Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sanki beni anlatmışsın,her hamile haberiyle bunalıma giriyorum.ama mutlka egzersizlere başla,çok faydasını görceksin.değişimi sende hissdeceksin.ben eskiden bakamazdım,dokunamazdım,oraya bişey girdigin düşününce içim bir tuhaf olurdu,tiksinirdim resmen. ama şimdi hepsi geçti bunların bu bile çok önemli bişey bence.sonrası kendinden geliyor zaten.oranın uzun bir yer olduğunu,12-13 cm kadar içine alabildiğini gözünle görüyorsun. ben umutluyum,çok yol katettiğime inanıyorum...

sağolasın canımcım çok güzel anlatmışsın,vala motive oldum bu yazıyı okuyunca. Allah razı olsun.

evet tabiki oraya sokuyoruz banada tuhaf geldi hatta hala yaparken napıyorum diyorum,biri beni görse kim bilir ne düşünür ama doktorlarda böyle yaptırıyormuş zatn,aklın yolu bir

GÜNAYDIN MELEKLER
koçişi gönderdim yine sabahın erken saatinde soluğu burada aldım.inşallah herkes güne MUTLU ve HUZURLU başlar.Ben çokkkk mutluyum pe...kalan 3 cm de dün gece kolayca girdi.3 kere tam giriş yaptık git gel yaptı eşim ne a.. ne ağ.. ne kırmızı hiç bir şey olmadı.girdiğini hissetmedim bile tamamen olay vajinin açık olmasıyla alakalı yani pozisyonla pazar günkü zaferde kasılmam olmuştu ama bacaklarımı kasmıştım.dün bacaklarımı ellerimle tutup göğüsüme doğru iyice çektim ve çok rahat oldu.eşimde bende çok sevinçliyiz koçiş milli oldum diyo seviniyor Darısı tüm arkadaşların başına kızlar egzersizleri sıkı tutun inanın 1 haftaya kalmadan oluyor bu iş boşa geçen 4.5 ayıma yanıyorum.buraya ilk üye olduğumda başlasaydım keşke diyorum.Rabbim sizlerede kolaylık versin.yardıma ihtiyacı olanlara seve seve yardım ederim.hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorumm iyiki varsınız

Son düzenleme:

Ayy, çok sevindim senin için
Darısı bizim de başımıza inşalalh:) Ben de dün burda okumaya başladıktan sonra ufak ufak başlayayım dedim ve dün başladım, umarım en kısa sürede halledicem bu meseleyi:)))

tekrardan tebrikler tatlımmm

canım benim burada ürkecek bişey yok allah vajinamızı p...s girişine göre tasarlamış bizler p...s alamadığımızdan ona benzer bir şeylerle kendimizi alıştırıyoruzki p...s ile yapabilelim.....keşke başka bir yolu olsaydı kimse bayılarak yapmadı egzrsizleri ama başladıktan sonra o kadar ürkülecek bir şey olmadığını anlayacaksınız vajinusmusu yenmenin en teemel yolu bakış açımızı değiştirmek o kötü bu pis şu ürkütücü diye düşünürsek yerimizde sayarız zaten vaji olmamızın nedenide bu düşündüklerimiz yapılan egzersizler bilimsel olarak uzmanların önerdiği tedavi yöntemi biz burada uydurmadık yani bir tek mumu dilatör yerine kullandık oda mecburiyetten çok kolay ulaşabildiğimiz için muma :13:

ooooo bebişim sen yakında bizide sollarsın tadını çıkar taze gelinliğinin bebişimmmmm

kızlar akşam p.. denemesi yaptık femolub jelde geldi sadece 4 cm içime alabildim ama jel çok kayganlaştırıyor tam yapamadık çünkü ben yine kendimi sıktım ama 1 haftaya bu işi bitiricem artık önceden içime bişiler alırken zorlanıyordum artık daha rahatım ama konu p.. gelince biraz tırsıyorum ama 1 hafta 10 güne kalmaz taze gelin olcam allahın izniyle ne olur dua edin artık çok sıkıldım bu vajilikten ya :84::84::84:

venüscüm ben egzersiz yapamıyrm malesef orta parmak tek bogumda takıldım kaldım ben p..s denemesi yapıyrm sürekli onda iyiyim

venüsüm lütfen ama ben eğzersize başlama aşamasını keşif aşamasını geçtim tatlımmm mum aşamasındayım ayyy nasıl mutlu oluyorum yazarken bile 1 hafta 10 güne kadar halay çektircem size ama ben sütyen sallayıp halay çekcem yaaa

[FONT=georgia,serif][/FONT]

[FONT=georgia,serif]Bilinçaltımız sahip olduğunuz tek yaratıcıdır.

Faydalı, faydasız veya iyi, kötü diye ayırmadan, her an ürettiğiniz düşüncelerinizi,
[/FONT]
[FONT=georgia,serif]hareketlerinizi,

konuşmalarınızı sinyal halinde depolayan bilinçaltımız, gerçek dediğiniz yaşamınızın oluşmasıyla doğrudan
[/FONT]
[FONT=georgia,serif]etkilidir.

Bu sistemin çalışması kullandığınız bilgisayar sistemine benzer. Ne veri verirseniz, o doğrultuda bilgiler alırsınız.
[/FONT]

[FONT=georgia,serif]Bilinçaltmız olaylara iyi veya kötü gibi anlamlar vermez, ne verirseniz depolayarak, gerekli olayları ve kişileri hayatınıza çeker ve [/FONT]

[FONT=georgia,serif]olayların bu doğrultuda gerçekleşmesini sağlar.

Yani bugünkü hayatınızdaki her şeyi, bilinçaltmız ile siz yarattınız...
[/FONT]

[FONT=georgia,serif]Sürekli param yok diye düşünürseniz, asla paranız olamaz.

Hedeflerinize ulaşamayacağınızı düşünürseniz, asla ulaşamazsınız,
[/FONT]

[FONT=georgia,serif]şansız olduğunuzu düşünürseniz, asla şansınız olmaz, şişman olduğunuzu düşünürseniz asla zayıflayamazsınız.

Sistem bu
[/FONT]
[FONT=georgia,serif]kadar basit çalışır.

Ayrıca "aaa ben düşüncemi değiştirdim" diye, bir gecede mucize de beklemeyin.

Şu anki yaşamınızı
[/FONT]
[FONT=georgia,serif]oluşturmak kaç yılınızı aldı bir düşünün...[/FONT]

sağol canım benim size çok dua ediyorum yenin bir an önce diye.ufak ufak başlama bi gazla başla ki 1 haftada bitsin.inan bu olay 5 günde bitebiliyor.5.gün pe...yarısı olmuştu.7.gün tam oldu eşim 1 hafta gayret ettin çabaladın ve oldu dedi.o o kadar mutlu oldu ki gözleri parlıyo koçişin o mutlu oldu diye bende çok mutlu oldum.ben bi gazla başladım anofelle beraber gaz verdik birbirimize sizde öyle yapın çok faydası oluyor.Rabbim yardımcınız olsun bir an önce yenin

tekrardan tebrikler tatlımmm

sağol gülsecim ya aslında kolay bir şeymiş hiç bir şey hissetmedim sadece git gellerde çişim gelir gibi oldu ve popoma basıçn oldu.dünden beri durmadan tuvalete işliyom çok değişik bir his ya

sağol canım çıkarıyorum valla Rabbime çok şükrediyorum Başka sıkıntılar vermesin bizlere en yakın zamanda bebiş haberleride gelsin inşallah

Kızdığınızda etkilenen, kızdığınız kişi mi, yoksa siz misiniz?
Nefret ettiğinizde, bunu yaşayan nefret
ettiğiniz kişi mi, yoksa siz misiniz?​

Duygularınızı yaşarken, değişimi yaşayan sadece ve sadece sizsiniz.​
İstediğiniz kadar nefret edin, istediğiniz kadar sinirlenin, karşınızdaki değişmeyecektir.
İşe yaramayan
negatif duygularınızı değiştirmek varken, sinirlenip nefret ederek, kendinize zarar vermek niye?​

Pozitif​
duygulara herkes açık olduğundan, onları sihirli değnek gibi kullanıp, değişimler sağlayabilirsiniz.​
Negatiflerde ise, bu tam aksi yönde işler.
Değnek sadece ve sadece kendinize dokundurduğunuz,
220
voltluk elektrik akımı gibidir.​

İçinde bulunduğumuz yaşam, bir yandan sayılarını bilemediğimiz canlı çeşitlerine ev sahipliği ederken,
diğer yandan bu canlılar arasındaki enerji paylaşımı ile adeta,
"Görüp görebileceğiniz en büyük mucize benim ve tadını doyasıya çıkarın"
diyor.​

Dünyayı paylaştığımız bu enerji çeşitlerinin sayıları tam olarak bilinmemektedir.
Bilinenler ise 10 milyon
ile 30 milyon arasında tahmin edilmektedir.​

Düşünün bu çeşitlemeyi. Kuşlar, kurbağalar, deniz​
hayvanları, kara hayvanları, böcekler, kelebekler, çiçekler, bitkiler,​

ağaçlar ve her birinin kendi içindeki​
çeşitlemelerini...​

İçinde bulunduğumuz günlük yaşam oyunundan sıyrılıp, bu mucizeyi doyasıya​
solumamız farkındalığımızı artıracaktır.​

Bu mucize, orkestrayı oluşturan değişik enstrümanlardan yayılan müziğin, hava ile dans edişi gibidir.
Peki bizler? Biz insanlar? İnsan bir tek çeşittir.
Kendinizi hiç mi hiç yabana atmayın.
Siz orkestra şefisiniz.
Sevginizle, olabildiğince güzel eserler
yaratmak sizin elinizde.

maşallah cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…