Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ilkinde heyecan yapıyo insan ben bidaha sokamazsam diye 10 dk parmağı içerde tuttum buruşmuştu artık bide yapışmış jelden sanki zamanla alışıyosun hiç korkma sen en önemli adımı attın acımadığını gördün ve ilk seferinde ileri geri yapabilmen bile çok iyi bir başlangıç % 50 si gitmiş bebişim düzenli yaparsan çok yakında halayını çekeriz inşallah kendine güven lütfen bilinç altının seni etkilemesi izin verme kendine güven gerisi gelecek bebişim

canım bakiresin zamanla esniyor vaji ama öyle büyük bi açıklık olmaz zaten nette bakabilrsin seni etkilemeyecekse fotolarına....ben evlenmeden önce bende o delik yok sanıyodum ama varmış

evet galiba gerçek anlamda ilişki yaşamaya başlayınca artık p... nin şekline uyum sağlayacak ve her defasında daha da rahat girmeye başlicak.ilk başta eşim de ben de benim v... deliğimin olmadığını düşünüyoduk doktora gittim o da herşey yolunda dedi.ama işte bi kere girse p... o büyüklükte bi kere açılsa psikolojik olarak rahatlicam.hayırlısı.sabredicem biraz daha.

canımm yapacağın egzersizler vajinin aslında ne kadar esnek olduğunu ve içine ne göndersen okadar esneyebileceiğini gösteriyor.bende ilk zamanlar baya takmıştım deliğin küçüklüğüne ama parmaktan başlayıp p.. boyutunda aparata kadar egzersiz yapıp rahatlamıştımm.sonrda p... ile başarmıştımm.aynı şeyler senin içinde geçerli o delik sen rahat olduğun sürece esniyor ve açılıyor

Herkese selamlar,

Kızlar bugün ikinci denememizde başarıyla sonuçlandı, Allaha çok şükür bu dertten tamamen kurtulduğuma inandım, Rabbim bütün arkadaşlarıma nasip etsin..
eğer burayı bulmasaydım hala ağlayıp, sızlayıp mucize bekliyor olacaktım. burdan aldığım destek, gördüğüm dostluk, her zaman yanımda olan sizler sayesinde ve Allahın izniyle hayatımdaki en büyük problemi çözdüm. hepinize çok ama çok teşekkürler..Terazi88, venüsten, rana, kelebek, seren ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum,canımsınız..
Allah sizden razı olsun, Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin..

rabbim kimselere vermesin bu sıkıntıyııııı......

özüüüm senin adını yazmamışım ama sana da çok teşekkür ederim canım, kızma bana hızlı hızlı yazdım mesajı :) ismini yazamadığım bütüüüüüüüüüüün arkadaşlarıma çok teşekkürler.
nasılsın canım? bebiş nasıl? umarım herşey yolundadır.
biz yarın evimize dönüyoruz inşallah, bundan sonra internete daha kolay giricem..
kendine ve bebişine dikkat et kuşum, Allah sizi korusun..

canım ne kızmasıııı...ben iyiyim elhamdülilllahhh......bebekte 1.5 aylıkmışşşş..herşey yolunda çok şükürrrrr....artık gel daaaa özlettin kendiniiiii kıss 1 ay oldu belkide senin orda oldunnnnn

çok şükür canım, ne güzel anne olcaksın :) Allah bize de nasip etsin..
bende özledim vallahi.. bir ayı geçti canım, inşallah yarın evime gidiyorum hayırlısıyla..

parmak yapiyorsan baska 1cisim sokmana gerek yokki canim benim.eger esinde yanasiyorsa,esinin parmagini koyup egzersis yapin.sonra sakin ol,kendini hazirla,beynini gözünü bunun olablecegine,ama sanirsam senin olamaz diye 1korkun yok.esinle biraz egzersis,iyi olur.benimki yaptimi yok yapmadi ona itici geliyordu,benim avantasim cinsel terapistimin olmasiydi,o bana yapiyordu.kendini hazir hissetmen gerek yani bunu istemen sart,kendini gaza getir.arkadaslarin dedigi gibi,bende sana üst.de olmani tavsiye ediyorum.kanganlastirici kullanman sart,2.kinizde kullanmalisiniz.

arkadaşlar çok sağolun kendimi sayenizde çok daha iyi hissediyorum :)) hepinizden Allah razı olsun okudukça başarabileceğime olan inancım artıyo... sadece bir kere yapabildim oda serçe parmağımla.. bi daha sokamadım ama kayganlaştırıcı falan yoktu bende bepanthen sürdüm elime öyle yaptım öyle olurmu zararı varmıdır bide prezervatif geçirmek mi gerekiyo ben geçirmedim geçirince dahamı kolay olur? en kolayı en oluru nedir?

ben jelle daha rahat yapıyorum ultrason jeli belkide ilk onunla denedim o yüzdendir hatta her gece bu ne zaman biter die düşünüyorum büyük boy almıştım

kıslar femolub jeli eşimde kullanabilirmi ikimizde kullansak dahamı kolay olur

tabiki kullanabilir bbişim zaten o su bazlı bir zararı olmaz

canım sen nasıl rahat hissediyosan ben mesela p..tifle yapamadım eldivenle yapamadım strech sardım yine rahat deildim en rahat çıplak elle yapıyodum oda mikrop açısından sakıncalı ne kadar yıkarsan yıka elini yine bulaşabilir ama benim o an mikrobu düşünecek halim yoktu şu iş bi olsun diye uğraşıyordum...yani sen nasıl rahatsan o şekilde yap egzersizini

Allahım vajinimi kesfettım meger yanlıs yere sokmaya calıstıgımdan canım yanıyomus sımdı yerını buldum fenolubun ucunun tamamını defalarca sokup ckardım kolaylıkla yaasasın yaaaaa gunlerdır aklımı mesgul edıyodu nasıl yapıcam bu egzersızlerı ben dıye cok zor gelıyodu yapmak ıstemıyodum bugun ıstemeyerekte olsa basladım kalbım yerınden cıkacak gıbıydı ama vajınamı kesfedıp acı cekmeyınce havalara uctum suan devam etmeyı okadar ıstıyorumkı kımse dokunmasa sabaha kadar ugrasabılırım(sapıkmıyım ne) yenı deneyecek olan arkadaslara tavsıyem hıc ama hıc beklemeyın benım bugun ılk gunum olmasına ragmen okadar umıtlendımkı sevıncten ucuyorum 1.5 yıllık sıkıntım sona erecek cok yakında ınsallah Allah bana yardımcı olan herkezden bınlerce kez razı olsun hepınıze cok tsk ederım arkadaslar egzersızlerımın sonuclarını yazmaya devam edıcem yalnız bısı daha sorcam bakıre oldugum ıcın sokup cıkardıgım seylerden dolayı zarımda yırtılma veya kanama olurmu bıde ılk soktugum anda ıcım bı tuhaf oluyo ınce bı hıs oluyo bu nedir..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…