- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.861
acaba ışıkta yapmak daha mı iyi henüz başaramayanlar için??
Bence bunun isikla bir alakasi yok, olmamali da hatta isikta olsun ki kendinizi sevin, vucudunuza guvenin.bu sorunu asmada bu da onemli bence:))
zaten hastayım şu anda bugün yarın biter. belki bişeyler denerim cesaretimi toplayabilirsem. bilmiyorum yaa çıldırcak gibi oluyorum bazen. bide son 2 aydır bir çocuk hasreti başladı bende ki sormayın gitsin. önceden çocuk istemiyorum ben uğraşamam, kendimi kısıtlayamam, rahatımı bozamam gibi şeyler söylerdim ama şimdi anlıyoruda hepsi kendi kendime geliştirdiğim bir savunma mekanizmasıymış meğer. hamile kalacak durumum olmadığı için popomdan uydurduğum bahaneler. işte son 2 aydır onuda aştım anladım ki deliler gibi istiyorum ben bir çocuğum olsun. artık hamile haberlerine bile katlanamıyorum. dün eşim arkadaşıyla konuştu eşi hamileymiş. eşim yattıktan sonra 1 saat falan ağladım o hamile diye. gerisini siz düşünün artık
meraba kizlar bende zamaninda disciden cok korkan 1riydim.bende senelerce dis agrisi cektim disciye giderdim: otururdum koltuga,geri birsey yaptirmadan kalkar gelirdim.cürük dislerimi narkoz altinda uyuyarak cektiren 1.riydim.bende hep derdimki v.. cok kücük cok dar bunun olmasi imkansiz .v.yi duvara p.. i matkaba benzetiyordum yani o.kadar zor geliyordu bana,diyordumki kendi kendime v. i acmak zor olucak diyordum.bunu yapmak cok zor olucak sürücek.sonra parmak egzersisi yapmaya basladim.sonra dedimki: [kafama bak oluyor].girmek saatleri almiyor zor deyil aci hic yok.bende olmadi,sonra doktorum bana p.. e benzeyen 6.ti boy silikondan yani ne cok yumusak nede cok sert 1.sey verdi.onlari yapmaya basladim.baslarda aynali bazen aynasiz aynayla yaparken diyordumki [gözüme:sen daha niye inat ediyorsunki görmemekte oluyor iste,görüyosun v . de,ne oldugunu orda ne oldugunu ne yaptigini.1.p.. eksik. sonra [kafama:bir zamanlar imkansiz dedigin sey oluyor,v.kücük deyil dar.hic deyil p.. nin yaptigini sen yapiyorsun kendi ellerinle.kafamla gözlerime laf gecirmek ömrümü aldi ama sonunda onlarda anladi, bu.isin olabilecegini.sonra 4.e kadar rahat oldu,5.de biraz zorlandim.6.tiyida doktorum yapmana gerek yok cünkü bu büyükte 1.p... az görülür dedi.ama ben son zamanda hirs yaptim bunuda yapicam dedim.sadece bas kismini aldim.cok zorlandim.doktoruma götürdüm.siz yapin dedim,bunu yaparken 2.seyi ölcmek icin yaptim.1]hazirmiyim p.. e.gecmeye 2]hazirmiyim baskasinin yapmasina yani esimin yapmasina. doktorum yarisina kadar oldugunu oldugunu söyledi,kutladi beni p.. e gecmen icin hic 1engel yok.dedi.aynanin karsisinda egzersis:kendine günenmen icin,korkularini azaltmam orayi esnetmek p.. e hazirlamak icin sart.p.. e gecmedende:önce kendini birazda olsa hazir hissetmen lazim.hirs yapmak lazim ama bunu isteyerek icten istemen lazim.bende:bunu yapmak istiyorum bunu yasamak istiyorum.baskasi yapabiliyorda ben neden yapamayim bende yapabilirim.mesala ben hep:bende diger kadinlarin yaptiklarini yapmak istiyorum o.duyguyu tatmak,istiyorum.bende herkesin esiyle yasadiklarini yasamak istiyorum bende esim söyle böyle yapsin istiyorum.derdim.önce kendine sonra esine güvenmek sart.bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz.yasadillarimiz farkli olabilir ama,hepimiz ayni noktada bulusuyoruz.
kızlar ii geceler hepinize
ben pek sık giremiorum buarada biraz yoğun çalışıorum
bişi sorucam o mumu vajinayamı sokuyosunuz allah aşkına
bende bu sorunla uğraşıorum ama burada yazılanlar beni çok ürkütüo
GÜNAYDIN MELEKLER
koçişi gönderdim yine sabahın erken saatinde soluğu burada aldım.inşallah herkes güne MUTLU ve HUZURLU başlar.Ben çokkkk mutluyum pe...kalan 3 cm de dün gece kolayca girdi.3 kere tam giriş yaptık git gel yaptı eşim ne a.. ne ağ.. ne kırmızı hiç bir şey olmadı.girdiğini hissetmedim bile tamamen olay vajinin açık olmasıyla alakalı yani pozisyonla pazar günkü zaferde kasılmam olmuştu ama bacaklarımı kasmıştım.dün bacaklarımı ellerimle tutup göğüsüme doğru iyice çektim ve çok rahat oldu.eşimde bende çok sevinçliyiz koçiş milli oldum diyo seviniyorDarısı tüm arkadaşların başına kızlar egzersizleri sıkı tutun inanın 1 haftaya kalmadan oluyor bu iş boşa geçen 4.5 ayıma yanıyorum.buraya ilk üye olduğumda başlasaydım keşke diyorum.Rabbim sizlerede kolaylık versin.yardıma ihtiyacı olanlara seve seve yardım ederim.hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorumm iyiki varsınız
GÜNAYDIN MELEKLER
koçişi gönderdim yine sabahın erken saatinde soluğu burada aldım.inşallah herkes güne MUTLU ve HUZURLU başlar.Ben çokkkk mutluyum pe...kalan 3 cm de dün gece kolayca girdi.3 kere tam giriş yaptık git gel yaptı eşim ne a.. ne ağ.. ne kırmızı hiç bir şey olmadı.girdiğini hissetmedim bile tamamen olay vajinin açık olmasıyla alakalı yani pozisyonla pazar günkü zaferde kasılmam olmuştu ama bacaklarımı kasmıştım.dün bacaklarımı ellerimle tutup göğüsüme doğru iyice çektim ve çok rahat oldu.eşimde bende çok sevinçliyiz koçiş milli oldum diyo seviniyorDarısı tüm arkadaşların başına kızlar egzersizleri sıkı tutun inanın 1 haftaya kalmadan oluyor bu iş boşa geçen 4.5 ayıma yanıyorum.buraya ilk üye olduğumda başlasaydım keşke diyorum.Rabbim sizlerede kolaylık versin.yardıma ihtiyacı olanlara seve seve yardım ederim.hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorumm iyiki varsınız
kızlar ii geceler hepinize
ben pek sık giremiorum buarada biraz yoğun çalışıorum
bişi sorucam o mumu vajinayamı sokuyosunuz allah aşkına
bende bu sorunla uğraşıorum ama burada yazılanlar beni çok ürkütüo
GÜNAYDIN MELEKLER
1. EGZERSİZE YENİ BAŞLAYANLAR/BAŞLAMAK İSTEYENLER :
1- Zeynepne
2- Mirage9_2
3- Angelnesss
4- Nazanantalya
5- Duduklutencere
6- Mika58
7- Tmzklp
8- Ceren_16
9- Bıdıkcan
10- Nuray181
11- İlknur_34
12- Sue1
13- Marti_2011
2. PARMAK /APARAT EGZERSİZİ :
1- Pamukelma (2 p)
2- Yaren46 (2 p)
3- Sardunya (mum)
4- Tacem (?)
5- Nar1905 (1 ep)
6- Burcum86 (kç)
7- Sahara84 (?)
8- Hfz_kubra (?)
9- Nill87 (?)
10- Naz8 (1 p)
11- Yagmurcukkuşu (?)
12- Mano (?)
13- Yapamadimbenonu (?)
14- Zeinax (?)
15- 15beyonce (?)
3. P S DENEMESİ :
1- Sera87
2- Yağmur1987
3- Asmincan
4- Aylin06
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrr
sağol canım benim size çok dua ediyorum yenin bir an önce diye.ufak ufak başlama bi gazla başla ki 1 haftada bitsin.inan bu olay 5 günde bitebiliyor.5.gün pe...yarısı olmuştu.7.gün tam oldu eşim 1 hafta gayret ettin çabaladın ve oldu dedi.o o kadar mutlu oldu ki gözleri parlıyo koçişin o mutlu oldu diye bende çok mutlu oldum.ben bi gazla başladım anofelle beraber gaz verdik birbirimize sizde öyle yapın çok faydası oluyor.Rabbim yardımcınız olsun bir an önce yeninAyy, çok sevindim senin için
Darısı bizim de başımıza inşalalh:) Ben de dün burda okumaya başladıktan sonra ufak ufak başlayayım dedim ve dün başladım, umarım en kısa sürede halledicem bu meseleyi:)))
tekrardan tebrikler tatlımmm
sağol canımcanım benim burada ürkecek bişey yok allah vajinamızı p...s girişine göre tasarlamış bizler p...s alamadığımızdan ona benzer bir şeylerle kendimizi alıştırıyoruzki p...s ile yapabilelim.....keşke başka bir yolu olsaydı kimse bayılarak yapmadı egzrsizleri ama başladıktan sonra o kadar ürkülecek bir şey olmadığını anlayacaksınız vajinusmusu yenmenin en teemel yolu bakış açımızı değiştirmek o kötü bu pis şu ürkütücü diye düşünürsek yerimizde sayarız zaten vaji olmamızın nedenide bu düşündüklerimiz yapılan egzersizler bilimsel olarak uzmanların önerdiği tedavi yöntemi biz burada uydurmadık yanibir tek mumu dilatör yerine kullandık oda mecburiyetten çok kolay ulaşabildiğimiz için muma :13:
ooooo bebişim sen yakında bizide sollarsıntadını çıkar taze gelinliğinin bebişimmmmm
maşallah cnmmGÜNAYDIN MELEKLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?