Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynı valla özümcüm evlendimden bugüne döktüğüm göz yaşının hesabı belli değil..... yeni yeni toparlanıyorum kendi yuvama kavuşmama az kaldı inşşşşşşşş...........canım bana sadece yatak odası alındı eşimn ailesi aldı.... oda aceleye geldi fazla beğenmiyorum.....eşyalarımızı kendi evimize göre alıcaz inş...kendi ailem takı olarak fazlaca hakkımı verdiler eşya istemedim çeyizlerim vve mutfak eşyalarım var ....inş ......allahım sağlıklı günlerde hayallarimizi bizlere nasip eder........bir kurtulsam şu hastalıktan bebişim gelse sağlıka allahıma duam

allah hepinizi tez zamanda kurtarsın inşallah bu hastalıktan
insanın ömründen ömür alıyo çünkü
o yüzden sıkı çalışın egzersizlerinize aksatmayın
mutluluğunuzu ertelemeyin
ne kadar ertelerseniz o kadar uzar

sabret arkadaşım biraz daha sabretttt geçecek bugünler inşallahhh atlatıcan sendeee...bebişin olcakkkkk...benim için vajiyi atlatmak bebek olması hayaldiiii.....bak oda oldu hepimizin olacak inşallahhh.....Allahın izniyleeee

Arkadaşlar ben evlendikten yaklaşık 1 ay sonra ilişkiye girebildim.İlk başlarda çok korktum.Hatta doktora gittim acaba zarım kalın mı diye.Doktor zarın normal olduğunu söyledi...Neyse yaklaşık 1 aydır ilişkiye giriyoruz ancak kanama olmadı.Kanamanın olup olmaması bizim için sorun değil ancak zar yırtılmadı diye düşünüorum çünkü eşim ilk girdiği zaman ağrı oluyor..Sonrasında ağrı yok.Ama bazen çok ağrım oluyor ve eşim geri çekilmek zorunda kalıyor....Yardımcı olursanız sevinirim

yok canım olmadı oh bıttı derken herşey yine aynı heyecan yok ama bıraz kasıyorum galiba farkında olmadan yarıya kadar oluyor sonrası yok

bebişim oesniyor süper devam et olmuyor daha deme olucak iki parmağını düz birleştirip yap küs şeklinde olmasın bide böledene düz önce orta parmak girceksonra işaret bak görcek sin gircek azcık kasılma olcak korkma o esneme anlamına gelir belkiiide hiç olmaz

hiç bişe olduğu yok yani deneme yok adetim yaklaştı bende istemiyorum kuruluk olur diye

iyi akşamlarrr canım ne güzel başarmışsın devam et ilk zamanlar vee düzenli tekrar çok önemli doktorlarda alışana kadar tekrar yapman gerektiğini söylyor kuruluk olur diye tedirgin olursan bebek yağı kullan alışana kadar derim ben öyle yapıyorum p...se fazla sürmüyoruz az şimdi de yağı bırakmayı düşünüyoruz en azından düzene girene kadar devam et

yok canım olmadı oh bıttı derken herşey yine aynı heyecan yok ama bıraz kasıyorum galiba farkında olmadan yarıya kadar oluyor sonrası yok

canım bırşey sorucam ben üstte başarmıştım alışana kadar hep üsttemi denemeliyim ?

evet kaslarımıza hemen kontrol edemiyoruz malesef yaptıkça alışacağız .

üstte oldu diye diğer pozisyonlarda olmıcak diye bişey yok ama şu var kendini hangisinde daha rahat hiissetmene bağlı bence . kendini hangisinde rahat hissediyorsan o şekilde deneyin canım. . üstte daha güvende hissedip daha rahat alıyorsan alışana kadar o şekilde denersiniz. o an o şekilde olmadığında pozisyon değiştirmekte bazen faydalı oluyor bence..

yok cnm yok yıne denedım yapamadım halbukı daha ılk gunden parmagımı sokmustum rahatlıkla cok moralım bozuldu dedıgınız gıbı yaptım olmadı acılmıyo orası dar bugun acılmadı nedense anlamadım yarın yıne denıcem ama hırs yaptım olacak olacaaaaaaaaaaaak sen napıyosun nasıl gıdıyo p...s denemelerı cok optum cnm

selam güzelleeeerr, ben geldiiiimmm :)
çok şükür evimdeyim, rahat rahat internete girerim artık. 2 gün bavulları boşalt ev temizle canım çıktı ama bundan sonra rahatım inşallah.
yenen arkadaşlarımızın hepsini gönülden tebrik ederim, Allah başka dert vermesin.
forumda biraz geriye doğru gittim çok şey kaçırmışım tabii ama gördüğüm haberlere çok sevindimm..

Ecrincimm hamileymişsin canım çok ama çok sevindim hayırlısı olsun inşallah Rabbim bize de nasip etsin.

Midyecim çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğini kuacağına alırsın. umudunu hiç yitirme.Allahın mucizeleri hiç bitmez, şükürler olsun..

Özümmm kız dikkat et kendinee, ıhlamur falan iç, portakal ye. aman canım dikkatli ol hamilelikte ilaç kullanılmadığı için bütün hastalıklar zor geçiyor, Allah şifa versin, bebişini ve seni korusun..

1 aydır buralarda olmadığım için yeni gelen arkadaşlarımızı tanımıyorum, bende yeni yenenlerdenim, Darısı hepinizin başına inşallah. hiç vazgeçmeyin, hep çalıişın, sua edin. Gerçekten Allah emeklerimizin karşılığını veriyor. hiç vazgeçmemek lazım. olmuyo diye bişey yok zaten olmayan başaramayan da yok, çalışan uğraşan arkadaşlarımız bende dahil bir şekilde yendik.bazılarımızın daha uzun zamna aldı ama eninde sonunda kurtulduk bu dertten çok şükür.sakın umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar, Allah hepinizin yardımcısı olsun..

bende az önce sitesinden telefonu alıp aradım,ilk seansta 250 lira devamında ise tedavi şekli ve zorluğuna göre 2500-4000 lira dedni.bana pahalı geldi sizcede öyle değilmi?

canım ben doktora gittim daha önce, sende psikolojini rahatlatmak istiyosan git tabii. bana doktor parmak egzersizi verdi ben yapamadığımı söyleyince de yapmak zorundasın başka çaresi yok dedi ama ben hiçbir şekilde yapamadım yenmiş olmama rağmen hala parmak egzersizi yapamam. yani demek istediğim sen psikolojini hazır etmediğin sürece doktorun ne dediği hiç önemli değil, ve sen psikolojini hazırlarsan hiç kimseye ihtiyacın olmadan çözeceksin zaten bu işi. burda çok arkadaşımız doktorların kendilerine söylediklerini paylaştılar daha önce, çoğu parmak egzersizi öneriyor. bence sen en azından egzersiz yapmaya uğraş dene,başarmaya çalış. çünkü doktorda aynısını önericek.
kimse kimseye muciza yaratamıyor, eğer başaracaksak inan ki hep kendi çabamızla.
inşallah seninde uğraşların boşa çıkmaz, Allah hepimizin yardımcısı olsun..

bende tembel tenekeler arasındayım unutmuşsun benii
en son parmak egzersiiz yapıyodum ama her gün yapmak lazım değilmi ben arada eşimle de deniyorum tabiki durum başarısız..gözlerim ağlamaktan şişti artık..hergün yaparsam kısa zamanda başarırmıyım kızlar 10 gün diyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…