Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşgeldin tatlım benim bak bizde senn gibiydik ama burda doktora gitmene bile gerek kalmıyor egzersiz yapıyor musun hangi aşamadasın bzie bilgi ver cqanım

kızlar tek tek isimlerinizi sayamıyorum çook teşekkür ederim ilginize. şöle anlatim ben size. ben hiç egzersiz yapmadım şimdiye kadar düşüncesi bile içimi gıcıklıyo. ama eşimle denemelerimiz oluyo arada. p....s in başı giriyo ama gerisi gelmiyo duvara tosluyo sanki. durum bu yani

Bak ilknur ben iğne bile yaptıramayan diş ağrısından 7 ay doktora gitmeyen ağda bile yapamayan ı biriyim eter almayı uyku hapları almayı denedim ama 1 kere ile bitmiyor işte..oo beynimize bunu geçirmemiz gerekiyor bu siteye girdim denilenleri yaptım hepsi bu p...s ben alabiliyosam inan ki herkes alır ama başlamak lazım bi ucundan ben vajiye dokununca zıplayan biriyim okadar hassasımki canım çok kıymettlii ondan sen doktoru boşver bir an önce bişyler sokmayı dene..

eldivenden mi kaynaklandı acabaa

canim ben yillar ne zaman basladigimi hatirlamiyorum.hep ciplak parmakla yaptim, eldiven hic kullanmadim.biliyorum saglik acisindan dogru deyil,mikrop kapabiliriz,ama be o.duyguyu anlamak alismak icin beynimede bak bu yabanci 1.cisim deyil,bu seniin kendi derinden parmagin diye telkin ettim.bence ciplak parmakla yapmaya calis.ona alisman icin söylüyorum.o.duyguya,yani parmagini hisssetmen icin,söylüyorum.cünkü parmak p... e benziyor.canli.1.his yaratiyor.

tatlım o zaman egzersizlere başlayıp orayı genişletmen ve alışman gerekiyor

canım ulusoyda aparat veriyor hipnoterapiden sonra odaya geçip deniyorsun.

bak bende kendimi biliyorum yapamam kesinlikle diyordum yemin ederimm aynen sen gibi düşünüyordum ondan ulusoya gidicektim ama bak egzerszide hiç bişey yok yemin edeirmm . ben yaptıysam herkes yapar diyorum.

başta sadece dokuun uzun müddet dokuun bak gerisi gelecek inan. allahın izni ile olmıcak şey yok

Bu jelin adını o kadar çok düşndüm ki bir türlü bulamamıştım faydası oluyor mu yani isteklendiyor mu bilgi veriri misin ? bende düşünüyorum da almayı bi de fiyatı ne kadar ?
canım ben onla büyük kısmını geçtimm onun çubuğunu içine alıyosun deliğine ...sonra sıkıyosun içine doluyo sonRA ne atsan içine giriyo:):):

zaten hastayım şu anda bugün yarın biter. belki bişeyler denerim cesaretimi toplayabilirsem. bilmiyorum yaa çıldırcak gibi oluyorum bazen. bide son 2 aydır bir çocuk hasreti başladı bende ki sormayın gitsin. önceden çocuk istemiyorum ben uğraşamam, kendimi kısıtlayamam, rahatımı bozamam gibi şeyler söylerdim ama şimdi anlıyoruda hepsi kendi kendime geliştirdiğim bir savunma mekanizmasıymış meğer. hamile kalacak durumum olmadığı için popomdan uydurduğum bahaneler. işte son 2 aydır onuda aştım anladım ki deliler gibi istiyorum ben bir çocuğum olsun. artık hamile haberlerine bile katlanamıyorum. dün eşim arkadaşıyla konuştu eşi hamileymiş. eşim yattıktan sonra 1 saat falan ağladım o hamile diye. gerisini siz düşünün artık

bak sadece senden dokunmanı istiyorum sadece dokun ve çekme elini bak nasıl alışacaksın zamanla girişi tut ve bırakma en az 5 dakika ayna ile sadece incele ondan sonra gerisi nasıl gelecek göreceksin . dokundukça alışacaksın..

vee sende başaracaksınn kendine inan sen neden yapamayasın burda herkes yaparkenn sende başarırsın yenersin Allahın izni ile.. topla cesaretini ve mutlaka bir başlangıcı göster burda herkes yapamam diye geliyor ama sonra kendileride şaşırıyor.

sonrasında bebeğinizde olur Allahın izni ile..

tamam hastalığım bitsin denicem bir kerelik . teşekkürler hepinize

cnmmm herkesin hikayeleri başka başka ama seninki benimkiyel aynı bende 6 yıllık evliyimmm
seni çok iyi anlıyorummm...lüftenss egz yapmaya başla hemen ...bunu çok içten söylüyorummm
burda herkes sana yardımcı olacaktır ..kendiliğnden geçen bişey deil bu..çözüm sende tatlımmm..
karar ver ve bir yerden başla lütfen erteleme..zor bişey yokkk herkes ben yapamam diye başlıyorr
ama şunu unutma doğaya karşı gelme lüksümüz yokkk biz diğerlerinden farklı değilizzzzz...sadece
kendimize güvenmemiz lasımmm..hadi kararlı ol artıkkk...doğru yerdesinnnn emin olll...

canım ağlama egzersizlere başlasan bir ahftadda çözersinc anım ağlayarak harcama vaktini

tamam kızlar size söz veriyorum hastalığım bitsin denicem egzersiz yapmayı. ama olmazsa şu murat ulusoyu sizde araştırın ona giderim. 5000 tl yi vermezsem rahatlıyamıcam ben (bakın hala espirik bile yapabiliyorum durum ümitsiz değil)
şaka bi yana şimdi çıkmam lazım canlar malum yemek vakti yaklaşıyo denediğim zaman herşeyi yazıcam burdan benden haber bekleyin.hepinizi çok sevdim gerçekten kendinize ççoookkkkk iyi bakın görüşmek üzere hoşçakalın

ben çok araştırdım ama 5.bin lira fazla geldi

tamam sen dene olmazsa gidersin yeterki denemeden karar verme..

görüşmek üzere canım. bizleride haberdar et.

kızlaaaaaar yemeğim hazır kociş daha 1 saate ancak gelir bana dua edin hazır boş vakti bulmuşken egzersize gidiyoruuuuummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…