- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.881
venüsüm lütfen ama ben eğzersize başlama aşamasını keşif aşamasını geçtim tatlımmm mum aşamasındayım ayyy nasıl mutlu oluyorum yazarken bile 1 hafta 10 güne kadar halay çektircem size ama ben sütyen sallayıp halay çekcem yaaa
teşekkrler balımmm:)İçinde bulunduğumuz yaşam, bir yandan sayılarını bilemediğimiz canlı çeşitlerine ev sahipliği ederken, diğer yandan bu canlılar arasındaki enerji paylaşımı ile adeta,"Görüp görebileceğiniz en büyük mucize benim ve tadını doyasıya çıkarın"diyor.
Dünyayı paylaştığımız bu enerji çeşitlerinin sayıları tam olarak bilinmemektedir. Bilinenler ise 10 milyonile 30 milyon arasında tahmin edilmektedir.
Düşünün bu çeşitlemeyi. Kuşlar, kurbağalar, denizhayvanları, kara hayvanları, böcekler, kelebekler, çiçekler, bitkiler,
ağaçlar ve her birinin kendi içindekiçeşitlemelerini...
İçinde bulunduğumuz günlük yaşam oyunundan sıyrılıp, bu mucizeyi doyasıyasolumamız farkındalığımızı artıracaktır.
Bu mucize, orkestrayı oluşturan değişik enstrümanlardan yayılan müziğin, hava ile dans edişi gibidir. Peki bizler? Biz insanlar? İnsan bir tek çeşittir.Kendinizi hiç mi hiç yabana atmayın. Siz orkestra şefisiniz. Sevginizle, olabildiğince güzel eserler yaratmak sizin elinizde.
özümm nettin bacım baktın mı dün msn ne?
venüscümmm ebruli1988 arkadaşımız da başarmış onu da listeye eklersin 29.03.2011 eşu an işi olduğu için kendisi paylaşamadı bu güzel haberi benden rica etti.daha sonra bizzat kendisi inletir sayfayı :92::92::92:
yoooooo senden sonra hiç açmadımkiii unuttum kıs ben onuuu açam bakammmm yaptınmı kiiiii
venüscümmm ebruli1988 arkadaşımız da başarmış onu da listeye eklersin 29.03.2011 eşu an işi olduğu için kendisi paylaşamadı bu güzel haberi benden rica etti.daha sonra bizzat kendisi inletir sayfayı :92::92::92:
kızlar selamlar. bende aranıza yeni katıldım sayılır.5 yıllık evliyim ve bende hala çözemedim vajinismus sorununu. bende murat ulusoya gitmeyi düşünüyorum. burdan okuduğum kadarıyla çözüyomuş. ama bir sorun var ki daha önce murat beye gidenlerin hiçbirisi ortada yok şu anda. güya sorununu çözenler artık burda takılmıyorlar. çok bencilce bir davranış bunuda sölemeden geçemicem. kimseden birebir bilgi alamıyorum. nolur yardım edin duyan bilen varmı aranızda. güvenilir birimidir.
sardunya canım desteğin için teşekkür ederim ama kimse bana inanmıyo. ben o egzersizleri yapamam diyorum kimse ciddiye almıyo. yapamam kendimi tanıyorum ben. zaten murat beyi tercih etmemin sebebide egzersiz olmaması hipnoterapiyle çözüyomuş. muş...muşşş. bildiğim hiçbişey yok yani mışlar muşlar dışında
ilknur bende 6 yılımdayım canım bak ben varya martın 10unda falan üye oldum buraya 18 martta da dr. ulusoya randevum vardı sonra burdaki arkadaşlardan biri bana onun sitesindeki aydınlatılmış onam belgesini oku deid kimse o hatırlayamıyorum ama allah razı olsun ondan yoksa otobüs biletlerim bile hazırdı gidiyordum 18 martta.. ama o aydınlatılmış onam belgesini okudum onu bi oku öncelikletamam kızlar size söz veriyorum hastalığım bitsin denicem egzersiz yapmayı. ama olmazsa şu murat ulusoyu sizde araştırın ona giderim. 5000 tl yi vermezsem rahatlıyamıcam ben(bakın hala espirik bile yapabiliyorum durum ümitsiz değil)
şaka bi yana şimdi çıkmam lazım canlar malum yemek vakti yaklaşıyo denediğim zaman herşeyi yazıcam burdan benden haber bekleyin.hepinizi çok sevdim gerçekten kendinize ççoookkkkk iyi bakın görüşmek üzere hoşçakalın
ne olur beklemeyin artık ben tam 5 yıl bekledim 5 yıl anlamayacaksınız nasıl geçiyo zman bi yerden başlayın ne olur.......durum biraz ilginç benim ilkini atlattım ben ama sonra eşim askere gitti 20 gün zaten korkuyordum o ara sanırım dahada büyüdü korkularım ikinciden çok korktuğum için 6aydır ölesine beklioruz geçecejk die
tekrar tekrar tebrikler canımGÜNAYDIN MELEKLER
koçişi gönderdim yine sabahın erken saatinde soluğu burada aldım.inşallah herkes güne MUTLU ve HUZURLU başlar.Ben çokkkk mutluyum pe...kalan 3 cm de dün gece kolayca girdi.3 kere tam giriş yaptık git gel yaptı eşim ne a.. ne ağ.. ne kırmızı hiç bir şey olmadı.girdiğini hissetmedim bile tamamen olay vajinin açık olmasıyla alakalı yani pozisyonla pazar günkü zaferde kasılmam olmuştu ama bacaklarımı kasmıştım.dün bacaklarımı ellerimle tutup göğüsüme doğru iyice çektim ve çok rahat oldu.eşimde bende çok sevinçliyiz koçiş milli oldum diyo seviniyorDarısı tüm arkadaşların başına kızlar egzersizleri sıkı tutun inanın 1 haftaya kalmadan oluyor bu iş boşa geçen 4.5 ayıma yanıyorum.buraya ilk üye olduğumda başlasaydım keşke diyorum.Rabbim sizlerede kolaylık versin.yardıma ihtiyacı olanlara seve seve yardım ederim.hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorumm iyiki varsınız
leynnnn venüssss ben niee yokum ben kart gelinmiyim leynnnnnnn
leynnnnn kuduruk naciyeeee sen anne adaylarındasın yawwwwwsen taze annesin gelinliği atlayıp anne oldun kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?