- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #51.341
çokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim arkadaşlarım hepinizin sayesinde..sizde yaşadığınız anları buraya yazmasaydınız ben de başaramazdım.çok çok sağolun..sizleri çokkkkkkkkSeviyorummm
çokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim arkadaşlarım hepinizin sayesinde..sizde yaşadığınız anları buraya yazmasaydınız ben de başaramazdım.çok çok sağolun..sizleri çokkkkkkkkseviyorummm
ecrin hamıle mııııııııııııııııı
tebrikler yayvusu rabbim başka dert sıkıntı vermesin
Amin cnm inşallah. bence üzülme regl olduğuna. daha öncede söylemiştim regl dönemi bence motive olmak için çok iyi bi dönem. bu 4-5 gün boyunca tümm olumsuz fikirlerinden kurtul, kendine güvenini arttır. ve regl sonrası egzersizlere devam et. yapıcana inandır kendini ve eminim sonuç çok vakit almıcaktır. 2 parmağı yapamadım demişsin ya mesela. yine yapamıcana dair endişelerin var. işte o endişelerden kurtul. olmucak die bişi yok. tek parmak olduysa 2 de olur 3 de olurben de iki parmağı yapamıcak gibi olmuştum. tam olmuo vazgeçiym dediğim anda bi cesaret geldi ve oldu. işte o cesaret motivasyonla gelio. egzersize başlarken bi hedef koy ve o hedef olucak diye kafana yerleştir. gerçekten oluyo.
canım özel msj atmıssın ama ben cvp veremıyorum malesef özelden cok cok tsk ederım telkınlerle benı rahatlattıgın ıcın suan moralım cok ii sabırsızlıkla regl mın bıtmesını beklıyorum yalnız bısı sorucam mum egzersızıne gectıgımde mumum ne kadarını sokmam gerekıyo kızlıga zarar verırmı yanı cok fazla sokmak bıde bu mumun kalınlıgı nekadar olucak strece sarsam olurmu acaba??
Merhaba kzlar biyerden düştüm ve ayağımda çatlak oluştu 2 haftadır yatıyorum giremiyordum..nasılsınız..
burdaki bu sıkıntıyla uğraşan arkadaşlarıma benim yaptığım yöntemleri tavsiye ediyorum sayfa 5138 de anlattım yaptığım egzersizleri..ve sizde başaracaksınız emin olun buna..başaramayacak bi insan varsa o da bendim çünkü pe..s içime alınca parçalanacam zannederdim..tekrar söylüyorum bu bir hastalık değil arkadaşlar beynimizin bize uygladığı sıkıntı.Allahıma duam beni kurtardın hamd olsun Yarabbim..bütün bu sıkıntıyla uğraşanlara derman ol yarabbim..tez zamanda onlarda bu yükü beyinlerinden silsin(Amin).
kızlarrr merhaba nasılsınızzzz? yaaa bilgisi olan varsa bana yazsın arkadaşlar vajinismusum 7 haftalık hamileyim ve kasıklarımda kasıklarım altında ağrı var ve sanki karnımda taş varmış gibi hissediyorum pek rahat değilim açıkçası bu konuda bilgisi olan varmı acep :)(
canım özel msj atmıssın ama ben cvp veremıyorum malesef özelden cok cok tsk ederım telkınlerle benı rahatlattıgın ıcın suan moralım cok ii sabırsızlıkla regl mın bıtmesını beklıyorum yalnız bısı sorucam mum egzersızıne gectıgımde mumum ne kadarını sokmam gerekıyo kızlıga zarar verırmı yanı cok fazla sokmak bıde bu mumun kalınlıgı nekadar olucak strece sarsam olurmu acaba??
Merhaba kzlar biyerden düştüm ve ayağımda çatlak oluştu 2 haftadır yatıyorum giremiyordum..nasılsınız..
gecmıs olsun canım ınsallah hemen atlatırsın catlak bıraz daha zor olurmus agrısı falan ama genc ınsanlar daha cabuk atlatır
çok şükür bi sorun yok, alışmaya çalışıyorum mevcut duruma sen nasılsın nasıl gidiyobeste ve frd hanimlarnasilsiniz nasil gidiyor hersey yolundami 1sorun varmi?
canım tebrik ederim seni maşallahinşallah bizlerde biran önce kurtuluruz bu beyin oyunundan... ne kdr süredir evlisin canım? bide ilk penis girerken bi acı kasılma hissettinmi ona ragmen devammı ettin yoksa hiç bi acı sızı kasılma olmadımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?