Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bebişim süpersin burda esneterek yapıyorsun yırtılmayıkaandan at öle bişe olamaz esnicek kanamıcak yırtılmıcak devam et ruh haline göre aşmalarını yükselt hemen baş parmağına geç lup diye içineçekcek ki düşün baş parmak bişe değil o neleri alıyor içine devam et harika gidiyorsun say mesela bugün 1 gün günden güne aşamalara hayret etceksin hergün mutlaka bir kademe yüksel bu çok önemli yerinde sayma

afferinnnnnn bebişimmmm ohhhhh bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek sana kız ben ilk parmağı soktuğumda yatağın üstünde zıp zıpladımmmm camı açıp bağırmak istedim ben parmağımı sokabiliryorum acı yokmuş diye bunu yapmadım tabi canım o hissettiğin his karıncalanma gibi bişey zamanla alışıcan kaybolcak o his merak etme bişey olmaz kırmızı gelmez için rahat olsun p...sle git gel yaptığınızda gider muhtemelen kızlık ama egzersiz yapan çoğu kişiden gelmedi esnediği için zaten geldiğindede hiç bişey anlamıyoki insan

tsk ederım cnm aydınlattıgın ıcın valla bukadarcık sey bıle cok mutlu ettı benı aslında önemlı olan vajının gırısını bulabılmekmıs et parcası engel oluyo dıyodum meger yanlıs yere zorluyomusum dedıklerını dıkkate alıcam ve gunden gune asamalarımı yukseltıcem buraya yazmayıda asla ıhmal etmem sayenızde cok motıve oluyorum yasasın kadın dayanısması cooooooook tsk ederımmmmm

yuppi bu havayla beni geçersin sen et parçası falan yok unut onu unut orası zaten delik düşünsene ufak bir delikte değil adet günümüzde ne kadar çok k.n akıyor ordan küçük bir yer olsa akarmı okadar kan düşün devan et hiç durma hergün bi aşama yüksel bende ilk böle mutlu olmuştum insanın psikolojisi düzeliyor valla

ya ne kadar tsk etsem az sizlere Allah tum dualarınızı kalbul etsın ya okadar ferahlatıyosunuzkı ıcımı özguvenım gerı gelıyo sımdı gıdıyorum tekrar denemeye :) sans dıleyın bugunluk sadece fenolubun tamamını alıcam yarın serce parmak ertesı gun ısaret ertesi gun baska bısı derken kurtulucam ınsallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah..........................

valla kıslar bende p.. harici her bişey soktum bu haftada p.. denicez bakalım bi arkadaş yazmış üstte ters pozisyon mantıklı geldi bakalım bide öle denicem denemekten ne çıkar hafta sonuna kadar muma devam edim gene psikolojimi bozmak istemiyorum biraz daha esneteyim gerçi esneye esneye daha ne kadar esnicekse

rica ederim cnm elimden geldiği kadar yardımcı olurum ne demek sizind için burdayız biz.
cnm benim ne güzel bir parça katkımız olduysa ne mutlu allah baska sıkıntı yasatmasın cnmcm ne güzel...
kıslar femolub jeli eşimde kullanabilirmi ikimizde kullansak dahamı kolay olur
kullanabilir tatlım ama sen içine sıkıcanya yeterlide olur yani 2 fıs tamam :)))
cnm ultarson jeli al medikalden hem ucuz hem zararsız. prez.kaygan oldugu için daha kolay oluyor ben prez.yapmıstım cnmcm femolubta kayganlastırıcı jel o p.. denemesinde daha ii cnmcm ozmaan alırsın.

egz.esnedigi için öle bişey olmuyor cogu ark.duymadım benimki ilk p... denemesinde oldu ama ben bişey anlamadım cnmcm ilişkiden sonra wc de oturdugumda geldi bikaç damla okadar ....

yaa arkadaşlar özelden yenen arkadaşa bişi sorabilir miyim kim musait
at tatlım sor ben müsaitim.

no no no kız öle çok yavaş olur ya mesela bak bugün formun yerinde hemen serçe parmağa geç bence alır kademe atla günde mesela tamam yarın geç serçeye ama serçeden sonra işarete geç o gün ertesi gün işaretle yap sonra orta parmak sonra hazırsan işaretle ortak parmak ikiside hızlandır yani bu çok öneli bide gitgel yap bak açılıyor kendilinden daireler yap sağa sola esnet bunlar süper oluyor

aynen bende p..s boyutunda mumum artık esnet esnet kaçıyormuyuz kendimizce ne dersin

harika tatlım aferin sana bu azimle en kısa zamanda yencen inş. halayda çekcez yaldızlı ismini yazcaz cnmcm olalala
olcak tatlım az kaldı mum p.. boyutunda deilmi ooo sen çoktan hazırsın tatlım p... denemesinden öncede mumla yap esnemiş olcak zaten cup gircek oalalala halaya az kaldı bu haftasonuda halay cekcez ...

vajin artık boyut değiştiriyor kegeli öğren kasma olmaz kontrol edrsin

aynenaynen bıdıkcan aynı aşamadayız var mısın yarışa

cnm klitorisine yakın olan delik aynadan bakınca ıkınınca acılan delik arkadakini kolay göremezsin zaten oturur poz. kasmısındır kendını ondan agrımıstır kasıkların bide idrar yaparken tut bırak onunda faydası oluyor.

aynenaynen bıdıkcan aynı aşamadayız var mısın yarışa

tatlım hiç acelem yok 1 yıldır bekliyorum az daha beklerim olmayınca motivasyonum düşüyor egzersizide bırakıyorum mayısa kadar ben kendime süre verdim zaten mayıs doğum günüm kocişle sevgili günüm evlenme teklif ettiği ay her bişi mayısta yaptık bide vajiliğide mayısa kadar atlatsam ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…