- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.821
canım ben ekledim seni açıksan yardıma hazırım kalınlık önemli muma pamuk sardınmı?
burdan yazsanız bende okuyorum sürekli yaralı oluyor tecrubeleri yazsak burda olsa daha iyi yol göstericicesaret vericioluyor
mylifechildren1987@hotmail.com yanlış yazmşm halim kalmad kusura bakmayn :canım ben ekledim seni açıksan yardıma hazırım kalınlık önemli muma pamuk sardınmı?
evet canım kesınlıkle etkıler ama gecenlerde kafaya taktım kac gunumuz baskalarıyla(daha dogrusu kaynanamla)gecmıs dıye bı hesap yaptım 1 yılımız(290 gun falan sımdıde 1-2 ay kalır) onla gecmıs zaten 3,5 senelık evlıyım yuh dedım ne dıyeyım akılsızlık ıste bıraksaydım oralarda kalmayı su ıse kafa yorsaydım ya sımdıkı aklım olsa...
beni nereye koydun etkisiz elemanmym ben :)
mylifechildren1987@hotmail.com yanlış yazmşm halim kalmad kusura bakmayn :
gereçkten zor bi durum cnm
mylifechildren1987@hotmail.com yanlış yazmşm halim kalmad kusura bakmayn :
gereçkten zor bi durum cnm
muma havlu kağt sarp streçledimp..s kalnlğnda ama peçete kayd sanrm olmadı
e sen çalışıyorsun nasıl kalır 1-2 ay
bende de kendi annem kalıyor bazen o zaman eşime dokunamıyorum bile. yapan yapıyor aslında bu doğal bir durum amaben utanıyorum sanki biliyorlarmış gibi
valla ne bıleyım kalıyor ıste kayınbabam vefat etmıs yalnız zaten bu kış kaldı 2 ay malum bızde ıkımızde ogretmen olunca yazında uuuuuuuuuuuuuuuuzun bı tatıl gozumuze bakıyor butun tatılı orda gecırelım dıye Allah var benım evımde ıyı davranır kendı evınde bazen heyheylerı tutuyordu hele ılk 1-2 sene cok cektım bacılaaaaaaaaaaar
muma havlu kağt sarp streçledimp..s kalnlğnda ama peçete kayd sanrm olmadı
valla ne bıleyım kalıyor ıste kayınbabam vefat etmıs yalnız zaten bu kış kaldı 2 ay malum bızde ıkımızde ogretmen olunca yazında uuuuuuuuuuuuuuuuzun bı tatıl gozumuze bakıyor butun tatılı orda gecırelım dıye Allah var benım evımde ıyı davranır kendı evınde bazen heyheylerı tutuyordu hele ılk 1-2 sene cok cektım bacılaaaaaaaaaaar
ben hiç yaşamadım benim eşimin anne babası yok ama 2 ay uzun bir zaman benim annem geliyor her zaman değil onu bile bazen çekemiyorum çok zor Allah sabır versin canım
kağıt havlu bende denedim ama olmamıştı zorladı beni pamuğu mumun baş kısmına biraz daha ince sar pe...benzetmeye çalış pamuk yumuşak olduğu için fazla kasmana neden olmuyor.
tmm cnm teşekkr ederim denicem ama pamuk yok ..
canım strec tek basına olmuyor ben peceteyı sarmıstım sonra kolı bandı yada normal bant ıle ıyıce sardım sonra strecledım sonrada prezervatıf al sana yapay p...
wwuwwwww böyle bir tarif görmedm
arkadaşlar 2 saattir egzersizlerdeyim...2parmak ..mumu sardm p...s denedim şimdi sorularm geliyor...
1) mum gidiyor baya sonuna 2 parmak mesafe kaldı zorluom almyo neden
2) p...s boyu ksam kalyo boşlukta gibi sonuna kadar alom ama duvar gibi bişye çarpmyor yani ben anlamadm boşlukta git gel oluyor
3)kalınlık mı önemli orasını nasll esnetcem
4:)eşim maç izliyo bende yannda mum elimde vaji esnetiyomm iki tane mummu soksam ne yapymda girsinnn sanki kemikler var daralıyor bir anda 2 mum canm yakarm ne yapym p...ss rahat alamyorumm hala mylifechildren@hotmail.com özelden msj atamyorum yardm edecekler ekleyebilirmi lütfenn
kağıt havlu bende denedim ama olmamıştı zorladı beni pamuğu mumun baş kısmına biraz daha ince sar pe...benzetmeye çalış pamuk yumuşak olduğu için fazla kasmana neden olmuyor.
tmm cnm teşekkr ederim denicem ama pamuk yok ..
wwuwwwww böyle bir tarif görmedm
ben verınce boyle tarıf verırım bebısım haydı hızlan artık
canlarım ben kacıyorum malum mısafır var elımden geldıgınce gırmeye calıscam opuyorum sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?