- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.701
arkadaşlar ilk defa denedim serçe parmağımı sonuna kadar içime aldım içimde ileri geri yaptım ve sıkıp bıraktım ama çooook kötü hissettim kendimi(( sonra hemen çıkardım ve bi daha sokmaya cesaret edemedim napcam şimdi (( ya bi daha sokamazsaam ((
kızlar bişey daha sorucam.ıkındığımda aynada bakarken v...nin ortasında bi et var gibi.ama parmak egzersizi yapınca o kayboluyo parmağım giriyo.normalde sizdedemi v... nin yapısı öyle.yoksa ıkınınca orda kocaman bi delik mi olmasl azım.ben ıkınsam da çok büyük bi delik yok.küçük bi açılma oluyo.ancak parmakla anlıyorum içinin genişliğini.
selam kızlar, son 1 hafta 10 gündür giremedim, iyisinizdir inş.
canım ilkinde heyecan yapıyo insan ben bidaha sokamazsam diye 10 dk parmağı içerde tuttum buruşmuştu artık bide yapışmış jelden sankizamanla alışıyosun hiç korkma sen en önemli adımı attın acımadığını gördün ve ilk seferinde ileri geri yapabilmen bile çok iyi bir başlangıç % 50 si gitmiş bebişim düzenli yaparsan çok yakında halayını çekeriz inşallah kendine güven lütfen bilinç altının seni etkilemesi izin verme kendine güven gerisi gelecek bebişim
canım bakiresin zamanla esniyor vaji ama öyle büyük bi açıklık olmaz zaten nette bakabilrsin seni etkilemeyecekse fotolarına....ben evlenmeden önce bende o delik yok sanıyodum ama varmış
evet galiba gerçek anlamda ilişki yaşamaya başlayınca artık p... nin şekline uyum sağlayacak ve her defasında daha da rahat girmeye başlicak.ilk başta eşim de ben de benim v... deliğimin olmadığını düşünüyoduk doktora gittim o da herşey yolunda dedi.ama işte bi kere girse p... o büyüklükte bi kere açılsa psikolojik olarak rahatlicam.hayırlısı.sabredicem biraz daha.
herkese selamlar,
kızlar bugün ikinci denememizde başarıyla sonuçlandı, allaha çok şükür bu dertten tamamen kurtulduğuma inandım, rabbim bütün arkadaşlarıma nasip etsin..
Eğer burayı bulmasaydım hala ağlayıp, sızlayıp mucize bekliyor olacaktım. Burdan aldığım destek, gördüğüm dostluk, her zaman yanımda olan sizler sayesinde ve allahın izniyle hayatımdaki en büyük problemi çözdüm. Hepinize çok ama çok teşekkürler..terazi88, venüsten, rana, kelebek, seren ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum,canımsınız..
Allah sizden razı olsun, rabbim bütün dualarınızı kabul etsin..
rabbim kimselere vermesin bu sıkıntıyııııı......
özüüüm senin adını yazmamışım ama sana da çok teşekkür ederim canım, kızma bana hızlı hızlı yazdım mesajı :) ismini yazamadığım bütüüüüüüüüüüün arkadaşlarıma çok teşekkürler.
nasılsın canım? bebiş nasıl? umarım herşey yolundadır.
biz yarın evimize dönüyoruz inşallah, bundan sonra internete daha kolay giricem..
kendine ve bebişine dikkat et kuşum, Allah sizi korusun..
canım ne kızmasıııı...ben iyiyim elhamdülilllahhh......bebekte 1.5 aylıkmışşşş..herşey yolunda çok şükürrrrr....artık gel daaaa özlettin kendiniiiii kıss 1 ay oldu belkide senin orda oldunnnnn
ağlamak isityorumm demek tedavi 1 hafta!! gerçekten mi??
şimdi o zaman şöyle açıklayayım
ben 3 parmağımı da rahatça sokabiliyorum ama yabancı bir cisi m hiç sokmadım
eşi biras hızlı davrandığından mıdır bilmiyorum anında kitlenip bütün vücudum soğumaya ve kasılmaya başlıyor çok zor bir an
jinekolojik muayene oldum kadın vajinama ördek ağzı gibi bir şey sokmaya çalıştı
bi problem yokmuş
1.arkadasin evindeydim onun bilgisiyarindan msn.e girmeye calistim giremedim belki seni bekletmisimdir aksam görüsürüz
arkadaşlar çok sağolun kendimi sayenizde çok daha iyi hissediyorum :)) hepinizden Allah razı olsun okudukça başarabileceğime olan inancım artıyo... sadece bir kere yapabildim oda serçe parmağımla.. bi daha sokamadım ama kayganlaştırıcı falan yoktu bende bepanthen sürdüm elime öyle yaptım öyle olurmu zararı varmıdır bide prezervatif geçirmek mi gerekiyo ben geçirmedim geçirince dahamı kolay olur? en kolayı en oluru nedir?
kıslar femolub jeli eşimde kullanabilirmi ikimizde kullansak dahamı kolay olur
arkadaşlar çok sağolun kendimi sayenizde çok daha iyi hissediyorum :)) hepinizden Allah razı olsun okudukça başarabileceğime olan inancım artıyo... sadece bir kere yapabildim oda serçe parmağımla.. bi daha sokamadım ama kayganlaştırıcı falan yoktu bende bepanthen sürdüm elime öyle yaptım öyle olurmu zararı varmıdır bide prezervatif geçirmek mi gerekiyo ben geçirmedim geçirince dahamı kolay olur? en kolayı en oluru nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?