Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba canım nasılsın kimsecikler yok topikte. senin adınada çok sevindim ne güzel maşallah ilişkin düzene oturuyor darısı başımıza inşallaaahhhh

merhaba canım kusura bakma markete gidip geldim şimdi gördüm.iyiyim çok şükür.akşama pasta yapım koçişime dedim kutlayalım ilk deneyimimiziçok dua ediyorum size en kısa zaman da başarırsınız inş.egzersizleri sıkı tutun oluyor hemencik.sen nasılsın?hangi aşamadasın?

ooofff ooofff kızlaaarr hepinize meraba :44: 15 günlük evliyim halen tık yok yaaa ama bende kasılma falan olmuyo sadece içime almıyorum acıcak korkusu yüzünden acaba ben de mi bu illette yakalndım yaaa

merha canım hoşgeldin acıma korkusu üzünden kasılma oluyor aslında sanki duvar gibi bişey ilişkiye izin vermiyor. öncelikle bu durum bir hastalık değil sadece beynimizin bizi yanıltması ve bu çözülebilecek bir problem. biz bu zamana kadar vajiyi hiç tanımadık ona bakmaktan dokunmaktan hep korktuk.ve kulaktan dolma birsürü şeylere inandık. ben şuan yenmedim bu durumu ama egzeriz aşamasındayım. sana tavsiyem ilk olarak vajini tanıman aynanın karşısına geç ve onu incele canım dokunmaya çalış öncelikle ona dokunmaya alış daha sonra su bazlı kayganlaştıcıyla parmak egzersizlerine başla derim ben ilk kulak çöpünü streçe sarıp oraya girdirmeyi denemiştim ve ilk defa içimde bir yol olduğunu bu şekilde öğrendim sonra serçe parmak ve şuan yüzük parmağı aşamasındayım.kendini gevşetip derin nefes alıp parmağı ittirdiğinde nasıl ilerlediğini göreceksin canım. umarım yardımcı olabilmişimdir

ooofff ooofff kızlaaarr hepinize meraba :44: 15 günlük evliyim halen tık yok yaaa ama bende kasılma falan olmuyo sadece içime almıyorum acıcak korkusu yüzünden acaba ben de mi bu illette yakalndım yaaa

canım hoşgeldin...hepimizde o korku vardı o korku yüzünden giremedik ilişkiyehiç denemeniz oldu mu?bence vakit kaybetme bu illetin tek çözümü inan egzersiz ben yanıyorum 4 buçuk ayıma boşa geçti gitti ama çok şükür bitti kurtuldum 1 haftada attım başımdan bu illeti

ne güzel canım allah razı olsun duaların için inşallah herkes kurtulur bu sıkıntıdan.bende hep kurtulmanın ve kurtulduktan sonra yapacaklarımın hayaliyleyim. kendime yeni nevresimler gecelikler alcam ahhhh bi yensem. ben serçe parmaktan yüzük parmağına geçtim canım. ama kaslar çok sıkıyo parmağımı sarıp sarmalıyo resmen nefes alıyorum ıkınıyorum ama gevşetemiyorum. acaba başka nasıl gevşeyebilirim?

ben 17 cm mum alabiliyırm ama ne kan ne yırtılma ne zar var hiç bişy anlamadım bnede kızlar:44::44::44:

oooooooo maşallah canım sana senin güzel haberinide yakından alacağız inşallah. dediğin gibi bende egzersizler bakıyorum ne kan ne yırtılma ne acı hiç birşey yok vaji cukkkk diye içine alıo parmağı zamanda kaslar dahada iyi alışınca bitcek bu sıkıntı inşallah

sağolun kızlar deneme oldu tabi baş kısmı giriyo gerisine izin vermiyorum ooooffff nasıl aşcam beeenn
canım bence egzersizlere başla vakit kaybetme anca öyle alışırsın hepimiz bir gün olur diye bu jadar bekledik ama olmadı.

canım benim Allah başka sıkıntı dert vermesin.egzersizlerini aksatmayın haftasonuna halaylar çekelim şenlik olsun burasıcanım parmağın içindeyken kasılma olduğunda çıkarma hemen gevşemeye bak müzik aç aklının ordan kaymasını sağla.bende kasılıyorum ilk başlarda egzersiz yaparken bi bakıyordum bacaklarımı sıkmışım.içimden çıkarmadan yavaş yavaş bacaklarımı salıyordum şarkı falan söylüyordum.sonra git geller rahat oluyordu.olucak bu iş sıkma canını

canım çok istiyorum en kısa zamanda olsun diye ama sanırım bu haftasonuna yetişmez çünkü cuma günü şehir dışına gidiyorum iki haftalığına eşimden ayrı kalcam orada egzersizlere devam etmeye çalışacağım inşallah geldiğimde başarı haberlerimi yazarım

merakla haberlerını beklıorm.. inşallah basaracaksın sende..

anladım canım vakit buldukça yap egzersizlerini döndüğünde güzel haberlerini bekliyoruz

yaa tebrik ederim ne zamanda hallettin aşamalarını yani takip ettiğinaşamaları yazabilirmisinzahmet olmassaaa seni örnek almak isterim

tabi canım benim yazarım seve seve ben önce tek kulak çöpüyle yaptım.sonra 3,5,7,9 kulak çöpünü sterçledim onlarla yaptım egzersizi kulak çöpü müptelası olmuştumsonra çekinerekten kaleme pamuk sardım bir kat streçledim onu yaptım çok rahat oldu.sonra aşama aşama bir kat bir kat pamukla pe...kalınlığına getirdim.ama hergün 40 dk egzersiz ve hergün bi aşama yapmaya çalıştım yılmadım bu gün bu kalınlık olcak dedim olana kadar egzersiz yaptım.en son pe...kalınlığında egzersizi eşime yaptırdım 5 dk git gel yaptı.hemen arkasından denedik ilk gün biraz kastım tam alamadım 3 cm kadar kaldı.ertesi gün tekrar denedik yine egzersizle başladık hemen pe...geçtik şıppp diye oturdu açıkta hiç bişi kalmadı ben inanamadım bakmaya falan çalıştım heyecandan ve hiç bir şey hissetmedim eşim git gel yaptı yavaşdan sonra hızlandı sadece popomda gaz varmış gibi ve çişim gelmiş gibi oldu o kadar.3 kere tam giriş yaptık ne a.. ne ağ... ne kırmızı en önemlisi pozisyonmuş bacaklarımı kendim tutup göğüslerime çektim ve çok rahat oldu.

çok güzel anlatmışsın ben de bu gün deneyeceğim..

ben ilk denememde hemen 2parmağı aldım sonra 2 3 günde aldım ama zorlandım zaten 2gün hemen penis boyutu almaya çalıştım muma pamuk doladım olmadı moral bitincebelkide zorlandım bugün 4 günüm çok uzattım ilerlemede yok pöffffffffffff

çok güzel anlatmışsın ben de bu gün deneyeceğim..

deneyin kızlar vakit kaybetmeden egzerszileri yapın en fazla 1 hafta 1 hafta kendinize ayırın inanın kocanız hem çabanızı görüyor seviniyor oluncada gözleri parlıyor.ben eşim sürekli çok çabaladın ve başardın sağol hayatım diyip duruyor.sizde yapın ve mutlu olun inanın orası bom boş muş.

canım birden geçmeyin hem moraliniz bozulur hemde a.. olur.yavaş yavaş kalınlaştırın ki aklınızda a.. kalmasın.inanın yavaş yavaş olunca 1 günde 2 aşama atlıyorsun zaten orası yavaş yavaş esniyor.en son aparatta 2 gün yapın yani pe... kalınlığında içinde bekletin o zaten o boyuta gelmiş olucak.

aaa bişi sorcam muma 1 kat pamukla denedimde çıkarttım git gel yapamadımheyecanlandım strece sarmıştım eldiven rahatsız etmişti beni strecin üsütünde beyaz beyaz şeyler var et gibi yani mesela dudaklarını yiyenler bilir böle cansız et o nedir yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…