- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.901
hee temammmmm şimdi ben 1 . sınıftayken süper zekamla 3 . sınıfamı atllamış oldum
hee temammmmm şimdi ben 1 . sınıftayken süper zekamla 3 . sınıfamı atllamış oldum
heee aynen öyle yaptın kuşum bebiş olsunda sen 2. sınıfta bi takıl ben o zaman sorcam sana
kuşum işlem tamamdır sen bu süper zekanı msn de kullan olur mu hadi bak bakayım
seremi gelin nasil gidiyor.hersey yolundami?
yolunda canım allaha şükür saol...senin nasıl gidiyo..?
ben geldim
nasılsınız kızlar.
Müjde vermeye geldim. Bu sabah p.. denemesinde 5-6 cm aldım. Biraz zorlandım ama ikincisinde daha rahat olurum inşallah. Kanamada olmadı.
Not: Zar yırtılınca kanamaz mı ? Bir de geçenlerde doktora gittiğimde kadın zarın 7-8 cm içerde olduğunu söyledi fakat anatomiye baktiğımda zar vajen girişinde. Hangisi doğru şaştım
canımmmm tbrkler çok sevindimben geldim
nasılsınız kızlar.
Müjde vermeye geldim. Bu sabah p.. denemesinde 5-6 cm aldım. Biraz zorlandım ama ikincisinde daha rahat olurum inşallah. Kanamada olmadı.
Not: Zar yırtılınca kanamaz mı ? Bir de geçenlerde doktora gittiğimde kadın zarın 7-8 cm içerde olduğunu söyledi fakat anatomiye baktiğımda zar vajen girişinde. Hangisi doğru şaştım
canımmmm tbrkler çok sevindim
ben geldim
nasılsınız kızlar.
merhaba canım nasılsın kimsecikler yok topikte. senin adınada çok sevindim ne güzel maşallah ilişkin düzene oturuyor darısı başımıza inşallaaahhhh
birazda gülelim
EY TÜRK KADINI!
Birinci vazifen bulaşık, çamaşır ve kocana sahip çıkmaktır. Mevcudiyetinin yegane temeli budur. Kocan en kıymetli hazinendir. Seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan ve görümcelerin olabilir. Birgün evliliğini kurtarmak mecburiyetine düşersen vazifeye atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin. Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda ortaya çıkabilir.Evliliğine tecavüz etmek isteyen kaynanan görümcelerin ve hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Hayatta kılıbık kocan zor bir ihtimalde olsa da başka bir bayana göz dikmiş olabilir. Aileniz fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey asil Türk kadını işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen yuvanı kurtarmaktır. Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir. İhtiyaç duyduğun merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır
ben 17 cm mum alabiliyırm ama ne kan ne yırtılma ne zar var hiç bişy anlamadım bnede kızlar:44::44::44:merhaba canım tebrik ederim inşallah geriside çabucak gelir. zar ve kanama olayını unut artık bitanem ben kaç gündür parmak egzersiziz yapıyordum şuan yüzük parmağımı tamamen alabiliyorum ama ne zara denk geldim nede kırmızıya hiç bişey olmadı. hatta bu zar ve kanama olayı beynime o kadar işlemişki her egzersizde sonra beyaz çamaşır giyiyorum kırmızı görürsem diye hiçbişey yok. çünkü egzersizle yavaş yavaş esneterek vajiyi hazır hale getiriyoruz. bende kızlık zarı giriş kısmında diye biliyorum yani o deliğin göründüğü yer diye. sen hiç egzersiz yapmışmıydın? hangi aşamadaydın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?