- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.821
iyiyim bebem sen napıyosun?msn mağduru seni
bende iyiyim canımmm ne yapim popomu büyütüommmmmkıs sormaaa uyus oldumdan hiç msn yi açmıorummmm bosuna sinirlenmim diomm
nehirsakarya nasıl gidiyor serçeve yüzük parmağını almışsınharika ilerliyorsunfarkındamısın bilmem git gel yap yavaş yavaş korkma hiç bişeolmuyor belki çişin gelme hissine kapılabilirsin obişedeğildevam et süperhemgit gelde esneme oluyor farkediceksin hiç geri gitme bugün işareti al gene 2 parmağını almaya çalış orda tut beklet yavaş yavaş gircek eğerolmassa zorlama parmakaklınlığında kalemveya mumla yap onunla esnet kalınlaştır geneaşamaaşama
ayy ne güzel söylemişsin yaa cidden çişi geliyo gibi oluyo insan çok rahatsız bi durum yani
ben daha parmak egzersizi bile yapamıyorum
başlamadan yapamassın bebişimbaşla baknasıldevamıgeliyor umutsuz vaka olma kendinizehirliyorsun azmet dua et çok basit bu iş kafanda büyütmeye bile değimezzzzzzzzzzzzzzzz
kız ben sinir olurum senin yerine sen sinirlenmebüyüt bakalım p...nu sonra bebiş küçültür onu merak etme sen
biz nişanlımla denedik acıyo ben yapamadım ordan biliyorum çişim geliyo gibi hissettim bide canım acıyınca dayanamadım bıraktım valla bunalıma girdim yaa düğünde yaklaşıyo aldı beni bi korku
acımaz kasma kendini jel kullanın çiş hisside g nokton yani zevk nokton kasarsan girişdarlıyor serbest bırak ben normal ilişkimi yaşadım ilk gecemi yani kasılma olmazsa acı olmaz ama yavasolsun yada üstte sen ol bol jel sürün
ben daha parmak egzersizi bile yapamıyorum
napim korkuyorum bi denedik olmadı nişanlım dedi zaten evlenince rahatlarsın diye ama ben bi kere korktum artık 3 ay kaldı iyice tırsmaya başladım bende burayı buldum yardım alabilirim diye
napim korkuyorum bi denedik olmadı nişanlım dedi zaten evlenince rahatlarsın diye ama ben bi kere korktum artık 3 ay kaldı iyice tırsmaya başladım bende burayı buldum yardım alabilirim diye
Aglama Aysecimbiz nişanlımla denedik acıyo ben yapamadım ordan biliyorum çişim geliyo gibi hissettim bide canım acıyınca dayanamadım bıraktım valla bunalıma girdim yaa düğünde yaklaşıyo aldı beni bi korku
nehirsakarya nasıl gidiyor serçeve yüzük parmağını almışsınharika ilerliyorsunfarkındamısın bilmem git gel yap yavaş yavaş korkma hiç bişeolmuyor belki çişin gelme hissine kapılabilirsin obişedeğildevam et süperhemgit gelde esneme oluyor farkediceksin hiç geri gitme bugün işareti al gene 2 parmağını almaya çalış orda tut beklet yavaş yavaş gircek eğerolmassa zorlama parmakaklınlığında kalemveya mumla yap onunla esnet kalınlaştır geneaşamaaşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?