- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #51.021
saol cicimmm...çamaşır vardııı kısss şimdi onuda yıkadı makinaa bende astım bekledim makina yıkadığı gibi assın die ama nerdeeeeeee
inş canım çok sağol bende istemiyordum ama eşim e dayanamadım şuan oda çok pişman ama artık çok geç....biz sizinle yapamıyoruz denmez ....ya sabır ...birde vaji beni çok bunaltı bazı geceler eeşim laf sö gelmesin die banyoyu ıslatıyo şampuanı ortalığa bırakıyo............çok zor çoooooooooook..iyiki öle bir hatya düşmemeişin insanın kendi ailesi gibisi yok
saol bacımmm.......ne işi var len eşleirnizin cumartesi günü evde bizim eşlerimizin başı kelmi çalışıorrrray bende pazar günü tuturuomm dışarı çıkalımm die zar zor çıkarıom...her hafta sonu ikea gitmek istiom oda kızıoooo her hafta ne işimiz var orda diee yaw hem yakın hem seviom ıkeayıııı...ama beleşmiş gibide bi kalabalık oluo mübarekkkk
arkadaslar tek parmakla cok cabuk ve rahatca gırebılıyorum ama ıs cıft parmaga gelınce tosluyorum resmen ıkınıyorum nefess alıyorum ama gırmıyo acıkcası cok fazla zorlamayada cesaret edemıyorum bıde o ıcerıdekı darlık cok tuhafıma gıdıyo ya dort bı yanı duvar sankı :26::26::26::26::26::26:sımdı gıdıp tekrar denıcem ınsallah sonuc olumlu olur cok tsk ederım moralım bıraz daha yerıne geldı telkınlerınızle.....
kelebegim yas.minimnasilsiniz hayatim hayat nasil gidiyor.neler yapiyorsunuz.
kelebegim yas.minimnasilsiniz hayatim hayat nasil gidiyor.neler yapiyorsunuz.
kelebek geneee ousuya yatmışş sessiz sesizz duriiiiikıs kelebekkk sen haniii aylarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr önce burda poğaça tarifi vermiştin yaaaaa heh onu bidaa sana zahmet yazarmısınnnnnn
boş vaatler bitmez her şey köprüyü geçene kadr derlerdi doğruymuş nedek kader deyip geçek ne kadr anlayışsızlarmış siz yeni evlisiniz gitsin diğerlerinde kelsınlar sana laf sokmayı biliyolar neyse sen mükafatını aldın rabbim çok büyük canım benim allah yar ve yardımcınolsun bbeşe iyi bak inş...hayırlı bir şekilde geçersin evine .........evli .......mutlu............ çocuklu..................
ben de evin tek kızıyım eşimin ailesi bizimle otursunlar dedi babişkom allah razı olsun benim 3 katlı evim var üst katta kızım otursun hem annesi yardım eder dedi kızım çalışıcak yemeğini yapar dedi ölelikle annemle altlı üstlü oturuyorum anacığımdan ayrılmadım yani eşimdende allah razı olsun kabul etti
merhaba ben iyiyim çok teşekkür ederimm.güzel gidiyo herşey çok şükürrr.
siz nasılsınız nasıl gidiyor
cnm 1.5 su bardagı süt yarım bardak su ılık olsun. 1 paket kuru maya ,1tatlı kasıgı şeker, 1tatlı kaşığı tuz, aldıgı kadar un, 1 su bardagı sıvıyag . cnm önce şekere kadar olanları karıstır sonra yagı ve unu kat yogur dolapta 1 saat beklet. mayalansın içine istedigini koy muck ben cıkıyorum...
kısss her hafte ıkea gidioz ama hiç bir şey almıoz ölesine baklıozzz boş boşşş gelioz herseferinde .. eşimde kısıo ya bişi almıcaksakk ne işimiz var diooooo ......bendede takıntı oldu hee harbidenn başka yer yokmus gibi her hafta ordaaaaa
doru dio kocan kıız . ama insana değişiklik işte bide orası kocaman gez gez herzaman bitmio
bide birsürü değişik şeyy varr
beklettim hayatim bidik hanima birseyler yaziyordum. iyi diyelim iyi olalim.güzel haberleri okudukca insan cok seviniyor. birde bunu basarmanin en güzel tarafi ney biliyonmu? ben sen o baskalarina yardim ediyoruz 1.zamanlar baskalari bana sen bana simdi bende baskalarina yardim etmeye calisiyorum. hayatim benim is saatim geliyor bulasiklarim beni bekliyo. insallah seninle 1.gün uzun uzun yazisalim özellerden.sende bende yer etmis nadir insanlardan 1.risin.yani senin bende ayri 1.yerin var
arkadaşlar merhaba yardım istıyorum bir defa p...s tam alabildim kaç gündür denıyoruz 2deneme olmuyor her türlü deniyoruz yok olmuyor .aranızda böyle bir durum yaşayan varmı?
kızlar selam nasılsınız
aleyküm selammm...kendi adıma iyiyim elhamdülillahhh sizi sormalıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?