Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben birazdan eltime giddcem kıslar sarmaa sarcazzzzz ben bi sarar 5 yerim çiğ çiğğğğğ gelince körüşürüzzz inşallahhhhhhh uslu durun bensiz kudurmayınnnnnnn

ebruli.1988 sabah 1seyler okudum dogrumu, 1.arkadas venüsten rica etti seni listeye eklemesi icin. yeni gelinimiz senmissin. candan kutlarim seni 41.kere : 16: YENI GELINIMZ EBRULI cok tebrik ederim.

bu kizlar ne cabuk giriyor, ne cabuk cikiyor anlamiyorum.sereniyle yazisiyorduk, 1.baktim ucmus.gözlerim yalnis görmediyse arkadasimiz ebrulinin ismi en altdaydi, ben 1.seyler yazip gönderene kadar 1.de baktim o.da ucmus. allah allah hic.birsey.anlamadim:44::44:

ben geldim
nasılsınız kızlar.

Müjde vermeye geldim. Bu sabah p.. denemesinde 5-6 cm aldım. Biraz zorlandım ama ikincisinde daha rahat olurum inşallah. Kanamada olmadı.

Not: Zar yırtılınca kanamaz mı ? Bir de geçenlerde doktora gittiğimde kadın zarın 7-8 cm içerde olduğunu söyledi fakat anatomiye baktiğımda zar vajen girişinde. Hangisi doğru şaştım

merhaba canım tebrik ederim inşallah geriside çabucak gelir. zar ve kanama olayını unut artık bitanem ben kaç gündür parmak egzersiziz yapıyordum şuan yüzük parmağımı tamamen alabiliyorum ama ne zara denk geldim nede kırmızıya hiç bişey olmadı. hatta bu zar ve kanama olayı beynime o kadar işlemişki her egzersizde sonra beyaz çamaşır giyiyorum kırmızı görürsem diye hiçbişey yok. çünkü egzersizle yavaş yavaş esneterek vajiyi hazır hale getiriyoruz. bende kızlık zarı giriş kısmında diye biliyorum yani o deliğin göründüğü yer diye. sen hiç egzersiz yapmışmıydın? hangi aşamadaydın canım?

canımmmm tbrkler çok sevindim

maşallah sana şeker geriye bişey kalmamış zaten halay yakındır

merhaba canım nasılsın kimsecikler yok topikte. senin adınada çok sevindim ne güzel maşallah ilişkin düzene oturuyor darısı başımıza inşallaaahhhh

nazcım çok iyi gidiyosun bebişim birden bire hızlandın valla süpersin.yüzük parmağına geçmişsin çook güzel bi gelişme bu.benim biraz işlerim yoğun bugün her an çıkabilirim bozma bu gidişatı yakında çok güzel şeyler olucak gibi

Son düzenleme:
birazda gülelim
EY TÜRK KADINI!
Birinci vazifen bulaşık, çamaşır ve kocana sahip çıkmaktır. Mevcudiyetinin yegane temeli budur. Kocan en kıymetli hazinendir. Seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan ve görümcelerin olabilir. Birgün evliliğini kurtarmak mecburiyetine düşersen vazifeye atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin. Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda ortaya çıkabilir.Evliliğine tecavüz etmek isteyen kaynanan görümcelerin ve hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Hayatta kılıbık kocan zor bir ihtimalde olsa da başka bir bayana göz dikmiş olabilir. Aileniz fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey asil Türk kadını işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen yuvanı kurtarmaktır. Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir. İhtiyaç duyduğun merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır

nedir bu kadınların çektiği yaw

ooofff ooofff kızlaaarr hepinize meraba :44: 15 günlük evliyim halen tık yok yaaa ama bende kasılma falan olmuyo sadece içime almıyorum acıcak korkusu yüzünden acaba ben de mi bu illette yakalndım yaaa

nazcım çok iyi gidiyosun bebişim birden bire hızlandın valla süpersin.yüzük parmağına geçmişsin çook güzel bi gelişme bu.benim biraz işlerim yoğun bugün her an çıkabilirim bozma bu gidişatı yakında çok güzel şeyler olucak gibi[/QUOTE]

teşekkürler canım arkadaşım inşallah biran önce başarmak istiyorum artık. tek sorunum kendimi gevşetemiyorum fazla onuda halledersem devamı hemencik gelcek inşallah. parmağım içerdeyken sımsıkı sarıyo resmen vaji çıkarmam için diretiyo bende çıkarmıcam diye dirtiyorum orta yolu bulcaz inşallahh şimdilik birbirimizi tanıma aşamasındayız :)

ben 17 cm mum alabiliyırm ama ne kan ne yırtılma ne zar var hiç bişy anlamadım bnede kızlar:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…