Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayırlısı olsun arkadasım umutsuzluga dusme sen zaten mumdan sonra p...gecılıyor bı gayret su ısı bıtır sona gelmıssın zaten ınan yapınca senelerdır korktugum sey bu kadar basıtmıymıs dıyeceksın bu lafı bende her duydugumda ınanmazdım sızınkı oyle olmustur falan derdım ama cok dogruymus bı takıntı yuzunden evlılıgımızın en guzel yıllarını mahvedıyoruz tabı kendımızle bırlıkte eslerımızde sıkıntı yasıyor

evet canım malesef dusuk oldu hayırlısı gelecek aylarda calısmalara devam ınsallah dusuk buyuk ıhtımal sperm kalıtesının dusuklugunden dollenme saglıklı olmamıs ondan ınternette okudum dusuklerın %50sı bu nedenle olurmus bızımde malum bunu okuyunca sebebı dusunmeye gerek yok saglıksız olan embrıyoyu vucut erkenden atarmıs zaten esım su anda ılac kullanıyor spermın kalıtesını artırmak ıcın onemlı olan kalıtelı spermle kalıtelı döllenmeyı saglamak ama cok sukur en azından kendılıgınden olması herkesın cenesını kapattı mıllet artık var mı yok mu dıye degıl nıye olmuyor demeye baslamıstı bı sorun mu var dıye ınsanlar baskalarının canını acıtmaya cok heveslı oluyor malesef....moralım cok ıyı gelecege daha umutlu bakıyoruz sende oyle ol sızdede bızım sıkıntılar var ınsallah su vajıyı yen sonra belkı ılk aydan hamıle kalırsın

özüüüümm bıdıkcanım geçmiş olsun ikinize dedikkat edin leyn kendinize:94:hele ki özüm sen daha çok dikkat et bıdıkcanın ki malesef dikkat etsen de olucak bi rahatsızlık çok geçmiş olsun kızlar

insan oğlu biraz meraklıııı ..helede bu bebek konusunda insanlar çiftleri çok yıpratıoo...bizim ailedee bi ben kalmıştım hamilee olmayan yanımda konusurlardıııı hamileliklerinii aa odamı hamile budamı hamile derlerdii bana laf atarlardı hadi hadi sıra sende gibisinden daha 1.5 yıllık evliyimm..kimisi olmuosa sunu sunu bile yapsın demiş kayananamaa.....inan bende Allahın gücünee gitmesin hamile kaldığımdaa dedimm ohh be insanların çenesinden kurtuldum diee.....seninkide ölee bacım bi süre milletin çenesiniii kaparr....ne dedinn kazayla bebiş oldu düştümü dedinn...eşininn durumunu kayınvaliden biliomuuu

kıssssss az önce aklımdaydın su özlem görünmüüü msn yi açamda bakam belki msn dedir dedimm..uleynnn msn pc den silinmişşşş...aradım taradım msn yok hay ben senin gibi msn yee dedimmm bendkide ne şanssssss sorma kızz geceleriii ateş boğaz baş ağrısıııı eşimin dilinede düştüm iyice beter oldummm yok kendimi kollamıomusum kendime bakmıomusum yok seni düşündümden değil çocum düşünüorum yok öle yok böle iyileşesim varsada çenesinden iyileşemicemmmm:94::94::94:

canım sen 1,5 senede bıkmıssın benım temmuzda 4 sene olcak. kaynanam bılıyor bu nedenle bana pek bısey demıyor sagolsun sayesınde suanda butun memlekettekıler duydu herkese haber verdı yanımızda su anda telefonle halletı haber etmeyı

midyecim hayranım senin hayata karşı duruşunaboş insanlar genelde kendilerine eğlence çıkartmaya çalıştıkları için ne yapıcağını kime sataşıcağını şaşırıyorlar işte.nasipten ötesi yalan gerçekten biz ne yaparsak yapalım.herşeyin hayırlısı olsun inşallah

napacaksın bıtanem hayat devam edıyor su vajıyı yendıkten sonra sılkelenıp kendıme geldım cok sukur ondan once hep karamsar dusunurdum ınsan yası ılerledıkce dahada olgunlasıyor zaten bı gun olacak dıyorum hep ama benımde dıbe coktugum zamanları gormenı ıstemezdım psıkopata baglanmayı da cok guzel becerıyorum

bu durumda 2 laf denir ama ben iyi olanı üzerime alınayımkıs msn yi de kuruttun hee sonunda girme sen msn ye falanzati kullanamıyon dabu kocaların çene hiç durmuycak galiba bi de kadınlara derler çok konuşuyolar diye külliyen yalannndikkat et sen kendine cnm yalnız şimdi çıkmam lazım mesai saatim doldu girmeye çalışıcam akşama.şimdi misafirim var evde akşama da kursum var fırsat bulurum inşallah öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:
tutunn kollarımdaaaann düşerim şimdiii yanlıızım dostlarım yanlızımm yanlızzzz ahh uleynnnn ahhhhhhh nerdesinizz leynnnnnnnnnnn uyuzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:86::86::86::86:

seraaaa sen ne yapıon gülüm hayat nasıl gidiooooo
çok gçmiş olsun dikkat et kendine
canım iyi yolda ilrlemeye çalişıyordum taki dün regli beni yakalayana kadar zor toparlanmıştım...en büyük aparatın bir küçüçüğü ile tekrar başladım ve çok rahattım hissetmedim bile git gel yapabiliyorum............çok mutluydum.................. regli 4.....5 gün erken geldi .... malesef........inş .......cumaya tekrar başlicam 1.....2 gün öle devam sonra son aparatla sonra aaaaaaaa inşşş..........mutlu son p......s........................biran önce kurtulmak istiyoruuuuuuuuuuuum:84::84::84::84:bebiş istiyorum bıktım insanların sözlerinden kimseyi görmek istemiyorum ....................rumhum bozuldu yaaaaaaaaaaaaa

saol canımmmmmm.....sıkma canını tatlım geçecek bugünlerdeee sadece sabret bak az kalmışşşşş başaracaksın inşallahhhh bak sana bizden sonra gelen arkadaşlar bi haftada yendi biz ne kadar tembelmişiz meğerrr ne kadar kolaymıs kıslar hemen yendiii...geçecek bugünleree sıkma canınıııı bi bakıcan hamilesinnnnnn...sen ne kadarlık evliydinnki

3 ekimde tam 2 sene olucak inş.......canım benim haklısın tembellik baş sebep sonra benim kayınvalidelerle beraber olmam yeni ınsanlar farklı kültür beni çok zorladı ..................birde nazlı büyüyünce ............çok zorlanıyorum misafir gibi hissediyorum kendimi başkasının eveinde nekadr rahat edilir hlede kayınvalide evinde .........bir an önce evime geçmek istiyorum inş........

anammm sen benden 1 hafta önce evlenmişsin bene 10 ekimde 2 sene olacak...sendemii kayınvalidenle oturuonnn valla ben eşimede söledim benim vajili olmam bir oturmamuzaaa sebep çünkü ben hep eşimi ittimmm dediğin gibi başkasının evindee başka kültürde insanlarla yaşamak çok zor kendi evimde bende gayet rahat ve nazlı büyüyen biri olarak çok zorladımm aşırı zorladım..hep ittim eşimi istemedim cinslllik ...kalkıp banyo yapamam edemem dedimm ben vajili olmamı ona bağlıorum yoksa benim vajınusmustan haberim yoktuu korkum yoktu ilk bi hafta evlendimizin bi haftası yavaş yavaşş olmaya başlıodu sonra bi geldiler kalmayaa benim cinsel hayat bitti...ne yapalim bacım kaderimizzz.....neysekiiii arada eltime gidiolar artıkkkkk....senin evmi yapılıooooo ayrı evemi çıkcan

oooooooooooooooooooooooo
kelebekoo sultan
ecrin sultan
jasmin sultan
yaslandim sultan
hoşgeldinizzzz sarayın gülleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nerdesin leynnnn sabahtan beriii heee nerdesinizzzz

hanimlar nasilsiniz,bizim burda hava cok güzel sizin orda havalar nasil.basaranlar:sizde hayat nasil gidiyor / egzersis yapanlar sizde durumlar nasil?

oooooooooooooooooooooooo
kelebekoo sultan
ecrin sultan
jasmin sultan
yaslandim sultan
hoşgeldinizzzz sarayın gülleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nerdesin leynnnn sabahtan beriii heee nerdesinizzzz

vala sabahtan beri eşimle uraşıom dışarı çıkalım diyee umurunda değill pcden zor ayırdım

sen napıon özümm sultaann bende şimdi sana yazıodum

çook geçmiş olsun canımm dikkat et kendinee

cnm benim yanma kasmadan oluyordur arkadalarında dediği gibi kasları geçtikten sonra ilerisi geniş bir yer kegel egz. idrarını yaparken tutup bırak bu sayede kasmadıgın zaman nasıl yapman gereketigini ögreneceksin cnmcm. dar diye bişey yok oraya ne girerse vaji onu sardıgı için sıkı oluyor bide egz.yapptıkça esnicek nefes alıp ver içindeyken ıkın ozaman yanmada olmaz. birde iki parmak yaparken küs şeklinde yap işaret ve orta parmagını o şekilde yap tatlım. hemen pes etme önce tek parmak çalış saga sola esnet sonra 2 parmaga geç ardından....
cnm geçmiş olsun aman dikkat et kendine...
BEN BGN ÖĞRENDİM HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
canımmmm çok sevindim maşallah dikkat et kendine yemene içmene dinlen 3 ay dikkat öptüm allaha emanet ol cnmcm...
sayenizde teşekkür ederim herkese ranasena kelebekvenüsten seremi dahada ozüm34 dahada daha hepinizinellerine parmaklarına sağlık bin kere allahrazı olsun özlemeeeeeeeee
rica edriz tatlım siz mutlu olun yeter...inş.yenmeyen kalmayacak....
arkdaşlar o kadar zor oluyo ki hiç canım istemiyo egzersiz yapmak falan parmağımı yapamıyom ama kalem falan oluyo bu olayı çözmek istiyorummmmmmm....

canım kalemi rahatlıkla sokabiliyorum git gel de yapıyorum ama hep kalemle mi yapacam ya çok küçüük ıkınca bile ok dar küçük ki anlatamam sana nasıl açılcak bilmiyorum(((
cnm küçük diil ilişki sırasında acılıyor orası nasıl erkekler ere. sertleşiyor.kadınlarınkide uyarılma ile uzuyor ve genişliyor normalde bakınca kapalı tabi kocaman dursa düşünsene mikropa acık hale geliriz. bebek dogdugu zamanda onun kadar esneyebiliyor. sen egz. yaparak onu esneteceksin ve kasılmamayı ögreneceksin. idrar yaparken tutup bırak ordaki kasları kontrol etmeyi öğren.ben cok faydasını gördüm. birde egz.parmakla yapınki vajinin yapısını anlayın ve hangi durumda kasılıp hangi durumda kasılmadııgını anlayın.
günaydın kıslarr......çok hastayımmmmmm:2::2::2::2::2::2::2:

slm tatlım hayırdır bayagıdır yoksun tatlım nasıl gidiyor egz.
yok cnm öle bişey hepimiz kullanıyoruz hatta kullanırken hamile kalan bile ark. oldu . su bazlı kayganlasırıcılar tam tersi zevk almayı saglıyor. cnm bu kulaktan dolma şeyleri bırakın zaten bunlar yüzünden vajili olmadıkmı lütfen...ayrıca erkeklerinde ıslaklık hosuna gidiyor bayanlarında niye erek.kaybı olsun...

slm kızlar nasılsınız ben yorucu bir gün geçirdim bizim sabah fotograf kulubümüzün kahvaltısı vardı ona gittik sonrada fotograf çektik. birazdan da arkadaslara FENERBAHÇE-eskişehir maçını izlemeye gitcez.

canm benim yaaaaaaaaa kader diyoruz son pişmanlık fayda vermiyo............şimdiki aklım olsa hayatta kabul etmezdim beraber oturmayı çıkardım kiraya kafam rahat olurdu .........ah ahhhhhhhhh:96:eşim öğretmen atama durumlarından sebep böle oldu seviyoruz ya bide çadırda bile yaşıyozzzzzz aşkın gözü kör dedeik vaji kör çıktıyakında ev yapılyo iş durumu ne olusa olsun en geç 2012 ocak evimdeyim inşşşşşşşşş sen napıcan hep kaynanaylamı olcan başka alternatifler varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…