- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.961
özümüm bana sormadın ama ben cüvapp verim...muhasebeyle meşgulüm....çalışmak zorundayım malesefki....ilk fırsatta kurtulmaya çalışıorumm....ne kadar güzel dimi evde olmak
yafrumm aslındaa sen geldin aklımada öle dedim sabah yazmıssın yaa keşke evde oturan bayanların yerinde olsamda uyusam diee...gülümm çalışam senin yerine bi hafta uyu sende benim yerime bi haftaaa.....nie mecbursun cicim düğün ev borcu felanmıııııı
ay canım benim yerim ben seni yaaa....aynen düğün borcu düşün daha ev kredisi filan bile deil...düğün ev kurma borcumuz....hazirana azalacak ama tam bitmeyecek....dua et de çabuk geçsin yaaa
kızlar ii geceler hepinize
ben pek sık giremiorum buarada biraz yoğun çalışıorum
bişi sorucam o mumu vajinayamı sokuyosunuz allah aşkına
bende bu sorunla uğraşıorum ama burada yazılanlar beni çok ürkütüo
regli oldum tatlım zaten mantar enf.falan cıktı ilaç kullanıyroum iyiki değilmişim.kelebikcim nasilsin canim hamismisin?sanki öyle 1yerde okudum süpheleniyomusun?
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:GÜNAYDIN MELEKLER
koçişi gönderdim yine sabahın erken saatinde soluğu burada aldım.inşallah herkes güne MUTLU ve HUZURLU başlar.Ben çokkkk mutluyum pe...kalan 3 cm de dün gece kolayca girdi.3 kere tam giriş yaptık git gel yaptı eşim ne a.. ne ağ.. ne kırmızı hiç bir şey olmadı.girdiğini hissetmedim bile tamamen olay vajinin açık olmasıyla alakalı yani pozisyonla pazar günkü zaferde kasılmam olmuştu ama bacaklarımı kasmıştım.dün bacaklarımı ellerimle tutup göğüsüme doğru iyice çektim ve çok rahat oldu.eşimde bende çok sevinçliyiz koçiş milli oldum diyo seviniyorDarısı tüm arkadaşların başına kızlar egzersizleri sıkı tutun inanın 1 haftaya kalmadan oluyor bu iş boşa geçen 4.5 ayıma yanıyorum.buraya ilk üye olduğumda başlasaydım keşke diyorum.Rabbim sizlerede kolaylık versin.yardıma ihtiyacı olanlara seve seve yardım ederim.hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorumm iyiki varsınız
sıklımak yok ne gzel yapmısın p... ama egz.yaparken denemeyin diyoz boşuna mı diyoz kız.kızlar akşam p.. denemesi yaptık femolub jelde geldi sadece 4 cm içime alabildim ama jel çok kayganlaştırıyor tam yapamadık çünkü ben yine kendimi sıktım ama 1 haftaya bu işi bitiricem artık önceden içime bişiler alırken zorlanıyordum artık daha rahatım ama konu p.. gelince biraz tırsıyorum ama 1 hafta 10 güne kalmaz taze gelin olcam allahın izniyle ne olur dua edin artık çok sıkıldım bu vajilikten ya:84::84::84:
p... iyiyim demişin nasıl ???venüscüm ben egzersiz yapamıyrm malesef orta parmak tek bogumda takıldım kaldım ben p..s denemesi yapıyrm sürekli onda iyiyim
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:venüscümmm ebruli1988 arkadaşımız da başarmış onu da listeye eklersin 29.03.2011 eşu an işi olduğu için kendisi paylaşamadı bu güzel haberi benden rica etti.daha sonra bizzat kendisi inletir sayfayı :92::92::92:
cnm egz. 1 hafta 10 günde aşabilceğin bişey forumu okumanı tavsiye ederim.cnmcm göreceksin çok kolay ben 3.5 yıl boşuna bekledim lütfen gayret et ve eg.başla cnmcm zaten p... değdirebiliyosun kolay olur cnmcmooofff ooofff kızlaaarr hepinize meraba :44: 15 günlük evliyim halen tık yok yaaa ama bende kasılma falan olmuyo sadece içime almıyorum acıcak korkusu yüzündenacaba ben de mi bu illette yakalndım yaaa
ben 17 cm mum alabiliyırm ama ne kan ne yırtılma ne zar var hiç bişy anlamadım bnede kızlar:44::44::44:
kelebek naberr cicimmmmm görüşemiozzz ne örüonnnnnnn
ii cnm ne olsun 3 gündür dr. dayım mantar idrar yolu enf. çıktı burada hamiş deilim iyiki deilim çünkü tedavi olmam gerekiyordu ii oldu . sende çok yeme kız dobiş olcan sonra bak
nasıl git gel yapamıosun cicimm parmağınlamıı 2 parmaklamııı git gel yapamıosunnnnn
hakkında hayırlııısııı canımmm ...bebişinde olacağıı gün gelecek inşallahhh...bu arada nazlıdan hala haber yok değilmiiiiiii
mumla ama streçli diye belkide yarın pr... alıyorum mumda ince küçük hemen bodoslamaatlamadım
yok cnm ya çok merak ediyoruz inş. iyidirleri.
yaaa ben o kadar yavaşitiyorum ki eşim böle girene kadar oooo 2 gün geçer hızlıca sokucmamızzaman olucak mı buggün baya uğraştım bakalım yarın nasıl olcak belkim genişlemiştir azcıkk
henmen olmaz cicim birazzz beynin vajin alışacakk...eşinle yapma kısss..o işteyken sen yalnız yappp..onlar bin tane laf derrr moral vereceklerine iyice bozarlarrrr
hayır hayır egzersiz değil cinsel birleşmeyi diyorumohızlıca girebilcek mi onu diyorummm benyavaşyavaşsokuyorumyaa hızlıca egzersiz yapabilicek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?