- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.961
canım parmak zor geliyorsa kalemle yap ben kalem pamuk sarıp yaptım.
canım kalemi rahatlıkla sokabiliyorum git gel de yapıyorum ama hep kalemle mi yapacam ya çok küçüük ıkınca bile ok dar küçük ki anlatamam sana nasıl açılcak bilmiyorum(((
canım kalemi yapabiliyorsan kaleme bir kat inceden pamuk sar ben hep kalemle çalıştım.her gün üzerine bi kat yaparak kalınlaştırdım taki pe...kalınlığına gelene kadar.
bir de ilk başta pamuğu kalemin uç kısmına ince sarıp incede kalına doğru artırarak sarmıştım.o da güzel oluyor ince yerini rahatlıkla sokuyosun daha sonra ittirerek en kalın yerine kadar geliyorsun.genişlemesi daha kolay oluyor 6 günde bitti benim
evetdizlerimtitredi ya peki neden o kadar yavaş giriyor can mı dayanır öle hemen neden girmiyor
BEN BGN ÖĞRENDİM HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
aminnnn balımmmmmmmmmmm ben bu sabah test alacaktım yine test sektörünü zengin edicez gülseyle ben...wayyyy beeee maşallah aman aman nazar değmesin rabbim isteyen herkese versin önce emine ve gülseye sonra ben ve kelebeğe sonra midye,seren,pando,esralarıma,dileğe,özleme (hemsom sen hemen istemiyon diye sona doğru yazdım) nasip eder inşallah
bebişim o zaman yumurtlama gününde deildin dimi ? onu merak ettim ? çok dikkat et kendine 3 ay çok önemli biliyosun yawrum benim
günaydınnnnnnnn haseki sultanlar
günaydın herkeşlere
Günaydın minnoslarrrr
Gunümüz hAyirlarla dolu bir gün olsun insallAh.
Ozuumm dikkat et kendine canım yaaa.
yendimmi demek yuppi yuppiiiii ne hızlıoldu yendimi bile anladımhem gitgel yapamam normal çünkü ö... s...e olayını yaşamadık yendim yendim yendim yuppiiiiiyaşasın kk :6666:
:92::92::92::92::92::92::92::9292::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
arkadaşlar parmakları güzel sokuyorum fekat p...s tam giremiyor yani girsede orda kalamıyor 3tane doktorlagörüştüm, çözümünün çok kolay olduğunu 7 ila 10 seansta hallolabileceğini sölüolar ama çok pahalıı biri 1.500 biri 2.500 liracık! istiyor, biliyolar tabi insanlar bi yerden sonra muhtaç direkt paket fiyatı sölüyolarrr offf netsem kii, egzersiz mi yapsam ,, offfff
bir de vajinal kayganlaştırıcı kadının üreme organlarına zarar verior dedi arkadaşım, bir de erkeğin hemen yumuşamasına sebeb oluyormuşş?? bilgisi olan var mı?????????
arkadaşlar parmakları güzel sokuyorum fekat p...s tam giremiyor yani girsede orda kalamıyor 3tane doktorlagörüştüm, çözümünün çok kolay olduğunu 7 ila 10 seansta hallolabileceğini sölüolar ama çok pahalıı biri 1.500 biri 2.500 liracık! istiyor, biliyolar tabi insanlar bi yerden sonra muhtaç direkt paket fiyatı sölüyolarrr offf netsem kii, egzersiz mi yapsam ,, offfff
bir de vajinal kayganlaştırıcı kadının üreme organlarına zarar verior dedi arkadaşım, bir de erkeğin hemen yumuşamasına sebeb oluyormuşş?? bilgisi olan var mı?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?