Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kelebek geneee ousuya yatmışş sessiz sesizz duriiiii kıs kelebekkk sen haniii aylarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr önce burda poğaça tarifi vermiştin yaaaaa heh onu bidaa sana zahmet yazarmısınnnnnn

eveet canım çok çok haklısınn sabır etmek gerekiyor bişey diyemiyorsun ne yapacan .
dua etmekten başka çaresi kalmıyo insanın. inşallah bir an önce evinize geçersiniz. en azından çok şükür ki öyle bir imkanınız varmış ayrılma durumunuz var kaynananlardan çok şükür ki..
sen zaten işin sonuna gelmiştin. arada kaynananlar biryere gitseler aslında ben hemen halledeceğini düşünüyorumm. kimseyide takma kafana canım herkes konuşuru olur olmaz bizimkilerde konuşuo takmıyoruz artık ne derlerse desinler. sen eşinle iyi olduktan sonra gerisi yalan..

aa evet ikeada çok şey var insan bakmaklada olsa gezince içi açılıo

bizimde tekzen diye bir yer var arada gidip bakıp bakıp dönüyooz

kızz benmki haftasonları izinli . ondan çalışmıyor. haftaiçi bir saat fazla yaptılar haftasonu tatil olsun diye..

morelini yüksek tut canımm tek parmak rahatsa korkma ikisi de olur . direk sokmaya çalışma ama iki parmağını iyice birleştir prezrv..f tak yada doktor eldivenin içine geçir ikisinide değişik pozisyonlarda bacaklarını iyice açarak dene illaki olacaktır ama mutlaka ıkınarak dene

kelebegim yas.minim nasilsiniz hayatim hayat nasil gidiyor.neler yapiyorsunuz.

ii cnm valla ne olsun ben yeni iş için haber bekliyorum bu arada sanatsal olarak fotografçılıkla ugrasıyorum ben onun gezileri toplantıları ,sergileri koşturmaca işte sen nasılsın? özelden msjını okudum ve cevapladım okudunmu bilmiyorum ama üzme kendini önce ne olursa olsun kendin için yaşa tamam mı tatlım ... ben şimdi çıkıyorum ark. gitcez. iyi haftasonları kızlar iyi haber bekliyorum ona göre allaha emanet olun.

cnm 1.5 su bardagı süt yarım bardak su ılık olsun. 1 paket kuru maya ,1tatlı kasıgı şeker, 1tatlı kaşığı tuz, aldıgı kadar un, 1 su bardagı sıvıyag . cnm önce şekere kadar olanları karıstır sonra yagı ve unu kat yogur dolapta 1 saat beklet. mayalansın içine istedigini koy muck ben cıkıyorum...

gerçekten çok zor günlerim olduuuuuuuuuuuuuu çok çokkk zor günlerim...1 sene boyuncca bi insan abartmıorummm her gecemi ağlarrrr her gece ağlardımm bazennn anne diee ağlardımm bazen evimde yaşadıklarım rahat günler gelir ağladımmm vajiye ağlardım bebk yok ona ağlardım her gecemi ağlanır ben her gece ağlama krizine girerdimmmm...ama çok duaa ettim çok çok dua ettimm çok şükür Rabbimeee dualarım kabul olduuu bi nebze olsa bebek oluşu bana unutturduu geçmişiiii......benimde eşim çok pişman olduuu o da eşşek gibi pişman oldu erkekler anneleriylee kalmalarını istiolar ama akıllılarrr kendileri bile rahat edimiolardııı süper zekalı erkeklerr .....eşim yeri geliodu kendi bile rahat edemiodu gerçii benim kaynanalarr 5 ay köyde kalıolarr ozaman bana bayram oluoduuu kendi evim oluoduuuu......sen kaynanaların eşyasınamı gittinnn..bizim her şey yeni alındııı kaynanayla oturmazmıs gibi annemler herşeyimi aldıı zaten bir oturulcanı sölemedik onlaraa sonrada öğrendi babam belkide hala bilmioooo..bana herşeyimi aldılar saolsun annelerrr.. bide kaynanamlar bana eşimee bi çöp dahii almadılar eveeee herşeyi eşim yaptıı bnde fazlasıya çeyiz getirdimmmm...ne yaptılar bir oturuken evin eksiğini ekmek çay şker vs alıoo kayınpederim onda neee varr....çok saçmaa benim bir oturmam helede onların benlee oturmasıı..neyse geçecek bugünlerimizz..inşallahhhh .....hepimiz evli mutlu çocuklu olacaz Allahın iznyileee

bidiim canim tek parmak aynanin karsisin da egzersis yapmaya 1süre devam etsen alisirsin. 1parmak alisirsan sonrasi gelir, benim parmakla yap dememin nedeniarmak p.. en yakin sey yabanci cisim deyil.biraz hayal biraz gaz birazda telkin, olucak bu is insallah. .biraz azim gayret positif aynanin karsisinda yapsan parmak 1görsen olucagini oldugunu o.zaman hirs yaparsin. bunuda yaptim 2.yide, yaparim sonra diyiceksinki ben bunlari yaptim görüyorumda aynadan oldugunu,p.. basarrim. ama, sunu unutma her,iste oldugu gibi bu durumdada,birden hepsinin olmasini bekleme. hersey yavas yavas zamanla rayina girecek,hersay düzelecek hergün biraz daha iyi olucak. insallah bizler gibi basardiginda diyiceksinki, bumuymus sana basit gelicek. inanamiyacaksin.kendine hem sasiracaksin hemde pes bidik bundan,mi korktun bundanmi kactin yillardir.yazik gecen yillara diyiceksin.

merhaba ben iyiyim çok teşekkür ederimm. güzel gidiyo herşey çok şükürrr.
siz nasılsınız nasıl gidiyor

beklettim hayatim bidik hanima birseyler yaziyordum. iyi diyelim iyi olalim.güzel haberleri okudukca insan cok seviniyor. birde bunu basarmanin en güzel tarafi ney biliyonmu? ben sen o baskalarina yardim ediyoruz 1.zamanlar baskalari bana sen bana simdi bende baskalarina yardim etmeye calisiyorum. hayatim benim is saatim geliyor bulasiklarim beni bekliyo. insallah seninle 1.gün uzun uzun yazisalim özellerden.sende bende yer etmis nadir insanlardan 1.risin. yani senin bende ayri 1.yerin var

kısss her hafte ıkea gidioz ama hiç bir şey almıoz ölesine baklıozzz boş boşşş gelioz herseferinde .. eşimde kısıo ya bişi almıcaksakk ne işimiz var diooooo ......bendede takıntı oldu hee harbidenn başka yer yokmus gibi her hafta ordaaaaa

mersiiii cicimmm...eeeee benim mayam yok ne olcek şimdiiiiiii:26::26::26:biri bana özelden maya atarmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:26::26::26::26:

doru dio kocan kıız . ama insana değişiklik işte bide orası kocaman gez gez herzaman bitmio

bide birsürü değişik şeyy varr

doru dio kocan kıız . ama insana değişiklik işte bide orası kocaman gez gez herzaman bitmio

bide birsürü değişik şeyy varr

arkadaşlar merhaba yardım istıyorum bir defa p...s tam alabildim kaç gündür denıyoruz 2deneme olmuyor her türlü deniyoruz yok olmuyor .aranızda böyle bir durum yaşayan varmı?

çok çok teşekkür ederimmm
sizinde öyle bende ayrı bir yeriniz var
sizde çok yardımcı oluyorsunuz rabbim razı olsuunn. inşallah bigün konuşuruz uzun uzun çok kolay gelsin size . hayırlı akşamlar..

arkadaşlar merhaba yardım istıyorum bir defa p...s tam alabildim kaç gündür denıyoruz 2deneme olmuyor her türlü deniyoruz yok olmuyor .aranızda böyle bir durum yaşayan varmı?

2 . deneme olmamışmıydı endişelenme canım sakın oalcaktır. tedirginmi oluyorsun heyecanmı yapıyon.
sakin ol olacaktır bazen insan tıkanıyor alışana kadar ama geçici bir durum üzerine gittikçe düzeliyor emin ol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…