Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

özümüm bana sormadın ama ben cüvapp verim...muhasebeyle meşgulüm....çalışmak zorundayım malesefki....ilk fırsatta kurtulmaya çalışıorumm....ne kadar güzel dimi evde olmak

yafrumm aslındaa sen geldin aklımada öle dedim sabah yazmıssın yaa keşke evde oturan bayanların yerinde olsamda uyusam diee...gülümm çalışam senin yerine bi hafta uyu sende benim yerime bi haftaaa.....nie mecbursun cicim düğün ev borcu felanmıııııı

ay canım benim yerim ben seni yaaa....aynen düğün borcu düşün daha ev kredisi filan bile deil...düğün ev kurma borcumuz....hazirana azalacak ama tam bitmeyecek....dua et de çabuk geçsin yaaa

ay canım benim yerim ben seni yaaa....aynen düğün borcu düşün daha ev kredisi filan bile deil...düğün ev kurma borcumuz....hazirana azalacak ama tam bitmeyecek....dua et de çabuk geçsin yaaa

canımmmmm tez zamandaa kurtulursun borçlardan....sıkma canını buda gelir buda geçerr..... Allahın izniylee geçer bu sıkıntıntında biter bu borçların inşallahhh...

özümüm 10 dk ya takıldım işten çıkmam lazım...benim ki de keci_ ile başlayan sık sık aç çünkü ben buraya fazla giremiorum hadi öptüm iyi akşamlar

cnm forumu okurmusun burda yenen ark. hikayelerini okuyun lütfen dilatör yerine bulamadıgımız için mum kullanyoruz korkacak bişey yok herkes bu şekilde yeniyor sende hemen başla tatlım egz.
kelebikcim nasilsin canim hamismisin?sanki öyle 1yerde okudum süpheleniyomusun?
regli oldum tatlım zaten mantar enf.falan cıktı ilaç kullanıyroum iyiki değilmişim.
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
sıklımak yok ne gzel yapmısın p... ama egz.yaparken denemeyin diyoz boşuna mı diyoz kız.
venüscüm ben egzersiz yapamıyrm malesef orta parmak tek bogumda takıldım kaldım ben p..s denemesi yapıyrm sürekli onda iyiyim
p... iyiyim demişin nasıl ???

sağol gülsecim ya aslında kolay bir şeymiş hiç bir şey hissetmedim sadece git gellerde çişim gelir gibi oldu ve popoma basıçn oldu.dünden beri durmadan tuvalete işliyom çok değişik bir his ya[/QUOTE]
kzı nazlı g noktasına değdiği için o baskı zevk noktan yani cnmcm ilişki öncesi idarrınızı yapın :))))
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ooofff ooofff kızlaaarr hepinize meraba :44: 15 günlük evliyim halen tık yok yaaa ama bende kasılma falan olmuyo sadece içime almıyorum acıcak korkusu yüzünden acaba ben de mi bu illette yakalndım yaaa
cnm egz. 1 hafta 10 günde aşabilceğin bişey forumu okumanı tavsiye ederim.cnmcm göreceksin çok kolay ben 3.5 yıl boşuna bekledim lütfen gayret et ve eg.başla cnmcm zaten p... değdirebiliyosun kolay olur cnmcm
ben 17 cm mum alabiliyırm ama ne kan ne yırtılma ne zar var hiç bişy anlamadım bnede kızlar:44::44::44:

kız ne yırtılması pırtılması ki sen ne bekliyodun tabiki bişey yok güzel gidiyorsun kalınlık nekadar cnm p... boyutuna yaklaştınmı cnmcm

ii cnm ne olsun 3 gündür dr. dayım mantar idrar yolu enf. çıktı burada hamiş deilim iyiki deilim çünkü tedavi olmam gerekiyordu ii oldu . sende çok yeme kız dobiş olcan sonra bak

hakkında hayırlııısııı canımmm ...bebişinde olacağıı gün gelecek inşallahhh...bu arada nazlıdan hala haber yok değilmiiiiiii

mumla ama streçli diye belkide yarın pr... alıyorum mumda ince küçük hemen bodoslamaatlamadım

canııımm sen 2 parmağı alıosun mumu nasıl alamıonnn...zaten hemen alamazsınnn alırken nefes egsersizleriiii ıkınmayı unutmaaa...yeni bi aparata başladındaa onu alman bi kaç gün sürer zaten.....prezer.... mi alcan sağlık ocağındn al beleşeee 12 tane veriolarrrr...ben alıodummm ...ad soyad yaş neden çocuk düşünmüosunuz die soruoo bende vajii tedavisi görüom demştimmmmm

yaaa ben o kadar yavaşitiyorum ki eşim böle girene kadar oooo 2 gün geçer hızlıca sokucmamızzaman olucak mı buggün baya uğraştım bakalım yarın nasıl olcak belkim genişlemiştir azcıkk

yaaa ben o kadar yavaşitiyorum ki eşim böle girene kadar oooo 2 gün geçer hızlıca sokucmamızzaman olucak mı buggün baya uğraştım bakalım yarın nasıl olcak belkim genişlemiştir azcıkk

henmen olmaz cicim birazzz beynin vajin alışacakk...eşinle yapma kısss..o işteyken sen yalnız yappp..onlar bin tane laf derrr moral vereceklerine iyice bozarlarrrr

henmen olmaz cicim birazzz beynin vajin alışacakk...eşinle yapma kısss..o işteyken sen yalnız yappp..onlar bin tane laf derrr moral vereceklerine iyice bozarlarrrr

hayır hayır egzersiz değil cinsel birleşmeyi diyorumohızlıca girebilcek mi onu diyorummm benyavaşyavaşsokuyorumyaa hızlıca egzersiz yapabilicek miyim

hayır hayır egzersiz değil cinsel birleşmeyi diyorumohızlıca girebilcek mi onu diyorummm benyavaşyavaşsokuyorumyaa hızlıca egzersiz yapabilicek miyim

bismillahhhh hemencicik girmezz yaniii girerde senin beynin izin vermess bi kaç gün p...s ucu deneyinnn öyle egsersiz yapınnn sonraa zaten bi bakıosun yarısııı giriooo hiç ummadın andaaaa gene hiç ummadın andaaa hepsi girio öenmli olan senin kasılmaman izin vermen vee nefes alıp verip ıkınmannn ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…