Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım o sterecin buruşuk kısımlarıdır.bide stercin üzerine eldiven yada pre... geçir çünkü git gel yaparken stercin buruşuk kısımları bazen tahriş yapabiliyor.en azından huylanmazsın.git gel yap ilk önce epeyce bi sok kasmaya başladığında içinde beklet çıkarma gevşediğin an yavaş yavaş git geller yap git geller önemli canım alışsın bir şeyin girip çıktğına.jelide bolca sür

evet o tırtıklar soydu kesin resmen et parçaları ama acı yok ama onla git gel yaparsam tahriş edebilir yaa prezervatif almaya utanıyorum eşime dedim oda bende alamam diyor akşama almadan gelme dicem ona eldiven olmuyor en iyisi o bide 10 cm soktum ölçtüm eşimin p... ölçtüm 15 cmdi çok yolum var değil mi dahaaa

bişe dahaaaa streçle iyi girdi eldivenim sorunluydu o yüzden 2 gündüryapamadım die moralim bozuk hemen prezervatifi almaym

arkadaşlar bi bayan yazmıştı kocası askere gitmiş merak ettim onu 1 kere yapmış dahada yapamıyor mus arkadasım okuyorsanbekleme yalandan beklemekle geçmez bişe yapman gerek eninde sonunda olcak yap kurtulsunaklımız fikrimiz orası oldu vallahaaa yaaaa

canım kalınlık önemli bende aparatta 9 cm sokmuştum ama 2. denemde pe...hepsini aldım sen kalınlığı yapta içerisi bomboş zaten o ilerler ama git gel yap her defasında ona alışman lazım.yakınında bir yerde sağlık ocağı varsa pre...verirler git iste

git gele daha cesaret edemiyorumm sanki girişi çok sıkı gibi uğraşcam biraz dahaa

git gele daha cesaret edemiyorumm sanki girişi çok sıkı gibi uğraşcam biraz dahaa

girişi sıkı olsa sokamazsın demekki değil soktuktan sonra sağa sola oynat aparatı yanlarının esnediğini ve giriş kısmınında esnediğini göreceksin.git gel daha kolay oluyor soktuktan sonra yavaşca yapıcaksın baktın rahat biraz hızlandırabilirsin.

anam kimse kalmamaışşşş burdaaa önceden bölemiydii burasııııı bütün kuduruklaarrr burdaydıkkk nere gittinizzz gııııııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…