- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.761
kızlar selamlar. bende aranıza yeni katıldım sayılır.5 yıllık evliyim ve bende hala çözemedim vajinismus sorununu. bende murat ulusoya gitmeyi düşünüyorum. burdan okuduğum kadarıyla çözüyomuş. ama bir sorun var ki daha önce murat beye gidenlerin hiçbirisi ortada yok şu anda. güya sorununu çözenler artık burda takılmıyorlar. çok bencilce bir davranış bunuda sölemeden geçemicem. kimseden birebir bilgi alamıyorum. nolur yardım edin duyan bilen varmı aranızda. güvenilir birimidir.
geçmiş olsun tatlım çok
çok geçmiş olsun canım yavaş yavaş başlarsın artık egzersizlere dimi cnmcım
Bak ilknur ben iğne bile yaptıramayan diş ağrısından 7 ay doktora gitmeyen ağda bile yapamayan ı biriyim eter almayı uyku hapları almayı denedim ama 1 kere ile bitmiyor işte..oo beynimize bunu geçirmemiz gerekiyor bu siteye girdim denilenleri yaptım hepsi bu p...s ben alabiliyosam inan ki herkes alır ama başlamak lazım bi ucundan ben vajiye dokununca zıplayan biriyim okadar hassasımki canım çok kıymettlii ondan sen doktoru boşver bir an önce bişyler sokmayı dene..sardunya canım desteğin için teşekkür ederim ama kimse bana inanmıyo. ben o egzersizleri yapamam diyorum kimse ciddiye almıyo. yapamam kendimi tanıyorum ben. zaten murat beyi tercih etmemin sebebide egzersiz olmaması hipnoterapiyle çözüyomuş. muş...muşşş. bildiğim hiçbişey yok yani mışlar muşlar dışında
eldivenden mi kaynaklandı acabaa
kızlar tek tek isimlerinizi sayamıyorum çook teşekkür ederim ilginize. şöle anlatim ben size. ben hiç egzersiz yapmadım şimdiye kadar düşüncesi bile içimi gıcıklıyo. ama eşimle denemelerimiz oluyo arada. p....s in başı giriyo ama gerisi gelmiyo duvara tosluyo sanki. durum bu yani
aanemmmmmmmmmmfamolubum bitti eğzersiz yapmak gelio içmden jelliim yokkkkk ühühüühühhü :84::84::84:
sardunya canım desteğin için teşekkür ederim ama kimse bana inanmıyo. ben o egzersizleri yapamam diyorum kimse ciddiye almıyo. yapamam kendimi tanıyorum ben. zaten murat beyi tercih etmemin sebebide egzersiz olmaması hipnoterapiyle çözüyomuş. muş...muşşş. bildiğim hiçbişey yok yani mışlar muşlar dışında
canım ben onla büyük kısmını geçtimm onun çubuğunu içine alıyosun deliğine ...sonra sıkıyosun içine doluyo sonRA ne atsan içine giriyo:):):Bu jelin adını o kadar çok düşndüm ki bir türlü bulamamıştım faydası oluyor mu yani isteklendiyor mu bilgi veriri misin ? bende düşünüyorum da almayı bi de fiyatı ne kadar ?
Bu jelin adını o kadar çok düşndüm ki bir türlü bulamamıştım faydası oluyor mu yani isteklendiyor mu bilgi veriri misin ? bende düşünüyorum da almayı bi de fiyatı ne kadar ?
zaten hastayım şu anda bugün yarın biter. belki bişeyler denerim cesaretimi toplayabilirsem. bilmiyorum yaa çıldırcak gibi oluyorum bazen. bide son 2 aydır bir çocuk hasreti başladı bende ki sormayın gitsin. önceden çocuk istemiyorum ben uğraşamam, kendimi kısıtlayamam, rahatımı bozamam gibi şeyler söylerdim ama şimdi anlıyoruda hepsi kendi kendime geliştirdiğim bir savunma mekanizmasıymış meğer. hamile kalacak durumum olmadığı için popomdan uydurduğum bahaneler. işte son 2 aydır onuda aştım anladım ki deliler gibi istiyorum ben bir çocuğum olsun. artık hamile haberlerine bile katlanamıyorum. dün eşim arkadaşıyla konuştu eşi hamileymiş. eşim yattıktan sonra 1 saat falan ağladım o hamile diye. gerisini siz düşünün artık
bak sadece senden dokunmanı istiyorum sadece dokun ve çekme elini bak nasıl alışacaksın zamanla girişi tut ve bırakma en az 5 dakika ayna ile sadece incele ondan sonra gerisi nasıl gelecek göreceksin . dokundukça alışacaksın..
vee sende başaracaksınn kendine inan sen neden yapamayasın burda herkes yaparkenn sende başarırsın yenersin Allahın izni ile.. topla cesaretini ve mutlaka bir başlangıcı göster burda herkes yapamam diye geliyor ama sonra kendileride şaşırıyor.
sonrasında bebeğinizde olur Allahın izni ile..
zaten hastayım şu anda bugün yarın biter. belki bişeyler denerim cesaretimi toplayabilirsem. bilmiyorum yaa çıldırcak gibi oluyorum bazen. bide son 2 aydır bir çocuk hasreti başladı bende ki sormayın gitsin. önceden çocuk istemiyorum ben uğraşamam, kendimi kısıtlayamam, rahatımı bozamam gibi şeyler söylerdim ama şimdi anlıyoruda hepsi kendi kendime geliştirdiğim bir savunma mekanizmasıymış meğer. hamile kalacak durumum olmadığı için popomdan uydurduğum bahaneler. işte son 2 aydır onuda aştım anladım ki deliler gibi istiyorum ben bir çocuğum olsun. artık hamile haberlerine bile katlanamıyorum. dün eşim arkadaşıyla konuştu eşi hamileymiş. eşim yattıktan sonra 1 saat falan ağladım o hamile diye. gerisini siz düşünün artık
tamam kızlar size söz veriyorum hastalığım bitsin denicem egzersiz yapmayı. ama olmazsa şu murat ulusoyu sizde araştırın ona giderim. 5000 tl yi vermezsem rahatlıyamıcam ben(bakın hala espirik bile yapabiliyorum durum ümitsiz değil)
şaka bi yana şimdi çıkmam lazım canlar malum yemek vakti yaklaşıyo denediğim zaman herşeyi yazıcam burdan benden haber bekleyin.hepinizi çok sevdim gerçekten kendinize ççoookkkkk iyi bakın görüşmek üzere hoşçakalın
kızlaaaaaar yemeğim hazır kociş daha 1 saate ancak gelir bana dua edin hazır boş vakti bulmuşken egzersize gidiyoruuuuummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?