Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kulak çöpü cnm daha ilerleyemedim

olsun canım oda bi aşama bende daha yeni yeni egzersize alışmaya başladım. kulak çöpünden sonra serçe parmak yaptım bugünde yüzük parmağımı aldım sende en kısa zamanda ilerlersin inşallah canım

inşallah canım..sen de güzel ilerlemişisin çok sevindim cnm

ıyı aksamlar arkadaslar ptesıden berı cok yogunum semınerler var onlara katılıyorm yorgunluktan bayılcam bu arada bugun kaynanacım geldı saglık problemlerı var onlada ılgılenecegız cok sukur o gelmeden vajıyı yendım

beni nereye koydun etkisiz elemanmym ben :)

merhaba geçmiş olsun kayınvaliden için. bende evde birileri varken yapamıyorum zor oluyor

nazlıcııım canım benım bıraz gec oldu blıyorum ama tebrıkleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr

iyi akşamlar canım çok tşk ederim.geçmiş olsun bu arada Allah acil şifa versin sanada kolaylık versin.sen yenimi yendin yoksa ben mi kaçırdım halayı

Son düzenleme:
merhaba geçmiş olsun kayınvaliden için. bende evde birileri varken yapamıyorum zor oluyor

evet canım kesınlıkle etkıler ama gecenlerde kafaya taktım kac gunumuz baskalarıyla(daha dogrusu kaynanamla)gecmıs dıye bı hesap yaptım 1 yılımız(290 gun falan sımdıde 1-2 ay kalır) onla gecmıs zaten 3,5 senelık evlıyım yuh dedım ne dıyeyım akılsızlık ıste bıraksaydım oralarda kalmayı su ıse kafa yorsaydım ya sımdıkı aklım olsa...

canım bende seni tebrik ederim yeni gördüm Rabbim başka sıkıntı vermesin

arkadaşlar 2 saattir egzersizlerdeyim...2parmak ..mumu sardm p...s denedim şimdi sorularm geliyor...
1) mum gidiyor baya sonuna 2 parmak mesafe kaldı zorluom almyo neden
2) p...s boyu ksam kalyo boşlukta gibi sonuna kadar alom ama duvar gibi bişye çarpmyor yani ben anlamadm boşlukta git gel oluyor
3)kalınlık mı önemli orasını nasll esnetcem
4:)eşim maç izliyo bende yannda mum elimde vaji esnetiyomm iki tane mummu soksam ne yapymda girsinnn sanki kemikler var daralıyor bir anda 2 mum canm yakarm ne yapym p...ss rahat alamyorumm hala mylifechildren@hotmail.com özelden msj atamyorum yardm edecekler ekleyebilirmi lütfenn

bunu okuyunca acaba eşlerimiz bizim için ne düşünüyordurr değil mii nezor yaaa

canım ben ekledim seni açıksan yardıma hazırım kalınlık önemli muma pamuk sardınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…