- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.801
canım hangi aşamadaydın sen?
merhaba arkadaşlalim bitti..
reglim bitti bugün egzersize devam edicem ama ara verdiğim için isteksizlik var denemekten çekiniyorum nedense :S
kulak çöpü cnm daha ilerleyemedim
[/COLOR]
cnm çekinmek yok tabiki yapacaksın ertelemek yok cnmcm hemen başla lütfen tatlım olurmu üzme bizi ....
tamam cnm duş alıcam önce sonra denicem.dua edermisiniz bana
olsun canım oda bi aşama bende daha yeni yeni egzersize alışmaya başladım. kulak çöpünden sonra serçe parmak yaptım bugünde yüzük parmağımı aldım sende en kısa zamanda ilerlersin inşallah canım
1. EGZERSİZE YENİ BAŞLAYANLAR/BAŞLAMAK İSTEYENLER :
1- Zeynepne
2- Mirage9_2
3- Angelnesss
4- Nazanantalya
5- Duduklutencere
6- Mika58
7- Tmzklp
8- Ceren_16
9- Bıdıkcan
10- Nuray181
11- İlknur_34
12- Sue1
13- Marti_2011
2. PARMAK /APARAT EGZERSİZİ :
1- Pamukelma (2 p)
2- Yaren46 (2 p)
3- Sardunya (mum)
4- Tacem (?)
5- Nar1905 (1 ep)
6- Burcum86 (kç)
7- Sahara84 (?)
8- Hfz_kubra (?)
9- Nill87 (?)
10- Naz8 (1 p)
11- Yagmurcukkuşu (?)
12- Mano (?)
13- Yapamadimbenonu (?)
14- Zeinax (?)
15- 15beyonce (?)
3. P…S DENEMESİ :
1- Sera87
2- Yağmur1987
3- Asmincan
4- Aylin06
ıyı aksamlar arkadaslar ptesıden berı cok yogunum semınerler var onlara katılıyorm yorgunluktan bayılcam bu arada bugun kaynanacımgeldı saglık problemlerı var onlada ılgılenecegız cok sukur o gelmeden vajıyı yendım
nazlıcııım canım benım bıraz gec oldu blıyorum ama tebrıkleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr
ıyı aksamlar arkadaslar ptesıden berı cok yogunum semınerler var onlara katılıyorm yorgunluktan bayılcam bu arada bugun kaynanacımgeldı saglık problemlerı var onlada ılgılenecegız cok sukur o gelmeden vajıyı yendım
merhaba geçmiş olsun kayınvaliden için. bende evde birileri varken yapamıyorum zor oluyor
iyi akşamlar canım çok tşk ederim.geçmiş olsun bu arada Allah acil şifa versin sanada kolaylık versin.sen yenimi yendin yoksa ben mi kaçırdım halayı
canım bende seni tebrik ederim yeni gördüm Rabbim başka sıkıntı vermesinıyı aksamlar arkadaslar ptesıden berı cok yogunum semınerler var onlara katılıyorm yorgunluktan bayılcam bu arada bugun kaynanacımgeldı saglık problemlerı var onlada ılgılenecegız cok sukur o gelmeden vajıyı yendım
arkadaşlar 2 saattir egzersizlerdeyim...2parmak ..mumu sardm p...s denedim şimdi sorularm geliyor...
1) mum gidiyor baya sonuna 2 parmak mesafe kaldı zorluom almyo neden
2) p...s boyu ksam kalyo boşlukta gibi sonuna kadar alom ama duvar gibi bişye çarpmyor yani ben anlamadm boşlukta git gel oluyor
3)kalınlık mı önemli orasını nasll esnetcem
4:)eşim maç izliyo bende yannda mum elimde vaji esnetiyomm iki tane mummu soksam ne yapymda girsinnn sanki kemikler var daralıyor bir anda 2 mum canm yakarm ne yapym p...ss rahat alamyorumm hala mylifechildren@hotmail.com özelden msj atamyorum yardm edecekler ekleyebilirmi lütfenn
arkadaşlar 2 saattir egzersizlerdeyim...2parmak ..mumu sardm p...s denedim şimdi sorularm geliyor...
1) mum gidiyor baya sonuna 2 parmak mesafe kaldı zorluom almyo neden
2) p...s boyu ksam kalyo boşlukta gibi sonuna kadar alom ama duvar gibi bişye çarpmyor yani ben anlamadm boşlukta git gel oluyor
3)kalınlık mı önemli orasını nasll esnetcem
4:)eşim maç izliyo bende yannda mum elimde vaji esnetiyomm iki tane mummu soksam ne yapymda girsinnn sanki kemikler var daralıyor bir anda 2 mum canm yakarm ne yapym p...ss rahat alamyorumm hala mylifechildren@hotmail.com özelden msj atamyorum yardm edecekler ekleyebilirmi lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?