- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.721
Allahım vajinimi kesfettım meger yanlıs yere sokmaya calıstıgımdan canım yanıyomus sımdı yerını buldum fenolubun ucunun tamamını defalarca sokup ckardım kolaylıkla yaasasın yaaaaa gunlerdır aklımı mesgul edıyodu nasıl yapıcam bu egzersızlerı ben dıye cok zor gelıyodu yapmak ıstemıyodum bugun ıstemeyerekte olsa basladım kalbım yerınden cıkacak gıbıydı ama vajınamı kesfedıp acı cekmeyınce havalara uctum suan devam etmeyı okadar ıstıyorumkı kımse dokunmasa sabaha kadar ugrasabılırım(sapıkmıyım ne ) yenı deneyecek olan arkadaslara tavsıyem hıc ama hıc beklemeyın benım bugun ılk gunum olmasına ragmen okadar umıtlendımkı sevıncten ucuyorum 1.5 yıllık sıkıntım sona erecek cok yakında ınsallah Allah bana yardımcı olan herkezden bınlerce kez razı olsun hepınıze cok tsk ederım arkadaslar egzersızlerımın sonuclarını yazmaya devam edıcem yalnız bısı daha sorcam bakıre oldugum ıcın sokup cıkardıgım seylerden dolayı zarımda yırtılma veya kanama olurmu bıde ılk soktugum anda ıcım bı tuhaf oluyo ınce bı hıs oluyo bu nedir..:)
Allahım vajinimi kesfettım meger yanlıs yere sokmaya calıstıgımdan canım yanıyomus sımdı yerını buldum fenolubun ucunun tamamını defalarca sokup ckardım kolaylıkla yaasasın yaaaaa gunlerdır aklımı mesgul edıyodu nasıl yapıcam bu egzersızlerı ben dıye cok zor gelıyodu yapmak ıstemıyodum bugun ıstemeyerekte olsa basladım kalbım yerınden cıkacak gıbıydı ama vajınamı kesfedıp acı cekmeyınce havalara uctum suan devam etmeyı okadar ıstıyorumkı kımse dokunmasa sabaha kadar ugrasabılırım(sapıkmıyım ne ) yenı deneyecek olan arkadaslara tavsıyem hıc ama hıc beklemeyın benım bugun ılk gunum olmasına ragmen okadar umıtlendımkı sevıncten ucuyorum 1.5 yıllık sıkıntım sona erecek cok yakında ınsallah Allah bana yardımcı olan herkezden bınlerce kez razı olsun hepınıze cok tsk ederım arkadaslar egzersızlerımın sonuclarını yazmaya devam edıcem yalnız bısı daha sorcam bakıre oldugum ıcın sokup cıkardıgım seylerden dolayı zarımda yırtılma veya kanama olurmu bıde ılk soktugum anda ıcım bı tuhaf oluyo ınce bı hıs oluyo bu nedir..:)
yaa arkadaşlar özelden yenen arkadaşa bişi sorabilir miyim kim musait
bebişim süpersin burda esneterek yapıyorsun yırtılmayıkaandan at öle bişe olamaz esnicek kanamıcak yırtılmıcak devam et ruh haline göre aşmalarını yükselt hemen baş parmağına geç lup diye içineçekcek ki düşün baş parmak bişe değil o neleri alıyor içine devam et harika gidiyorsun say mesela bugün 1 gün günden güne aşamalara hayret etceksin hergün mutlaka bir kademe yüksel bu çok önemli yerinde sayma
tsk ederım cnm aydınlattıgın ıcın valla bukadarcık sey bıle cok mutlu ettı benı aslında önemlı olan vajının gırısını bulabılmekmıs et parcası engel oluyo dıyodum meger yanlıs yere zorluyomusum dedıklerını dıkkate alıcam ve gunden gune asamalarımı yukseltıcem buraya yazmayıda asla ıhmal etmem sayenızde cok motıve oluyorum yasasın kadın dayanısmasıcooooooook tsk ederımmmmm
afferinnnnnn bebişimmmm ohhhhh bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek sanakız ben ilk parmağı soktuğumda yatağın üstünde zıp zıpladımmmm camı açıp bağırmak istedim ben parmağımı sokabiliryorum acı yokmuş diye bunu yapmadım tabi canım o hissettiğin his karıncalanma gibi bişey zamanla alışıcan kaybolcak o his merak etme bişey olmaz kırmızı gelmez için rahat olsun p...sle git gel yaptığınızda gider muhtemelen kızlık ama egzersiz yapan çoğu kişiden gelmedi esnediği için zaten geldiğindede hiç bişey anlamıyoki insan
rica ederim cnm elimden geldiği kadar yardımcı olurum ne demek sizind için burdayız biz.saol kelebek00 . ya bugün o kadar şey öğrendim ki senden çok rahatladım inan bana.daha bilinçli ve ben de normalim düşüncesiyle çalışıcam artık egzersizlere.kendmde bi anormallik olduğunu düşünmeye başlamıştım artık.ama rahatladım gerçekten.çok teşekkür ederim ya saol cnm benim.
cnm benim ne güzel bir parça katkımız olduysa ne mutlu allah baska sıkıntı yasatmasın cnmcm ne güzel...Herkese selamlar,
Kızlar bugün ikinci denememizde başarıyla sonuçlandı, Allaha çok şükür bu dertten tamamen kurtulduğuma inandım, Rabbim bütün arkadaşlarıma nasip etsin..
eğer burayı bulmasaydım hala ağlayıp, sızlayıp mucize bekliyor olacaktım. burdan aldığım destek, gördüğüm dostluk, her zaman yanımda olan sizler sayesinde ve Allahın izniyle hayatımdaki en büyük problemi çözdüm. hepinize çok ama çok teşekkürler..Terazi88, venüsten, rana, kelebek, seren ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum,canımsınız..
Allah sizden razı olsun, Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin..
kullanabilir tatlım ama sen içine sıkıcanya yeterlide olur yani 2 fıs tamam :)))kıslar femolub jeli eşimde kullanabilirmi ikimizde kullansak dahamı kolay olur
cnm ultarson jeli al medikalden hem ucuz hem zararsız. prez.kaygan oldugu için daha kolay oluyor ben prez.yapmıstım cnmcm femolubta kayganlastırıcı jel o p.. denemesinde daha ii cnmcm ozmaan alırsın.arkadaşlar çok sağolun kendimi sayenizde çok daha iyi hissediyorum :)) hepinizden Allah razı olsun okudukça başarabileceğime olan inancım artıyo... sadece bir kere yapabildim oda serçe parmağımla.. bi daha sokamadım ama kayganlaştırıcı falan yoktu bende bepanthen sürdüm elime öyle yaptım öyle olurmu zararı varmıdır bide prezervatif geçirmek mi gerekiyo ben geçirmedim geçirince dahamı kolay olur? en kolayı en oluru nedir?
egz.esnedigi için öle bişey olmuyor cogu ark.duymadım benimki ilk p... denemesinde oldu ama ben bişey anlamadım cnmcm ilişkiden sonra wc de oturdugumda geldi bikaç damla okadar ....Allahım vajinimi kesfettım meger yanlıs yere sokmaya calıstıgımdan canım yanıyomus sımdı yerını buldum fenolubun ucunun tamamını defalarca sokup ckardım kolaylıkla yaasasın yaaaaa gunlerdır aklımı mesgul edıyodu nasıl yapıcam bu egzersızlerı ben dıye cok zor gelıyodu yapmak ıstemıyodum bugun ıstemeyerekte olsa basladım kalbım yerınden cıkacak gıbıydı ama vajınamı kesfedıp acı cekmeyınce havalara uctum suan devam etmeyı okadar ıstıyorumkı kımse dokunmasa sabaha kadar ugrasabılırım(sapıkmıyım ne ) yenı deneyecek olan arkadaslara tavsıyem hıc ama hıc beklemeyın benım bugun ılk gunum olmasına ragmen okadar umıtlendımkı sevıncten ucuyorum 1.5 yıllık sıkıntım sona erecek cok yakında ınsallah Allah bana yardımcı olan herkezden bınlerce kez razı olsun hepınıze cok tsk ederım arkadaslar egzersızlerımın sonuclarını yazmaya devam edıcem yalnız bısı daha sorcam bakıre oldugum ıcın sokup cıkardıgım seylerden dolayı zarımda yırtılma veya kanama olurmu bıde ılk soktugum anda ıcım bı tuhaf oluyo ınce bı hıs oluyo bu nedir..:)
at tatlım sor ben müsaitim.yaa arkadaşlar özelden yenen arkadaşa bişi sorabilir miyim kim musait
ya ne kadar tsk etsem az sizlere Allah tum dualarınızı kalbul etsın ya okadar ferahlatıyosunuzkı ıcımı özguvenım gerı gelıyo sımdı gıdıyorum tekrar denemeye :) sans dıleyın bugunluk sadece fenolubun tamamını alıcam yarın serce parmak ertesı gun ısaret ertesi gun baska bısı derken kurtulucam ınsallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah..........................
valla kıslar bende p.. harici her bişey soktum bu haftada p.. denicez bakalım bi arkadaş yazmış üstte ters pozisyon mantıklı geldi bakalım bide öle denicem denemekten ne çıkarhafta sonuna kadar muma devam edim gene psikolojimi bozmak istemiyorum biraz daha esneteyim gerçi esneye esneye daha ne kadar esnicekse
harika tatlım aferin sana bu azimle en kısa zamanda yencen inş. halayda çekcez yaldızlı ismini yazcaz cnmcm olalalaya ne kadar tsk etsem az sizlere Allah tum dualarınızı kalbul etsın ya okadar ferahlatıyosunuzkı ıcımı özguvenım gerı gelıyo sımdı gıdıyorum tekrar denemeye :) sans dıleyın bugunluk sadece fenolubun tamamını alıcam yarın serce parmak ertesı gun ısaret ertesi gun baska bısı derken kurtulucam ınsallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah..........................
olcak tatlım az kaldı mum p.. boyutunda deilmi ooo sen çoktan hazırsın tatlım p... denemesinden öncede mumla yap esnemiş olcak zaten cup gircek oalalala halaya az kaldı bu haftasonuda halay cekcez ...valla kıslar bende p.. harici her bişey soktum bu haftada p.. denicez bakalım bi arkadaş yazmış üstte ters pozisyon mantıklı geldi bakalım bide öle denicem denemekten ne çıkarhafta sonuna kadar muma devam edim gene psikolojimi bozmak istemiyorum biraz daha esneteyim gerçi esneye esneye daha ne kadar esnicekse
sağol canımbende bundan aliim:))) saat iki gibi ilk defa denemiştim şuan sızım var ve kasıklarım ağrıyo kendimi çok sıktığım içinmidir bi anormallik yoktur dimi doğru yeremi soktum acaba :))) gerçi başka delik yok dimi doğrudur :)))
harika tatlım aferin sana bu azimle en kısa zamanda yencen inş. halayda çekcez yaldızlı ismini yazcaz cnmcm olalala
olcak tatlım az kaldı mum p.. boyutunda deilmi ooo sen çoktan hazırsın tatlım p... denemesinden öncede mumla yap esnemiş olcak zaten cup gircek oalalala halaya az kaldı bu haftasonuda halay cekcez ...
sağol canımbende bundan aliim:))) saat iki gibi ilk defa denemiştim şuan sızım var ve kasıklarım ağrıyo kendimi çok sıktığım içinmidir bi anormallik yoktur dimi doğru yeremi soktum acaba :))) gerçi başka delik yok dimi doğrudur :)))
aynen bende p..s boyutunda mumum artık esnet esnet kaçıyormuyuz kendimizce ne dersin
aynenaynen bıdıkcan aynı aşamadayızvar mısın yarışa
valla son zamanlarım tadını çıkarayım artık vajilik bitcek gibi gelio bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?