Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benım sagol bende sızlerı coooooook sevıyorum melekler

yenı ısımler goruyorum hepınız hosgeldınız kızlar burayı buldunuz ya Allahın ıznıyle gerısı gelecek merak etmeyın burda 130dan fazla kısı derman buldu hıc yılmadan egzersız yapın bazen bıktıgınız usendıgınız hatta usudugunuz zamanlar olacak umutsuzluga duseceksınız ama ınanın bunu sadece sız yasamıyorsunuz yalnız degılsınız hepımız aynı yollardan gectık vajıyı köseye sıkıstırmadan bu ıs olmuyor sız ondan korkacagınıza o sıızden korksun

selam kızlaaar ben bugun fenolubun uc kısmını tamamen ıcıme aldıktan sonra gaza glıp seerce parmagımı aldım sonra o gazda yetmedı yuzuk parmagımıda soktum bı kackez ılerı gerı yaptım ıcını hıssettım hemde bu ılk denemem ılk egzersız gunumdu vajınamı tanımaya basladım valla cok mutluyum Allah herkeze kolaylık versın yarın tekrar parmak denemesı yapıcam bol bol ama bazı arkadaslar ıkı uc parmagını bırlestırıp sokuyolarmıs bıde penıs boyutunda mum sokuyolarmıs o zor geldı bana okuyunca ya onuda yapabılırmıyım acaba:26::26::26:

çok güzel canım böyle gidersen 4 güne biter.hiç biri zor değil canım şimdi sana öyle geliyor.

cnm nerden nereye gelebildiğini bi düşün, ondan sonra zor gelmez mum merak etme :) diyorum ya bak gör böyle gidersen h.sonuna tamamdır inşallah :) kendimi gördüm sende ben de böyle gaza gelmiştim ve o gazla işlem tamam sende devam et cnm, olumsuz bi durum olursa da moralini bozma, kendini motive ederek, inatla devam et. önce kafanda "yapıcam" dedikten sonra emin ol gerisi gelio. ama "acaba yapabilirmiyim" dediğin an beynine yapamama ihtimali yerleşio. yaniiii, çıkar aklından olumsuz herşeyi, tam gaz devam tatlım :)

kizlar sizi daha tebrik etmedim.neolur kusuruma bakmayin/zor günler yasiyorum.hepinizi.candan kutluyorum.41.kere masallah size. rabbim bu beraberliginizi daim etsin.insallah bundan sonra hersey gönlünüzce olur.
SBARAN EBRULI MART kizlar isimlerinizi yazmayi unuttum kusura bakmayin. :44: ve baska tebrik etmedigim arkadaslar varsa sizler.de benim kusuruma bakmayin.

Son düzenleme:

bilmem mi kız başımın belasııııııbaşı dertteymişmişmiş asıl benim başım dertte seninleeeeeee güzel anne

kızlar merhaba.ben dün ilk kez mumla yaptım.muma pamuk sardım iyice.sonra eldivene geçirdim falan kalınlaştı iyice.ama yaparken mum kırılıyo.şamdan mumuydu.rahat olmuyo.başka önerebileceğiniz bi aparat varmı.bi de baya zorladım dün.baş kısmı girdi mumun biraz.ve bugün yanıyo v... biraz.normaldir dimi bu durum?

dün şöyle bi bakim dedim yok yani mide bulantısından ölecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…