- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.801
arkadaşlar ben 39 yaşında bi kadınım 8 yıllık evliyim ve vajinismus hastasıyım.ama cok şukur allaha artık kurtuldum ve 6 haftalık ta hamileyim.hayatımda bu denli mutlu olmamıda doktor SAYGIN MICOZKADIOGLU na borcluyum .allah ondan razı olsun.vermiş oldugu telkinler ve yöntemler sayesinde şimdi evlat sayıbi ve mutlu bir yuva sayibiyim.2002_2011 arası dert dolu yıllarım sona erdi.bu sorun malesef tekbaşına cözülmüyo cok şanslıyımki karşima ilk doktor tecrubemde SAYGIN bey cıktı.allah ondan ve sekreteri SEMA hn.dan razı olsun.benim gibi insanlarda inşallah şifa bulurlar inşallah yanlış kişilerin eline düşmezler.
arkadaşlar ben 39 yaşında bi kadınım 8 yıllık evliyim ve vajinismus hastasıyım.ama cok şukur allaha artık kurtuldum ve 6 haftalık ta hamileyim.hayatımda bu denli mutlu olmamıda doktor SAYGIN MICOZKADIOGLU na borcluyum .allah ondan razı olsun.vermiş oldugu telkinler ve yöntemler sayesinde şimdi evlat sayıbi ve mutlu bir yuva sayibiyim.2002_2011 arası dert dolu yıllarım sona erdi.bu sorun malesef tekbaşına cözülmüyo cok şanslıyımki karşima ilk doktor tecrubemde SAYGIN bey cıktı.allah ondan ve sekreteri SEMA hn.dan razı olsun.benim gibi insanlarda inşallah şifa bulurlar inşallah yanlış kişilerin eline düşmezler.
insan bu yazılanları okuyunca o kadar hevesleniyoki.bunun bi hastalık olmadığına o kadar inandım ki artık.inşallah ben de en kısa zamanda yenerim.zaten iki parmağımı alabiliyorum rahatlıkla ama aparatla denemeye çalışıyorum...inşallah ben de yenerim ve allahın izniyle bi bebişim olur.buraya yazıp bizlere moral veren herkesten allah razı olsun.
canım tamamen psikolojik bi durum beyninden korkuyu aştığın an olay çözülüyo zaten.sen zaten parmağını alabiliyosan çok çok ilerlemişsin demektir geriye bişey kalmamış zaten.burda olduğun sürece yenmemen için bi sebep yok burdaki herkes çok şanslı kıymetini bilin
Rabbim evladınızı kucağınızaa almayı nasip etsin inşallahhh.....herkes gelioo şu doktorla bu doktorla yendim dioo ama kimse ne şekilde yendi yada neler yaptını açıklamııooo ben artıkk (sizin için sölemiorum kesinliklee) reklammııı yapılıo burdaa anlamıorum diorumm kafama takılıoo neyseee sizin için sölemiom zatennnn ....NE YAPTI DOKTORR NE UYGULADI HANGİ AŞAMALARDAN GEÇTİNİZ VE NE KADAR SÜREDE YENDİNİZ....
burada yazılanları okuyup bir an önce eve gidip çalışmak istiyorum egzersizlere.moralim inanılmaz düzeliyo.yaparken de evde kendi kendime diyorum ki burası çok esnek bi yer ve yırtılmaz ya da zarar görmez istediğin kadar esner diyorum kendi kendime ve böyle düşünüp zorlayınca başarılı oluyorum.tekrar tekrar burdaki herkese çok teşekkürler.bir de küçük bi sorum var.mumla denedim ama mum kırılıyo ,sarıyorum iyice etrafını ama yine de zorlamaktan kırılıyo.başka neyle yapabilirim acaba?
canım nasıl mumla yapıyosun normalde kırılmaması lazım ama çok mu sıkı sıkı tutuyosun acaba mumu?çok zorlama biraz bişeyler dola pamuk veya peçeteyle yapanlar vardı öyle yapabilirsin ya da sadece streçle bişeyle kalınlaştırma tamamen sana bağlı.veya evde muma benzer sert bişeyle de yapabilirsin ama daha zor olur öyle
tatlım sana kesinlikle katılıyorum bak ben daha çok yeniyim egzersiz aşamasındayım benden daha yeni olan arkadaşlara bile bildiğim uyguladığım bişi varsa paylaşıyorum sizler allah razı olsun herşeyi anlatıyorsunuz ama şu dr gittim düzeldim yazılıyor ama tedavi nasıl oldu kimse anlatmıyor ben bunu anlamıyorum yardımcı olmak varken neden saklanılıyor ha bu arkadaşa değil bu sitemim lütfen oda yanlış anlamasın kırılmasın
canim 1:kelime;yanlis yazmisim 2:kelime.de eksik yazmisim:kucagina almayi nasip etsin insallah.canim mesasini begendim.ama begendim.diye 1yer varya oraya yazmayi basaramadim.herkes begendigi yazilarin altinda ismi yaziyor ama ben beceremedim.bak bende uyuz oldum simdi rabbim izin verirse yapariz. niye yapamayabilelimki,konusuyor iste sen bakma ona canim yaparsin hayatim.:81:hemde halay ceke ceke yapariz rabbim saglikla kucagina almayi alsin insallah.
canim 1:kelime;yanlis yazmisim 2:kelime.de eksik yazmisim:kucagina almayi nasip etsin insallah.
Rabbim evladınızı kucağınızaa almayı nasip etsin inşallahhh.....herkes gelioo şu doktorla bu doktorla yendim dioo ama kimse ne şekilde yendi yada neler yaptını açıklamııooo ben artıkk (sizin için sölemiorum kesinliklee) reklammııı yapılıo burdaa anlamıorum diorumm kafama takılıoo neyseee sizin için sölemiom zatennnn ....NE YAPTI DOKTORR NE UYGULADI HANGİ AŞAMALARDAN GEÇTİNİZ VE NE KADAR SÜREDE YENDİNİZ....
tamamen pisikolajik bir tedavi ve hipnoz barındırıyo bilinc altına takılı olan korkunu yenmen icin hipnozdada kendinden falan gecmiyosun bayılıp uyuma falan yok yane daha detaylı anlatırsam doktor a ayıp olur isimi sitesine gir genel bilgi sayibi olursunuzzzzzzpeki tedavide size neler uyguladı nasıl bi süreçti biraz anlatabilirmisiniz nasıl yendiniz egzersizlemi farklı bi tedavimi
arkadaşlar doktor reklam oluyor demeyin o zamanda diğer doktora ayıp madem öle düşünüyorsanız bu tamamen kendinle alakalı ne farkımız varki diğer bayanlardan 13 14 yaşındakikızlar evlenmiş yapmış bizim sorunumuz farklı kendimizle ilgili doktor bile sana bırakır çözüm kendimize ait eğer aşamayan varsaki imkansız istedikten sonra tembellik yapıyordur bunda zor bişe yok doktorluk işiniz yok bayanlar paralarınızı bebelerinize saklayınburayı bulan bu iişi atlatır tabiki iziksel bir sorun yoksa sadece beyin oyunuysa büyütmeyin kafanıza takmayın sorunsuz bir şekilde kurtulucaksınız
aynen canım sana katılıyorum...eşime sürekli doktora gidelim dedim oda gittik 400 tl verdik sonunda kolayca olcaktı olmadı dedi bi dünyada kremler jeller kasgevşeticiler aldık ama onlarda fos çıktı.burayı buldum 1 hafta okudum 1 haftada egzersizleri yaptım ve olay çözüldü.şimdi eşim diyor ki bak beyinde bitti oraya bir şeyin girdiğini kabullendin ve olay bitti diyor.iyi ki gitmedim doktora sağolsun buradaki arkadaşlar sayesinde bitti gitti
kıss özlemmmmm 16540 naber yafrummm ne edisen ne örüysennnnnkarnım acıktıııııı kelebek olsada bize bi poğaça yapsada yesekkkkk çok zayıfım yaa acil alamam lazımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?