- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.841
yardm edecekler ekleyebilirmi
kızlar ben yatar ii geceler hepinizi öptüm muck
kızlar ii geceler hepinize
ben pek sık giremiorum buarada biraz yoğun çalışıorum
bişi sorucam o mumu vajinayamı sokuyosunuz allah aşkına
bende bu sorunla uğraşıorum ama burada yazılanlar beni çok ürkütüo
kızlar bugün günün ikinci egzersizini yaptım önce tv karşısında denemeye çalıştım ama alamadım parmağı sonra her zamanki yerime gidip aynanın karşısına oturdum önce serçe parmak sonra yine yüzük parmağımı denedim.ama orası parmağımı şuan için çok sıkıyor zamanla daha rahat alabilecekmiyim acaba? kendimi nasıl gevşetebilirim? ıkınıyorum derin nefes alıyorum ama yinede kaslar sımsıkı. ne kadar sürede geçecek acaba bu durum?
öncelikle maşallaaaaah tatlımmmm...demekkkiii hala ürküyorsunnn ama ürkmen buna engel olmuyor
anladığımmm bu ne demek biliyormusunnn az kalmış rahatlamana ....kendine bol bol telkinde bulun,
cnm...zamanla alışacaksınnn u kadan aceleciii olma tatlımmmm..olucakkkk kayganlaştırıcı yı acıma
bol bol sürrr ürküp çıkarmıyorsannnn kasılmalarınnn sonu gelirrr üstüne git tatlımmm...
kızlar ii geceler hepinize
ben pek sık giremiorum buarada biraz yoğun çalışıorum
bişi sorucam o mumu vajinayamı sokuyosunuz allah aşkına
bende bu sorunla uğraşıorum ama burada yazılanlar beni çok ürkütüo
ekledm ama yoksun sanırım bu da yanlısyardm edecekler ekleyebilirmi
durum biraz ilginç benim ilkini atlattım ben ama sonra eşim askere gitti 20 gün zaten korkuyordum o ara sanırım dahada büyüdü korkularım ikinciden çok korktuğum için 6aydır ölesine beklioruz geçecejk die
inşallah canım allah razı olsun ilgilendiğin için rabbim hepimize kolaylık versin inşallah sonrada isteyen herkese bebiş nasip etsin... üstüne gitmeye devam etcem inşallah canım
slm herkese tam serçe parmağımı bir boğum almıştım adet oldum off ya bide bugun eşime ultrason jeli aldırdım tam alışıyorum derken 1 hafta yapamaycam baya da kararlıydım olcak diyodu hep bi engel çıkıyo önümekizlar niye cevap yazmiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?