- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.741
merhaba canım öncelikle tebrik ederim darısı bizimde başımıza inşallah bende 6 aylık evliyim ve neredeyse 5 aydır burayı takip ediyorum fakat hala başaramadım arkadaşlar sayesinde egzersizlere başladım yeni yeni içime birşeyler alabilmek beni mutlu ediyo ve gerçekten egzersizler acısız ama pe.... denemesi yaptığımda kasılıp kalıyorum olmuyo. senin gibi egzersiz yapmadan çözen kişileri çok az duydum canım buradakilerin çoğu egzersizle çözdü yinede gereksiz bişey değil yanibizim içinde dua edersen sevinirim canım Allah sağlıklı bebişlerde nasip etsin inşallah
egzersız yapamıordm degıl yapmıordm cnm cunku ıcım tuhaf oluordu... esıme yaptırıordm kendım yapmıordm
işte tuhaf olduğun için yapmak istemiyordun yani onu demek istedim bende .
neyseki kurtulmuşsun canm. öle yada böle. Allah mutluluğunuz daim etsin ...
amin tatlım... cok optm
Herkese selam canlarım nasılsınız ? bakıyorum da beni ne arayn var ne de soran yokluğum hiç belli olmmaış. Öncelikle başaran arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum darısı bizlerin başına inşALLAH.
mreba meleklerim yeni gelebildim daha işler çokkkkkkkkkk yoğun sardunyacım nasılsın ehrşey yolunda mı
Herkese selam canlarım nasılsınız ? bakıyorum da beni ne arayn var ne de soran yokluğum hiç belli olmmaış. Öncelikle başaran arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum darısı bizlerin başına inşALLAH.
sen nerelerdesiin kıız. daha geçen seni konuşuyorduk nerede napıo acaba diye besteyle.
unuturmuyuz hiç venüs arada yoklama yapıyor
naptın ne ettin ??
Çok şükür iyiyim. Ama çok hastalandım ateş, öksürük, bulantı, kusma ölüyorum sandım acillerden geri gelemedim hamd olsun yeni toparladım kendimi ( kayınvalidem - kocam sağolsun ) :) ama çok uzaklaştım egzersizden dün akşam aradan sonra ilk kez eşimin p. ile yapabildim o da sadece azıcık
kızlar selamlar. bende aranıza yeni katıldım sayılır.5 yıllık evliyim ve bende hala çözemedim vajinismus sorununu. bende murat ulusoya gitmeyi düşünüyorum. burdan okuduğum kadarıyla çözüyomuş. ama bir sorun var ki daha önce murat beye gidenlerin hiçbirisi ortada yok şu anda. güya sorununu çözenler artık burda takılmıyorlar. çok bencilce bir davranış bunuda sölemeden geçemicem. kimseden birebir bilgi alamıyorum. nolur yardım edin duyan bilen varmı aranızda. güvenilir birimidir.
napıoon kııız
nasıl gidiyoor hamilelik bulantın falan rahasızlığın varmı ..
Çok şükür iyiyim. Ama çok hastalandım ateş, öksürük, bulantı, kusma ölüyorum sandım acillerden geri gelemedim hamd olsun yeni toparladım kendimi ( kayınvalidem - kocam sağolsun ) :) ama çok uzaklaştım egzersizden dün akşam aradan sonra ilk kez eşimin p. ile yapabildim o da sadece azıcık
kızlar selamlar. bende aranıza yeni katıldım sayılır.5 yıllık evliyim ve bende hala çözemedim vajinismus sorununu. bende murat ulusoya gitmeyi düşünüyorum. burdan okuduğum kadarıyla çözüyomuş. ama bir sorun var ki daha önce murat beye gidenlerin hiçbirisi ortada yok şu anda. güya sorununu çözenler artık burda takılmıyorlar. çok bencilce bir davranış bunuda sölemeden geçemicem. kimseden birebir bilgi alamıyorum. nolur yardım edin duyan bilen varmı aranızda. güvenilir birimidir.
Bu gidişle haydar dümen reçetesini uygulayacağım kendime :))
sardunya canım desteğin için teşekkür ederim ama kimse bana inanmıyo. ben o egzersizleri yapamam diyorum kimse ciddiye almıyo. yapamam kendimi tanıyorum ben. zaten murat beyi tercih etmemin sebebide egzersiz olmaması hipnoterapiyle çözüyomuş. muş...muşşş. bildiğim hiçbişey yok yani mışlar muşlar dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?