- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.761
canim seni daha kutlamadan bu haberini okudum.rabbim insallah hayirlisiyla tez.zamanda saglikli hayirli 1.hamilelik nasip etsin sana,insallah 1.dahakine rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder:81:ben ve eminim bütün arkadaslarin seni seviyoruz kendine cok iyi bak cok dikkat et.
çok sevindim cnm. yazdıklarında kendimi buldum. sana en fazla 5 gün veriyorum vajiyi yenmen için.işin en büyük kısmını halletmişsin ..bu haftasonu halayını çekeriz inşallah :)
selam kızlaaar ben bugun fenolubun uc kısmını tamamen ıcıme aldıktan sonra gaza glıp seerce parmagımı aldım sonra o gazda yetmedı yuzuk parmagımıda soktum bı kackez ılerı gerı yaptım ıcını hıssettım hemde bu ılk denemem ılk egzersız gunumdu vajınamı tanımaya basladım valla cok mutluyumAllah herkeze kolaylık versın yarın tekrar parmak denemesı yapıcam bol bol ama bazı arkadaslar ıkı uc parmagını bırlestırıp sokuyolarmıs bıde penıs boyutunda mum sokuyolarmıs o zor geldı bana okuyunca ya onuda yapabılırmıyım acaba:26::26::26:
çok güzel canım böyle gidersen 4 güne biter.hiç biri zor değil canım şimdi sana öyle geliyor.
selam kızlaaar ben bugun fenolubun uc kısmını tamamen ıcıme aldıktan sonra gaza glıp seerce parmagımı aldım sonra o gazda yetmedı yuzuk parmagımıda soktum bı kackez ılerı gerı yaptım ıcını hıssettım hemde bu ılk denemem ılk egzersız gunumdu vajınamı tanımaya basladım valla cok mutluyumAllah herkeze kolaylık versın yarın tekrar parmak denemesı yapıcam bol bol ama bazı arkadaslar ıkı uc parmagını bırlestırıp sokuyolarmıs bıde penıs boyutunda mum sokuyolarmıs o zor geldı bana okuyunca ya onuda yapabılırmıyım acaba:26::26::26:
ınsalllaaaaaaaaah agzınızdan bal damlıyo valla tsk ederımmmmm...
kız sen napıyosun hiç karşılaşamadık nezamandır, nasıl gidiyo senin iş vajiyi alt edeli
kız sen napıyosun hiç karşılaşamadık nezamandır, nasıl gidiyo senin iş vajiyi alt edeli
sorma cnm çok yoğunum bu aralar, vajiyi yendim de vakit bulsam bi de pratik yapıcak :)şaka bi yana çok şükür herşey çok güzel işte yoğunluk yorgunluk var biraz pek vaktim olmuo buraya takılıcak. ama fırsat buldukça giriyorum hemen kısa da olsa. senin nasıl gidio
valla bende aynıyım hiç zaman bulamıyorumki regl oldum üzerine üşüttüm öyle kaldı yaaa inşallah gene rastlaşırızsorma cnm çok yoğunum bu aralar, vajiyi yendim de vakit bulsam bi de pratik yapıcak :)şaka bi yana çok şükür herşey çok güzel işte yoğunluk yorgunluk var biraz pek vaktim olmuo buraya takılıcak. ama fırsat buldukça giriyorum hemen kısa da olsa. senin nasıl gidio
SBARAN EBRULI MART kizlar isimlerinizi yazmayi unuttum kusura bakmayin. :44:kizlar sizi daha tebrik etmedim.neolur kusuruma bakmayin /zor günler yasiyorum.hepinizi.candan kutluyorum.41.kere masallah size. rabbim bu beraberliginizi daim etsin.insallah bundan sonra hersey gönlünüzce olur.
cimmbommm annemmm sen bu avatar resmini nie koydunu başkası sanıorum seni her seferindeeeee ama isme bakınca anlıommm vedee senle kimin niee problemi olsun sekerimmmm herkess durgun bu aralar cicimmm...artı ben msn pek açmam 16540 bilirr benim msn başım dertteee bişi anlamıom msn den oyusdenyafrumm ne sorunuuu olcekk cicimmmm
SBARAN EBRULI MART kizlar isimlerinizi yazmayi unuttum kusura bakmayin. :44:ve baska tebrik etmedigim arkadaslar varsa sizler.de benim kusuruma bakmayin.
ablacım msn deyim girsene konuşalım
cnm benim çok sevindim büyük ihtimalle hamişsin tatlım olalalalaaa cnm benim cooook sevindim allahım inş. kesinleşir.
canim benim insallah rabbim isteyen herkese versin.daha doktora gitmedim ama belirtiler oyle gozukuyor
sagol tatlim hepiniz dualarimdasiniz insallah rabbim isteyen herkese yasatsin.timam dikkat ediyom artikinnncanım çok sevindim rabbim hepimize göstersin bu günleri inşallah çok dikkat et kendine
tiyzesiiiiiiiiiiihadi inşallah yaaaaaaa tiyze olmak istiyorum bendikkat et kendine tatlım göbişinde bi melek vardır belki ona göre davran.hayırlısı neyse o olsun inşallah amin canim rabbim hayirlisini versin insallah.darisi tumm isteyen arkadaslarimin basina insallah.ama simdik daha dr.a gitmedim ya hayal gibi geliyor.:26:
ufff yapmadim yaaa diyorum reglim bir kac gun daha gecsin.bugun 3.gun olmam lagzimdi.ecrin kıssssssssssssssss kan testi yaptın mıııııı hemen yaaaapppp
yaptircam tatlim da reglimin birkac gun daha gecmesini bekliyorum.bide bugun tekrar test alip kendim yapacam.yawwww tuyo vermez olurmuyum hiraldee verecem canim benim darisi basina insallahay evet ecrinim kan testi yaptır kuzucum :)) hamileysen de tiyo ver bize hngi günler yaptın eheheh çatladık valla meraktan kızz
neden fanalık geldi tatlım bak ben kan aldıramam iğne olamam orama bakamam afedersin ama vajimi görmek istemediğim için ağda yapamam ağdacıya giderim düşün artık ben umutsuz vakayken allahın izniyle az bi zaman sonra bu dertten kurtulucam ama inandım bide sağolsun burdaki arkadaşlar ne sorarsan sor hiç sıkılmadan bıkmadan cvp veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?