Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bugün günün ikinci egzersizini yaptım önce tv karşısında denemeye çalıştım ama alamadım parmağı sonra her zamanki yerime gidip aynanın karşısına oturdum önce serçe parmak sonra yine yüzük parmağımı denedim.ama orası parmağımı şuan için çok sıkıyor zamanla daha rahat alabilecekmiyim acaba? kendimi nasıl gevşetebilirim? ıkınıyorum derin nefes alıyorum ama yinede kaslar sımsıkı. ne kadar sürede geçecek acaba bu durum?

öncelikle maşallaaaaah tatlımmmm...demekkkiii hala ürküyorsunnn ama ürkmen buna engel olmuyor
anladığımmm bu ne demek biliyormusunnn az kalmış rahatlamana ....kendine bol bol telkinde bulun,
cnm...zamanla alışacaksınnn u kadan aceleciii olma tatlımmmm..olucakkkk kayganlaştırıcı yı acıma
bol bol sürrr ürküp çıkarmıyorsannnn kasılmalarınnn sonu gelirrr üstüne git tatlımmm...

inşallah canım allah razı olsun ilgilendiğin için rabbim hepimize kolaylık versin inşallah sonrada isteyen herkese bebiş nasip etsin... üstüne gitmeye devam etcem inşallah canım

ürkütmesin hayatim sen bakma onlara. ben hic mum yapmadim.hep parmak yaptim.ve p... e benzeyen aparatlarla calistim.ama mumun kesin faydasi vardir,biraz gecmisleri oku orda mumu kullanmadan önce neler yapman gerekenler yani hangi mumlarla baslaman gereltigi mumu birseylere yaziyormussun onlari detayli okuyabilirsin.

Son düzenleme:
hepize iyi geceler canlarım kociş yatalım diye tutturuyo bana cevap yazarsanız yarın heyecanla okurum ve çok sevinirim hepinizi çoooooooooookkkk seviyorummmmm tatlı rüyalaaaaaaarrrrr

durum biraz ilginç benim ilkini atlattım ben ama sonra eşim askere gitti 20 gün zaten korkuyordum o ara sanırım dahada büyüdü korkularım ikinciden çok korktuğum için 6aydır ölesine beklioruz geçecejk die

parmak egzersisi yap canim 1parmak 2parmak anladigim kadariyla sen korkmuyorun ürküyosun 1ara verdigin icin.karisik duygulardasin nasil olucak diye düsünüyosun.

inşallah canım allah razı olsun ilgilendiğin için rabbim hepimize kolaylık versin inşallah sonrada isteyen herkese bebiş nasip etsin... üstüne gitmeye devam etcem inşallah canım

cnm benim ne demekkkk çok seviniyorummmm yardımım dokunuyorsa ne ala..allahhh yardımcımız olsunnn hep birlikteeeee bebişlerimiz olsunnn inşallaaaaaaahhhhhh.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…