- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.741
tatlım hiç acelem yok 1 yıldır bekliyorum az daha beklerim olmayınca motivasyonum düşüyor egzersizide bırakıyorum mayısa kadar ben kendime süre verdim zaten mayıs doğum günüm kocişle sevgili günüm evlenme teklif ettiği ay her bişi mayısta yaptık bide vajiliğide mayısa kadar atlatsam ohhhh
harika tatlım aferin sana bu azimle en kısa zamanda yencen inş. halayda çekcez yaldızlı ismini yazcaz cnmcm olalala
olcak tatlım az kaldı mum p.. boyutunda deilmi ooo sen çoktan hazırsın tatlım p... denemesinden öncede mumla yap esnemiş olcak zaten cup gircek oalalala halaya az kaldı bu haftasonuda halay cekcez ...
sllmm kızlarrregl oldmmm zaten artık listeyede konulmuyorm...herşeyden soğudum neyse sizleride üsmüyüm : by
kelebekim iş bitince kendi adımı yazın ama nikimi yazmayın ben kendi adımı size yazcam buraya ok çok öpüyorum siziii
sllmm kızlarrregl oldmmm zaten artık listeyede konulmuyorm...herşeyden soğudum neyse sizleride üsmüyüm : by
kıs ben normal doğumdan korkmuom ben kendimii vajınusmuslu da hissetmiorummm....sadece suan ilişki deneme yapmıoruz kasıklarımda hala ağrı oldundan eşim biraz geçsin diooo...benim korkum normal doğum değilll korkum başa dönmk Allah korusunnn ya dönmem gibi geliooooo kendimi yenmiş hissediom ama ne bilim....hemmm neden vajınusmuslularrr normal doğum yapamazmışşş uyuz oldum süleyman eserdağaaaa bizde her kadın gibi kadınızz...
hiç kurtulacağımı sanmıyorum bu dertten valla fenalık geliyo üstümeeeee
hiç kurtulacağımı sanmıyorum bu dertten valla fenalık geliyo üstümeeeee
sagolun arkadaslar desteklerınız ıcın ınanın sızlerle konusmak benı cok rahatlatıyor. kendı derdımle topıgın amacını saptırıyorum ama affedın nolur
slm cnm nasılsın ? nasıl gidiyor?
ne olsun canim iyi olmaya calisiyorum.evliligimde zor günler geciriyorum.bunu sana özelden yazmak isterim.ama ben özel yazmayyi bilmiyorum,nereyi tiklicam nereye giricem.
kızlar iyi akşamlar ben çıkyorum hepinizi çooookkk öpüyorum umarım yarın bol halaylı bi gün olur allaha emanet olun
Allahım vajinimi kesfettım meger yanlıs yere sokmaya calıstıgımdan canım yanıyomus sımdı yerını buldum fenolubun ucunun tamamını defalarca sokup ckardım kolaylıkla yaasasın yaaaaa gunlerdır aklımı mesgul edıyodu nasıl yapıcam bu egzersızlerı ben dıye cok zor gelıyodu yapmak ıstemıyodum bugun ıstemeyerekte olsa basladım kalbım yerınden cıkacak gıbıydı ama vajınamı kesfedıp acı cekmeyınce havalara uctum suan devam etmeyı okadar ıstıyorumkı kımse dokunmasa sabaha kadar ugrasabılırım(sapıkmıyım ne ) yenı deneyecek olan arkadaslara tavsıyem hıc ama hıc beklemeyın benım bugun ılk gunum olmasına ragmen okadar umıtlendımkı sevıncten ucuyorum 1.5 yıllık sıkıntım sona erecek cok yakında ınsallah Allah bana yardımcı olan herkezden bınlerce kez razı olsun hepınıze cok tsk ederım arkadaslar egzersızlerımın sonuclarını yazmaya devam edıcem yalnız bısı daha sorcam bakıre oldugum ıcın sokup cıkardıgım seylerden dolayı zarımda yırtılma veya kanama olurmu bıde ılk soktugum anda ıcım bı tuhaf oluyo ınce bı hıs oluyo bu nedir..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?