- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.781
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn sexsiiii hatunlarrrrrrrrrrrrr vajınusmuslaaaa ne kadar sexsiysek artıkkkk
kısssssssssssss ECRİNNNN deliiii etmee beniiiiiii git test yaptırrrrrrrrrrr kesin hamilesindirrrr veeee hemen eşine süpriz yappppp ben hemen söledimmm soradannn dedim kendi kendimeee aaaa neden eve elince süprizle sölemedimdieeeeeeeee
Canım yaa ayağa kalkacak Halim yok gidemiyorum ki.çok halsizim migdem bulanıyor. Regli de olmadım daha. Testte öyle çıktı iste. Ayy çok şaşkınım zaten yaa. Minnosum esime hemencik söyledim. İstiyordukya zaten dayanamadım iste. Sen nasılsın?bulantın ağrın falan varmı?benim kasığım ağrıyor.
canımmmmmm yaaaa sende şoktasın hele hele öğreninceee ben eşimleee hala şoktayız şaşkınızzzz kendimizee hala gelemedikk....canım.... benimde 3 gün geçmiştii eşime bekleyelim biraz daha dedimmm onun haberi olmadan kan testi yaptırdımmm çıkınca hemen mesaj attımmm İÇİMDE Bİ CAN VAR YARISI SEN YARISI BEN DEDİMMMM.....gayet normal karşıladııı dedim gibi oda hala şaşkın bi durumda bendeee.....cicim benim bulantım yok annemdede olmamış ablamdada olmamış onlara benzedim galibaaa...kasıklarım benimde çok ağrıoo doktor normal dediiii...ben adet günümee yakın adet sanısı gibi olurum hemen 2 gün sonra flean adet olurum baktım 10 güne yaklaştık kasık ağrılarım adet ağrısı gibi olduuu dedim bunda bi iş var ben bu kadar adet sancısı çekmedim dedimm tahlil yaptırdımmm....1.5 aylığım ben hala kasıklarım ağrır kimisinin 9 ay boyunca ağrırmıss kimisinin adet olacakmıs gibi adet günlerinde ağrırmıs kasıklarııı......benim hala devam edio kasık ağrılarımm.....cicim son adet tarihin kaççççç....
Son adet tarihim 10 Mart. Canım yaa benimde iste adet olacakmışım gibikasiklarim ağrıyor. Soktayim yaa ama diyorum ki bisey olmasaydı testte de cikmazdii. Ama ağrılarda korkutuyor beni. Ne bilim canım yaa hayırlısı olsun insallAh.
merhaba canım öncelikle tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin inşallah.hamilelikte kasık ağrıları çok normal korkma sakın.ben hamileliğimin 4. ayında bile acaba bu ay reglimi olacam diyordum herşeyin yolunda olduğunu bildiğim halde.sanki regl olacakmış gibi ağrılarım olurdu.sonra oda geçiyo merak etme tatlım.hamilelik çok güzel bişey tadını çıkar.çocuk olunca bu günlerini çok arayacaksın:))Son adet tarihim 10 Mart. Canım yaa benimde iste adet olacakmışım gibikasiklarim ağrıyor. Soktayim yaa ama diyorum ki bisey olmasaydı testte de cikmazdii. Ama ağrılarda korkutuyor beni. Ne bilim canım yaa hayırlısı olsun insallAh.
Canım yaa ayağa kalkacak Halim yok gidemiyorum ki.çok halsizim migdem bulanıyor. Regli de olmadım daha. Testte öyle çıktı iste. Ayy çok şaşkınım zaten yaa. Minnosum esime hemencik söyledim. İstiyordukya zaten dayanamadım iste. Sen nasılsın?bulantın ağrın falan varmı?benim kasığım ağrıyor.
merhaba canım öncelikle tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin inşallah.hamilelikte kasık ağrıları çok normal korkma sakın.ben hamileliğimin 4. ayında bile acaba bu ay reglimi olacam diyordum herşeyin yolunda olduğunu bildiğim halde.sanki regl olacakmış gibi ağrılarım olurdu.sonra oda geçiyo merak etme tatlım.hamilelik çok güzel bişey tadını çıkar.çocuk olunca bu günlerini çok arayacaksın:))
selam arkadaslar ben bıraz kötüyüm daha dogrusu nötrüm hıc bısey hıssetmıyorum sabah dusuk yaptım bugun okuldan sonra hastaneye gıtcektım guya tahlıl yaptırmak ıcın degerlerın katlanmasına bakacaktı dr ama sabah 2. dersten cıkıp tuvalete bı gıttım kanama baslamıs hastaneye gıdene kadar zaten hızlandı dr tahlıle bakınca dusuk olmus yapacak bısey yok dedı. sabah uyandıgında da evde yapmıstım hergun yapıyordum bısey var mı dıye sabah evden cıkmadan yapınca 2. cızgı ıyıce koyulasmıstı hatta esımı uyandırıp gosterdım 'bak hala burda korkma dıye' ne dıyeyım nasıp ama bu olay bıze umut ısıgı oldu Rabbıme cok sukur bu gunlerıde gorduk normal yoldan hemde ılk aydan dollenmenın olabılecegını gormek ozellıkle esıme cok moral oldu artık daha umutluyuz yılmak yok calısmalara devam dıyoruz aglayıp sızlanmanın kımseye faydası yok RABBIM ISTEYINCE HERSEY OLUYOR bunu bıkez daha mucızemızle anladık 3 gunde olsa annelık duygusunu yasadım(galıba 2-3 haftalıktı)
slm kıslar ya p.. denemesinde ancak 3-4 cm olabilio offf ya napmam lazım çok moralim bozuluo yine :84::84::84::84::84:
biraz daha egzersiz yapmam lazım galiba
zaten hemen tamamını alamassın canımm bi kaç gün sadece ucu girerrr sonra kendiliğinden p...s ucu girerr sonrada tamı benim öle olmustuu..bende ilk p...s ucunda sadce 3-4 cm aldımmm sonraa bi kaç gün böle denedik bende nasıl olsa sadce ucu girio deyip kendimi koy verdim rahat bıraktım bi baktım yarısı hatta yarısından fazlası girmiş birazz deneyin sonra olurrr hemen pes etmee tamammmm
özüm ciddimi bebeğim normal diyosun yani kocişte normal aşkitom hemen olmaz yavaş yavaş dio ama ben hemen olsun istiyorum işte neyse biraz daha egzersize devam edim bari canımcım sağol bebeğim
canımmmmmm yaaaa sende şoktasın hele hele öğreninceee ben eşimleee hala şoktayız şaşkınızzzz kendimizee hala gelemedikk....canım.... benimde 3 gün geçmiştii eşime bekleyelim biraz daha dedimmm onun haberi olmadan kan testi yaptırdımmm çıkınca hemen mesaj attımmm İÇİMDE Bİ CAN VAR YARISI SEN YARISI BEN DEDİMMMM.....gayet normal karşıladııı dedim gibi oda hala şaşkın bi durumda bendeee.....cicim benim bulantım yok annemdede olmamış ablamdada olmamış onlara benzedim galibaaa...kasıklarım benimde çok ağrıoo doktor normal dediiii...ben adet günümee yakın adet sanısı gibi olurum hemen 2 gün sonra flean adet olurum baktım 10 güne yaklaştık kasık ağrılarım adet ağrısı gibi olduuu dedim bunda bi iş var ben bu kadar adet sancısı çekmedim dedimm tahlil yaptırdımmm....1.5 aylığım ben hala kasıklarım ağrır kimisinin 9 ay boyunca ağrırmıss kimisinin adet olacakmıs gibi adet günlerinde ağrırmıs kasıklarııı......benim hala devam edio kasık ağrılarımm.....cicim son adet tarihin kaççççç....
slm kıslar ya p.. denemesinde ancak 3-4 cm olabilio offf ya napmam lazım çok moralim bozuluo yine :84::84::84::84::84:
biraz daha egzersiz yapmam lazım galiba
canım benimm normal egsersiz bile aşama aşama olmadımı ..ben bi parmakla başladım egsersizee sonraa zaman ilerledikçee 2 parmağımıı sonunda kadar alabildim alamıycam sandım parmağım bile bana artık okadar basit geliodikii ben hatta..p...s ereksiyon halindeki enini metreyle ölçtümmm bide 2 parmağı ölçtümm beynimm anlasın bazı seyleri diee aynı dedimm p..s alamam imkansız dedimmm..ama aşama aşama geçioruzz ben en son aşamadaa 2 parmağımı rahatlıkla alıodummm hee tamam dedimmm bayağı esnetmişim neredeyse 3 parmağım girer dedimm..p..s başladımm p...s ucu alırken hoppp bi baktım yarısından fazlası girmişşş....seninde öle olacak herkesin öle olduu...sen gene egsersizleini gündüzden yap geceden p..s le yap ben öle yapıodummm artık o benim ödevimdi zaten gündüz parmak egseriisizii gece p...ssmoralini yüksek tutt bak eşin doğru demiş benimde eşim öle dioduu...hatta p..s yarısı denerken içime boşaldı hamile kaldımmm ...hatat bana eşim dediikiii her erkeğin p..s boyu uzun die bişi yok sen bneimkini kısa farzett yarısı girmiş farzetme dediii ölede oldu hamile kaldımm ..pozitiflik moral çok önemliiiiii...geçecek bugünler inşallahhh....ben düşünemiordum bile vajınusmsu atlatacam hamile olccam dünyadaki en imkansız bişi gelioduuu bana bak geldi geçti Allahın izniyleee ...sizinde geçecek inşallahh..sadece ödevlerinizeee iii çalışınnn tememm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?