- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #51.001
oooooooooooooooooooooooo
kelebekoo sultan
ecrin sultan
jasmin sultan
yaslandim sultan
hoşgeldinizzzz sarayın gülleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nerdesin leynnnn sabahtan beriii heee nerdesinizzzz
hanimlar nasilsiniz,bizim burda hava cok güzel sizin orda havalar nasil.basaranlar:sizde hayat nasil gidiyor / egzersis yapanlar sizde durumlar nasil?
vala sabahtan beri eşimle uraşıom dışarı çıkalım diyeeumurunda değill pcden zor ayırdım
sen napıon özümm sultaann bende şimdi sana yazıodum
çook geçmiş olsun canımm dikkat et kendinee
senı de tebrık edıyorum arkadasım ınsallah sorunsuz bı hamılelık gecırırsın bebısını hayırlsıyla kucagına alırsın canım
ecrin hanim cok tebrik ederim canim.insallah doktor termininde hersey kesinlik kazanir. rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. insallah doktordan.da hayirli haberlerle gel halayini cekelim. :81:
canm benim yaaaaaaaaa kader diyoruz son pişmanlık fayda vermiyo............şimdiki aklım olsa hayatta kabul etmezdim beraber oturmayı çıkardım kiraya kafam rahat olurdu .........ah ahhhhhhhhh:96:eşim öğretmen atama durumlarından sebep böle oldu seviyoruz ya bide çadırda bile yaşıyozzzzzz aşkın gözü kör dedeik vaji kör çıktıyakında ev yapılyo iş durumu ne olusa olsun en geç 2012 ocak evimdeyim inşşşşşşşşş sen napıcan hep kaynanaylamı olcan başka alternatifler varmı
slm sultanlar ben gezenti tabi geziyodum eve gelincede bakayım dedim aklım sizde kalıyor malum haftasonu kociş evde benimde fotograf işlerim bitmez
Teşekkür ederim canım. Bir de doktorun kendisinden duysam hayırlı haberi o zaman inanacak. Darısı bütün isteyen arkadaslarımın basına insallah.
ya ıkı parmak olmuyo bıraz önce denedım sokamıyorum gırmıyo ıste ......
ya ıkı parmak olmuyo bıraz önce denedım sokamıyorum gırmıyo ıste ......
canm benim yaaaaaaaaa kader diyoruz son pişmanlık fayda vermiyo............şimdiki aklım olsa hayatta kabul etmezdim beraber oturmayı çıkardım kiraya kafam rahat olurdu .........ah ahhhhhhhhh:96:eşim öğretmen atama durumlarından sebep böle oldu seviyoruz ya bide çadırda bile yaşıyozzzzzz aşkın gözü kör dedeik vaji kör çıktıyakında ev yapılyo iş durumu ne olusa olsun en geç 2012 ocak evimdeyim inşşşşşşşşş sen napıcan hep kaynanaylamı olcan başka alternatifler varmı
canımmm çok sevndm inşallah hemencik geçersiniz kendi evinizee. insan sevince o an gözü görmüyo hiçbişey mantıklı düşünemiyor malesef. ama bundan sonrasında rahat edersin inşallah bir an önce taşınırsınızbizde kaynanamlarla oturcaktık annemler çok kızdı allahtan ondan fazla gelmiyorlar ama arada da gelseler can sıkıyor gerçekten..
kıslarrr bende parmak yapamıyorum ama mum alabiliorum p.. 3 cm aldım şartmı illa parmak :18::18:
vala sabahtan beri eşimle uraşıom dışarı çıkalım diyeeumurunda değill pcden zor ayırdım
sen napıon özümm sultaann bende şimdi sana yazıodum
çook geçmiş olsun canımm dikkat et kendinee
oooooooooooooooooooooooo
kelebekoo sultan
ecrin sultan
jasmin sultan
yaslandim sultan
hoşgeldinizzzz sarayın gülleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nerdesin leynnnn sabahtan beriii heee nerdesinizzzz
aynenn 6 seneden sonra evlenince bide sevince cadır bile olsa dedik ama gördük anyayııı konyayıııı......bende çok pişmanımmm ...bende en geç 2012 mayısa kadar kendileriyle konustuk benim ilk zamanlar psikolojim çok bozulduuu hem yeni bi aileye gelmisim alışamıom hemde vajiliyimmm eşime dedim ben gidiorum yapamıorum dedimmm yeni evliyizz abinlerde kalsınlar biraz felan dedimm çok üstüne gittimm bide bu vajiii beni yiyice mahvettii evi terk ettimmm...en sonunda eşim dedii konusacam olmazsa kiraya çıkarızzzz dediii.....en geç bende 2012... kayın pederim ben evlenirken benim 3 evim var (3 erkek kardeşler bunlar) üçündede kalacam dedii bende çocuk yok die bendeydiler hep çocuk olunca 2 ser sene 2 abisinnde kalır sonra evler mutahite verilirrr fazladan ev gelir onlarda geçer...ne yapalım bacım bizim imtihanımızda buymussss...sağlık olsunnn ama gösterdim sabrı bi ben bi Allah bilir....
ozum sultan lütfen kendinize dikkat ediniz hep hasta oluyorsunuz anlamiyorumki nasil hasta oluyorsunuz lütfen uzanin,dinlenin, ayaklarinizi uzatin uyuyunuz siz hep böyle ayakta olmuyor canim kesin bebisde uyumuyordur./gecmis olsuncanim yaa ne yapayim hayatim,iyi diyelim iyi olalim.biraz sonra bulasik yikicam aksam ise gidicem eger yikanicak bulasigin varsa gönder onuda yikayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?