Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

uleyn nereye kactiniz hepinizin kocasimi geldi uleyn niye gizli okuyosunuz zaten ben ne zaman 1arkadasa 1sey yazsam beni brakip kaciyor.

Son düzenleme:
' kızlar ben iki parmak egzersizini yaparken vaji.. girişim acıyor demiştim ya? aynayla dikkatlica baktım aslında elimlede hissediyorum vaji.. girişinde üste doğru böyle yuvarlar bir çıkıntı var ve egzersizler kalınlaştıkça ona baskı oluyor ve canım yanıyor bu normalmi? ' demiştim ama kimse görmedimi?

canim o dedigin seyin aynisini taa kendisini bende hissediyordum ama o bir kac egzersiz denemesinden sonra kendiliginden geciyor.ne oldugu hakkinda hicbir fikrim yok aslinda cozemedim yani ama ilk yaptigim egzersizlerde bende de orada biraz acima oluyordu ama inan bak bir kac denemeden sonra kayboldu resmen.sen iki parmagi nasil yapiyorsun?
iki parmagini küs isareti yap o sekil de sok ve icerde parmaklarinin yerlerini degistir.bu da nasil digerlerinde git gel yapiyorduk ya bu da onun gibi alistirmak acisindan cok iyi geliyor.ama ben sana diyim mi ben iki parmagi bir kac gun yaptim sonra hemen muma gectim ve mumun da hepsini aldigim gunden sonra p...isi basardim.sende iki parmaga bir kac gun devam et sonra istersen mumla dene.

yaaa sendede mi vardı? bende valla hiç moralimi bozmadan egzersize devam ediyorum, ha geçti ha geçicek die. bu arada canım ben mumu zaten bu akşam peçete ile kalınlaştırıp alabildim. fakat benim içeri almada sorunum yokta sadece git gel yapamıyorum işte yapsam bile kaplumbağa hızında. birde işte o bahsettiğim şey giriş çıkışlarda baskıdan dolayı acıma oluyor ama geçicek inş. bende biraz daha o baskı geçsin die beklicem hemen geçmek istemiyorum p..s denemesine. birde gel git rahat yapamıyorum henüz onada alışmam lazım, ondan sonra p..s denemesine geçeyim diyorum.

Teşekkür ederim bitanem sağol.ben de öyle hissetmeye başladım.heralde değildi diyorum.ilk gün çok paniklemiştim saolsun burdaki arkadaşlar moral verdi.işte ne kadar vajiyi yenmek için uğraşsak da gerdek gecesi yaşayamamış olsak da insan o enı eşiyle yaşamak ister hayırlısı herşeyin bitanem.saol desteğin için.öptüm seni.

Cnm benim ben de burda okuduklarımla öyle öğrendim hani belki kırmızı gelmeyebilir diye.çünkü pamak egzersizinde elimiz değiyo olabilir zara ve esniyodur belki de.yok hayatım hiç yanlış anlamam.dün çok üzülmüştüm ama bugün rahatım.haftasonu inşallah kocişimle p... denemsi yapıcam.belki ben de bu hafatsonu kurtulurum.ben altta rahat ediyorum.ama yine de senin dedğin gibi de denerim tatlım.çok teşekkürler yazdıkların için.öptüm bitanem

bende iyim canım egz devam.evet bi cok arkadaş yendi darısı diğer arkadaşlara ve de banainş

ben çıkıom kıslarr eltime gidiommmmm...şimdi 16540 dicek ne eltiymiş yaww hergün ordasın dicekkkk çağrıolar ne yapimmm kendinize iyi bak Allaha emanet olun görüşmek üsereee hoşçakalınnnnnnnn

maşallah maşallah Allah bozmasın aranızı

kısssss sennn nerdesinnnnn???? özledimmmm diyommmm leynnnnn.....

hemşooom ben de özledim sizibeyanname dönemi ya yoğunum baya gelicem fırsatını bulur bulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…