- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.941
aaa bişi sorcam muma 1 kat pamukla denedimde çıkarttım git gel yapamadımheyecanlandım strece sarmıştım eldiven rahatsız etmişti beni strecin üsütünde beyaz beyaz şeyler var et gibi yani mesela dudaklarını yiyenler bilir böle cansız et o nedir yaaa
canım o sterecin buruşuk kısımlarıdır.bide stercin üzerine eldiven yada pre... geçir çünkü git gel yaparken stercin buruşuk kısımları bazen tahriş yapabiliyor.en azından huylanmazsın.git gel yap ilk önce epeyce bi sok kasmaya başladığında içinde beklet çıkarma gevşediğin an yavaş yavaş git geller yap git geller önemli canım alışsın bir şeyin girip çıktğına.jelide bolca sür
evet o tırtıklar soydu kesin resmen et parçaları ama acı yok ama onla git gel yaparsam tahriş edebilir yaa prezervatif almaya utanıyorumeşime dedim oda bende alamam diyor akşama almadan gelme dicem ona eldiven olmuyor en iyisi o bide 10 cm soktum ölçtüm eşimin p... ölçtüm 15 cmdi çok yolum var değil mi dahaaa
evet o tırtıklar soydu kesin resmen et parçaları ama acı yok ama onla git gel yaparsam tahriş edebilir yaa prezervatif almaya utanıyorumeşime dedim oda bende alamam diyor akşama almadan gelme dicem ona eldiven olmuyor en iyisi o bide 10 cm soktum ölçtüm eşimin p... ölçtüm 15 cmdi çok yolum var değil mi dahaaa
canım kalınlık önemli bende aparatta 9 cm sokmuştum ama 2. denemde pe...hepsini aldım sen kalınlığı yapta içerisi bomboş zaten o ilerler ama git gel yap her defasında ona alışman lazım.yakınında bir yerde sağlık ocağı varsa pre...verirler git iste
git gele daha cesaret edemiyorumm sanki girişi çok sıkı gibi uğraşcam biraz dahaa
ben geldim uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin özüm sardınızmı sarmaları sen şimdi şişmişindir çiğ çiğ yediğin için
hoşbuldummm...sormaa yaaa çiğde yedim bir sürü pişmişteeee davul oldummm davullllllll:26::26::26::26::26::26:
anam kimse kalmamaışşşş burdaaa önceden bölemiydii burasııııı bütün kuduruklaarrr burdaydıkkk nere gittinizzz gııııııııııııııııııııııııı
kimse kalmamış burdaaaa git gel yapamıyorum öfffffffffffffffffff
pooff işten geldimmm koçiş yemek bekler ben eğzersiz yapcem .. yorgunum dosttlarım yorgunum yorgunnnnnn........
yawwww bu çalışan arkadaşlar ne işle meşgül yaş kaç.....çalışmak zorundalarmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?