Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benimde acelem yok böle sefa çekelim biraz

kelebekim iş bitince kendi adımı yazın ama nikimi yazmayın ben kendi adımı size yazcam buraya ok çok öpüyorum siziii

sllmm kızlarr regl oldmmm zaten artık listeyede konulmuyorm...herşeyden soğudum neyse sizleride üsmüyüm : by

kelebekim iş bitince kendi adımı yazın ama nikimi yazmayın ben kendi adımı size yazcam buraya ok çok öpüyorum siziii

tamam cnm venüs listeye yazıyor jasminde yaldızlı yazıyor onlarada sölersin tatlım yazarlar nasıl istersen olalalaa...

canim mesasini begendim.ama begendim.diye 1yer varya oraya yazmayi basaramadim.herkes begendigi yazilarin altinda ismi yaziyor ama ben beceremedim.bak bende uyuz oldum simdi rabbim izin verirse yapariz. niye yapamayabilelimki,konusuyor iste sen bakma ona canim yaparsin hayatim.:81:hemde halay ceke ceke yapariz rabbim saglikla kucagina almayi alsin insallah.

hiç kurtulacağımı sanmıyorum bu dertten valla fenalık geliyo üstümeeeee

neden fanalık geldi tatlım bak ben kan aldıramam iğne olamam orama bakamam afedersin ama vajimi görmek istemediğim için ağda yapamam ağdacıya giderim düşün artık ben umutsuz vakayken allahın izniyle az bi zaman sonra bu dertten kurtulucam ama inandım bide sağolsun burdaki arkadaşlar ne sorarsan sor hiç sıkılmadan bıkmadan cvp veriyorlar

sagolun arkadaslar desteklerınız ıcın ınanın sızlerle konusmak benı cok rahatlatıyor. kendı derdımle topıgın amacını saptırıyorum ama affedın nolur

canim seni daha kutlamadan bu haberini okudum.rabbim insallah hayirlisiyla tez.zamanda saglikli hayirli 1.hamilelik nasip etsin sana,insallah 1.dahakine rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder:81:ben ve eminim bütün arkadaslarin seni seviyoruz kendine cok iyi bak cok dikkat et.

Son düzenleme:
ne olsun canim iyi olmaya calisiyorum.evliligimde zor günler geciriyorum.bunu sana özelden yazmak isterim.ama ben özel yazmayyi bilmiyorum,nereyi tiklicam nereye giricem.

cnm benim ismimin üstüne gel bas benim profilim acılınca özel mesaj yaz çıkıcak ona bas cnmcm oraya aynı bu sekilde mesaj kutusu cıkıyor ordan yaz cnmcm

buldunmu yaslandımcım kelebek00 yazıyorya yanında yeşil kare yanıyor hani ordaki kelebek00 ın üstüne bas özel mesaj cıkcak ona bas acılan pencereye yaz cnmcm sonra göndere bas ...

kizlar sizi daha tebrik etmedim.neolur kusuruma bakmayin/zor günler yasiyorum.hepinizi.candan kutluyorum.41.kere masallah size. rabbim bu beraberliginizi daim etsin.insallah bundan sonra hersey gönlünüzce olur.

çok sevindim cnm. yazdıklarında kendimi buldum. sana en fazla 5 gün veriyorum vajiyi yenmen için.işin en büyük kısmını halletmişsin .. bu haftasonu halayını çekeriz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…