Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

burdan yazsanız bende okuyorum sürekli yaralı oluyor tecrubeleri yazsak burda olsa daha iyi yol göstericicesaret vericioluyor

canım ben muma pamuk sardım pe...kalınlığına getirene kadar yaptım aşama aşama illaki kalınlıkta önemli.tabi bu insanın kafasında biten birşey ben 2 parmağı yaptım hazırım diyorsanız pe...denemesi yapın.ama ben kendimi hazır hissetmemiştim.zaten ilk denemede olmamıştı.ertesi gün pe...kalınlığında pamukla sarılmış kalem denedim ve arkasından hemen yaptık oldu.

e sen çalışıyorsun nasıl kalır 1-2 ay
bende de kendi annem kalıyor bazen o zaman eşime dokunamıyorum bile. yapan yapıyor aslında bu doğal bir durum ama ben utanıyorum sanki biliyorlarmış gibi

e sen çalışıyorsun nasıl kalır 1-2 ay
bende de kendi annem kalıyor bazen o zaman eşime dokunamıyorum bile. yapan yapıyor aslında bu doğal bir durum ama ben utanıyorum sanki biliyorlarmış gibi

valla ne bıleyım kalıyor ıste kayınbabam vefat etmıs yalnız zaten bu kış kaldı 2 ay malum bızde ıkımızde ogretmen olunca yazında uuuuuuuuuuuuuuuuzun bı tatıl gozumuze bakıyor butun tatılı orda gecırelım dıye Allah var benım evımde ıyı davranır kendı evınde bazen heyheylerı tutuyordu hele ılk 1-2 sene cok cektım bacılaaaaaaaaaaar

eee orası senin evin tabi iyi davrancak en iyisi mesafe olması birbirinize mesafe koyun o zaman resmi oluyor biraz daha

muma havlu kağt sarp streçledimp..s kalnlğnda ama peçete kayd sanrm olmadı

canım strec tek basına olmuyor ben peceteyı sarmıstım sonra kolı bandı yada normal bant ıle ıyıce sardım sonra strecledım sonrada prezervatıf al sana yapay p...

Son düzenleme:

ben hiç yaşamadım benim eşimin anne babası yok ama 2 ay uzun bir zaman benim annem geliyor her zaman değil onu bile bazen çekemiyorum çok zor Allah sabır versin canım

COLOR]
cnm mum ne mumu çokmu uzun cnmcm kalınlıkt önemli tabş kız deodoranta ne oldu dünkü kalınlık öenmli p... kalınlıgı yeterli cnm muma pamuk sar streçle jel sür öle dene popo yönüne açılı olacak unutma nefes laıp ver ve ıkın cnmcm

kızlar ii geceler hepinize
ben pek sık giremiorum buarada biraz yoğun çalışıorum
bişi sorucam o mumu vajinayamı sokuyosunuz allah aşkına
bende bu sorunla uğraşıorum ama burada yazılanlar beni çok ürkütüo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…