- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.781
kızlaaaaaar yemeğim hazır kociş daha 1 saate ancak gelir bana dua edin hazır boş vakti bulmuşken egzersize gidiyoruuuuummmmm
Bu gidişle haydar dümen reçetesini uygulayacağım kendime :))
Bak ilknur ben iğne bile yaptıramayan diş ağrısından 7 ay doktora gitmeyen ağda bile yapamayan ı biriyim eter almayı uyku hapları almayı denedim ama 1 kere ile bitmiyor işte..oo beynimize bunu geçirmemiz gerekiyor bu siteye girdim denilenleri yaptım hepsi bu p...s ben alabiliyosam inan ki herkes alır ama başlamak lazım bi ucundan ben vajiye dokununca zıplayan biriyim okadar hassasımki canım çok kıymettlii ondan sen doktoru boşver bir an önce bişyler sokmayı dene..
sardunya canım desteğin için teşekkür ederim ama kimse bana inanmıyo. ben o egzersizleri yapamam diyorum kimse ciddiye almıyo. yapamam kendimi tanıyorum ben. zaten murat beyi tercih etmemin sebebide egzersiz olmaması hipnoterapiyle çözüyomuş. muş...muşşş. bildiğim hiçbişey yok yani mışlar muşlar dışında
canim ben yillar ne zaman basladigimi hatirlamiyorum.hep ciplak parmakla yaptim, eldiven hic kullanmadim.biliyorum saglik acisindan dogru deyil,mikrop kapabiliriz,ama be o.duyguyu anlamak alismak icin beynimede bak bu yabanci 1.cisim deyil,bu seniin kendi derinden parmagin diye telkin ettim.bence ciplak parmakla yapmaya calis.ona alisman icin söylüyorum.o.duyguya,yani parmagini hisssetmen icin,söylüyorum.cünkü parmak p... e benziyor.canli.1.his yaratiyor.
iyiyim canım çok şükür güzel bir duygu eşim sürekli bir gülümseme var yüzümüzde diyor.ben hala inanamıyorum ama 1 kere oldu ya daha sürekli soruyorum eşime oldu dimi diye adamı bıktırdım valla.sen nasılsın?nasıl gidiyor hayat?kelebeğe özel msj attım ama görmedi sanırım sanada yazayım soracaklarım var
cnm erkeklerin boş. için süre geçmesi gerekirken kadınlar defalarca üst üste orgazm olabiliyor yani sorun yok kaç kere yparsan yap yeterki kuru olmasın...ne güzelrayına oturmuş herşey allah başka dert vermesinama mesela eşniz istese günde 1 kaç defa yapabilirsin dimiyani a..ıolmuyordimi
cnm vaji sıkı olması normal zamanla egz.yaptıkca esnicek burada idrara cıkarken kegelide ihmal etmeyin. zaten vaji içine giren şeyi sarma özelliğine sahip yoksa nasıl zevk alıncakki. benimkide bakınca dar görünüyordu ama şimdi bakınca daha büyük görünüyor delik esniyor yani zamanla .... bide kad.doğum. vajinismustan anlamıyor kızlar banada dar dedi dr. hani hiç acı yaşamadan ilişki oluyor siz takılmayın allahım orayı ona göre yaratmış mükemmel şekilde ordan bebek çıkıyor kızlar lütfen rahat olun egzç esniyor.dr gittim bana yavaş yavaş yapın demişti yada genişlet ama öle olmaz ki genişletmem çok saçmaa esnetirimm daha iyi değilmi orası genişletilirmi hiçyaa mesela egzersizde siz parmaklarınız girince sıkmıyornmuydu yani anormallik mi var bende acabaa
biraz dar demişti tabiii
dr. bişey yok cnm egz. devam et sen bigün olur bügün olmaz üstüne git ertelemek yok bugunde devam egz.cnmcm beynin oyun oynuyor yenilmek yok.kesinliklehaklısındünden bu yana sanki daha farklı geldi bana değişime uğruyor gibi işte oyüzden direk p... boyutu sokmaya çalışmak yanlış oldu daha inceltip denemem gerek sorun olsa 2 parmağı alamazdım değil mii doktora gitmek istemiyorum uffffffffff
cnm ben eşli tek parmak yaptım sadece sonra mumla yaptım zamanla kalınlastırdım p... bpyutunu lınca p... denemede oldu cnmcm...sağolasın canım bugün yapamadım yarın devam edicem. bugün rahatsızdım biraz doktora gittim vs.
senin nasıl gidiyor,nasıl bir duygu
ya bide bişey soracam egzersizleri eşinle yapmadan p..... i alamazmıyım. ben kendi kendime rahat alıyorum ama eşimle hiç yapmadım,sizce yapmalımıyım? başaran arkadaşlar eşinizle mum,parmak vs. egzersizi yaptınız mı?
cnm farklı poz. dene domalık. sen altta bacaklarını göğüslerine dogru çek nefes lıp ver ıkın bunları yapcan poponun altınada yastık koy cnmcm.ya ben özelden yazamıyorum yenen arkadaşlar özellikle yaslandım,nazlı,kelebek bana özelden tavsiyeleriniz varsa yazın,lütfeeeen :90: en ince ayrıntısına kadar herşeyi yazınp..... denemesi için napmalıyım,bende balbocu gibiyim yaslandım ben le de özel ilgilen
cnm benim saol sende bizim dostumuzsun ölümüne kankayız allahım sanada bebişlerversin güzel dileklerin için saol cnmcm. bende seni cooook seviyorum iyiki varsın...canlarım herkese gunaydınnnnnnnnn özüm cüm senı tebrık edemedım hayırlı ugurlu olsun tatlım darısı bana kelebege venusu me ve ısteyen dıger arkadaslara ınsaallah hersey gonlunuzce olsun ınsaallah Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremeseniz deburada bilin ki temızlık yapıyorum... Sizin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin sizden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsınız ve iyi ki dostumsunuzzzzzzzzzzzzzzzzz!
ohoooo halay yakındır aferin cnm sana ....dün yarısından çoğunualdım... ama hala tıkanık bacaklarımı serbest bırakıyorum ...valla öss bu kadar çalışsaydım tıb okurdunm kesinn..bide eşim üsttyken sürekli tekrar ediyorum acımıcak ıkınıyorm nefes alıp veriyorum vakum gibi alıcak ilerledikçe bacaklarım titriyo ama konuşuyorum oda tekrar ediyor bu beni rahatlatıyor dün gece 10 da denedik bide gece 3:20 uyandırdım kızdı biraz :):):)tekrar denedi parmaklarını 2 li aldım önce sonra p...s denedik...bayağğı gidip geldii ama sonuna gelemiyorz gerisi kasılıo nedense ..inşş yeneriz az kaldıı umudum bi var bi yok garip bir duygu açıkçası eşim kadınım diyo artık sen kocaman bi kadın oldun diyo oda mutlu :):) çocuk gibiyiz ya biz kızlar ...2 lafla motive oldum...tavsiyeler alıyım son aşamadakiler bitirenler ..
olmaz cnm yapacaksın ertelemek yok yoksa falaka geliyor ...moralim çokbozuk bugünegzersiz yapmasam olur mu
cnm forumu oku yenen ark. başarılarını ve neler yapman gerektiğini bizede sor cnm önce aynayla vajini incele dokun bir bakalım.Kızlarr, benim de acilen yardımınıza ihtiyacım var. Biz de 2 aydır deniyoruz ve hala başaramadık malesef. Benim sorunum vajen girişine değidiğ ianda acı hissetmem çünkü kendimi istemesem de kasıyorum. RAhat bırakamya çalışıyorum kendimi, ki en sonuncu denemede sanırım biraz başarabildim acı korkusu cok fazla. Napcam ben(??
buulrason jelibuldumaldım ama hiç kaygandeğil gleit gelenledahamı iyi oluyordu eldivenden mi kaynaklanıyor anlamadım zorlanıyorum ne oldu göz mü ettim kenki kendimi yaaaa eldivenlealakalı olabilir mi 1 tanevardı onla çok güzel olmuştuilk denemedizaten onu attım başka aldım bunlar adi mi ne yaa olmuyorrr çıplak elle tavsiye eden olur mu onu sanki alamam gibi nesaçma dimi eldivenle alıyorum çıplakel sanki başka geliyor bu ne biçiim psikoloji böleee
kendini nasıl rahat hissediyorsan öle yap cnm herkese göre değişir ilk başta bende ışıkta yapıyrdum şimdi karanlıkta :)))ya arkadaşlar bide bişi sorucam eşinizle p..... denemelerini karanlıkta mı yapıyorsunuz,yoksa ışıkta mıben ışıkta yapamıyorum hafif loş ışık olmalı,gece lambası gibi yani.başarıda bi etkisi varmıdır ki??
çıplak elle yada prez. yap cnmcm daha kolay eldivenle zor olabilir ben hiç denemedim ben hep prez.yaptım hemde kayganya daha kolay oluyor cnmcm.çıplak ellede yapamadım alla alla yaaa 2 gün önceyaptığımşeyi yapamıyorum ulrason jelde bana kayganlık yapmadı
olurmu geçmişi oku bakalım sorduk tabiki nerde bu kız diye msndede konuştuk hatta geçmiş olsun cncm bende hastayım giremedim pek dr. geziyorum cumartesiden beri.Herkese selam canlarım nasılsınız ? bakıyorum da beni ne arayn var ne de soran yokluğum hiç belli olmmaış. Öncelikle başaran arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum darısı bizlerin başına inşALLAH.
kızlar selamlar. bende aranıza yeni katıldım sayılır.5 yıllık evliyim ve bende hala çözemedim vajinismus sorununu. bende murat ulusoya gitmeyi düşünüyorum. burdan okuduğum kadarıyla çözüyomuş. ama bir sorun var ki daha önce murat beye gidenlerin hiçbirisi ortada yok şu anda. güya sorununu çözenler artık burda takılmıyorlar. çok bencilce bir davranış bunuda sölemeden geçemicem. kimseden birebir bilgi alamıyorum. nolur yardım edin duyan bilen varmı aranızda. güvenilir birimidir.
cnm bizde dr. gitmekten son anda vazgeçip burayı bulduk ve yendik sende burda cok kolay yenersin bizde egz.yapamayız diyorduk ama yaptık ve oldu. dr. hepside egz.yapıyor yapmıyoruz diyolar gidiyosun kendi yapıyr hatta bence sende burayaı oku yenelerin hikayelerini görünce cesaret gelecek cnmcm aynayla vajine bak dokun sonrada egz.başla cnmcm...sardunya canım desteğin için teşekkür ederim ama kimse bana inanmıyo. ben o egzersizleri yapamam diyorum kimse ciddiye almıyo. yapamam kendimi tanıyorum ben. zaten murat beyi tercih etmemin sebebide egzersiz olmaması hipnoterapiyle çözüyomuş. muş...muşşş. bildiğim hiçbişey yok yani mışlar muşlar dışında
Bu jelin adını o kadar çok düşndüm ki bir türlü bulamamıştım faydası oluyor mu yani isteklendiyor mu bilgi veriri misin ? bende düşünüyorum da almayı bi de fiyatı ne kadar ?
canlarım egsizimi yaptım sıcağı sıcağına haber vermek istedimmmmmmm serçe parmaktaannnn yüzük parmağına geçtiiiiiiiiiimmmmmm hepsinide aldııııııııııııııııııııııımmmmm çoooooooook mutluyuuuuuuuuuuuuuummmmm
[FONT="]Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)[/FONT]
cnm sbaran yenmiş cnm onuda ekle taze gelinlere bide egz.yapanlarda ozum tacem falan yok başka listede mi onlar
[/COLOR]UOTE=15beyonce;18418458]listede ben var mıyım bende 2 gün oldu katılalı egzersizlere
cnm venüs ekler seni listeye sen benim yazdıklarımı okudunmu yukarda . cnm egz. ara vermek yok bu vaji zati erteleme hastalıgı cnm ertelememen gerekiyor. o yüzden hemen egz. başla sırayla yap 10.dk tek parmak çalışş sonra 20 dk. 2parmak çalış cnmcm yarında yine aynı şekilde sonrada mumla çalış ama mumu azcık incelt cnmcm ok. buarada 2 parmakta rahatmısın rahat gitgel yapabiliyormusun 3 bogumuda alıyormusun eger rahat deilsen devam et muma geçme rahat olana kadar okey . prez.kullan eldivenden daha kolay cnm ...
merhaba arkadaşlalim bitti..
reglim bitti bugün egzersize devam edicem ama ara verdiğim için isteksizlik var denemekten çekiniyorum nedense :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?