Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nehirsakarya nasıl gidiyor serçeve yüzük parmağını almışsınharika ilerliyorsunfarkındamısın bilmem git gel yap yavaş yavaş korkma hiç bişeolmuyor belki çişin gelme hissine kapılabilirsin obişedeğildevam et süperhemgit gelde esneme oluyor farkediceksin hiç geri gitme bugün işareti al gene 2 parmağını almaya çalış orda tut beklet yavaş yavaş gircek eğerolmassa zorlama parmakaklınlığında kalemveya mumla yap onunla esnet kalınlaştır geneaşamaaşama

offfffffffffffffffff grip oluorum galibaaaaaaaaaaaaaaaaaa burnm akıoooooo boğazım ağrıoooooooooooooooooooooo:84::84::84::84::84::84::84: sümüklerime hakim olamıorummmmmm

ayy ne güzel söylemişsin yaa cidden çişi geliyo gibi oluyo insan çok rahatsız bi durum yani

başlamadan yapamassın bebişimbaşla baknasıldevamıgeliyor umutsuz vaka olma kendinizehirliyorsun azmet dua et çok basit bu iş kafanda büyütmeye bile değimezzzzzzzzzzzzzzzz

biz nişanlımla denedik acıyo ben yapamadım ordan biliyorum çişim geliyo gibi hissettim bide canım acıyınca dayanamadım bıraktım valla bunalıma girdim yaa düğünde yaklaşıyo aldı beni bi korku

biz nişanlımla denedik acıyo ben yapamadım ordan biliyorum çişim geliyo gibi hissettim bide canım acıyınca dayanamadım bıraktım valla bunalıma girdim yaa düğünde yaklaşıyo aldı beni bi korku

acımaz kasma kendini jel kullanın çiş hisside g nokton yani zevk nokton kasarsan girişdarlıyor serbest bırak ben normal ilişkimi yaşadım ilk gecemi yani kasılma olmazsa acı olmaz ama yavasolsun yada üstte sen ol bol jel sürün

evlenmedenönce neden acele ediyorsunuz kiakıl veriyorum bidene aceleniz var kız helalinden yaşa herşeyi acır dersen acır serbest bırak hebide kegel egzersizini yap evlenen kadar orda anlıyorsunhangikaslarıserbest bırakıcanıok

ben daha parmak egzersizi bile yapamıyorum

arkadaşım seninkiii dereyi görmedenn paçaları sıvamak....ya sen daha nışanlısınn nışanlıyken denemşsidirr olmamıştır gayet normal sevinmem lazımmm...eğer olsaydııı buna zina derlerr bilmiorum dinimizce zinanın anlamını biliormusunn...nışanlıyken denemen sana tedirginlik vermiştir tabiki olmamıştır gayet normal çünkü nışanlıyken bunu yapman doğru değil iyikide olmamışş.....hem sen ilk gece ne yaşıycanı nerden biliorsun ya o atmosfere o mutluluğaa kapılıpp yaparsannnn sen dur bi helee ne egsersizii...sana tavisyee verelim ilk gece ne yapman gerekir diee işini kolaylaştırır acısız bi ilişkiii yaşarsınnnnn sen şimdiden bunu ne kafana takıosunnn bak gelmişsin iyi hoş sadece tavsiye alman lasım seninn....nefes egsersizi yaparsan ilişkin çok kolay ve acısız olur ben hep sölerim eğer su nefes egsersizinii bilseydimm ilk geceden yapardım bu işi..yapman gereken kendinii o geceye adaptee edip kendini eşine bırakıp derin derin nefes alıp verip ıkınmak ıkındığındaa zaten otomatikmen vajınan açılacakkk.. sennn buraya takılmaaa evlenmedennnnn lütfennnn....takıldıkçaa psikolojinnn dahada bozulacak yok yeree ilk gecenii mahvedecennn

napim korkuyorum bi denedik olmadı nişanlım dedi zaten evlenince rahatlarsın diye ama ben bi kere korktum artık 3 ay kaldı iyice tırsmaya başladım bende burayı buldum yardım alabilirim diye

napim korkuyorum bi denedik olmadı nişanlım dedi zaten evlenince rahatlarsın diye ama ben bi kere korktum artık 3 ay kaldı iyice tırsmaya başladım bende burayı buldum yardım alabilirim diye

canım bak biz kötülüğe söylemeyiz evlendiğin gece daha rahat olcağın için o iş olur zaten.sen şimdiden egzersiz yapıp neden zarını zedeliyorsun.dünyanın bin bir türlü hali var.Allah korusun belki evlenemeyeceksin.ben nikahtan döyordum eşimin ailesi yüzünden ama Rabbim nasip etti ve oldu.bunları düşünmen lazım.evlendiğinde yapamazsan zaten çözümü var bi şekilde olur.şimdiden bunları düşünmene gerek yok arkadaşım

arkadaşım ben senin iyiliğin için diorum yoksa gel başımızın üstünde yerin varr amaa sen şimdi nışanlıyken denedikk diorsunn kendi yatağındaaa denemek başkaa o atmosferi yaşamak başka o mutluluğu yaşamak başkaa....sen sevdiğinee kavuşma mutluluğunda olacağına kafana taktığın seye bakkkk..hele bi ogün gelsinnnn....sen burdakileri okuosun amaa neyin ne oldunu bilmeden daha o ilk geceyi yaşamadan okuyorsunn ve bilinçsizleşiorsunn..ben sana diorum burayı okumaaa sana tavsiyem o ilk gece kendini bırak oluruna bırak ve ilişkiye girerken derin derin nefes alıp ıkın vajin açılacak ve ağrısız bi ilişki yaşıyacaksınn....he eğer bana inanmıorsan çevrendeki evli arkadaşlarından ablalrından tavsiyee alll benim o günküü aklım olsaaa herkese sorardım vallaaaa ...senin burda olman ve daha 3 ay varkennn evliliğine bunu düşünmem çok çok hata kendine ediorsun bize değilll...ilk gecenin mahvolmasınaa izin vermeee iyi düşünnnn..ve artık burdaa olma sen ...düşünmee yani ogünüüü..çeyizini gelinliğinii vs. onları hazırlamaya bak sen...

aa bende akıl veriyorum burda işin ne ben evlendikten 2 hafta sonra öğrendim ki ilişkiye giremeyen insanlar varmış die sok olmuştum gerçekten inanılmaz bir vakasın yaaa istersen bebekisteyensayfalarada git ben nasıldoğurcam die töbe töbeee

kegel yap madem bişi yapmalıyımdiyorsan uğraşma oranlada hay allahım yaaa :96::96::96:

Temel oldukca şiddetli bir ishale yakalanmış ve hastaneye gitmiş. Tabii ilk muaneyi yapan doktor bakmış ve hemen dahiliye bölümüne sevketmiş. İş bu ya bizimki her nasılsa evraklar karışıp dahiliye yerine psikiyatriye yatırılmış. O da pek ne oldugunu anlamamış ya.. Aradan şöyle 1_2 hafta geçince sevki yapan doktor psikiyatri bölümünde bir arkadaşını görmeye gitmiş.. Tam çıkıyormuş ki bizim Temel orada...
- Yahu , demiş... sen ne arıyorsun burada.
- Bilmeeeeem... beni buraya yatırdılar.
- Eeeee... n'oldu? ... ishalin geçti mi bari?
- Yok canım... aynı hızda devam ediyor .. ama artık kafama takmıyorum !

Son düzenleme:
Aglama AysecimBak önce Aklinla Gözünün bunu olabilecegine inandirman lazim.bunuda egzersisleri önce aynanin karsisinda yalniz yapman lazim.böylece basta kendine güvenin bunun olabildigini görürsün eger korkun varsa böylelikle azalir,zamanla hic kalmaz.ben sana önce 1.parmak sonra.2.3 almani tavsiye ederim.cogu arkadas mum yapiyor,tercih sana kalmis.basta inanman lazim kendine,bunun olabilecegine,basabilecegine bu egzersislere devam edersen alisabilirsen,gerisi gelicektir.sonra dügüne haftalar kala kendini pskolosik olarak hazirla,kendini cesaretle positif düsüncelerle donat.kendne gaz ver,bunu basaricam.de baskasi yaparda ben niye yapamayim diye kendin telkin et,benim diger arkadas,kadinlardan ne farkim var.de.sonra vakti gelince,Herseye ragmen 1.kayganlastirici alin.2.kinizde kullanin. aklina takilan:44: 1.sey:18: olursa herseyi bize sorabilirsin.

Son düzenleme:

canım dedıklerını uygulıcam tsk ederım bugun egzersız yapma fırsatım olmadı bu gece yarım saat kadar egzersız yapıcam dun serce ve yuzuk parmagımı tamamen soktum bugun yıne aynı sekılde ılk onları denıcem vajın gırısı acılıp esnedıkce ısaret parmagımı sokucam bu gece esnesın baya yarın ıkı parmak yapmayı dusunuyorum ama o nasıl olacak onu bılmıyorum..:) yınede cok mutluyum benım donum noktam nefes alısverısını bılınclı yapmak ve vajın gırısını bulmak oldu yoksa hep engele takılıyodu meger yanlıs yere yapmısım ..:) senın nasıl gıdıyor naptın bugun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…