- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #51.361
tebrıkler canım Rabbım baska dert vermesınmasallah ne guzel kısa surede yenmıssın azımlıymıssın vajılı hatunlarda bıseyler tetıklemesı lazım aslında tuttugunu koparan ınsanlarız ama erteleme hastalıgı olan vajınusmus ıste
burdaki bu sıkıntıyla uğraşan arkadaşlarıma benim yaptığım yöntemleri tavsiye ediyorum sayfa 5138 de anlattım yaptığım egzersizleri..ve sizde başaracaksınız emin olun buna..başaramayacak bi insan varsa o da bendim çünkü pe..s içime alınca parçalanacam zannederdim..tekrar söylüyorum bu bir hastalık değil arkadaşlar beynimizin bize uygladığı sıkıntı.Allahıma duam beni kurtardın hamd olsun Yarabbim..bütün bu sıkıntıyla uğraşanlara derman ol yarabbim..tez zamanda onlarda bu yükü beyinlerinden silsin(Amin).
beste ve frd hanimlarnasilsiniz nasil gidiyor hersey yolundami 1sorun varmi?
arkadaşlar sırf bu yüzden üye oldum.önceleri burda gizli gizli okuyarak,burdaki egzersizleri yaparak yendim bize beynimizin oynadığı bu zulümü.dün akşam saat 24 sularında evliliğimin 1 buçuk senesini doldurmaya 21 gün kala yendim Allahıma hamd olsun.önceleri utanıyordum üye olamıyordum ama şimdi burdaki arkadaşlarım için üye oldum onlara yararlı olabilmek için,egzersizin vaji yenme konusunda çok önemli yerinin olduğunu söylemek için onlara yaptığım egzersizleri anlatmak için...oleyyyyyyyyy yendim.adımın parıltılı harflerle yazılmasını bende istiyorummmmm:80::79:
çok şükür bi sorun yok, alışmaya çalışıyorum mevcut duruma sen nasılsın nasıl gidiyo
rabbime sükür iyi gidiyor/2,gündür jelsiz yapiyorum, basta 2.dakka zor oluyor ama sonrasi geliyor.
sorunumuz yok çok şükür cnm, alıştım artık seni sormalı ?
çokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim arkadaşlarım hepinizin sayesinde..sizde yaşadığınız anları buraya yazmasaydınız ben de başaramazdım.çok çok sağolun..sizleri çokkkkkkkkseviyorummm
ben egzersize tam gaz başladım reglim geçti yarın duş almam gerekiyodu dayanamadım bu akşam çalıştım çok güzeldi ya son büyük aparatlarımın küçükleriyle yapıyorum çok rahatım git gel yapıyorum sanırım başarma zamanım geliyooooooooooooçok mutluyum allahım kimseye yaşatmasın çok zor bir sınav herkz kurtulsun inş......... ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ............ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ...................... DUANIZI EKSİK ETMEYİN NE OLUR ÇOK İHTİYACIM VAR SİZLERİ ÇOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMM
ben egzersize tam gaz başladım reglim geçti yarın duş almam gerekiyodu dayanamadım bu akşam çalıştım çok güzeldi ya son büyük aparatlarımın küçükleriyle yapıyorum çok rahatım git gel yapıyorum sanırım başarma zamanım geliyooooooooooooçok mutluyum allahım kimseye yaşatmasın çok zor bir sınav herkz kurtulsun inş......... ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ............ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ...................... DUANIZI EKSİK ETMEYİN NE OLUR ÇOK İHTİYACIM VAR SİZLERİ ÇOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMM
canım ya dusukten sonra ne zaman ılıskı yasanır hıc duydun mu her kafadan ses cıkıyor bugun aıle hekımıme sordum o dedı beklemeye gerek yok kımı dıyor 1 ay kımı 10 gun ctesı dr gıtcem ama kafamı cok kurcalıyor bu durum dun bı yaramazlık yaptık ama ınsallah bı sorun cıkmaz gece hemen antıbıyotık ıctım enfeksıyon olmasın dıye gercı dr dedı antıbıyotıge gerek yok dr kadın dogumcu olmayınca pek guvenemedım
geçen hafta perşembe günü başladım 3 saat egzersizle 3 gün devamlı yaptım sonra pe..s denemesine geçince benimkide kaydı jel olunca kayıyo maalesf kayınca eşim sinirlendi tabii bende o gün olmadı kendimi çok hazır hissetmiştim çok kızdım eşime hep senin yüzünden oldu diye çünkü çok hazırlanmıştım..sonra2 gün daha sinirim geçmedi ceza verdim eşime senin anlayışlı olman lazım diyerekten..sonra ise dün yani 6.gün kaydığı için pe...s başı elimle tuttum baş kısmı girene kadar bu önemli yoksa kayıyor.bide eşim olmayınca hemen yumuşuyodu sinirden onada anestol sürdüm hafif yumuşamaması için .ama baş kısmını elinle tutman lazım bi de o zaman kendine güven geliyor.girdikten sonra baş kısmı zaten elini çekiyosun eşin ittirmeye çalışıyor senin kontrollerinle
15 beyonce canım sesın cıkmıyor napıyosun nasıl gıdıyor egzersızler penıs denemelerıne devammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?